سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    سلام
    پس افزایش 400درصدی که مجوزش گرفته شده بود و به علت اتمام مهلت ابطال شد تبدیل به 200درصد میشه؟و این 200درصد از محل اورده هست همانند 400درصد قبلی؟

اخیرا اخبارشو دنبال نکردم

چندی پیش بخش خوبی از سبدم کسرا بود که به دلیل ابطال مجوز افزایش سرمایه از سهم خارج و وارد سهم های دیگر شدم

ولی مطمئن هستم که در بلند مدت بازده بسیار خوبی در انتطارش هست همانطور که تا کنون در سالهای قبل خوب بوده
    درود بر وحید عزیز و گرامی؛

بله در دو مرحله انجام خواهد شد و در مرحله اول همون 200 درصد انجام میشه. خودت قطعا کامل تحلیل کردی اوضاع شرکت رو. برای شما که مثل خودم صبرت زیاده پیشنهاد می کنم در سبد داشته باشید حتما. آینده بسیار وبی خواهد داشت
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

فعلا علی الحساب برای دست گرمی یک نکته عرض کنم خدمت دوستان؛

در گزارش پیش بینی بر اساس سه ماهه، صفحه 5 قسمت خرید مواد اولیه بخش پودر آلومینا...

شرکت آخر سال پیش و سه ماهه ابتدای امسال با دلار پیک قیمتی و آلومینیوم 5 درصد گرون تر از قیمت فعلی آلومینا رو هر تن 1.8 میلیون تومان خریده اما برای کل امسال برای 7500 تن آلومینا اومده هزینه خرید رو 18.6 میلیارد تومان دیده در صورتی که طبق قیمت های فعلی و روند مورد انتظار هزینه خرید تا پایان سال بیش از 14 میلیارد تومان نخواهد بود.

از همین جا فقط شرکت حدود 100 تومان سود پنهان کرده که طی گزارش های بعدی افشا خواهد شد قطعا

نظر

• zarineh
        عضو جدید
        • Jul 2013
        • 14

من که 3 ماهه با کسرام.. بیرون برو هم نیستم.... 90% سبدم کسرا...... اردیبهشت هر سهمو 12000 میفروشم...
        افزایش سرمایه دوم احتمالا بهمون ماه میشه.. تا اون موقع از 1700- 1800 که باز بشه کلی بالا کشیده........ به امید روزای خوب با کسرا !

نظر

• sepehr.90
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 69

در اصل توسط zarineh پست شده است View Post
          من که 3 ماهه با کسرام.. بیرون برو هم نیستم.... 90% سبدم کسرا...... اردیبهشت هر سهمو 12000 میفروشم...
          افزایش سرمایه دوم احتمالا بهمون ماه میشه.. تا اون موقع از 1700- 1800 که باز بشه کلی بالا کشیده........ به امید روزای خوب با کسرا !
          1700 1800 می خواد باز بشه؟ من 1500 شنیدم. تارگت های مختلفی رو واسش دیدن 7000 تا 10000 تا اخر سال

نظر

• hamid26967
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 416

دوستانی که می خوان کسرا بخرن عجله کنن . درهای بهشت داره بسته میشه :D
            لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• hamid26967
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 416

سهم كسرا با توجه به خبر موثق توانسته بيش از 23000 ريال سود محقق نمايد و انتظار داريم با اين رشد وخبر افزايش سرمايه و همچنين راه اندازي پروژه توليد جديد و خبر برگرداندن سهم ها طبق راي دادگاه طي دو تا سه ماه آينده بيش از 110000 ريال قيمت پيدا كند، خريد اين سهم با ديد ميان مدت بيش از 200% سود خواهد داشت، خريد زير 31000 ريال عايل است

منبع :

نبض بازار 8 مهر ماه 92
              لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• هادی پورحامدی
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 202

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                سهم كسرا با توجه به خبر موثق توانسته بيش از 23000 ريال سود محقق نمايد و انتظار داريم با اين رشد وخبر افزايش سرمايه و همچنين راه اندازي پروژه توليد جديد و خبر برگرداندن سهم ها طبق راي دادگاه طي دو تا سه ماه آينده بيش از 110000 ريال قيمت پيدا كند، خريد اين سهم با ديد ميان مدت بيش از 200% سود خواهد داشت، خريد زير 31000 ريال عايل است

