بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مارال صفا
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 293

در اصل توسط امیرعلی پست شده است View Post
    خانم صفا یکی دو. جا پرسیدم فعلا جوابی نگرفتم نظرتون راجع فسرب و حقش با توجه به افزایش دلار چیه هرچند که میگن فسرب صادرات انچنانی نداره با توجه به صعود گروهش رشدی برای سهم از نظر تکنیکال وفاند براش قایلید مرسی
    من چارت سهم را دیدم نتیجه ای نگرفتم البته دیتا من تعدیلی نیست اگر لیست افزایش سرمایه های سهم را داشته باشم میتونم بررسی دقیقی داشته باشم اما کلا در روند صعودی تا 320 سهم مقاومت معتبری است

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

فخوز اگرچه در یک کانال بلند مدت صعودی میتواند با هدفی حداقل 1200 حرکت کند اما واگرایی منفی در کوتاه مدت سهم را دچار چالش خواهد کرد بخصوص زمان درگیری سهم با روند روند ابی رنگ شاید برای مجمع و تقسیم سود باشد
      شکست روند ابی رنگ باید سهم مجدد بررسی شود در هر صورت با دید بلند مدت باید سهم را 1180 تا 1200 دید
      کف کانال 800 تومان میباشد شخصا سهمی که واگرایی منفی داره فعلا نظاره گر خواهم بود

نظر

• مارال صفا
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 293

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
        روند نفت
        درگیری با 100% فیبو البته اهداف مشخص هستند فعلا کلیت روند نفت مثبت است گرچه کوتاه مدت میتواند در همین حوالی در نوسان باشد

در تایم 30 دقیقه نفت تکمیل پرچم و صعود بالای 119 دلار

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

بکام حرکت احتمالی به سمت سقف چنگال در محدوده 325 تومان البته این مقاوت اصلی در مسیر موج 5 ام میباشد

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

وپست که قولش را داده بودم تا 700 الی 710 میره نزول کوتاه مدت سپس در میان مدت سقف چنگال را نشونه میگیره انچه ریسک وپست را بلند مدت حیلی کم کرده پر کردن یک سیکل کامل نزولی است که تا 580 رخ داد
            سهم میتواند 670 تا 635 نوسانی باشد اما اهداف 700 تا 710 و هدف دوم میان مدت 800 تا 820
            آخرین ویرایش توسط مارال صفا؛ 2011/06/10, 14:07.

نظر

• مارال صفا
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 293

پاسا در میان مدت موج 5 را تا سقف چنگال احتمالا تمام کند hd+ در macd دلیل بر ادامه روند صعودی است

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

پتروشیمی اصفهان
                واگرایی مثبت macd الگو پرچم احتمال زیاد رشد سهم در میان مدت تا 620 تومان

مارال جان به نظرم الگوی مورد نظرتان بیشتر به کنج صعودی شباهت دارد تا پرچم،خصوصیات پرچم را ندارد شرط تحقق الگو هم عبور از 420 است 440 هم به نظرم توقف و پول بک باشه ،عبور از 440 مهمتر از 420

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

استاد صفا میشه نظرتون رو در مورد قشکر بدونم؟؟ تو تاپیک مسابقه هم تو انتخابام اشاره ای بهش داشتم...

نظر

• مارال صفا
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 293

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                    مارال جان به نظرم الگوی مورد نظرتان بیشتر به کنج صعودی شباهت دارد تا پرچم،خصوصیات پرچم را ندارد شرط تحقق الگو هم عبور از 420 است 440 هم به نظرم توقف و پول بک باشه ،عبور از 440 مهمتر از 420
                    راشین جان روشی که من بیشتر رو چارتهام دارم با کمک چنگال و بالینگر باند میباشد که صحبت شما را تایید میکند در واقغ سطح مورد نظر شما مماس بر میدلاین چتگال و بالینگر باند است میتواند تا حدی اعتبار این چنگال را تایید کند
                    موج اصلاحی اخیر شصفها نیز ریز موجها بر اساس فیبو تا 61.8 درصد اصلاح کردند از اینجهت ساختار نزول بنظر میرسه کامل و استاندارد تمام شده پس ورود به سهم حتی قبل از پولبک بنظر میرسه ریسکی نداشته باشه
                    از طرفی واگرایی مثبت مکدی صعود را هفته اتی قطعی خواهد کرد
                    در مورد پرچم بیشتر صعود یکدست و پایدار را دیدم و در دیدگاه منطقی با شما موافقم کنج صعودی ست با توجه به اینکه شیب کنج نیز منفی است

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                      استاد صفا میشه نظرتون رو در مورد قشکر بدونم؟؟ تو تاپیک مسابقه هم تو انتخابام اشاره ای بهش داشتم...
                      سلام باز که گفتین استاد
                      خب فشکر من خوشبینانه کوتاه مدت تا 195 میبینم اما جو قندیها را نیز باید مد نظر قرار داد روند بلند مدت باید بررسی دقیقتری داشت

نظر

• rojan
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 581

با سلام

مارال جان با تشکر فراوان از وقتی که برای ما کاربران میگذاری
                        در یکی از پستهایتان اشاره کردید که تا تیر در بازار خواهید بود آیا این در رابطه با ریزش بزرگی است که بعضی دوستان گفته اند که تیر از بازار خارج شویم و پاییز مجددا وارد بازار سهام شویم ؟
                        آیا شما هم این باور را دارید ؟
                        آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• مارال صفا
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 293

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                          با سلام

مارال جان با تشکر فراوان از وقتی که برای ما کاربران میگذاری
                          در یکی از پستهایتان اشاره کردید که تا تیر در بازار خواهید بود آیا این در رابطه با ریزش بزرگی است که بعضی دوستان گفته اند که تیر از بازار خارج شویم و پاییز مجددا وارد بازار سهام شویم ؟
                          آیا شما هم این باور را دارید ؟
                          سلام اشتباه برداشت کردین خیر فعلا قصد خروج ندارم اما تیرماه مسافرتی در پیش دارم که در فرومها کلا نیستم در حدی که بیایم قیمت سهامم را چک کنم کلیت بازار را فعلا مثبت میبینم

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

پاسا در میان مدت موج 5 را تا سقف چنگال احتمالا تمام کند hd+ در macd دلیل بر ادامه روند صعودی است

دوستان این نمودار پاسا نیست یا اپدیت نشده من این سهم را الان در سایت تی اس ای دیدم 920 تومان بود خب سهم مسابقه من بود شانس بیارم پولبک نکند دیتا را مجدد چک کردم حال این نمودار چه سهمی بوده خدا داند در امی بروکر گشتم پیدا نکردم
                            به هر حال در صورت پولبک 885 تا 890 سطح خرید خواهد بود کلیت روند تا 1150 میان مدت مثبت است

نظر

• مارال صفا
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 293

وپارس فردا به روندحمایت قدرتمند خود خواهد رسید منفی امروز و فردا بنظر رشد سهم اغاز خواهد شد وجود hd+ در rsi مویینگر 200 روزه تا 318 و 313 مماس بر روند

نظر

• مارال صفا
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 293

پاسا طبق تحلیل امروز پولبک داشت قاعدتا فردا باید مثبت بشن وپست نیز بنظر من منفی امروز خوب بود بزودی به سطح 700 تا 720 خواهد رسید قبل از ان 675 مقاومت است
                                شاراک عجیب بود امروز استقبالی نشد با اینکه این سهم نیز تکنیکال مثبتی دارد قبلا بررسی کردم

نظر

در حال کار...
                                X