سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کارآمد
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 315

پاسخ : سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

در اصل توسط sepehr.90 پست شده است View Post
    عمرا بیاد تا 4000 تومن
    /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• tech
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 21

سلام
      پس با این حساب اگر با پی بر ای 11 حساب کنیم داریم:
      270*11+300=3270
      البته میشه همه اینها را مدیون مدیر مالی و مدیران کسرا دونست چون خودشون هنوز سهم را ندارند پس نمی خواهند این سهم قیمتش حالا حالا ها بالا بره

نظر

• tech
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 21

در اصل توسط y.alizadeh پست شده است View Post
        [ATTACH=CONFIG]1541[/ATTACH]

اصلاح خوبی داشته احتمالا از فیبوی50 روندش برگرده فقط یکم مشکوکه به سروشونه که اندیکاتورا فعلا اجازه افت نمیدن
        sto توی تایم 4ساعته و1روزه وهفته ای همگی صعودیه
        rsiهم عالی به 30 واکنش نشون داده
        macd هم مشکوک به واگرایی مثبت
        منم اگه بشه شنبه یه پله میخرم با حد ضرر 4700
        در این نمودار الگوی سرو شانه هم دیده میشه پس می تونه تا 3200 پایین بیاد

نظر

• sami
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 30

در اصل توسط sami پست شده است View Post
          سود سال 92 کسرا حدودا 10% تعدیل منفی خواهد داشت. برای منبع دوستان میتونید نوشته های قبلی من رو در مورد کسرا بخونید.
          سلام دوستان، موقعی که این موضوع رو گفتم شاید خیلیا خوششون نیومد و قبل از اون هم رو کامنت های قبلیم یه سری گفتن حالا که سهم مثبت شده چرا این حرفا رو میزنی و از این دست حرف ها...
          الان میتونین گزارش شرکت رو ببینیند رو کدال

کسرا سهم خوبیه ولی نه با این قیمت و نه با مشکلاتی که فعلا شرکت در خصوص نقدینگی داره، باید منتظر یک اصلاح بود تا بعد فرصت ورود به سهم پیش بیاد

نظر

• sami
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 30

سلام دوستان، موقعی که این موضوع رو گفتم شاید خیلیا خوششون نیومد و قبل از اون هم رو کامنت های قبلیم یه سری گفتن حالا که سهم مثبت شده چرا این حرفا رو میزنی و از این دست حرف ها...
            الان میتونین گزارش شرکت رو ببینیند رو کدال

کسرا سهم خوبیه ولی نه با این قیمت و نه با مشکلاتی که فعلا شرکت در خصوص نقدینگی داره، باید منتظر یک اصلاح بود تا بعد فرصت ورود به سهم پیش بیاد
            تاریخی که گفتم تعدیل منفی 10 درصدی داره 15-12-92 بود

نظر

• solt01277
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 54

سلام دوستان وکاربران عزیز . در رابطه با گزارش پیش بینی سود 93 نکاتی به نظر بنده رسیده که عرض مینمایم . در رابطه با سود سال 92 که شرکت 3025 ریال حسابرسی نشده اعلام شده نکات مثبتی میباشد که باید منتظر گزارش حسابرش شد.ولی از آنجائیکه در سال 92 میزان 67 درصد کارخانه ساغر صنعت خریداری و در حال حاضر گلوله های سیلیسی تولید مینماید وراه اندازی خط تولید اکتیو و انتقال مالکیت 25 درصد معدن سنگ آهن و دفتر اداری در تهران همگی در سال 92 هزینه شده ولی سود شرکت از پیش بینی اولیه که 2403 ریال بوده به 3025 ریال رسیده. حال اگر اقدامات فوق صورت نمی گرفت مبلغ سود 92 قطعا بیش از سه برابر رقم فعلی می شد.
              در رابطه با ارقام اعلام شده در پیش بینی سال 93 رشد تولید 7.87 درصد در نظر گرفته شده وپیش بینی اولیه سود 93 با اولین پیش بینی سود 92 از رشد 13 درصدی روبرو می باشد در صورتی که از تولید اکتیو آلومینا در گزارش چیزی ذکر نشده . طبق اظهار مدیر عامل در جلسه بازدید از کارخانه اعلام شد که 1000 تن اکتیو در برنامه تولید سال 93 گنجانده شده و با توجه به نیاز صنعت نفت و امکان تقاضای بیشتر و تولید آن سود شرکت را بطور قابل ملاحظه ای بالا خواهد برد . در بازدید از کارخانه جدید نیز روزانه 6 تن گلوله سیلیسی تولید میشود که قابل افزایش تا 10 تن نیز می باشد. پس تولید گلوله سیلیسی بیش از 2000 تن در سال خواهد شد که در گزارش 1500 تن دیده شده. محصول جدید آجر ضد اسید نیز هنوز در پیش بینی 93 دیده نشده است . مبالغ فروش محصولات مانند سال قبل درج شده که با افزایش نرخ که محتمل میباشد سود شرکت تغییر خواهد یافت .پیش بینی افزایش سرمایه نیز از 400 درصد به 470 درصد افزایش یافته و به محض تایید همزمان با مجمع عادی برگزار خواهد شد.در ص 8 گزارش عدد 93101 در ستون سود آوری هر سهم درج شده که مربوط به ستون تاریخ بهره برداری یعنی 93/10/1 میباشد و به سود اشاره ای نشده است .
              با عنایت به موارد ذکر شده احتمال میرود این گزارش اوایل سال تهیه شده و به خاطر دریافت مجوز افزایش سرمایه به تولید اکتیو اشاره نشده که اگر می شد مبلغ 5 میلیارد تومان حدود 130 درصد از افزایش سرمایه کاسته می شد. مورد دیگر که میتوان اشاره نمود به آمار معاملات شرکت در ص 9 گزارش که 3 ماه به 3 ماه ارائه شده از 3ماهه آخر 92 تعداد و قیمت چیزی درج نشده.مورد دیگر در ص 11 گزارش خرید 67 درصد کارخانه ساغر در حال ثبت میباشد که این امر نیز انجام شده است .
              به هر حال میتوان به خاطر بعضی از ملاحظات شرکت اقدام به انتشار این گزارش نموده و در مجمع عمومی خیلی از مسائل روشن خواهد شد. حال شما سود اکتیو , افزایش تولید گلوله های سیلیسی , افزایش نرخ محصولات , تولید آجر ضد اسید و .... را درنظر بگیرید در مجموع پتانسیل سهم و آینده بسیار روشنی برای سهامداران متصور می باشد. موفق و پر سود باشید . کسرا بر روی سکوی پرواز...

نظر

• sami
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 30

سلام:
                تولید اکتیو آلومینای شرکت که همون طرح و توسع است در 3 مرحله باید انجام شود تا تئلید صنعتی صورت بگیره که مرحله آخر نیز تا نیمیه دوم سال انجام نخواهدشد.
                بله کسرا سهم پر پتانسیلی هست و در آینده رشد خواهد کرد ولی این آینده چه زمانیست دقیقا"!!؟؟
                فعلن و با این p/e با اجازتون کسرا در سکوی اصلاح قرار دارد نه در سکوی پرواز!

نظر

• solt01277
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 54

سلام:
                  تولید اکتیو آلومینای شرکت که همون طرح و توسع است در 3 مرحله باید انجام شود تا تئلید صنعتی صورت بگیره که مرحله آخر نیز تا نیمیه دوم سال انجام نخواهدشد.
                  بله کسرا سهم پر پتانسیلی هست و در آینده رشد خواهد کرد ولی این آینده چه زمانیست دقیقا"!!؟؟
                  فعلن و با این p/e با اجازتون کسرا در سکوی اصلاح قرار دارد نه در سکوی پرواز!
                  جناب sami من به اتفاق چند نفر از افراد حقوقی و حقیقی حدود 10 روز پیش از کسرا بازدید داشتیم . اولا پروژه اکتیو از مرحله آزمایش خارج و به تولید صنعتی رسیده است . ولی با توجه به افزایش سرمایه شرکت و هزینه های انجام شده در پیش بینی سود 93 گزارشی ذکر نشده و تولید آن برج 10 ذکر شده است. ولی شما مطمئن باشید پس از افزایش سرمایه 470 درصدی , در اولین گزارش تعدیل سود اعلام خواهد شد..

نظر

• sami
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 30

در اصل توسط solt01277 پست شده است View Post
                    جناب sami من به اتفاق چند نفر از افراد حقوقی و حقیقی حدود 10 روز پیش از کسرا بازدید داشتیم . اولا پروژه اکتیو از مرحله آزمایش خارج و به تولید صنعتی رسیده است . ولی با توجه به افزایش سرمایه شرکت و هزینه های انجام شده در پیش بینی سود 93 گزارشی ذکر نشده و تولید آن برج 10 ذکر شده است. ولی شما مطمئن باشید پس از افزایش سرمایه 470 درصدی , در اولین گزارش تعدیل سود اعلام خواهد شد..
                    اگر دقت کنید منظور من از زمان و اینکه آینده چه زمانی خواهد بود همین است: برج 10 امسال حالا یکم بیش و کم ولی از من این رو داشته باشید که 6 ماهه اول امسال اون اتفاقی که منظور شماست نخواهد افتاد! من سعی کردم چیزی رو که میدونستم بهتون بگم حالا تصمیم با خودتونه دوستان

نظر

• tech
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 21

در اصل توسط solt01277 پست شده است View Post
                      من یادم هست در همان بازدید خود مدیران شرکت گفته اند که سهم یک سهم بنیادی است و بلند مدت باید روی آن حساب باز کنید. و خود مدیران با این حرف اعتراف کردند که این سهم کوتاه مدت چیزی ندارد.

نظر

• abmohammadi
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 170

سلام
                        با این تعاریف نشون میده در این گروه شیشه همدان برای کوتاه مدت مناسب تر باشه /:.negaran.:/
                        نمی دانم تبدیل کنم یا توی سهم بمونم؟؟

نظر

• sepehr.90
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 69

در اصل توسط abmohammadi پست شده است View Post
                          سلام
                          با این تعاریف نشون میده در این گروه شیشه همدان برای کوتاه مدت مناسب تر باشه /:.negaran.:/
                          نمی دانم تبدیل کنم یا توی سهم بمونم؟؟
                          آقای محمدی گل شما که خودت از رانتیای این سهم هستی و خیلیم تعصب داری مثل من شما چرا برادر شما که نباید کم بیاری

نظر

• abmohammadi
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 170

کم نیاوردم من کلا کسرا را دوست دارم و تا دوسال تو کسرا هستم یک مقدار پول را هستش نمی دانم چه کنم

Sent from my C2305 using Tapatalk

نظر

• abmohammadi
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 170

اردتمند همه هم هستم. من به کسرای حداقل 10000 امسال معتقدم

نظر

• sepehr.90
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 69

در اصل توسط abmohammadi پست شده است View Post
                                کم نیاوردم من کلا کسرا را دوست دارم و تا دوسال تو کسرا هستم یک مقدار پول را هستش نمی دانم چه کنم

صبر کن من دارم آمار تکشا رو میگیرم یکی از دوستان خیلی خریده از 300 تا 600 حرف از بالای 1000 میزنند. اگه دوس داشتی به شمام میگم بخر .البته بگم من خودم تک سهم کسرا م منفی بشه مثبت بشه کاریش ندارم چون هنوز از میانگینم خیلی خیلی فاصله داره

نظر

در حال کار...
                                X