در اصل توسط m.r_moradi پست شده است
View Post
سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط m.n88 پست شده است View Postمن هم بازگشت شما رو به بورسی تبریک میگم به همه/:.Heart.:/
---------
خوب،میریم که هفته ی اینده با سقف قبلی درگیر بشیم،امیدوارم مشکل خاصی اونجا نداشته باشیم باتوجه به اینکه سهم خوب دست به دست شد،حجم 2 میلیونی طی دو روز،نزدیک 5% شرکت!!!
کاش سید فرصت میکرد زودتر یه مقدار از شرکت برامون صحبت کنه،تا بدونیم دقیق دقیق که سهامدار چه شرکتی هستیم.../:.winksmiley02.:/
عزاداری هاتون مقبول،التماس دعا/:.Heart.:/تمام سال من بی تو...
نظر
-
-
سلام دوستان من خیلی وقت تو بازار نیستم میشه بیشتر توضیح بدی در مورد معاملات فردا اینکه روبه بالا+یا رو به پایین-؟
نظر
-
-
-
درود؛
اساسا وقتي يك سهم رو تحليل مي كنم ديگه كاري بهش ندارم و اصلا هم خوشم نمياد هر از چندگاهي در تاييد صحبت هاي خودم مطلب بزنم!! بنابراين معمولا سكوت اختيار مي كنم. اما در چند روز اخير واقعا بي رحمانه در سايت ها به اين سهم تاختند كه بسياري از اونها متاسفانه جهت دار بود و بسياري هم از عدم آگاهي نسبت به وضعيت آتي شركت. به نظرم اگر روي سهمي اطلاعات كافي نداريم لازم نيست حتما نظر كارشناسي بديم!
دوستان گفتند كه اين سهم سفته بازيست و پي بر اي تحليلي سهم هم بالاي 15 با اين استدلال كه اين سهم امسال 350 مي سازه و سال ديگه هم بالاي 500 نمي تونه بسازه!
عرض كنم خدمت دوستان كه طرح توسعه اكتيو آلوميناي كروي شركت كه امسال به بهره برداري مي رسه و رد پايي از اون رو در گزارش هاي پاياني سال خواهيم ديد ظرفيت 5000 تن توليد داره كه سال 93 احتمال زياد فول ظرفيت كار خواهد كرد به دليل وجود تقاضاي بسيار زياد اين محصول در صنايع پالايش و پتروشيمي. اما دوستان مي تونند آمار قيمت فعلي اكتيو آلومينا رو از شركت هاي وارد كننده مثل شركت كربوراندم بگيرند. فكر مي كنم قيمت محصول كمتر از 10 يورو نباشه كه با يوروي مبادلاتي 3250 توماني ميشه 32500 تومان. ما فرض مي كنيم شركت نتونه اين قيمت بفروشه و قيمت 18000 توماني رو در نظر مي گيريم براي سال آتي.
با اين احتساب شركت سال آتي فقط از محل اين يك قلم طرح توسعه 90 ميليارد تومان فروش خواهد داشت و با حاشيه سود 50 درصدي 45 ميليارد تومان سود خالص. به عبارتي حدود 1000 تومان فقط از اين محل eps خواهد داشت. از محل افزايش توليد و افزايش راندمان محصولا فعلي پيش بيني ميشه حدود 500 تومان سود سال آينده باشه كه در مجموع به نظر نمي رسه سود سال آتي اين شركت زير 1500 تومان باشه.
البته طرح هاي توسعه ديگري هم در دست اقدام هست كه چون هنوز نهايي نشده روي سود سال آتي حساب نمي كنيم اما همين قدر بدونيم كه قرارداد مربوط به اون محصولات كه در طبقه بالميل ها قرار مي گيره با چيني ها امضا شده.
در نهايت بنده وقتي اين سهم رو معرفي كردم كه 2800 تومان بود و با سود كف 1500 توماني سال آتي و نرخ تنزيل 40 درصدي ارزش فعلي سود سال آتي رو 1100 تومان در اوردم و سهمي با پي بر اي 2.7 خريدم. الان توصيه به خريدي ندارم همون طور كه بارها در تاپيك اعلام كردم و حتي اعلام كردم كه خودم در قيمت هاي محدوده 6700-6800 مقداري از سهم رو فروختم براي كاهش ريسك سبد.
اما واقعا اين همه هجمه كم انصافيست در حق اين سهم. هنوز با همون استدلال فوق اين سهم با پي بر اي محدوده 5 داره معامله ميشه و منتظر اصلاح عميق در اين سهم نباشيد. چون بي دليل بالا نيومده كه بخواد راه رفته رو برگرده. چه اگر اين اتفاق رخ بدهد قطعا دوباره همون حدود 30 تا 40 درصد سبد رو به كسرا اختصاص خواهم داد.
موفق باشيدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
امروز تو منفی دوباره اضافه کردم وبصادر هارو رد کردم وبه جاش کسرا گرفتم اگه ورنا نبسته بود اونم میفروختم/:.grlim:./در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
اساسا وقتي يك سهم رو تحليل مي كنم ديگه كاري بهش ندارم و اصلا هم خوشم نمياد هر از چندگاهي در تاييد صحبت هاي خودم مطلب بزنم!! بنابراين معمولا سكوت اختيار مي كنم. اما در چند روز اخير واقعا بي رحمانه در سايت ها به اين سهم تاختند كه بسياري از اونها متاسفانه جهت دار بود و بسياري هم از عدم آگاهي نسبت به وضعيت آتي شركت. به نظرم اگر روي سهمي اطلاعات كافي نداريم لازم نيست حتما نظر كارشناسي بديم!
دوستان گفتند كه اين سهم سفته بازيست و پي بر اي تحليلي سهم هم بالاي 15 با اين استدلال كه اين سهم امسال 350 مي سازه و سال ديگه هم بالاي 500 نمي تونه بسازه!
عرض كنم خدمت دوستان كه طرح توسعه اكتيو آلوميناي كروي شركت كه امسال به بهره برداري مي رسه و رد پايي از اون رو در گزارش هاي پاياني سال خواهيم ديد ظرفيت 5000 تن توليد داره كه سال 93 احتمال زياد فول ظرفيت كار خواهد كرد به دليل وجود تقاضاي بسيار زياد اين محصول در صنايع پالايش و پتروشيمي. اما دوستان مي تونند آمار قيمت فعلي اكتيو آلومينا رو از شركت هاي وارد كننده مثل شركت كربوراندم بگيرند. فكر مي كنم قيمت محصول كمتر از 10 يورو نباشه كه با يوروي مبادلاتي 3250 توماني ميشه 32500 تومان. ما فرض مي كنيم شركت نتونه اين قيمت بفروشه و قيمت 18000 توماني رو در نظر مي گيريم براي سال آتي.
با اين احتساب شركت سال آتي فقط از محل اين يك قلم طرح توسعه 90 ميليارد تومان فروش خواهد داشت و با حاشيه سود 50 درصدي 45 ميليارد تومان سود خالص. به عبارتي حدود 1000 تومان فقط از اين محل eps خواهد داشت. از محل افزايش توليد و افزايش راندمان محصولا فعلي پيش بيني ميشه حدود 500 تومان سود سال آينده باشه كه در مجموع به نظر نمي رسه سود سال آتي اين شركت زير 1500 تومان باشه.
البته طرح هاي توسعه ديگري هم در دست اقدام هست كه چون هنوز نهايي نشده روي سود سال آتي حساب نمي كنيم اما همين قدر بدونيم كه قرارداد مربوط به اون محصولات كه در طبقه بالميل ها قرار مي گيره با چيني ها امضا شده.
در نهايت بنده وقتي اين سهم رو معرفي كردم كه 2800 تومان بود و با سود كف 1500 توماني سال آتي و نرخ تنزيل 40 درصدي ارزش فعلي سود سال آتي رو 1100 تومان در اوردم و سهمي با پي بر اي 2.7 خريدم. الان توصيه به خريدي ندارم همون طور كه بارها در تاپيك اعلام كردم و حتي اعلام كردم كه خودم در قيمت هاي محدوده 6700-6800 مقداري از سهم رو فروختم براي كاهش ريسك سبد.
اما واقعا اين همه هجمه كم انصافيست در حق اين سهم. هنوز با همون استدلال فوق اين سهم با پي بر اي محدوده 5 داره معامله ميشه و منتظر اصلاح عميق در اين سهم نباشيد. چون بي دليل بالا نيومده كه بخواد راه رفته رو برگرده. چه اگر اين اتفاق رخ بدهد قطعا دوباره همون حدود 30 تا 40 درصد سبد رو به كسرا اختصاص خواهم داد.
موفق باشيد[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
سلام سید وقت بخیر کاش دست نگه میداشتم تو این قیمتا میخریدم البته امروزم خرید کردم میانگین رو اوردم پایین به یهامداراش که نگاه میکردم این اعتماد جم یک میلیون خالی کرده امروز اومده حدود 30هزار تا اضافه کرده یه تحلیلی میکنی واسمون ممنون میشم[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط reza ourom پست شده است View Postسلام سید وقت بخیر کاش دست نگه میداشتم تو این قیمتا میخریدم البته امروزم خرید کردم میانگین رو اوردم پایین به یهامداراش که نگاه میکردم این اعتماد جم یک میلیون خالی کرده امروز اومده حدود 30هزار تا اضافه کرده یه تحلیلی میکنی واسمون ممنون میشم
رضا جان مگه روی چند وارد شدین که امروز تازه میانگین پایین اوردید؟
احتمال داره فردا با رسیدن به 5500 شاهد بازگشت سهم باشیم اما برای دید بلندمدتی خیلی فرقی نمی کنه نوسان های چندروزه. اعتماد جم هم سهم نفروخته، معاملاتش بصورت دو طرفه بوده و خریدار هماهنگ بوده و به حقوقی انتقال داده شده. احتمالا از فردا حمایت حقوقی ها هم جدی تر خواهد بود. باز هم عرض می کنم اقتصاد نوین 0.5 درصد سهم روی بالای 6500 تومان خریداری کرده و قطعا بی دلیل و برای سفته بازی این کار رو نکرده!
یک حقوقی که عملکرد درخشانش برای همه بازار کاملا مشخصه کلا خالی کرد و از سهم خارج شد. سهم حقوقی نوسان گیر نمی خواد! کسی نیاز داره که بفهمه سود سال های آتی این شرکت چقدر خواهد بود. من خودم هنوز سهم های فروخته شده در بالای 6700 رو جایگزین نکردم اما احتمال داره فردا بصورت پله ای این کار رو انجام بدمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر