بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مارال صفا
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 293

بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

انشالله برخی دیدگاههای خودم را در این تاپیک ارایه خواهم داد
    فقط نکته ای که دوستان باید توجه داشته باشند دیدگاههای من به منزله پیشنهاد خرید یا فروش نیست
    هدف اصلی تبادل دیدگاه تکنیکی روند شرکتها و رسیدن به سطوح مناسب خرید میباشد
  • مارال صفا
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 293

دوستانی که تحلیلهای منو خوانده اند دیدگاههای من کلا ساده است لازم نیست از کلیه اندیکاتورها و اسیلاتورها برای تحلیل روند استفاده شود
    یک تحلیل درست باید سطوحی را در اختیار شما بگذارد که شما بتوانید با ان قیمتها تعیین استراتزی نمایید
    از اینرو به عنوان مثال نگاهی ساده به سهام ولغدر می اندازم
    در نگاه اول من این چنگال را رسم مینمایم پس بدون توجه به مکدی یا rsi اولین نتیجه ای که میگیرم هدف اول را سقف این چنگال در نظر میگرم
    در مرحله بعدی هدف میان مدت را بررسی میکنم
    خب ریزموج اخر را شناسایی میکنید و بر مبنای فیبوناچی هدف اول را 161.8% و هدف دوم را 261.8 درصد محاسبه میکنیم
    ولغدر هدفی تا 107 تومان میتواند داشته باشد اما باید توجه داشت انچه این سهم را با دید میان مدت ارزنده میکند شکست همین سقف چنگال میباشد که میتواند در بلند مدت هدفی تا 125 را برای سهم به دنبال داشته باشد
    باید توجه داشته باشید سهم در سطح 98 تا 100 با عرضه مواجه میشود این سطح در اینده اهرم حمایتی سهم برای اهداف بعدی خواهد بود پس شکست سطح فوق میتواند سهم را با تقاضا خوبی مواجه کند
    آخرین ویرایش توسط مدیر نظارت؛ 2012/04/04, 00:30.

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

ولغدر خرید شد کاش تحلیل سهم را زودتر اینجا درج کرده بودم در وبلاگم تحلیل کرده بودم همان سطح 98 تا 985 خریدم

نظر

• FENCER
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 601

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
        ولغدر خرید شد کاش تحلیل سهم را زودتر اینجا درج کرده بودم در وبلاگم تحلیل کرده بودم همان سطح 98 تا 985 خریدم

سلام مارال عزیز ، خوشحالم دوباره محفلی برای هم صحبتی با دوستان پیدا کردم
        ولغدر رو از 915 باهاشم و ایضا" وتوسم ، حضور شما هم تو سهم دلگرمی برای بنده
        شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

ودی امروز با سقف این کانال فرضی برخورد داشت نظر شخصی من برگشت تا حوالی 205 هست دوستان اگر خرید میکنند هدف را 225 تا 235 قرار بدن
          خودم امروز 217 با ولغدر عوض کردم

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post

سلام مارال عزیز ، خوشحالم دوباره محفلی برای هم صحبتی با دوستان پیدا کردم
            ولغدر رو از 915 باهاشم و ایضا" وتوسم ، حضور شما هم تو سهم دلگرمی برای بنده
            سلام بر فرهاد عزیز چه روزگارانی در فرابورس بود همه به خاطره تبدیل شده امیدوارم محیط این سایت پر از انرزی مثبت باقی بمونه
            دوستان خوبی را اینجا میبینم اسم این سایت نیز در نظرم بسیار جالب است زیرکانه انتخاب شده ;)

نظر

• FENCER
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 601

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
              سلام بر فرهاد عزیز چه روزگارانی در فرابورس بود همه به خاطره تبدیل شده امیدوارم محیط این سایت پر از انرزی مثبت باقی بمونه
              دوستان خوبی را اینجا میبینم اسم این سایت نیز در نظرم بسیار جالب است زیرکانه انتخاب شده ;)

