تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • چاردیواری
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 265

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

باسلام.احتمال فراوان شایداول وقت شاخص منفی ودرتایم دوم بازارحرکت بسمت خط مقاومت بعدی گردد.شایدم حداکثرفرداهم منفی باشد.خطوط حمایت اکسترنال موید صعودی جانانه وفتح مقاومتهای پیش روی خودبشد

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14633

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      بازم گلی به جمال سهام بزرگ و شاخص ساز که هر روز یه جوری معامله میشن که فرصت خرید وفروش داره
      ولی الان حدود 70% از سهامهای کوچیک کسی بهش نگاه هم نمیکنه و حجم مبنا را پر نمیکنن این صفهای فروش که در صورت برگشت بازار جز آخرین سهامهایی هستن که جمع میشن باعث تشدید جو منفی در بازار میشه
      با این جو بازار به نظرم تا 10 آینده سراغ سهام کوچیک بازار نرید
      خدارو شکر بازار داره برمیگرده
      بازی بازم روی سهام بزرگ خواهد بود
      شپنا صف خرید شده
      شبندرم صف خرید میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
        ستاره دار (1)
        • Apr 2020
        • 1034

بلاخره تونستم خرید شبندر رو کلا تکمیل کنم اصلا بازار حد وسط نداره اخه این یعنی چی یا صف فروش یا صف خرید
        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• شهراد
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 127

در اصل توسط شهراد پست شده است View Post
          حجم معاملات نماد خودرو ، اون هم در پایان تایم معاملات و اطلاع کامل از وضعیت بازار ؛ تامل برانگیز و البته امید بخش بود..

اولین حمایت شاخص کل 870 الی 875 هزار
          دیروز عرض کردم معاملات خودرو مشکوک بود .. اولین سهمی که صف خرید سنگین شد : خودرو

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14633

امیدورام امروز شبندر حجم بالای 200 میلیونی بزنه
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14633

یه تجربه شخصی که من از این الگو دارم اینه که وقتی این الگو فیل میشه و نمیتونه به هدفش برسه و یا خط گردن را به درستی بشکنه بعدش رشد خوبی در نمودار میشه متصور بود
              در صورت شکسته شدن خط گردن احتمال پولبک به زیر خط گردن هم زیاده و اگر در این برگشت بیاد روی خط گردن میشه این سناریو را هم برای شاخص کل در نظر گرفت.
              و احتمالا سقف قبلی را هم فتح میکند
              شنبه هم شاخص کل رشد کنه بیاد روی خط گردن الگوی سروشونه فیل شده است و انشالله بعدش رشد خوبی در کل بازار خواهیم داشت
              شاخص شنبه و یکشنبه باید بیاد روی 959 هزار تثبیت بشه تا این الگو فیل بشه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14633

شبندر
                ما محدود 1600-1790 تومان را فرصت خرید میبینیم
                و روی این تحلیل برای پرتفوی های وابسته به خود خرید خواهم کرد
                با هدف 3800-4000 تومان
                امروز مورخ 99/02/31 سهم صف فروش 205 میلیونی بدون خریدار داشت

یادم هست در همین تاپیک وقتی پکویر 1200 میخریدم کسی بهش نگاه نمیکرد و رفت تا 4 تومان و بالاتر یا بترانس 1000 تومان خریدیم و 1400 در این تاپیک هم معلقی کردیم ولی کسی نگاهش نمیکرد اینم رفت تا 4 تومان و بیشتر
                حالا داره خاطره اینها مجدد زنده میشه
                شنبه آتی بعد از عید فطر و سه شنبه طی دو پله خرید خواهیم کرد با حد ضرر 1600 تومان
                خریدش با ما برکتش با خدا
                توکل به خدا

شبندر
                عجب کندل برگشتی زیبایی زده

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/05/27, 18:48.
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14633

دوستان میتونن ما را در کانال تلگرامی زیر دنبال کنن
                  boursArchitect@
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• NewAge
                    عضو عادی
                    • Jun 2018
                    • 285

