سلام بر جناب petter عزیز . ناراحت نشدم . اتفاقاً کاملا حق با شماست . هدف من از کپی کردن این مطلب این بود اساتید بیان نظراتشونو بیان کنن و تحلیل کنن این مطلب رو . از تحلیل خوبتون هم خیلی ممنون @};-
سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )
Collapse
X
-
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
-
در اصل توسط ehsandady پست شده است View Postیعنی هفته بعد کلا صف فروش است .در اصل توسط jomong2 پست شده است View Postمتاسفانه مجمع افزایش سرمایه شرکت طبق بند زیر عقب افتاده، و گزارش شش ماهه نیز پوشش خیلی مناسبی نداشته. سهم خیلی ارزندست، اما بزودی به 3000 تومن برگشت خواهد داشت.
در اصل توسط petter پست شده است View Post.
.
.
من هم خیلی دوست دارم که به قول شما قیمت به 3000 تومن برگرده تا اضافه کنم، اما به نظرم چنین چیزی فعلا رخ نمیده مگه اینکه شرایط کل بازار بهم بریزه
در ضمن گزارش سهم وقتی اومد که بازار در صف خرید سهم بود و باز هم دیدید که بعد از اینکه گزارش اومد سهم صفش رو از دست نداد پس خیلی آماتوری به قضیه نگاه کردن اشتباهه، به هر حال سهم فعلا سقف تاریخیشو رد کرده ... شاید بعدا سهم به این سقف پولبک کنه
در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Postای کاش اون حقیقی که چهارشنبه این همه عرضه کرد نگه میداشت حجم های مبنا رو میداد
با ارسال گزارش در زمانی که سهم روی سقف قیمتیش بوده و عرضه پر حجم ، معلومه قصدشون چی بوده
اما بازار بهشون اجازه ی این کار رو نداد و احتمالا بعدش خودشون همون روز ، همون تعداد سهمی که عرضه کرده بودن یا حتی بیشتر رو سر جاش گذاشتن، شایدم بازار از چنگشون در آورد...
نظر
-
در اصل توسط petter پست شده است View Postدوستان عزیز حالا خودتون به این نتیجه رسیدین که کمی سطحی به قضیه نگاه کردین؟!!! سهم حتی حجم پر نمیکنه ... امروز هم که همه عرضه ها رو کلا ی نفر خریده بود
بایدم سهم حجم پر نکنه...
با ارسال گزارش در زمانی که سهم روی سقف قیمتیش بوده و عرضه پر حجم ، معلومه قصدشون چی بوده
اما بازار بهشون اجازه ی این کار رو نداد و احتمالا بعدش خودشون همون روز ، همون تعداد سهمی که عرضه کرده بودن یا حتی بیشتر رو سر جاش گذاشتن، شایدم بازار از چنگشون در آورد...
نظر
-
در اصل توسط sepehr.90 پست شده است View Postدقیقا همه میدونند این شیطنت کار کی بوده یکی که فقط به فکر خودشه و جیب خودش و فعلا یه مقدار سرمایشونم تو کفرا گیر کرده بازارم یه حالی ازشون گرفت :.thumbsupsmileyanim/.:biggrinsmiley.:/
ای بابا پس من چرا چیزی نمیدونم؟!!! /:.zzzzzz.:/
یعنی کار کی بوده؟؟!
نظر
-
منم نمی دونم . بهتره اسمشو فاش کنید تا همه بشناسنشلا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
مثل اینکه امروز اصلاً هیچ کس قصد عرضه کردن نداره تو کسرالا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
درود؛
فروشنده امروز يكي از اشخاص حقيقي سهم بود كه ايشون با نيت نوسان گرفتن فروختند سهامشون رو و فكر نمي كردند سهم در عرض نيم ساعت مجددا كمر راست كنه و صف خريد بشه. در هر صورت ايشون هم سود خوبي شناسايي كرد و اميدوارم بعد از اين هم هميشه در سود باشند. اتفاقي روي قيمت هاي 4100 تا 4200 منتظرش بوديم امروز افتاد و بعيد مي دونم تا حوالي 5000 تومان مشكل جدي ديگري براي سهم بوجود بياد.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط jamshid پست شده است View Postکسرا به زودی گزارش شش ماه اعلام میکنه بیش از این ارزش داره
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر