سراميک صنعتي اردكان ( كسرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sepehr.90
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 69

در اصل توسط jomong2 پست شده است View Post
    متاسفانه مجمع افزایش سرمایه شرکت طبق بند زیر عقب افتاده، و گزارش شش ماهه نیز پوشش خیلی مناسبی نداشته. سهم خیلی ارزندست، اما بزودی به 3000 تومن برگشت خواهد داشت.
    دوست عزیز میشه لینک این صفحه رو بگذارید

نظر

• اسطوره
      کاربر فعال
      • Aug 2011
      • 277

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      درود بر وحید عزیز؛

کاملا فرمایشتون درسته. برای امسال همچین توقعی خیلی دور از ذهنه. البته سود امسالش قطعا بیشتر از چیزی که عنوان کرده خواهد بود. سود تحلیلی امسالش حدود 500-600 تومان خواهد بود اما بحثی که باعث میشه سهم پی به ای بالا بگیره وجود طرح توسعه عظیم شرکته که سودآوری رو از سال 93 متحول خواهد کرد. با حاشیه سودی که خواهد داشت حداقل 500 تومان به سود هر سهم اضافه خواهد کرد و سود تحلیلی سال بعد حدود 1400-1500 خواهد بود. اما برای ارزش گذاری سهم چون این سود ناشی از طرح توسعه مداومه می تونیم از تنزیل جریانات نقدی آتی استفاده کنیم. با توجه به اینکه نرخ رشد سودآوری شرکت بسیار بالاست و درصد سود تقسیمی هم مناسبه انتظار اینکه پی به ای شرکت در سال 93 با احتساب سود 1500 تومانی به 6-7 هم برسه دور از ذهن نیست.

به نظر بنده کسی اگر تا حدود یک سال آینده با سهم بمونه می تونه سهم رو بالای 9000 هم بفروشه. البته اینها همه مفروضاته و ممکنه کامل محقق نشه. اما چیزی که مشخصه این قیمت ها هنوز بسیار ارزندست برای سهامداری
      درود خدمت جناب شريعت
      دكتر جان 1400 كه فرموديد با احتساب سرمايه فعليه يا با احتساب افزايش سرمايه؟؟
      مچكرم
      شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
      رابرت مپل براون

نظر

• petter
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 141

در اصل توسط اسطوره پست شده است View Post
        درود خدمت جناب شريعت
        مچكرم
        از شما و جناب شریعت عذر میخوام که به جای ایشون جواب میدم

ولی منظور ایشون سود 1400 با سرمایه فعلیه

حساب کردین که اگر 1400 بعد از افزایش سرمایه باشه با سرمایه فعلی چقدر میشه؟!! ... افزایش سرمایه شرکت 400 درصده اما همون 200 درصد که ظاهرا در مرحله اول میخواد انجام بشه رو در نظر بگیریم

یعنی با سرمایه فعلی سود سال بعدش به 4200 تومن برسه ... خودتون بگین، اصلا چنین چیزی ممکنه؟؟!!!! /:.nono.:/ /:.winksmiley02.:/

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط ehsandady پست شده است View Post
          یعنی هفته بعد کلا صف فروش است .
          ?!!
          در اصل توسط اسطوره پست شده است View Post
          درود خدمت جناب شريعت
          مچكرم
          درود بر شما؛
          بله همون طور که دوستمون فرمودند 1400 تومان سود تحلیلی واقع بینانه این شرکت با سرمایه فعلی برای سال بعده. البته روایت ها زیاده و حتی از قول مدیران شرکت شنیدم که به سود 3000 تومانی سال 93 معتقدند!! اما خوب اینها همه در حال حاضر فقط ذهنیاته و ارزش ذاتی این شرکت در حال حاضر از دید بنده حدود 7500 تومانه البته برای دوستانی که صبر داشته باشند

با گزارش های بعدی و مشخص تر شدن میزان تغییرات در تولید شرکت میشه ارزش شرکت رو بهتر مشخص نمود.
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• petter
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 141

