تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

یه حقیقی در حال جمع کردن وآتوس است احتمالا امروز میاد تو لیست عمده ها
    اگر امروز مجدد صف خرید بشه احتمالا میتونه سقف 360 رد کنه
    امروز بیشتر شناوری سهم دست به دست شد
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      shahram_81:
      سایت تالار بورس

یه خبر به سهامدارن وآتوس بدیم از پارسال دنبال خبرهاشم قبلا هم اولین نفری بودم از زمینهای فرودگاه و
      اون 100 هکتار معروف اطلاع رسانی کردم شروع گین بزرگش را قبلا اینجا شاهد بودیم ..
      خبرهایی مبنی بر آزاد سازی زمینهای صنعتی هست البته امسال برای اولین بار وکیل گرفتند و الانم در مرحله دادگاه تجدید نظر هستند
      1 میلیون متر مربع زمین در زمان استانداری دولت احمدی نژاد اهدا شد به کهریزک اما استانداری این دولت مخالفت کرد
      به هر حال خبرهایی هست ارزش زمینها به ازای هر سهم بالای 5000 هزار تومان هست البته کفش را گفتم

+البته طرح 320 هکتاری بوده که مرحله اول 100 هکتار اهدا شده
      شنبه در بین تعطیلی یک نفر با جمع کردن 800 هزار تا وآتوس به لیست عمده ها اضافه شد
      امروز هم از نحوه معاملات سهم مشخص بود که یک نفر یا چند نفر دارن سهمو جمع میکنن
      به نظر میاد اخباری در پشت پرده خودش داره باید بیشتر چک بشه
      شاید اخباری که ازش منتشر میشه داره به نتیجه میرسه که اینجوری بی سروصدا دارن جمعش میکنن
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

ولانا:

ولانا در جهت تحلیل ارائه شده در حرکت است
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

وآتوس

وآتوس در جهت تحلیل ارائه شده در حرکت است
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

منفی کردن امروز وآتوس جای بررسی داشت
            که نشان میده با 27 هزار سهم براش رنج منفی زیر 260 کشیدن
            کل سهام معامله شده زیر 260 تومان 27 هزار عدد بوده و حجم معامله امروز 2.89 میلیون سهم بوده
            اگر امروز لیست عمده ها آبدیت بشه و کسی آضافه شده باشه نشون میده برای جمع کردن راحت تر این رنج کشیده شده تا نفرات جدید به لبست عمده ها اضافه بشن

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

منفی کردن امروز وآتوس جای بررسی داشت
              که نشان میده با 27 هزار سهم براش رنج منفی زیر 260 کشیدن
              کل سهام معامله شده زیر 260 تومان 27 هزار عدد بوده و حجم معامله امروز 2.89 میلیون سهم بوده
              اگر امروز لیست عمده ها آبدیت بشه و کسی آضافه شده باشه نشون میده برای جمع کردن راحت تر این رنج کشیده شده تا نفرات جدید به لبست عمده ها اضافه بشن

دقیقا امروز یک نفر با تعداد سهام 60677 سهم به لیست عمده ها اضافه شد
              و یکی از عمده ها هم خرید خوبی انجام داد

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2018/11/26, 22:51.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

فلات مثلث و روند صعودی را به پایین شکست تا ABC تکمیل کند

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

طلا

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

فاهواز

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

خوب امروز هم وآتوس اضافه کردیم ببنیم برنامه چیست
                      آیا میتونه سقف 365 را رد کنه یا نه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

با اجازه صاحب..تاپیک....در سهم های کوچک که با 100..و 200..میل میشه درصدی شد...زیاد به درصدی ها دلخوش نباید..کرد باید ببینی درصدی کیه.......همین حرف را به یکی از دوستان در سفارود زدم...گوش نکرد..امد با 3 تا کد...تا لب مرز درصد خرید کرد..از 167 تا 151.....بعد با زیان بدی خارج..شد.....بازهم پوزش از تمام..عزیز..و بقیه دوستان......
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          با اجازه صاحب..تاپیک....در سهم های کوچک که با 100..و 200..میل میشه درصدی شد...زیاد به درصدی ها دلخوش نباید..کرد باید ببینی درصدی کیه.......همین حرف را به یکی از دوستان در سفارود زدم...گوش نکرد..امد با 3 تا کد...تا لب مرز درصد خرید کرد..از 167 تا 151.....بعد با زیان بدی خارج..شد.....بازهم پوزش از تمام..عزیز..و بقیه دوستان......
                          بله مطلب شما درست است
                          و باید بنیه مالی خریدار سنجیده شود
                          و رابطه آن با شرکت و هیئت مدیره مورد کنکاشت قرار گیرد
                          البته در ادامه سعی میکنم دلایل بنیادی اقبال بازار به وآتوس را ارائه نمایم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

