کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان . پیش بینی کسرا سال 91 = 932 ریال و سود پایان سال 2176 ریال -- پیش بینی سال 92 = 2403 ریال و سود پایان سال 3025 ریال -- پیش بینی 93 = 2716 ریال و سود پایان سال 2716 + سود اکتیو + سود آجر ضد اسید + افزایش نرخ تولیدات شرکت + سود افزایش ظرفیت محصولات شرکت + سود معدن = ؟ .. فکر میکنید سود امسال چقدر بشه؟
خبر مهم.خبر مهم . افزایش نرخ محصولات کسرا به میزان 20 درصد تصویب شد.. آیا شرکت تعدیل سود را قبل از مجمع اعلام خواهد کرد؟ اگه اعلام کنه فکر کنم پیش بینی اولیه سال 93 مبلغ 4970 ریال بشه..اگه کسی نظری داره بفرماید. موفق و پر سود باشید.کسرا بر روی سکوی پرواز...
خبر مهم.خبر مهم . افزایش نرخ محصولات کسرا به میزان 20 درصد تصویب شد.. آیا شرکت تعدیل سود را قبل از مجمع اعلام خواهد کرد؟ اگه اعلام کنه فکر کنم پیش بینی اولیه سال 93 مبلغ 4970 ریال بشه..اگه کسی نظری داره بفرماید. موفق و پر سود باشید.کسرا بر روی سکوی پرواز...
سلام ببخشید میشه لینک خبر رو بگذارید؟
ممنون
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
سلام حمید خان . با توجه به اخبار رسیده کلیه شرکتهای صنعت کاشی و سرامیک در میبد و اردکان افزایش نرخ گرفتند و کسرا نیز درخواست افزایش نرخ داده بود و مورد موافقت واقع شده ولی هنوز در جایی ثبت نشده . ما هم امیدواریم شرکت تعدیل سود رو قبل از مجمع اعلام کنه.اگه اعلام نشه کم لطفی کرده..
سلام حمید خان . با توجه به اخبار رسیده کلیه شرکتهای صنعت کاشی و سرامیک در میبد و اردکان افزایش نرخ گرفتند و کسرا نیز درخواست افزایش نرخ داده بود و مورد موافقت واقع شده ولی هنوز در جایی ثبت نشده . ما هم امیدواریم شرکت تعدیل سود رو قبل از مجمع اعلام کنه.اگه اعلام نشه کم لطفی کرده..
ممنون از بابت پاسختون . من هم کسرا دارم و هم کسعدی . متاسفانه این کسعدی که مارو بد جوری زمین زده و حالا باید منتظر این افزایش نرخ به صورت علنی بشیم تا بلکه کسی بیاد کسعدی ما رو بخره با 50% ضرر
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
دوست عزیز میشه یکم واضح تر توضیح بدید که از نگرانی بعضی از دوستان کم بشه. البته بنده شما رو میشناسم همیشه خبرهاتون خوب و موثق بوده
موفق باشید
دوست محترم همه چیز گویاست .نگرانی برای سهام بازهاست نه سهامدارها . سهم 1500 تومانی یکساله شده 5000 باز جای نگرانی داره ؟ 470% افزایش سرمایه رسمی جای نگرانی داره؟ واقعا ادم میمونه اینقدر شفاف هستش همه چیز باز نگران هستن بعضی از دوستان؟ سهامدار باشین نه سهام باز مهد کودک نیست بازار بورس . افزایش سرمایه حدود300% سال دیگه هم از من هدیه بگیرید فعلا . معدن طلا هستش کسرا .پیروز باشید
با احترام به نظر دوستان ولی کسرا تا یک اصلاح نخوره شروع به رشد نخواهد کرد. بله اگر میتونید میان مدت صبر کنید( بالای 3 ماه) سهامداری کنید ولی فعلا مطمئنا سهم صعودی نخواهد بود چرا که دلیلی برای صعود ندارد و سهام دیگری در بازار هستند که میشه تا زمانیکه کسرا بخواد روندش رو شروع کنه روی اونها سرمایه گذتری کرد و بعد وارد کسرا شد!
کسانیکه معتقدند کسرا صعودی خواهد بود در کمتر از 3 ماه آینده لطفن بگن به ما هم بدونیم، اگر دلیل خوبی داشتند من خودم اول از همه کسرا میخرم
نظر