سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sepehr.90
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 69

مطمئن باشید این سهم اگه بخواهد متعادل بشه تو قیمت های بالا متعادلش می کنند....;)

نظر

• m6670m
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 134

با سلام
      کسرا در قالب موج 5 از 5 تا حوالی 7700 میتونه رشد داشته باشه.
      موفق و پرسود باشید.
      بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!

نظر

• abmohammadi
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 170

کسرا در کورس باور نکردنی

در اصل توسط m6670m پست شده است View Post
        با سلام
        کسرا در قالب موج 5 از 5 تا حوالی 7700 میتونه رشد داشته باشه.
        موفق و پرسود باشید.
        با عرض سلام خدمت دوستان محترم
        واقعیت امر این است که قبل از اینکه کسی خبر بگیرم فکر می کردم طبق Fibo در 423 درصد مقاومت داشته باشد و سهم روند اصلاحی به خود بگیرد.
        اما این مقاومت را هم با قدرت رد کرد.
        اگر این روند حمایتی ادامه داشته باشد نقطه بعدی که برای این سهم می شود تصور کرد حداقل 7602 تومان می باشد که با توجه به شایعات رسیده این قیمت دست یافتنی است که این قیمت تقریبا با گفته های آقای m6670m مطابقت می کند.
        این سهم سهامدار می طلبد نه سهام باز و تا سال آینده با توجه به روند سالهای گذشته تا به حال قیمت باور نکردنی خواهد داشت.
        زندگی فقط با کسرا. /:.rolleyessmileyani
        /:.Heart.:/
        kasra.png
        آخرین ویرایش توسط abmohammadi؛ 2013/11/05, 20:00.

نظر

• tech
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 21

در اصل توسط abmohammadi پست شده است View Post
          با عرض سلام خدمت دوستان محترم
          واقعیت امر این است که قبل از اینکه کسی خبر بگیرم فکر می کردم طبق Fibo در 423 درصد مقاومت داشته باشد و سهم روند اصلاحی به خود بگیرد.
          اما این مقاومت را هم با قدرت رد کرد.
          اگر این روند حمایتی ادامه داشته باشد نقطه بعدی که برای این سهم می شود تصور کرد حداقل 7602 تومان می باشد که با توجه به شایعات رسیده این قیمت دست یافتنی است که این قیمت تقریبا با گفته های آقای m6670m مطابقت می کند.
          این سهم سهامدار می طلبد نه سهام باز و تا سال آینده با توجه به روند سالهای گذشته تا به حال قیمت باور نکردنی خواهد داشت.
          زندگی فقط با کسرا. /:.rolleyessmileyani
          /:.Heart.:/
          [ATTACH=CONFIG]498[/ATTACH]
          الان زنگ زدم اداره سهام سرامیک های صنعتی اردکان؛ از افزایش سرمایه سوال کردم گفتن که تا ماه آینده فعلا خبری نیست.
          پس فعلا شایعات و خبرهای خوبی در راه است از نظر بنده واقعییت نداره.

نظر

• rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

نقل قول از پرشین تحلیل

بررسی وضعیت سهمی که در کمتر از 2 ماه 123 درصد بازدهی داده است

کسرا سهمی ست که از ابتدای مهرماه تا کنون 123 درصد بازدهی داشته است.این بازدهی بهانه ای شد تا نگاهی به وضعیت شرکت داشته باشیم

شرکت تولید کننده گلوله های سایز 20-60،گلوله های توزیعی و سیلیسی به همراه لاینر می باشد و پودر آلومینا مصرف می کند

در شش ماهه نخست امسال 47 درصد مقدار تولید و 38 درصد مقدار فروش پیش بینی شده را محقق کرده است

نگاهی به نرخ های فروش می اندازیم:

مهمترین محصول شرکت گلوله های سایز20-60 می باشد که 84 درصد مبلغ فروش آن را تشکیل می دهد.شرکت در شش ماهه اول هر کیلو گلوله سایز 20-60 را 5480 تومان ، در سه ماهه فصل بهار 4992 تومان و در سه ماهه تابستان 5942 تومان فروخته است.نرخ فروش را برای شش ماهه دوم 5171 تومان لحاظ کرده است.برای سایر محصولات نیز نرخ لحاظ شده برای شش ماهه دوم کمتر از سه ماهه دوم سال می باشد.اگر شرکت در شش ماهه دوم سال نیز با نرخ های سه ماهه فصل تابستان بفروشد مبلغ 5.5 میلیارد تومان به مبلغ فروش آن اضافه می شود

