کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به همه دوستان
وثنو امروز حدود ۱۶ درصد مثبت باز شد و خدا رو شکررر معاملات تایید شد.
جای جناب آباد و رویا خانم و بقیه دوستان در این تاپیک خالیه.
انشالله هرجا هستن سلامت و خوشحال باشن.
همچنان سهامداری
بعد از مجمع و صعود طی چند روزش به میزان 66% ، احتمال زیاد میدادم وارد اصلاح بشه
و فکر می کردم دیروز رو طوری در صف فروش قفل بشه که حداقل تا پایان وقت امیدی به جمع کردن نبود
اما خیلی خوب معامله شد و خوب خریدار داشت..
اگر 1-2 روز آینده هم اینطور معامله بشه سریع به روند صعودیش برمیگرده
و حتما اطلاع دارید که از نظر تکنیکال هرچی اصلاح سهمی کمتر باشه، هدف موج صعودی بعدیش بالاتره
واقعا این روزها گل سر سبد، پرتفوی من وثنوعه
خوشحالم که با تمام درجازدن های قبل از مجمعش صبوری کردم.
و الان تنها امیدم وثنوعه.
اگه این روزها وثنوی عزیزم توی سبدم نبود که من نمی دونم چه حالی بودم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
وثنو جانمان
نور چشمانمان
قوت قلب هایمان... /.:biggrinsmiley.:/
در حال بازگشایی...
کاش یه ذره حمایت بشه بالاتر باز شه.
لطفاااااااااا.............
خیلی کم داره باز میشه.
بکشیدش بالا خب:D
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
چرا رو 1900 میخوان باز کنن.
بابا خب یه ذره بیاریدش بالاتر خب
منم انتظار داشتم حداقل 10% رو بزنه، با این 6% عملا خبر الف هیچ شد چون دیروز و امروز هم توی بازار می موند و الف هم نمیداد احتمال زیاد 6% رو میزد ( البته شاید مبنا هم پر نمی کرد)
به نظرم مهم نیست، سهم خوب راهشو میره
من از وقتی که ناظر 2 بار 46% رو ابطال کرد، تصمیم قاطع تری گرفتم برای نگهداریش ( در حالی که شاید قبل از اون اینطور تصمیمی نداشتم)
هر وقت دیدید سهمی رو دارن اذیت می کنن بدونید که صعود خوبی پشتش هست، البته همیشه هم اینطور نیست /.:biggrinsmiley.:/
نظر