موج شماری وآتوس میتواند اینگونه باشد
                            تا زمانی که قیمت سهم زیر 250 نرفته این موج شماری میتونه معتبر باشه با هدف اولیه 350 تومان
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

از ابتدا مبنای تاسیس شرکت توسعه سرمايه گذاري کشاورزي آرين توسکا ، پروژه مهر بود که توسط استانداری تهران طراحی شده بود. این پروژه با هدف تامین امنیت مواد غذایی تهران ارایه شده بود و قرار بود در مجاورت فرودگاه پیام شهرکی ایجاد گردد که تمامی تولیدکنندگان و فروشگاه های مواد غذایی در آن حضور داشته باشند تا در صورت وقوع حادثه، برای تامین مواد غذایی با بحرانی مواجه نشویم. در ابتدا زمین 350 هکتاری این پروژه که از لحاظ امنیتی و اجتماعی نیز حایز اهمیت بود، در اختیار شرکت قرار گرفت که پس از تعلیق پروژه، بخشی از زمین در اختیار مسکن مهر واگذار شد.

توسعه سرمايه گذاري کشاورزي آرين توسکا دارای قطعه زمین به متراژ 20 هکتار در شریف آباد وارمین است که در سالهای 91-92 خریداری شده است
                              در همان سالها برای اخذ مجوز و ساخت سوله های آن برای هر قطعه زمین حدود 400 میلیون تومان هزینه شده است
                              در حال حاضر ارزش زمین های مذکور با ابنیه ها و مجوزات اخذ شده
                              و نرخ روز به شرح ذیل میباشد

زمین شریف آباد که شرکت کمتر از 10 درصد آنرا ماه پیش به فروش گذاشت و ارزش آن با احتساب انشعابات و ابنیه موجود و موقعیت آن متری 50 هزار تومان برآورد میگردد
                              200000*50000=10 میلیارد تومان
                              شایان ذکر است که زمینهای نامرقوب و بدون مجوزات و ابنیه در ماه پیش به قیمت متری 22 هزار تومان به فروش رسید
                              *
                              و زمین اصل شرکت به متراژ 350 هکتار بوده است که دلیل اصلی تاسیس شرکت تعهد استانداری تهران و استانداری البرز برای تحویل این زمین بوده است که در مقابل فرودگاه پیام قرار دارد
                              شرکت طرح دعوا حقوقی در دادگاه کرده است که همین روزها باید نتیجه آن مشخص گردد و خبرهای اولیه از رای مثبت دادگاه به نفع شرکت و احتمالا اعطای 100 هکتار از زمین مورد منافشه در مرحله اول دارد
                              زمین مذکور در موقعیت بسیار خوبی واقع شده است
                              و در صورت قطعی شدن این واگذاری و صدور رای نهایی به نفع شرکت دارایی های این شرکت کوچک با رشد خیره کننده مواجه خواهد شد
                              ارزش 100 هکتار از این زمین بین 60-70 میلیارد تومان برآورد میگردد
                              که به ازای هر سهم شرکت بین 1000تا 1160 تومان تعیین میگردد

در هر حال بدون این زمین هم هر سهم وآتوس حدود 166 تومان زمین در شریف آباد دارد که با تکمیل آن ارزش آن به مراتب یبشتر خواهد بود
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

برند وآتوس با سرمایه کمی که داره میتونه این باشه که از محل تجدید ارزیابی یه افزایش سرمایه سنگین اعمال کنه
                                اینجوری هم زمین خودش احیا کرده و هم خود شرکت را
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X