در بخش مصرف مواد اولیه شرکت پودرآلومینا مصرف می کند که نرخ خرید آن در شش ماهه اول 2100 تومان و در سه ماهه فصل تابستان 2341 تومان بوده است.اگر در شش ماهه دوم با نرخ های سه ماهه دوم خرید کند 787 میلیون تومان به بهای تمام شده آن اضافه می شود.نکته اینکه شرکت تقریبا 94 درصد مواد اولیه خود را از خارج دریافت می کند که با توجه به رشد تولید پودرآلومینا در داخل این موضوع هم یک مزیت مهم برای شرکت محسوب می شود.

در کل به نظر می رسد با فرض تحقق بودجه فروش شرکت بتواند 35 درصد تعدیل مثبت بدهد و سود خود را به حول و حوش 420 تومان افزایش دهد

بازار به سهم با سود 308 تومان فعلی پی بر ای 21 داده است که دلیل آن طرح توسعه ای شرکت می باشد که تولید آن را از 8000 تن به 12000 تن افزایش می دهد( 50 درصد)

طبق اعلام شرکت این طرح در اواخر سال 94 به بهره برداری می رسد و تاثیر بسیار خوبی در سود شرکت خواهد داشت.( بین 550 تا 600 تومان بر روی هر سهم) شرکت اول سال گفته بود این طرح در سال 93 و بعد از آن اعلام کرد در سال 94 به بهره برداری می رسد

ولی آیا دادن پی بر ای بیش از 20 به این سهم با وجودی که طرح توسعه آن هنوز به بهره برداری نرسیده است منطقی ست؟ اگر سود شرکت سه برابر هم شود با پی بر ای 8 قیمت سهم 9600 تومان خواهد بود ولی این قیمت باید در بلند مدت باید به دست آید در حالی که سهم قیمت 6800 تومان را نیز دیده است( اول مهر ماه قیمت سهم حول و حوش 3000 تومان بود)
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• abmohammadi
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 170

با توجه به معاملات اخیر که حدود 40 میلیارد تومان است نشان از حمایت قوی از این سهم است که بی شک سرامیک طلایی لقبی مناسب برای این سهم است. این حجم از معالات دارای تعابیری است:
              1- جابجایی سهامدار های قدیمی با سهامدارهای تازه نفس که ارزنده بودن سهم را یافته اند(قدر زر را زرگر می داند)
              2- هر یک از پروژه های این شرکت خود ارزشی معادل خود کسرا را دارد:
              الف - اکتیو آلومینا
              ب- رولر (مخصوص شرکتهای کاشی سرامیک)
              ج) افزایش ظرفیت فعلی کارخانه تا 20000 تن
              و لازم به ذکر است که بهره برداری پروژه های شرکت دور نیست به عنوان مثال پروژه اکتیو آلومینا در اواخر آذر به بهربرداری می رسد و تاثیر خود را در گزارش 12 ماه و پیش بینی سال بعد نشان خواهد داد. این امر به این جهت اشاره کردم که برخی منابع به اشتباه گفته اند سال 94.
              با بررسی سالهای گذشته؛ مانند سه سال گذشته متوجه خواهید شد که این سهم همیشه در شش ماه دوم حرفهایی برای گفتن داشته است. و لازم به ذکر است با توجه به eps های آینده نزدیک که اشاره شده است p/e این سهم برابر 2.5 است با توجه به این سهم است که با وجود عرضه های فراوان سهامداران جدید از این سهم حمایت کرده و تمامی عرضه های امروز که با خبرکذب اتفاق افتاد جمع آوری شده است.
              شایعه شده بود که سهامدار عمده در حال عرضه این سهم است در صورتی که شما به سایت tsetmc.com بروید در بخش سهامداران نگاه کنید متوجه خواهید شد که سهامدار عمده نه تنها عرضه کننده نبوده بلکه دنبال جابجایی بلوکی می باشد که این خبر خوبی است برای سهامدارن کسرا در چند روز اینده.
              عرضه کنندگانی دیدم در این سهم با فروش در قیمتهای خیلی پایین به اشتباه خود پی برده و در قیمتهای بالاتر مانند امروز دست به حمایت این سهم زده اند.
              در پستهای بدی منتظر اخبارهای خوب خواهید بود.

نظر

• sami
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 30

دوستان من چند وقتیه که مطالبی رو که راجع به کسرا می نویسید زیر نظر دارم؛ اول بدونید که این سهم و از 2 سال پیش که قیمتش 400 - 450 تومان بود میشناسم و سهامدارش بودم ولی واقعن اتفاقاتی که تو این 2 ماهه واسه سهم افتاده چیزی نیست جز بازی یه عده که قیمت سهم و غیر منطقی بالا بردن و الان که به نظر میرسه آخر بازیه و خوب سودی روش بردن کم کم واقعیت های سهم داره رو میشه و این واقعیت که قیمت سهم در شرایط خوب تا پایان امسال چیزی حول و حوش 5000 تومان است داره رو میشه. این عدد با در نظر گرفتن EPS 600-800 تومانی در آخر امسال به دست میاد.
                بهتون بگم که من سود خوبی رو این سهم بردم ولی اینو واسه حقیقی هایی مینوسم که رو این قیمتا دارن میخرن و بنده خداها هالا هالا ها باید صبر کنن تا بخوان سود شناسایی کنن.
                اینقدر مانور بی دلیل رو سهم ندید و واسه بازی کساییکه فقط فکر سود خودشونن کف نزنین. هنوز نه خبری از مجمع افزایش سرمایه هست نه طرح و توسعه!!
                میدونید که به دلیل مشکلات حقوقی معامله بلوکی به سهامدار حقیقی, افزایش سرمایه ماه ها به تعویق افتاده و شرکت هم از این روندی که واسه سهم پیش اومده ناراضیست.
                حتمن هم میدونید که معاملات با این حجم رو قیمت کاذب بعدا چه مشکلاتی برای سهم درست میکنه!
                خلاصه ما دیدیم چطور زمانیکه 2 نفر حقیقی( که از آشنایان بنده نیز هستند)که بیشتر سبد سهمشون رو رو قیمتای 450 تا 650 خرید کرده بودن بعد مدت ها رو چه قیمتی خالی کردن و کامنت های کذب دوستان رو هم دیدیم که میگفتن واسه نوسان گیری و پول لازم داشتن سهم فروختن در صورتیکه فقط به این دلیل فروختن که ارزش سهم و تو این مقطع بیشتر از این نمیدیدند!!
                خلاصه که داستان این آقا کسرا درازه ....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود بر شما؛

قطعا بنده در این قیمت ها کسی رو به ورود ترغیب نمی کنم و بعضا پیشنهاد سیو کردن سود رو هم بالای 6000 تومان داده ام به دوستان نزدیکم اما دوست عزیز چرا زودتر این وضعیت بحرانی رو اعلام نکردید؟! اصولا در روند صعودی و هنگامی که سهم مثبته و صف خریده باید سیگنال خروج اعلام کرد نه زمانی که سهم منفی کامل یا صف فروشه... ضمنا اون کامنت های کذب که فرمودید از منبع موثق عنوان شده و اگر لازم باشه از منبع خبر حتما مجدا پیگیری خواهم کرد که خدای ناکرده سهوا یا عمدا خبر اشتباهی گفته نشه. اما فرمودید ازطرح توسعه خبری نیست... میشه بگید قراردادهای جدید به چه علت بسته شده؟ حتما از قیمت اکتیو آلومینا خبر دارید و چون از شرکت مطلع هستید حتما می دونید حاشیه سود این محصول چقدر خواهد بود. با ظرفیتی که برای طرح پیش بینی شده...

ضمنا یک حقوقی بانکی احتمالا صحبت هایی برای بررسی ورود در همین قیمت ها طی روزهای آتی انجام خواهد داد که اگر قطعی بشه حتما اطلاع رسانی خواهد شد.

امروز هم در یکی دوتا کارگزاری شایعه کردند که سهامدار عمده داره عرضه می کنه که باعث ایجاد تنش شد و دیدیم که خبری نبوده!

در مجموع زمانی سهم رو بررسی کردیم که محدوده 3000 تومان بود و با این نقدشوندگی سهم هر کسی به راحتی می تونه طی 1-2 روز کامل با سود 100 درصدی از سهم خارج بشه یا اینکه بمونه. من خودم سهم های اولیه رو فروختم اما سهم های سود حاصله رو نگه داشتم و هنوز به این نتیجه نرسیدم که خروج کامل داشته باشم. روی هیچ سهمی نباید تعصب داشت و اگر دلیل منطقی کافی پیدا بشه برای فروش کامل حتما درنگ نمی کنم...

موفق باشید
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• sepehr.90
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 69

در اصل توسط sami پست شده است View Post
                    دوستان من چند وقتیه که مطالبی رو که راجع به کسرا می نویسید زیر نظر دارم؛ اول بدونید که این سهم و از 2 سال پیش که قیمتش 400 - 450 تومان بود میشناسم و سهامدارش بودم ولی واقعن اتفاقاتی که تو این 2 ماهه واسه سهم افتاده چیزی نیست جز بازی یه عده که قیمت سهم و غیر منطقی بالا بردن و الان که به نظر میرسه آخر بازیه و خوب سودی روش بردن کم کم واقعیت های سهم داره رو میشه و این واقعیت که قیمت سهم در شرایط خوب تا پایان امسال چیزی حول و حوش 5000 تومان است داره رو میشه. این عدد با در نظر گرفتن EPS 600-800 تومانی در آخر امسال به دست میاد.
                    بهتون بگم که من سود خوبی رو این سهم بردم ولی اینو واسه حقیقی هایی مینوسم که رو این قیمتا دارن میخرن و بنده خداها هالا هالا ها باید صبر کنن تا بخوان سود شناسایی کنن.
                    اینقدر مانور بی دلیل رو سهم ندید و واسه بازی کساییکه فقط فکر سود خودشونن کف نزنین. هنوز نه خبری از مجمع افزایش سرمایه هست نه طرح و توسعه!!
                    میدونید که به دلیل مشکلات حقوقی معامله بلوکی به سهامدار حقیقی, افزایش سرمایه ماه ها به تعویق افتاده و شرکت هم از این روندی که واسه سهم پیش اومده ناراضیست.
                    حتمن هم میدونید که معاملات با این حجم رو قیمت کاذب بعدا چه مشکلاتی برای سهم درست میکنه!
                    خلاصه ما دیدیم چطور زمانیکه 2 نفر حقیقی( که از آشنایان بنده نیز هستند)که بیشتر سبد سهمشون رو رو قیمتای 450 تا 650 خرید کرده بودن بعد مدت ها رو چه قیمتی خالی کردن و کامنت های کذب دوستان رو هم دیدیم که میگفتن واسه نوسان گیری و پول لازم داشتن سهم فروختن در صورتیکه فقط به این دلیل فروختن که ارزش سهم و تو این مقطع بیشتر از این نمیدیدند!!
                    دوست من سهم با این حرفا خراب نمیشه...

نظر

• sepehr.90
                      عضو عادی
                      • Mar 2013
                      • 69

=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
                      در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر شما؛

قطعا بنده در این قیمت ها کسی رو به ورود ترغیب نمی کنم و بعضا پیشنهاد سیو کردن سود رو هم بالای 6000 تومان داده ام به دوستان نزدیکم اما دوست عزیز چرا زودتر این وضعیت بحرانی رو اعلام نکردید؟! اصولا در روند صعودی و هنگامی که سهم مثبته و صف خریده باید سیگنال خروج اعلام کرد نه زمانی که سهم منفی کامل یا صف فروشه... ضمنا اون کامنت های کذب که فرمودید از منبع موثق عنوان شده و اگر لازم باشه از منبع خبر حتما مجدا پیگیری خواهم کرد که خدای ناکرده سهوا یا عمدا خبر اشتباهی گفته نشه. اما فرمودید ازطرح توسعه خبری نیست... میشه بگید قراردادهای جدید به چه علت بسته شده؟ حتما از قیمت اکتیو آلومینا خبر دارید و چون از شرکت مطلع هستید حتما می دونید حاشیه سود این محصول چقدر خواهد بود. با ظرفیتی که برای طرح پیش بینی شده...

