کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب شخص حقيقي دوم هم از ليست خارج شد و امروز احتمالا كدش رو خالي خواهد كرد. البته ايشون هم از دوستان هستند و تمام شده پايين هم داشتند و براشون در هرجاي ديگه آرزوي موفقيت داريم. خبر دارم كه پول لازم بودند و مجبور شدند بفروشند.
اما تا چند روز آينده احتمالا يك حقوقي بالاي درصد بياد تا همه متوجه بشند سهمي كه 100 درصد بازده طي 1ماه داده وقتي حقوقي مياد بالاي درصد يعني چي... قطعا اون حقوقي مي دونه كجا داره سرمايه گذاري مي كنه براي سال آتي. همچنان با سهم هستيم؛ بدون هيجان و همراه با منطق
سلام
این شرکت فعلا تعدیل eps ندارد به احتمال زیاد اولین تعدیل eps آن هم 500 تومان خواهد بود.
در ضمن افزایش سرمایه هم بعد از جابه جایی بلوکی هستش پس هنوز افزایش سرمایه هم ندارد.
تنها دلیل افزایش قیمت دارد تکنیال است که fibo در 423درصد 60700 ریال را نشان می دهد که اگر این قیمت را با قدرت رد کند قیمت هدف بعدی شما خواهد بود.
با این تفاسیر با eps که اگر قرار است در دی ماه اعلام کند 500 تومان با p/e معادل 11 می شود 5500 که این تعدیل را هم پیشخور کرده است بعید می دانم سهم بیش از 61000 ریال در نزدیک ترین زمان خودش برسد.
مگر اینکه سهام گردانهایی مانند اقتصاد نوین و امثال آنها هدف های خاص خودشان را دنبال کنند.
این سهم برای طولانی مدت از لحاظ بنیادی سهم بسیار خوبی است و می دانم تا سال آینده حداقل 15000 تومان را با سرمایه فعلی خواهد داشت. به همین دلیل بنده یکی از سهامداران طولانی مدت این سهم هستم ولی برای کوتاه مدت و میان مدت به سهامداران توصیه می کنم که محتاطانه عمل کنید. /:.Heart.:/
با آرزوی موفقیت برای دوستان و سهامدارن عزیز /:.Heart.://:.rolleyessmileyani
سلام
این شرکت فعلا تعدیل eps ندارد به احتمال زیاد اولین تعدیل eps آن هم 500 تومان خواهد بود.
در ضمن افزایش سرمایه هم بعد از جابه جایی بلوکی هستش پس هنوز افزایش سرمایه هم ندارد.
تنها دلیل افزایش قیمت دارد تکنیال است که fibo در 423درصد 60700 ریال را نشان می دهد که اگر این قیمت را با قدرت رد کند قیمت هدف بعدی شما خواهد بود.
با این تفاسیر با eps که اگر قرار است در دی ماه اعلام کند 500 تومان با p/e معادل 11 می شود 5500 که این تعدیل را هم پیشخور کرده است بعید می دانم سهم بیش از 61000 ریال در نزدیک ترین زمان خودش برسد.
مگر اینکه سهام گردانهایی مانند اقتصاد نوین و امثال آنها هدف های خاص خودشان را دنبال کنند.
این سهم برای طولانی مدت از لحاظ بنیادی سهم بسیار خوبی است و می دانم تا سال آینده حداقل 15000 تومان را با سرمایه فعلی خواهد داشت. به همین دلیل بنده یکی از سهامداران طولانی مدت این سهم هستم ولی برای کوتاه مدت و میان مدت به سهامداران توصیه می کنم که محتاطانه عمل کنید. /:.Heart.:/
با آرزوی موفقیت برای دوستان و سهامدارن عزیز /:.Heart.://:.rolleyessmileyani
با سلام و آرزوی توفیق برای دوستانی که در بازار سرمایه فعالیت می کنند
در پاسخ به فرمایشات جنابعالی گرچه با دید کارشناسانه ای تحلیل فرمودید لیکن این مسئله را باید مد نظر قرار دهیم شرکت سرامیک صنعتی اردکان هم اکنون یکی ازمنحصر بفرد ترین نمونه ها در گروه خود بوده و از پیشروان صنعت در زمینه های تولید محصولات سرامیکی مقاوم در مقابل حرارت و سایش می باشد گرچه علی الظاهر با بررسی سطحی بازده مورد انتظار سهم نسبت به قیمت به این نتیجه برسیم که در حالت ریسک به سر میبرد اما نبایستی از عدم شفاف سازی موجه با هدف رسیدن به کاروان سرمایه گذاران با برنامه ای از پیش تعیین شده مبنی بر اغنا شدن در سهم الف و سپس رسیدن به سهم ب که توسط عده ای که مهندسی بازار را در راستای اهداف خود با دلایل کاملا موجه در نظر دارند غافل شد
نظر