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            سهم بسیار خوبیست برای کسایی که صبر داشته باشن ولی اینکه شایعه تحقق سود 2300تومانی مطرح بشه هم درست نیست.
            برای میان مدت و امسال چنین سودی قابل تحقق نیست مگر در بلند مدت و انجام طرح های توسعه که اونم با توجه به شرایط اون موقع هست
            بله شما درست میگین وحید خان اما من جایی ندیدم که کسی این شایعه رو برای سود امسال مطرح کنه ... شایعه برای سود سال 93 هست که بعد از تحقق طرح هاست

هرچند که کار درستی نیست که از الان شایعه کنیم که سود سال بعد 2500-2600 هست و عده ای رو با بالا بردن زود هنگام سهم متضرر کنیم، اما من به شما قول میدم سود سال بعد در هر حالت بیشتر از 2 برابر سود محقق شده امسال هست...

در اصل توسط jomong2 پست شده است View Post
            متاسفانه مجمع افزایش سرمایه شرکت طبق بند زیر عقب افتاده، و گزارش شش ماهه نیز پوشش خیلی مناسبی نداشته. سهم خیلی ارزندست، اما بزودی به 3000 تومن برگشت خواهد داشت.
            من هم خیلی دوست دارم که به قول شما قیمت به 3000 تومن برگرده تا اضافه کنم، اما به نظرم چنین چیزی فعلا رخ نمیده مگه اینکه شرایط کل بازار بهم بریزه

در ضمن گزارش سهم وقتی اومد که بازار در صف خرید سهم بود و باز هم دیدید که بعد از اینکه گزارش اومد سهم صفش رو از دست نداد پس خیلی آماتوری به قضیه نگاه کردن اشتباهه، به هر حال سهم فعلا سقف تاریخیشو رد کرده ... شاید بعدا سهم به این سقف پولبک کنه

نظر

• sepehr.90
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 69

در اصل توسط petter پست شده است View Post
              بله شما درست میگین وحید خان اما من جایی ندیدم که کسی این شایعه رو برای سود امسال مطرح کنه ... شایعه برای سود سال 93 هست که بعد از تحقق طرح هاست

هرچند که کار درستی نیست که از الان شایعه کنیم که سود سال بعد 2500-2600 هست و عده ای رو با بالا بردن زود هنگام سهم متضرر کنیم، اما من به شما قول میدم سود سال بعد در هر حالت بیشتر از 2 برابر سود محقق شده امسال هست...
              دقیقا شما درست می فرمایئد.... این گزارش 6 ماهست و تا اخر برج 6 رو گزارش میده پس امکان افزایش سرمایه تو برج 7 هست....
              افزایش سرمایه هم انجام میشه طبق اطلاعات دریافتی جای نگرانی نیست... در ضمن این سهم با افزایش سرمایه 200 درصدی 500 ای پی اس میسازه من کفشو گفتم ;)

من هم خیلی دوست دارم که به قول شما قیمت به 3000 تومن برگرده تا اضافه کنم، اما به نظرم چنین چیزی فعلا رخ نمیده مگه اینکه شرایط کل بازار بهم بریزه

در ضمن گزارش سهم وقتی اومد که بازار در صف خرید سهم بود و باز هم دیدید که بعد از اینکه گزارش اومد سهم صفش رو از دست نداد پس خیلی آماتوری به قضیه نگاه کردن اشتباهه، به هر حال سهم فعلا سقف تاریخیشو رد کرده ... شاید بعدا سهم به این سقف پولبک کنه

نظر

• sepehr.90
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 69

دقیقا شما درست می فرمایئد جناب petter.... این گزارش 6 ماهست و تا اخر برج 6 رو گزارش میده پس امکان افزایش سرمایه تو برج 7 هست....
                افزایش سرمایه هم انجام میشه طبق اطلاعات دریافتی جای نگرانی نیست... در ضمن این سهم با افزایش سرمایه 200 درصدی 500 ای پی اس میسازه من کفشو گفتم ;)

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

با سلام
                  در صفحات قبل به چنین شایعه ای اشاره شده بود که 2300تومان سود محقق شده است که نوع نوشتار حکایت از سود امسال داشت.

برای سال اینده هم بعیده 2300رو محقق کنه(که البته بسته به شرایط است) چه برسه امسال

در ضمن بنده به این سهم از دو سه سال پیش معتقدم و از زمانی که قیمت خیلی پایینتر بود نظرم مثبت بود و هست.