منبع :

نبض بازار 8 مهر ماه 92
                آقا من قلبم ضعیفه هااااااااااااااا
                دیروز حسابی پر کردم
                آخرین ویرایش توسط هادی پورحامدی؛ 2013/09/30, 14:08.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود؛
                  پيشنهاد بنده به دوستان كوتاه و ميان مدت نگهداري تا 7000 تومان و براي بلندمدتي ها نگهداري تا محدوده 10-12 هزار تومان
                  موفق باشيد

نظر

• sadeghmousavi
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 484

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    درود؛
                    پيشنهاد بنده به دوستان كوتاه و ميان مدت نگهداري تا 7000 تومان و براي بلندمدتي ها نگهداري تا محدوده 10-12 هزار تومان
                    موفق باشيد
                    کوتاه مدت یعنی چند وقته آقا یاسر

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                      کوتاه مدت یعنی چند وقته آقا یاسر
                      بستگي به نوع نگاه خودتون داره. بستگي داره بازده 100 درصدي از يك سهم در چه مدت راضيتون كنه. مي تونه از يك تا 6 ماه باشه بازه اي كه عنوان كردم

نظر

• sepehr.90
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 69

200 درصد افزایش سرمایه تا دو ماه دیگه دوباره رو 3000 میاد علی الحساب 200 درصد بازده داده بماند تا قیمتهای 7000 تا 12000 .... البته سود 93 2300 تومنه.... ;)

نظر

• sepehr.90
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 69

سهمای اصفهانیم مثل خود اصفهانیان ماشاا....;););)/:.Heart.:/ اصفهانیا بد جور پرچم بالاس....

نظر

• einstein
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 360

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            فعلا علی الحساب برای دست گرمی یک نکته عرض کنم خدمت دوستان؛

در گزارش پیش بینی بر اساس سه ماهه، صفحه 5 قسمت خرید مواد اولیه بخش پودر آلومینا...

شرکت آخر سال پیش و سه ماهه ابتدای امسال با دلار پیک قیمتی و آلومینیوم 5 درصد گرون تر از قیمت فعلی آلومینا رو هر تن 1.8 میلیون تومان خریده اما برای کل امسال برای 7500 تن آلومینا اومده هزینه خرید رو 18.6 میلیارد تومان دیده در صورتی که طبق قیمت های فعلی و روند مورد انتظار هزینه خرید تا پایان سال بیش از 14 میلیارد تومان نخواهد بود.

از همین جا فقط شرکت حدود 100 تومان سود پنهان کرده که طی گزارش های بعدی افشا خواهد شد قطعا
                            سلام بر دکتر شریعت عزیز،
                            دکتر جان شرکت توی گزارشش مدعی است که دلارو 2500 دیده ،از طرفی در صحفه 6 قسمت مصارف ارزی نسگه که دلار مصرفی را به نرخ 24770 (یعنی همون 2500) تهیه کرده.البته من از قیمت ارزی آلومینا و اینکه توی این مدت روند قیمتی اش به چه شکلی بود ،خبری ندارم.خواستم ببینم کماکان با این عدد 100 تومانی که عنوان فرمودید ،اعتقاد دارید.

نظر

• hm1386
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 24

با عرض پوزش از بزرگواران

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                                سلام بر دکتر شریعت عزیز،
                                دکتر جان شرکت توی گزارشش مدعی است که دلارو 2500 دیده ،از طرفی در صحفه 6 قسمت مصارف ارزی نسگه که دلار مصرفی را به نرخ 24770 (یعنی همون 2500) تهیه کرده.البته من از قیمت ارزی آلومینا و اینکه توی این مدت روند قیمتی اش به چه شکلی بود ،خبری ندارم.خواستم ببینم کماکان با این عدد 100 تومانی که عنوان فرمودید ،اعتقاد دارید.
                                درود بر آینشتاین عزیز؛
                                بله از دلار مبادلاتی استفاده می کنه همچنان هم ادامه داره این قضیه. روند قیمت آلومینا هم در 6 ماهه اول کمی نزولی بوده اما با اغماض میشه گفت ثابت بوده روند قیمت آلومینا و اختلاف فاحشی داره با مفروضات شرکت برای هزینه های 12 ماهه

نظر

در حال کار...
                                X