الحق روزگاری بود که خب به قول شما گذشت اما زندگی جاریه حتی اینجا
              ایشالا یه جمع صمیمیه دیگه راه بیفته در کنار تحلیلهای خوب و بجای دوستان
              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• مارال صفا
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 293

دوستان در روند حفاری شمال توجه به ماکسیمم قیمت ماهها اخیر باید داشت
                2584 فراکتال اول میباشد مادامی که قیمت زیر این سطح باشد میتوان به یک موج نزول هر چند ضعیف اعتقاد داشت
                معاملات امروز تمام بشه تحلیل از سهم خواهم داشت

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

سلام مارال عزیز
                  از طرف خودم و سایر دوستان حضورتون رو در سایت خیر مقدم می گم ،بنده هم امیدوارم موقعیتی پیش بیاد که در کنار دوستان قدیم و البته با حضور دوستان جدید ،خاطرات شیرین فرابورس رو زنده کنیم
                  ارادتمندم.
                  سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

مارال خانم ورود شما به اين سايت را خوش آمد مي گويم بنده نوشته هاي خوب شما را در بوركس خوانده بودم. و از اينكه عضو اين سايت شديد خرسند شدم.
                    سوال من در مورد واميد و اينكه هدف اين سهم تا شب عيد چند است؟
                    با تشكر
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• حبیب
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 252

مارال خانم ضمن تشکر از حضور شما . اگر ممکنه تحلیلی هم از خاور داشته باشید ممنون میشم یادمه در وبلاگتون گفته بودید تا 125 مشکلی نداره ولی با گزارش تعدیل منفی سهم منفی شد آیا هنوز میتوان به 125 امید داشت ؟؟؟ امکان داره سهم در موج 2 باشه و بخواد 3 را شروع کنه ؟؟

نظر

• مارال صفا
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 293

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
                        مارال خانم ضمن تشکر از حضور شما . اگر ممکنه تحلیلی هم از خاور داشته باشید ممنون میشم یادمه در وبلاگتون گفته بودید تا 125 مشکلی نداره ولی با گزارش تعدیل منفی سهم منفی شد آیا هنوز میتوان به 125 امید داشت ؟؟؟ امکان داره سهم در موج 2 باشه و بخواد 3 را شروع کنه ؟؟
                        در مورد خاور به اعتقاد من در موج سوم دستیابی سهم به حوالی 200 نیز ممکن است
                        اما انچه در روند سهم شاهد هستیم ادامه تکمیل شدن زیک زاک میباشد
                        میتوان با سهم اینگونه رفتار کرد
                        از نظر حجم بین 102 تا 103 مقاومت ساخته البته امروز لمس شده در این سطح شناسایی نمود اگر مجدد لمس شد
                        حد ضرر زیر 90 تومان
                        ورود به سهم با شکست 110 تا 112 مجدد باشد از بالای این سطح سیگنال خرید قوی صادر خواهد شد
                        اما بصورت کلی خاور باید با دید بلند مدت در سبد باشد

نظر

• felermo
                          عضو جدید
                          • Jan 2011
                          • 6

خیلی خیلی خوشحالم که باز میبینم عزیزانی مثل شما دست به قلم شدن . خیلی از دوستان مطلع فروم های بورسی رو ترک کرده بودن ولی امروز با دیدن مجدد اسم شما خیلی خوشحال شدم

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

ممنون از لطف شما راستش من اين هفته دايما در مسافرتم هماكنون نيز در كافينت هستم
                            منفي شدن صدرا در نوع خود جالب بود هدف اول سهم را 305 گفته بودم مثلا حفاري فراكتال قبلي بالاتر نرفت و هماكنون همان موج منفي كه مد نظرم بوده در حال رخ دادنه
                            صدرا را در حالت بدبينانه من 278 ديدم براي خريد با هدف 320 حفاري نيز فكر ميكنم 245 تا 237 موقيعت پيش امد تا شب تحليل هر دورا ميگذارم
                            اما ولغدر نيز جالبه كه هنوز با 98 درگيره خريد خود من 98 ميباشد اما خب يك فروش درست رو بيمه دي اما خريد ولغدر در قيمت بهتر هم ميتوانست باشد منتظر ميمانيم

