کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وثنووووووووووووو
من الان دارم حساب می کنم با این اردرها و قیمتی که الان خورده 2.38 درصد میشه.
درست حساب کردم؟؟؟
وثنو خجالت نمی کشی اینجوری باز میشی؟؟؟؟ :p
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
وثنووووووووووووو
من الان دارم حساب می کنم با این اردرها و قیمتی که الان خورده 2.38 درصد میشه.
درست حساب کردم؟؟؟
وثنو خجالت نمی کشی اینجوری باز میشی؟؟؟؟ :p
این ناظری که هیچوقت ازش نمی گذرم، دیگه عادتش شده اذیت کردن سهامداران این سهم !
سهم گزارش الف داده بود، باید شنبه یا یکشنبه باز میشد، اما گذاشت تا 2 روز قانونی کامل رد بشه ، بعد امروز که بازار نابودی بود سهم رو باز کرد !
دیروز زنگ زدم فرابورس ، گفتم چرا باز نمی کنید ؟ گفت باید اطلاعیش بررسی بشه ، گفتم چه بررسی ای میخواد ؟ شرکت 3 روز پیش گفت 3 میلیون سهم خریدم از فلان شرکت ، بررسیش 2 دقیقه طول میکشه !!
خلاصه اینکه خیلی........ تشریف دارن، برای همین میگم از 1 ریال حقم هم ازشون نمی گذرم!
ضمنا ، این کثافت کاری ها فوقش بتونن چند روز جلوی روند سهم رو بگیرن، اما در بلندمدت نمی تونن
همونطور که ناظر چندین بار معاملات سهم رو در 2000 ابطال کرد، اما الان با احتساب افزایش سرمایه، سهم 5000 هست
اتفاقا هربار که این کثافت کاریهاشون رو توی سهم می بینم، مصمم تر میشم که بیشتر باهاش بمونم
امروز خمحرکه با ۱۰۰ درصد باز شد و تایید شد.حالا اگر وثنو بود بالای ۱۰-۲۰ درصد رو باطل میکردن.
ما که صبوریم و همچنان سهامداریم ولی معلوم نیست ناظران محترم با این کارها چه آخر و عاقبتی داشته باشن.
خدا عاقبت و آخر همه رو ختم به خیر کنه
قبلا و اون موقع که ناظر محترم (!) معاملات سهم رو چندین بار ابطال کرد، بهانش این بود که حجم کمی در مچینگ انجام شده !
امروز که حجم معاملاتش از مبنا هم کمتر شد ، احیانا دستکاری قیمت رخ نداده بود ؟!
مشکلی نیست ، صبر می کنیم و بعدا به این کارهای ناظر می خندیم ، همونطور که الان در قیمت 4600 ( با احتساب افزایش سرمایه) به کارهای ناظر در 2000 می خندیم !
عرضه عمده سهام غيرمديريتي شرکت سرمايه گذاري ساختمان نوين (وثنو4)
کارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، به اطلاع مي رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 1980/خ/99 مورخ 1399/04/28 اين شرکت، تعداد 8,050,000 سهم معادل 1.34 درصد (يک مميزسي وچهار صدم درصد) سهام غيرمديريتي شرکت سرمايه گذاري ساختمان نوين (سهامي عام) در نماد معاملاتي (وثنو4) با قيمت پايه کل 209،646،150،000 روز دوشنبه مورخ 1399/05/06، از طريق بازار پايه فرابورس ايران، مورد عرضه قرار مي گيرد. براي اطلاع از جزئيات بيشتر مي توانيد به اطلاعيه مذکور واقع در وب سايت رسمي شرکت فرابورس ايران مراجعه فرمائيد.
قیمت پایه هر سهم رو گذاشتن 2600 بعد سهامداران امروز در فروش به قیمت 2200 سبقت می گرفتن !
تحلیل هم توی این بازار داریم ؟!
یه جا خوندم نوشته بود برای اینکه وثنو به بازار بالاتر منتقل بشه، یکی از این 2 مورد باید محقق بشن ( دیگه نمی دونم چقدر موثق هست)
1. فروش همه سهام وثنو توسط وساخت
2. فروش هه سهام وساخت توسط وثنو
بدون شک وساخت، وثنو رو نمی فروشه چون سود خوبی براش داره
اما احتمال اینکه وثنو، وساخت رو بفروشه بیشتره و منتظره در وقت بهتره اینکار انجام بشه
اگر همین الان وثنو، همه سهام وساخت رو بفروشه به ازای هر سهم وثنو، 370 تومن سود براش داره
در کل وثنو ارزش خیلی بالایی داره اما فعلا سرش بازی درآوردن ! من از مهر پارسال با سهم هستم و بعیده تا آخر سال 1 سهم هم بفروشم ، بازی اینا هم تموم میشه و سهم به روال خودش برمیگرده
چون واقعا منطقی نیست سهمی با این عملکرد عالی 7-8 روزه قرمز باشه، بعد بعضی سهام بی ارزش زیانده اصلا ندونن اصلاح چیه !
نظر