دوست دارم صف کسرا را ببینید 152 هزار در 3دقیقه آخربه 33هزار تبدیل شد. آقا سامی سریع بخر که دیگه کسرا رو از دست خواهی داد. منتظر پایینتر نباش/:.yead.:/
سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )
Collapse
X
-
این پست باید بالا بمونه...
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
قطعا بنده در این قیمت ها کسی رو به ورود ترغیب نمی کنم و بعضا پیشنهاد سیو کردن سود رو هم بالای 6000 تومان داده ام به دوستان نزدیکم اما دوست عزیز چرا زودتر این وضعیت بحرانی رو اعلام نکردید؟! اصولا در روند صعودی و هنگامی که سهم مثبته و صف خریده باید سیگنال خروج اعلام کرد نه زمانی که سهم منفی کامل یا صف فروشه... ضمنا اون کامنت های کذب که فرمودید از منبع موثق عنوان شده و اگر لازم باشه از منبع خبر حتما مجدا پیگیری خواهم کرد که خدای ناکرده سهوا یا عمدا خبر اشتباهی گفته نشه. اما فرمودید ازطرح توسعه خبری نیست... میشه بگید قراردادهای جدید به چه علت بسته شده؟ حتما از قیمت اکتیو آلومینا خبر دارید و چون از شرکت مطلع هستید حتما می دونید حاشیه سود این محصول چقدر خواهد بود. با ظرفیتی که برای طرح پیش بینی شده...
ضمنا یک حقوقی بانکی احتمالا صحبت هایی برای بررسی ورود در همین قیمت ها طی روزهای آتی انجام خواهد داد که اگر قطعی بشه حتما اطلاع رسانی خواهد شد.
امروز هم در یکی دوتا کارگزاری شایعه کردند که سهامدار عمده داره عرضه می کنه که باعث ایجاد تنش شد و دیدیم که خبری نبوده!
در مجموع زمانی سهم رو بررسی کردیم که محدوده 3000 تومان بود و با این نقدشوندگی سهم هر کسی به راحتی می تونه طی 1-2 روز کامل با سود 100 درصدی از سهم خارج بشه یا اینکه بمونه. من خودم سهم های اولیه رو فروختم اما سهم های سود حاصله رو نگه داشتم و هنوز به این نتیجه نرسیدم که خروج کامل داشته باشم. روی هیچ سهمی نباید تعصب داشت و اگر دلیل منطقی کافی پیدا بشه برای فروش کامل حتما درنگ نمی کنم...
موفق باشیدتمام سال من بی تو...
نظر
-
به به دوست عزیز....
عزیز تیز هوش....
خوش اومدی مرادی جان.........
جات توی این سایت به شدت حس می شد........
انشالله از تحلیل های نابت ما رو بی نصیب نذاری........بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
ولی اصلا ترس نداره خودم فردا خریدارم دوست دارم بیاد پایین تر باز بگیرمدر اصل توسط "heydar" پست شده است View Postسهم یک نفس بالا اومده
فکر نمیکنم فردا برگرده
چند روزی کار داره
بویژه معاملات روز گذشته که بر این مسئله صحه میگذارد[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
درود؛
احوال فروشنده های کسرا چطوره؟
اردر 50 تایی می گذارید که مثلا سهم بره تو گره؟ :D
اشتباه گرفتید عزیزم بد سهمی انتخاب کردید...
امروز اردر خرید تا 1 میلیون سهم وجود داره. هرکس پایست بسم الله... (یک نگاهی هم به خرید حقوقی بندازید بد نیست)
از کارگزاری ت ف و دوستانشون هم بابت صف فروش کردن سهم تشکر می کنیم. ان شالله با فروششون در جای دیگر سود خوبی خواهند کردإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خدا به دادم برسه بدهيم خيلي رفت بالا با خريد امروزم /:.grlim:./[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
درود؛
معاملات امروز این سهم به همه ثابت کرد که سهم بدون دلیل بالا نیومده و خریداران قطعا می دانند چه و چرا می خرند! ان شالله طی روزهای آتی کمی اوضاع سودآوری امسال و سال آتی شرکت رو تشریح خواهم کرد.
باز هم عرض می کنم؛ سهمی که بعد از رشد اینچنینی بیشتر از یک روز صف فروش نمی مونه و 2-3 درصد شرکت در یک روز به راحتی معامله میشه خیلی مشخصه که حرف برای گفتن زیاد دارهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام
امروز خبر تازه ای شنیدم به احتمال زیاد هفته بعد تو قسمت سمهامداران دنبال خبر خوبی بگردید:D/:.grlim:.//:.yead.:/
نظر
-
در اصل توسط abmohammadi پست شده است View Postسلام
امروز خبر تازه ای شنیدم به احتمال زیاد هفته بعد تو قسمت سمهامداران دنبال خبر خوبی بگردید:D/:.grlim:.//:.yead.:/
یک حقوقی نام آشنا در شرف درصد است و احتمال داره روزهای آتی بیاد بالای درصد. همچنین با 1-2 تا حقوقی دیگر مذاکره انجام خواهد شد و پس از تشریح وضعیت آتی شرکت احتمالا اونها هم وارد ترکیب خواهند شدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postبه به دوست عزیز....
عزیز تیز هوش....
خوش اومدی مرادی جان.........
جات توی این سایت به شدت حس می شد........
انشالله از تحلیل های نابت ما رو بی نصیب نذاری........
--------
تکنیکالی تو کوتاه مدت میشه به راحتی بازه ی 7600-8000 تومن رو دید براش،اونجا باز بررسیش میکنیم...
حمایت مهم سهم 5900-5800
اصلا توصیه به ورود ندارم...
--------
یه تشکر ویژه به سید عزیز بدهکارم بابت همه ی خوبی ها و مهربونیاش.../:.Heart.:/ممنون آقا سید/:.Heart.:/تمام سال من بی تو...
نظر
نظر