نظر

• مارال صفا
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 293

نگاهی به روند تجهیزاتیها بود که روز 5 شنبه رو وبلاگ درج کرده بودم

نگارش در تاريخ پنجشنبه چهاردهم بهمن 1389 توسط Elliot Wave
                              با نگاهی سطحی به گروه پیمانکاری تجهیزات و مپنا البته سه سهم حفاری شمال مپنا و صدرا میتوان سناریو روند انها را به اینگونه تعریف کرد

حفاری شمال: روند سهم در دو سطح خرید مناسب ۲۴۵ و ۲۵۵ بنظر میرسد اگر در معاملات اینده سهم به لمس سطح ۲۶۰ تومان برسد انگاه در نوسان تا ۲۵۵ این سطح مناسب خواهد بود اما بصورت کلی سقف قبلی سهم ۲۵۸۵ ریال میباشد با دقت در معاملات اینده سهم باید به معاملات سهم حتی ۱ ریال بالاتر از فراکتال ۲۵۸۵ باید توجه شود

درصورت عدم عبور ۲۵۵ تا ۲۴۵ دو پله خرید بنظرم میتوان سناریو رشد تا ۳۰۰ را میان مدت درنظر گرفت اما برای این هدف ۲۴۵ و ۲۵۵ را به خاطر داشته باشید در ارسال بعدی چارت سهم را با یکسری تغییرات در دیدگاه ارسال میکنم

مپنا سهمی است که در شرف افزایش سرمایه است اما در تحلیل قبلی سطح خروج کوتاه مدتیها ۴۲۰ ارزیابی کردم روند را از به بعد ان دنبال نکردم

شخصا برای مپنا روزهای سختی را پیشبینی میکنم پیشنهاد من رصد معاملات بالای ۴۱۵ میباشد اما سطح خرید مناسب برای بلند مدت ۴۰۰ و ۳۸۵ میباشد

صدرا به هدف اول رسید در صورت عبور معاملات شنبه و یکشنبه از ۳۰۵ میتوان ۲۹۵ را برای نوسان تا ۳۳۰ ارزنده دید

در صورت جو منفی گروه ۲۸۰ تا ۲۷۵ برای صدرا بسیار ارزنده خواهد بود

من ۳ سهم حفاری مپنا و صدرا را در ارسالهای بعدی دقیق نشان خواهم داد

در این وبلاگ اهداف صدرا به درستی اخیرا پیشبینی شد تنها ایرادی که میتوان گرفت از نظر زمانی بود مثلا صدرا به نظر من سریع به ۲۹۵ رسید نزول حفاری انچه که در تصور من بوده محقق نشده گرچه سطح ۲۵۵ در اینده میتواند تکلیف سهم را روشن کند

در سهمهای حفاری و مپنا من شخصا طول موج نزول را نمیپسندم مثلا حفاری اگر موج ۲ باشیم مادامی که سهم فراکتال ۲۵۸۵ را نشکسته نمیتوان موج صعود تعریف کرد اما از طرفی ۲۵۵ تبدیل به حمایت نسبتا خوبی شد

یا سهم مپنا اگر این سیکل صعود ۵ موجی و سیکل نزولی که شاهد بودیم از دیدگاه الیوت ساختار از دید من ناقص بنظر میرسد و نمیتوان تکیه بر صعود کرد اگر سناریو نزول در میان مدت محقق شود ۳۵۵ هدف خواهد بود اما مثلا سطح ۳۸۵ برای خرید حداقل برای بزرگان سطح مطمنی نشان داده و ۳۵۵ را میتوان بعد از افزایش سرمایه در نظر گرفت انشالله دقیقتر با چارت نشان خواهم داد

نظر

در حال کار...
                              X