تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14638

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    خودرو میخواستم جمع کنن و حجم خوبی هم معامله شد
    ولی خساپا حتی حجم مبنا را هم پر نکرد
    این دو سهم بعلاوه خگستر بدون هم حرکت نمیکنن
    یعنی اگر فردا خودرو جمع بشه ولی خساپا و خگشتر جمع نشن میتونه مجدد خودرو را هم به صف فروش سنگین بکشه
    خودرو نمیتونه بدون اون دوتای دیگه یکه و تنها صف خرید بشه
    یا باهم یا هیچ کدوم
    یه ارتباطی بین این سه تا هم که باید درکش کنید
    مثلا
    من تا زمانی که صف فروش خگستر جمع نشده به صف خرید خودرو اعتماد نمیکنم
    اگر خساپا صف فروش بشه سریعا از خودرو خارج میشم
    یا.....
    دیگه خودتون بشینید و رابطه ای که بین اینها ایجاد شده را کشف کنید
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/21, 09:36.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14638

ولساپا
      روی سقف مثلث بلند مدتی پولبک زده
      و در نمودار کوتاه مدت یه واگرایی پرقدرت در آراس آی زده
      فردا عرضه های سهم سنگین خواهد بود اگر دوام بیاره میتونه در گام اول تا 460 تومان بالا بیاد

در مورد ولساپا به نظر میاد بحثی دیگری مطرح شده که هنوز صف خریدش عرضه نشده
      انشالله سعی میکنم تحقیقی در مورد این سهم انجام بدم و به اشتراک بزارم
      البته امروز به نظر من حداقل 30-40 میلیونی عرضه خواهد شد
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14638

سرانه خرید در خودرو از 30 میلیون تومان اول صبح به 27 میلیون تومان در این دقایق کاهش پیدا کرده
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14638

سرانه خرید ولساپا هر کد حقیقی 232 میلیون تومان
          و حقوقی که از دیروز در صف خرید این سهم نشسته
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14638

سرانه خرید ولساپا هر کد حقیقی 232 میلیون تومان
            و حقوقی که از دیروز در صف خرید این سهم نشسته
            احتمالا یه کد به کد 20 میلیونی در ولساپا خواهیم داشت
            و اگر بازار رم نکنه و بقیه صف خرید عرضه نکنه خوبه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14638

خودرو نمیتونه بدون اون دوتای دیگه یکه و تنها صف خرید بشه
              یا باهم یا هیچ کدوم
              یه ارتباطی بین این سه تا هم که باید درکش کنید
              مثلا
              من تا زمانی که صف فروش خگستر جمع نشده به صف خرید خودرو اعتماد نمیکنم
              اگر خساپا صف فروش بشه سریعا از خودرو خارج میشم
              یا.....
              دیگه خودتون بشینید و رابطه ای که بین اینها ایجاد شده را کشف کنید
              برای من واقعا انگیزه اونی که با وجود صف فروش سنگین خگستر و ورنا و منفی خساپا داره خودرو را در مثبت و صف خرید میخره جای سوال داره
              خوب اگر دلیلی دارید بگید تا همه بهرمند بشیم
              بشینید و تا آخر بازار خودرو را نگاه کنید و ببنید چه بلایی سر این میارن
              در بازاری که حتی ولساپا با سرانه خرید قدرتمند حقیقی بازهم جای ترس داره که صف خریدش عرضه بشه و بریزه
              خریداران در بعضی از نمادهای ضعیف واقعا دل شیر دارن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• trojan
                ستاره دار(1)
                • Nov 2013
                • 881

برای من واقعا انگیزه اونی که با وجود صف فروش سنگین خگستر و ورنا و منفی خساپا داره خودرو را در مثبت و صف خرید میخره جای سوال داره
                خوب اگر دلیلی دارید بگید تا همه بهرمند بشیم
                بشینید و تا آخر بازار خودرو را نگاه کنید و ببنید چه بلایی سر این میارن
                در بازاری که حتی ولساپا با سرانه خرید قدرتمند حقیقی بازهم جای ترس داره که صف خریدش عرضه بشه و بریزه
                خریداران در بعضی از نمادهای ضعیف واقعا دل شیر دارن
                حالا اينايي كه خودرو مي خرند شايد دارند مي گذارند گوشه سبد ولي انگيزه اون بابايي كه حكم تك سهمي رو خودرو مي داد رو چي بگيم ؟!!!

نظر

• اشکان2010
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 684

خبری بسیارعالی برای خودروسازان:
                  تعیین قیمت پایه خودرو برعهده هیات مدیره‌ شرکت‌ها می‌شود | خبرگزاری ایلنا
                  مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صمت اظهار داشت: درخواست شد که طبق ضوابط تعیین قیمت سازمان حمایت،
                  هیات مدیره‌ی شرکت‌ها قیمت پایه را تعیین کند ولی سازمان حمایت نظارت کند که این ضوابط رعایت شود، طوری باشد که حداقل خودروساز ضرر نکند.
                  ----------------------------------
                  بازاراهمیت این خبرروبعدادرک میکنه!...
                  باعرض معذرت تمام عزیزچراایتقدراین شاخه اون شاخه میپری!؟
                  باوربفرمایید معامله براساس تحلیل تکنیکال مبتنی برتایم فریم های کوتاه مدت دربازارمون بااین همه دست کاری قیمتی منطقی نیست!
                  آخرین ویرایش توسط اشکان2010؛ 2020/10/21, 12:17.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14638

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                    حالا اينايي كه خودرو مي خرند شايد دارند مي گذارند گوشه سبد ولي انگيزه اون بابايي كه حكم تك سهمي رو خودرو مي داد رو چي بگيم ؟!!!
                    همون بابا که بنده باشم در بازار هستم و لحظه ای تمام بازار رصد میکنم
                    و روزی که گفتم اگر فلان شود ارزش تک سهمی دارد
                    فرداش در همین تاپیک گفتم معاملات سهم غیر طبیعی است و هر کس به استناد کامنتهای من خریده امروز با 5درصد سود به صف خرید بفروشه
                    و روزی که گفتم بفروشید سهم با صف خرید 250 میلیونی بسته شد
                    و هر کس تک سهم شده بود با سود 5درصد از سهم خارج شد
                    و حالا یکی مثل تو میاد و به من متلک میگه
                    خدارو شکر هرکس به حرف من عمل کرد تو خودرو با سود خارج شده
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• trojan
                      ستاره دار(1)
                      • Nov 2013
                      • 881

همون بابا که بنده باشم در بازار هستم و لحظه ای تمام بازار رصد میکنم
                      و روزی که گفتم اگر فلان شود ارزش تک سهمی دارد
                      فرداش در همین تاپیک گفتم معاملات سهم غیر طبیعی است و هر کس به استناد کامنتهای من خریده امروز با 5درصد سود به صف خرید بفروشه
                      و روزی که گفتم بفروشید سهم با صف خرید 250 میلیونی بسته شد
                      و هر کس تک سهم شده بود با سود 5درصد از سهم خارج شد
                      و حالا یکی مثل تو میاد و به من متلک میگه
                      خدارو شکر هرکس به حرف من عمل کرد تو خودرو با سود خارج شده

داداش گلم كسي چيزي گفت شما به خودت نگير
                      شما صاحب اين تاپيك هستي بايد از جو گير شدن دوري كني و بيشتر بايد جنبه داشته باشي
                      اين تاپيك ها عمومي هستند و هر كسي چيزي ميگه
                      منم صحبتم با جوگيرها بود نه با شما كه بازار رو لحظه اي رصد ميكني و لحظه اي هم تصميم گيري مي كني

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14638

امروز صرافی ملی اختلاف خرید و فروشش به 17درصد رسانده
                        و این یعنی خوب میفروشه و خرید را گذاشته به عهده بازار.
                        25 میفروشه و 29200 میخره 4200 تومان اختلاف.
                        چند روزی همین حرکت بزنه کمر بازار دلار شکسته میشه
                        به نظر من بانک مرکزی فهمیده خریداری نیست میخواد باقی مانده خریدار ها را سیراب کنه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14638

اگر شاخص کل سطح 1.4 میلیون واحد از دست بده (که انشالله نده) هر برگشتی فقط یک فرصت نوسان گیری 1-3 روزه است
                          اگر این سطح از دست بره زیر شاخص تا 1.05 میلیون واحد خالیست
                          اما در این مسیر قطعا برگشتهایی خواهد داشت و فرصتهای نوسان گیری محیا میشه
                          اما سعی کنید وارد سهامی نشید که خریداری نداره و پول شما را بلوکه میکنه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14638

تکنیکالیستها اعتقاد دارن نمودار میتونه پیش بینی و آینده را پیشگویی کنه اما با زبان اعداد و خطوط
                            یعنی وقتی سقفهای تاریخی شکسته میشه و بازار نمیتونه قبول کنه که این سهم باید رشد کنه ولی تکنیکال میگه سیگنال خریده و بعد از رشدهای زیاد اخبار خوب سهم یکی یکی میاد بیرون
                            و یا برعکس
                            یا در نمودارهای کلی شاخص کل یا داوجونز یا نزدک و...... وقتی تکنیکال پیش بینی ریزش سنگین میکنه کسی باورش نمیشه اما بعدا خبر بنیادی میاد که دلیل ریزش میشه
                            مثلا در شاخص داو جونز موج شمار ها در امواج الیوت از تابستان گذشته اتمام موج 5 اصلی را نوید میدادن ولی شاخص ریزش نمیکرد و اون بالا در حال مقاومت بود
                            و کسی هم باور نمیکرد این شاخص ریزش سنگین داشته باشه
                            اما در نهایت دلیل بنیادی آمد دلیلی که دنیا را تکان داد
                            کرونا
                            و باز هم تکنیکال ثابت کرد با پرچم داری امواج الیوت پیشگوی اول دنیاست
                            ...
                            امروز نگاهی به سهام شاخص ساز و سهامهایی انداختم که از نظر بنیادی در حال حاضر باید رشد کنن ولی اگر روندهای اصلی را از دست بدن یا باید بگیم تکنیکال اشتباه میکنه و یا باید قبول کنیم تکنیکال چیزی را میبینه که ما فعلا ازش بیخبریم
                            برای نمونه یک سهم کوچیک را بررسی میکنیم

ریشمک
                            این سهم کاملا صادراتی است و شیرین بیان تولید میکنه و قطعا باید با نرخ دلار و وضعیت فروشش سود عالی بسازه و از نظر بنیادی الان در وضعیت عالی قرار داره
                            و باید رشد کنه
                            ولی در نمودار دیده میشه که سهم داره یکی یکی حمایتها را از دست میده و اگر 3200 تومان که روی روند اصلی است را از دست بده باید منتظر یک اصلاح عمیق از سهم باشید افت قیمتی که میتونه 2250 تومان یا 1500 تومان و در نهایت 1100 تومان تمام بشه
                            ولی این پیش بینی فعلا با بنیادی سهم همخوانی نداره
                            ولی اگر روند صعودی در 3200 تومان شکسته بشه اونجاست که تکنیکال به افت بیشتر تاکید میکنه
                            و باید منتظر بمونیم تا اخبار بنیادی این ریزش و اصلاح هم منتشر بشه
                            جالب اینجاست که تکنیکال خیلی انعطاف پذیر عمل میکنه یعنی
                            اگر از کف این کانال سهم برگشت خوبی داشته باشه اون وقت تکنیکال سقف کانال در 10 هزار تومان نشون میده و هم جهت با بنیادی سهم عمل میکنه
                            حالا منتظر میمونیم ببنیم تکنیکال شرایط بد برای سهم پیش بینی میکنه یا شرایط خوب را

حالا همین مثال را برای اکثر شاخص سازها شاهد هستیم یعنی در نقاطی هستن که یکی دو روز دیگه با همین وضعیت معامله کنن و منفی بشن باید منتظر اخبار ناخوش آینده بنیادی از کلیت بازار باشیم
                            و در صورت برگشت میشه به هم جهتی بنیادی بازار و تکنیکال امیدوار شد
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