در برخی تاپیک ها میبینیم یکی میاد میگه فلان سهم قراره صدها برابر رشد کنه و از این نوع صحبتها و سهامدارانش بجای اعتراض براش کف هم میزنن!البته میزان این دو مورد قابل قیاس نیست.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• petter
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 141

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                    سهم كسرا با توجه به خبر موثق توانسته بيش از 23000 ريال سود محقق نمايد و انتظار داريم با اين رشد وخبر افزايش سرمايه و همچنين راه اندازي پروژه توليد جديد و خبر برگرداندن سهم ها طبق راي دادگاه طي دو تا سه ماه آينده بيش از 110000 ريال قيمت پيدا كند، خريد اين سهم با ديد ميان مدت بيش از 200% سود خواهد داشت، خريد زير 31000 ريال عايل است

منبع :

نبض بازار 8 مهر ماه 92
                    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    با سلام
                    در صفحات قبل به چنین شایعه ای اشاره شده بود که 2300تومان سود محقق شده است که نوع نوشتار حکایت از سود امسال داشت.

برای سال اینده هم بعیده 2300رو محقق کنه(که البته بسته به شرایط است) چه برسه امسال

در ضمن بنده به این سهم از دو سه سال پیش معتقدم و از زمانی که قیمت خیلی پایینتر بود نظرم مثبت بود و هست.

در برخی تاپیک ها میبینیم یکی میاد میگه فلان سهم قراره صدها برابر رشد کنه و از این نوع صحبتها و سهامدارانش بجای اعتراض براش کف هم میزنن!البته میزان این دو مورد قابل قیاس نیست.
                    با سلام خدمت وحید خان عزیز

گشتم و پست مورد نظر شما رو پیدا کردم

پست hamid26967 از چشمم افتاده بود ولی من چندین جا این شایعه رو شنیدم و حتی بعضی ها خبر از سود 2500 و 2600 میدادند که البته همه این سود رو مربوط به سال 93 میدونستند

طبق معمول فرمایشات شما کاملا درسته وحید خان و این بنده خدا یا جایی که ازش خبر رو نقل کرده هم احتمالا اشتباه لپی کرده (یا شیطنت لپی/:.rolleyessmileyani)

فعلا همون سود تحلیلی 1400-1500 جناب شریعت عزیز رو با سرمایه فعلی شرکت برای سال 93 میپذیریم ...

نظر

• abmohammadi
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 170

پست hamid26967 از چشمم افتاده بود ولی من چندین جا این شایعه رو شنیدم و حتی بعضی ها خبر از سود 2500 و 2600 میدادند که البته همه این سود رو مربوط به سال 93 میدونستند

طبق معمول فرمایشات شما کاملا درسته وحید خان و این بنده خدا یا جایی که ازش خبر رو نقل کرده هم احتمالا اشتباه لپی کرده (یا شیطنت لپی/:.rolleyessmileyani)

فعلا همون سود تحلیلی 1400-1500 جناب شریعت عزیز رو با سرمایه فعلی شرکت برای سال 93 میپذیریم ...
                      سود محقق امسال هم بدون در نظرگرفتن افزایش سرمایه 600-700 خواهد بود.

نظر

• hamid26967
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 416

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
                        این مطلبی رو که من کپی کردم منبع زدم زیرش می تونید برید تو اون وبلاگ چک بکنید. مطلب به نظرم جالب اومد گذاشتم دوستان ببینند و قصد شیطنت و این حرفها هم نبوده و خودم کسرا رو تازگیا با هدف بلند مدت خریداری کردم
                        لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط abmohammadi پست شده است View Post
                          سود محقق امسال هم بدون در نظرگرفتن افزایش سرمایه 600-700 خواهد بود.
                          میشه با عدد و ارقام دلیلش را بفرمایید.چون بنده نهایتا به سود 500 تومنی امسال معتقدم.
                          نظر

• hamid26967
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 416

ای کاش اون حقیقی که چهارشنبه این همه عرضه کرد نگه میداشت حجم های مبنا رو میداد
                            لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• jomong2
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 55

در اصل توسط sepehr.90 پست شده است View Post
                              دوست عزیز میشه لینک این صفحه رو بگذارید
                              صفحه 10 از فایل PDF زیر را مطالعه کنید:

نظر

• petter
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 141

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                                با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
                                این مطلبی رو که من کپی کردم منبع زدم زیرش می تونید برید تو اون وبلاگ چک بکنید. مطلب به نظرم جالب اومد گذاشتم دوستان ببینند و قصد شیطنت و این حرفها هم نبوده و خودم کسرا رو تازگیا با هدف بلند مدت خریداری کردم
                                من از شما عذر میخوام دوست عزیز

وقتی وارد لینک شما شدم احساس کردم وبلاگ پولیه و برای همین دیگه دنبال مطلب شما نگشتم...! برای همین چون مطمئن نبودم، گفتم شما یا جایی که ازش خبر رو نقل کردید
                                در ضمن گفتم اشتباه لپی، اون شیطنته توی پرانتز بود ... ;)

ناراحت نشو رفیق منظوری نداشتم /:.grlim:./

در مورد صحت حرف شما هم ، بله الان نبض بازار 8 مهر رو که خوندم دیدم حرف شما رو گفته و هیچ خطایی متوجه شما نبوده ، اما:

این متن مال سایت مورد نظر شماست:
                                9:25 سهم كسرا با توجه به شنيده ها توانسته بيش از 23000 ريال سود محقق نمايد و انتظار داريم با اين رشد وخبر افزايش سرمايه و همچنين راه اندازي پروژه توليد جديد و خبر برگرداندن سهم ها طبق راي دادگاه طي دو تا سه ماه آينده بيش از 110000 ريال قيمت پيدا كند، خريد اين سهم با ديد ميان مدت بيش از 200% سود خواهد داشت، خريد زير 31000 ريال عالي است!!!!!! /:.weirdsmiley.:/

اما چیزی که واضحه منبع شما مشکل داره و به نظرم بهتره از این به بعد هر حرفیشو جدی نگیرید

شایعه که میگن یعنی این!!!
                                یارو (منظورم سایته مذکوره) ی حرفی شنیده و اومده خودش هم ی چیزی بهش اضافه کرده و زده توسایت و هیچ فکر نمیکنه با این حرفا ممکنه خیلی از تازه کارا رو تو قیمتای بالا گرفتار کنه!!

جالبه گفته 2300 رو محقق کرده (یعنی 6 ماهه ، جل الخالق!!!) اون هم بدون افتتاح خط تولید جدید و با همون ظرفیت سابقش این سود رو ساخته!! و با خودشم اصلا فکر نکرده که همچین چیزی اصلا ممکنه؟؟!!!
                                تازه فرض کنیم بنده خدا (سایت) فکر کرده شرکت ی زمین داشته این هوا (عجب زمینی بوده و چقدر مفت پای شرکت دراومده!!) و فروخته و سودش غیر عملیاتیه !!! در این صورت هم که قیمت 11000 تومن تا 3 ماهه دیگه اصلا امکان پذیر نیست که؟!!!!
                                چون فرض کنید 300تومن 6 ماهه عملیاتی ساخته و 2000 تومن هم غیر عملیاتی، در این صورت با فرض ساختن سود 600 تا آخر سال ، به 600 اگر پی به ای 6 بدیم و به 2000 هم پی به ای 1
                                خوب باز هم که به قیمت 5600 میرسیم نه 11000 ، اصلا 2400 هم برای خبر افزایش سرمایه و افتتاح طرح شرکت در نظر بگیریم، بازم آخرش به قیمت 8000 میرسیم نه 11000!!!
                                تازه بماند که شرکت اصلا زمین هم نفروخته و کل تحلیلمون هم چرته و ... احتمالا این یارو فکر کرده شرکت عملیاتی ی همچین سودی ساخته

در این صورت یا باید یارو (سایت) خیلی شوت باشه یا اشتباه یا شیطنتی کرده باشه... /:.yead.:/

حالا حمید جون خودت قضاوت کن، هر مطلبی که هر جایی آدم ببینه که نباید عمومیش کنه، بدون اینکه خودش در موردش نظر بده؟!! آخه اینجوری که باعث ضرر ی عده میشیم...

بازم عذر میخوام دوست عزیز

نظر

در حال کار...
                                X