شنبه هم شاخص کل رشد کنه بیاد روی خط گردن الگوی سروشونه فیل شده است و انشالله بعدش رشد خوبی در کل بازار خواهیم داشت
                    شاخص شنبه و یکشنبه باید بیاد روی 959 هزار تثبیت بشه تا این الگو فیل بشه
                    به نظر شما شاخص می تونه مقاومت قبلی رو این هفته پشت سر بگذاره یا اصلاح همچنان ادامه داره؟
                    [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14633

در اصل توسط NewAge پست شده است View Post
                      به نظر شما شاخص می تونه مقاومت قبلی رو این هفته پشت سر بگذاره یا اصلاح همچنان ادامه داره؟
                      در شرایط فعلی واقعا نمیشه نظری داد که درست باشه
                      ولی من سناریوهای مختلفی را برای شاخص کل در نظر میگیرم که انشالله به زودی نمودارش ارائه میدم و هر کدوم که شکل گرفت در همون جهت معامله میکنم بدون تعصب و بیطرفانه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14633

سکه
                        اگر به هر دلیلی سطح 3.8 میلیون تومان از دست بده افت شدیدی را میشه متصور بود تا کف کانال محدود 2.2 میلیون تومان
                        و در صورت شکستن 4.4 میلیون تومان میتواند به سقف 5.2 برسد شکسته شدن 5.5 میلیون تومان نوید رسیدن به سقف کانال در محدود 7.75 میلیون تومان را دارد
                        یه کم خنده دار بخواهیم نگاه کنیم شکسته شدن سقف این کانال سکه را تا 30 میلیون تومان بالا میبره
                        ولی نه به اون شوری رسیدن به سکه 2.2 میلیونی و نه سکه 30 میلیونی
                        شرایط سیاسی اینقدر خوبی نیست که سکه بره سمت 2.2 میلیون و نه اینقدر خراب که بشه 30 میلیون تومان
                        ولی به نظر میاد محدود 4-5.5 میلیون تومان بازی سکه برای یکسال آینده است

سکه(نمودار هفته ای بلند مدت)
                        اگر به هر دلیلی مقاومت 7.75 و در نهایت 8.16 میلیون تومانی سکه شکسته شود باید کم کم آماده رسیدن به اهداف 29و 30 میلیون تومانی که 8 ماه پیش اشاره کردیم باشیم
                        این رشد قیمت همراه با دلار و طلای خام و انس جهانی خواهد بود که البته روند آنها نیز متاسفانه فعلا صعودی است
                        در صورتی که سقف کانال شکسته نشود میتوان انتظار داشت سکه در میانمدت اصلاح قیمتی تا سطح 5.5 میلیون تومانی را انجام دهد

در کوتاه مدت در صورت شکسته شدن 7.7 میلیون تومان میتواند تا 9.27 میلیون تومان رشد نماید
                        در صورت افت قیمت کف کانال در 6.6 میلیون تومان سطح حمایتی سکه خواهد بود

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/05/29, 08:58.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14633

تا همین لحظه که این توئیت عضو شورای عالی بورس منتشر نشده بود بنده شخصا به بازار فردا و سهام عدالت به چشم شک و تردید نگاه میکردم و داشتم سناریوهای بدبینانه را بررسی میکردم
                          ولی با این خبر مهم که الان منتشر شده. به نظر من بازی فردا تغییر میکنه
                          یعنی در سهام عدالت که سهام مهم بازار هستند فشار فروش نخواهیم داشت و با افت‌های سنگین که این گروه کردن ممکنه اکثرا مثبت و صف خرید باشن
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• homework
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 747

سلام علیکم جناب تمام عزیز
                            جسارتا می خواستم نظر شما رو نسبت به شیران بدونم
                            اگر مقدور هست بفرمایید
                            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14633

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                              سلام علیکم جناب تمام عزیز
                              جسارتا می خواستم نظر شما رو نسبت به شیران بدونم
                              اگر مقدور هست بفرمایید
                              سلام
                              نمودارش دیدم کندل برگشتی خوبی زده روی روند هم هست
                              به نظر من میتونه سقف قبلی را لمس کنه
                              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/05/29, 20:04.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

جناب تمام امروز تو اینستاگرام خانم صادقی یه نموداری گذاشته بودن و در مورد اهداف سهم صحبت کردن ولی هیچ حرفی از نام نماد سهم نگفتن به نظر شما کدون سهم میتونه باشه ؟
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X