تکنیکالیستها اعتقاد دارن نمودار میتونه پیش بینی و آینده را پیشگویی کنه اما با زبان اعداد و خطوط
                              یعنی وقتی سقفهای تاریخی شکسته میشه و بازار نمیتونه قبول کنه که این سهم باید رشد کنه ولی تکنیکال میگه سیگنال خریده و بعد از رشدهای زیاد اخبار خوب سهم یکی یکی میاد بیرون
                              و یا برعکس
                              یا در نمودارهای کلی شاخص کل یا داوجونز یا نزدک و...... وقتی تکنیکال پیش بینی ریزش سنگین میکنه کسی باورش نمیشه اما بعدا خبر بنیادی میاد که دلیل ریزش میشه
                              مثلا در شاخص داو جونز موج شمار ها در امواج الیوت از تابستان گذشته اتمام موج 5 اصلی را نوید میدادن ولی شاخص ریزش نمیکرد و اون بالا در حال مقاومت بود
                              و کسی هم باور نمیکرد این شاخص ریزش سنگین داشته باشه
                              اما در نهایت دلیل بنیادی آمد دلیلی که دنیا را تکان داد
                              کرونا
                              و باز هم تکنیکال ثابت کرد با پرچم داری امواج الیوت پیشگوی اول دنیاست
                              ...
                              امروز نگاهی به سهام شاخص ساز و سهامهایی انداختم که از نظر بنیادی در حال حاضر باید رشد کنن ولی اگر روندهای اصلی را از دست بدن یا باید بگیم تکنیکال اشتباه میکنه و یا باید قبول کنیم تکنیکال چیزی را میبینه که ما فعلا ازش بیخبریم
                              برای نمونه یک سهم کوچیک را بررسی میکنیم

ریشمک
                              این سهم کاملا صادراتی است و شیرین بیان تولید میکنه و قطعا باید با نرخ دلار و وضعیت فروشش سود عالی بسازه و از نظر بنیادی الان در وضعیت عالی قرار داره
                              و باید رشد کنه
                              ولی در نمودار دیده میشه که سهم داره یکی یکی حمایتها را از دست میده و اگر 3200 تومان که روی روند اصلی است را از دست بده باید منتظر یک اصلاح عمیق از سهم باشید افت قیمتی که میتونه 2250 تومان یا 1500 تومان و در نهایت 1100 تومان تمام بشه
                              ولی این پیش بینی فعلا با بنیادی سهم همخوانی نداره
                              ولی اگر روند صعودی در 3200 تومان شکسته بشه اونجاست که تکنیکال به افت بیشتر تاکید میکنه
                              و باید منتظر بمونیم تا اخبار بنیادی این ریزش و اصلاح هم منتشر بشه
                              جالب اینجاست که تکنیکال خیلی انعطاف پذیر عمل میکنه یعنی
                              اگر از کف این کانال سهم برگشت خوبی داشته باشه اون وقت تکنیکال سقف کانال در 10 هزار تومان نشون میده و هم جهت با بنیادی سهم عمل میکنه
                              حالا منتظر میمونیم ببنیم تکنیکال شرایط بد برای سهم پیش بینی میکنه یا شرایط خوب را

حالا همین مثال را برای اکثر شاخص سازها شاهد هستیم یعنی در نقاطی هستن که یکی دو روز دیگه با همین وضعیت معامله کنن و منفی بشن باید منتظر اخبار ناخوش آینده بنیادی از کلیت بازار باشیم
                              و در صورت برگشت میشه به هم جهتی بنیادی بازار و تکنیکال امیدوار شد
                              الان شاخص داوجونز اومد بالای قبل کرونا و سقف قبلی رو شکوند

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14638

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                                الان شاخص داوجونز اومد بالای قبل کرونا و سقف قبلی رو شکوند
                                بورس همینه دیگه
                                هیچ رشد دائمی نیست
                                و هیچ افتی هم دائمی نیست
                                مهم اینکه از این نوسان شدید بهرمند بشی
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X