کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود؛
رضا جان مگه روی چند وارد شدین که امروز تازه میانگین پایین اوردید؟
احتمال داره فردا با رسیدن به 5500 شاهد بازگشت سهم باشیم اما برای دید بلندمدتی خیلی فرقی نمی کنه نوسان های چندروزه. اعتماد جم هم سهم نفروخته، معاملاتش بصورت دو طرفه بوده و خریدار هماهنگ بوده و به حقوقی انتقال داده شده. احتمالا از فردا حمایت حقوقی ها هم جدی تر خواهد بود. باز هم عرض می کنم اقتصاد نوین 0.5 درصد سهم روی بالای 6500 تومان خریداری کرده و قطعا بی دلیل و برای سفته بازی این کار رو نکرده!
یک حقوقی که عملکرد درخشانش برای همه بازار کاملا مشخصه کلا خالی کرد و از سهم خارج شد. سهم حقوقی نوسان گیر نمی خواد! کسی نیاز داره که بفهمه سود سال های آتی این شرکت چقدر خواهد بود. من خودم هنوز سهم های فروخته شده در بالای 6700 رو جایگزین نکردم اما احتمال داره فردا بصورت پله ای این کار رو انجام بدم
[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
درود؛
دسته اي از انسان ها هستند كه سن عقليشون در محدوده 7 سالگي مي مونه تا آخر عمر، در نايجه از سه جزء تشكيل دهنده شخصيت، تنها يك كودك درون خواهند داشت از نوع ناسازگار و لجبازر
كودكي ها و لجبازي هاي بچه گانه اي كه بعضا در برخي ميبينيم ناشي از همين سندروم مي باشد.
نمونه اي از ان را در بعضي روزها مي تونيد در سهم كسرا مشاهده كنيد.
با سلام و خسته نباشید.
آقای شریعت عزیز بعد از یه سرچ ساده تو گوگل به نظرم قیمت فوب اکتیو آلومینای کروی بسیار کمتر از 10 یورو باشد. ( حدود 80 سنت تا 1.5 دلار آمریکا) البته من اصلا نمی دونم چی هست و به چه درد میخوره و چند نوع داره. از لینک زیر میتوانید قیمت ها را مشاهده کنید.
با سلام و خسته نباشید.
آقای شریعت عزیز بعد از یه سرچ ساده تو گوگل به نظرم قیمت فوب اکتیو آلومینای کروی بسیار کمتر از 10 یورو باشد. ( حدود 80 سنت تا 1.5 دلار آمریکا) البته من اصلا نمی دونم چی هست و به چه درد میخوره و چند نوع داره. از لینک زیر میتوانید قیمت ها را مشاهده کنید. http://www.alibaba.com/trade/search?...ivated+alumina
درود؛
بله اونها رو بنده هم ديدم. گويا تنوع كيفيتي و قيمتي بالايي داره! شما يك تماس با شركت كربوراندوم بگيريد الان اونها دارند در بندرعباس FOB تحويل مي دهند. قيمت اونها ملاكه.
اين اكتيوآلوميناي مورد نظر براي صنعت پالايش و پتروشيمي استفاده ميشه
به قول معروف معما چون حل شود آسان شود
کسرا تقریبا یک سالی می شه که از 1045 در قالب یک چنگال در حرکته همونطور که در چارت دیده میشه از حدود 2 ماه پیش از 2777 تا 6800 بدون توقف جدی رشد کرده و از اون نقطه اصلاح خودشو شروع کرده به شخصه احتمال اینکه یه پنج موجی را تموم کرده باشه ، زیاد میدونم ولی هنوز برای قضاوت شاید زود باشه .
اخیرا با برخورد به خط بالایی چنگال که با 61.8% فیبو ریتریسمنت منطبقه ، به این حمایت واکنش نشون داده و با یک کندل پوششی بزرگ و کامل برگشته استوکاستیک در حالت اشباع فروش و RSI به خط 50 رسیده که برای یک برگشت مساعد هستن ... باید دید با 6200 چه میکنه .
خوشحال میشم نظر اساتید وعلاقه مندان به خصوص سید عزیز را بدونم .
از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
به قول معروف معما چون حل شود آسان شود
کسرا تقریبا یک سالی می شه که از 1045 در قالب یک چنگال در حرکته همونطور که در چارت دیده میشه از حدود 2 ماه پیش از 2777 تا 6800 بدون توقف جدی رشد کرده و از اون نقطه اصلاح خودشو شروع کرده به شخصه احتمال اینکه یه پنج موجی را تموم کرده باشه ، زیاد میدونم ولی هنوز برای قضاوت شاید زود باشه .
اخیرا با برخورد به خط بالایی چنگال که با 61.8% فیبو ریتریسمنت منطبقه ، به این حمایت واکنش نشون داده و با یک کندل پوششی بزرگ و کامل برگشته استوکاستیک در حالت اشباع فروش و RSI به خط 50 رسیده که برای یک برگشت مساعد هستن ... باید دید با 6200 چه میکنه .
خوشحال میشم نظر اساتید وعلاقه مندان به خصوص سید عزیز را بدونم .
سلام ودرود دوستان سلام ویژه بر دکتر شریعت...........رهاجان تحلیل خوبی داشتی ولی بنظرمن a-b-c این 5 موج که فرمودین در قیمت 4800 تومان تمام بشه...........هدف تکنیکی سهم خیلی بالاست. موفق پرسود باشید
نظر