ضمنا یک حقوقی بانکی احتمالا صحبت هایی برای بررسی ورود در همین قیمت ها طی روزهای آتی انجام خواهد داد که اگر قطعی بشه حتما اطلاع رسانی خواهد شد.

امروز هم در یکی دوتا کارگزاری شایعه کردند که سهامدار عمده داره عرضه می کنه که باعث ایجاد تنش شد و دیدیم که خبری نبوده!

در مجموع زمانی سهم رو بررسی کردیم که محدوده 3000 تومان بود و با این نقدشوندگی سهم هر کسی به راحتی می تونه طی 1-2 روز کامل با سود 100 درصدی از سهم خارج بشه یا اینکه بمونه. من خودم سهم های اولیه رو فروختم اما سهم های سود حاصله رو نگه داشتم و هنوز به این نتیجه نرسیدم که خروج کامل داشته باشم. روی هیچ سهمی نباید تعصب داشت و اگر دلیل منطقی کافی پیدا بشه برای فروش کامل حتما درنگ نمی کنم...

موفق باشید
                      =D>=D>=D>

نظر

• abmohammadi
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 170

قابل توجه کسانی که می گویند سهامدار عمده عرضه کرده است.
                        حتما به بخش سهامدار این لینک نگاه کنید:

نظر

• sami
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 30

با سلام

همونطوریکه میبینید تازه عضو شدم و تا قبل از این فقط تماشاگر بودم. به هر حال ما هم فکر نمیکردیم بازی تا اینجا پیش بره و شما هم بهتر از من میدونید که قیمت واقعی سهم حتی با در نظرگرفتن طرح و توسعه و زمانی که درش هستیم رو همون عددیه که اعلام کردم ولی فرق ما اینجاست که من الان کسرا ندارم!! در ضمن توصیه میکنم حتما دوباره از منبع خبرتون پرسش کنید.

نظر

• sami
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 30

آقا من خودم طرفدار این سهم هستم و کسرا سهم بسیار خوبیست ولی نه با این قیمت و نه در این زمان.
                            در ضمن هدف من درست شدن سهمه نه خراب کردنش!

نظر

• زمانه کهن
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 30

با سلام

همونطوریکه میبینید تازه عضو شدم و تا قبل از این فقط تماشاگر بودم. به هر حال ما هم فکر نمیکردیم بازی تا اینجا پیش بره و شما هم بهتر از من میدونید که قیمت واقعی سهم حتی با در نظرگرفتن طرح و توسعه و زمانی که درش هستیم رو همون عددیه که اعلام کردم ولی فرق ما اینجاست که من الان کسرا ندارم!! در ضمن توصیه میکنم حتما دوباره از منبع خبرتون پرسش کنید.
                              آقا من خودم طرفدار این سهم هستم و کسرا سهم بسیار خوبیست ولی نه با این قیمت و نه در این زمان.
                              در ضمن هدف من درست شدن سهمه نه خراب کردنش!
                              جناب طرفدار پروپاقرص تبریک که سهمتو فروختی ولی با این تبلیغات منفی نمی تونی سهم رو اونقدر که مدنظرتون هست پایین بکشید که دوباره سوار بشید چطور همین زمانی که سهمتون رو فروختید عضو سایت می شید و در تاپیک کسرا منفی بافی می کنید پس تا حالا کجا بودید. بگذارید کسانی که این سهم را دارند در این تاپیک با بدبختی خود بمانند و شما به خوشبختی خود بپردازید و در این تاپیک دلسوزی نفرمایید.
                              [CENTER][SIZE=5][FONT=arial black][B][COLOR=#800080]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
                              [/CENTER]

نظر

• reza ourom
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 165

سلام دوستان هر کسي کسرا زده واسه فروش حذف کنه که خيلي پشيمون ميشه تا آخر وقت صف خريده/:.grlim:./منبع موثق
                                [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X