تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

اگر طلا کف 2600 از دست داد
    کلا چند وقت نباید سراغش رفت

هدفش میشه حدود 1870
    و این یعنی سکه میتونه تا 2500-2400 افت کنه

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

ونیرو
      بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

شاخص گروه:عرضه برق، گاز، بخاروآب گرم

فردا در عدد 435 واحد میتونه برگرده
        سناریوهای احتمالی در نمودار گروه مشخص شده است
        قطعا هر اتفاقی میخواد بی افته فردا باید انجام بشه
        این گروه به خاطر گران شدن نرخ برق و پرداخت بدهی دولت به آنها پتانسیل لازم برای رشد مناسب را دارا میباشد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

کد خبر: 705161. ۱۳۹۷/۰۹/۲۸ ۱۲:۵۳:۳۶ A

خانه|اقتصادی|نفت و انرژی
          معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو خبر داد:

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو از تهاتر و تسویه بیش از 8 هزار میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران و تولیدکنندگان غیردولتی آب و برق در سال جاری خبر داد

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو از تهاتر و تسویه بیش از 8 هزار میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران و تولیدکنندگان غیردولتی آب و برق در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، محسن بختیار در خصوص تأمین مالی صنعت آب و برق در چارچوب قانون بودجه سال جاری اظهار داشت: عمده اعتبارات وزارت نیرو فصول انرژی – منابع آب و آب و فاضلاب در پیوست شماره (1) قانون بودجه سال جاری مصوب و ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: بر این اساس جمعاً مبلغ 4300 میلیارد تومان اعتبارات طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در فصول یادشده در چارچوب قانون بودجه سال‌جاری به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است که تاکنون در حدود 90 درصد اعتبارات فوق به میزان 3800 میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است.

بختیار افزود: علاوه بر این مبلغ 800 میلیارد تومان دیگر در چارچوب اوراق مشارکت اسلامی در فصل منابع آب و مبلغ 700 میلیارد تومان سایر اوراق مالی اسلامی در فصل آب و فاضلاب خارج از سقف اعتبارات ابلاغی سال در مرحله تخصیص است.

وی تصریح کرد: به طور میانگین اعتبارات تخصیص یافته 25 درصد بالاتر از سقف اعتبارات ابلاغی خواهد بود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو در خصوص مهمترین دستاوردهای وزارت نیرو در تأمین مالی صنعت آب و برق در قانون بودجه سال‌جاری گفت: علاوه بر اعتبارات یاد شده در سال جاری با استفاده از ظرفیت‌های بند (و) تبصره 5 قانون بودجه سال‌جاری بیش از 8 هزار میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران و تولید کنندگان غیردولتی آب و برق از شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نیرو تهاتر و تسویه شده و تسویه حساب نهایی حدود 7 هزار میلیارد تومان دیگر در دست پیگیری است.

بختیار در زمینه تأمین اعتبارات پرداخت‌های پرسنلی گفت: در این زمینه اعتبارات مورد نیاز پرداخت حقوق و مزایا و رفاهیات پرسنل در هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه به‌طور کامل تا پایان سال‌جاری در ستاد وزارت نیرو و شرکت‌های زیرمجموعه تدبیر و تأمین شده است. در لایحه بودجه سال آینده نیز اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت‌های پرسنلی تقویت و به میزان کافی لحاظ شده است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده در آخرین مرحله در تاریخ 25 آذرماه جاری تخصیص جدید برای پرداخت‌های پرسنلی وزارت نیرو ابلاغ شده است. در همین ارتباط تاکنون بیش از 100 میلیارد تومان از اعتبارات کمک‌زیان شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و 57 میلیارد تومان از اعتبارات کمک زیان شرکت‌های آب منطقه‌ای تخصیص یافته است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو از تهاتر و تسویه بیش از 8 هزار میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران و تولیدکنندگان غیردولتی آب و برق در سال جاری خبر داد.
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2018/12/19, 17:29.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

و نیرو و زیر مجموعه های قدر قدرتش که اکثرا نیروگاهی هستن و تولید برق میکنن طلبهای چند هزار میلیاردی از دولت دارن
            اگر از اون 8 هزار میلیارد 1000 میلیاردش به گروه ونیرو برسه که میرسه انشالله.
            اون وقت باید شاهد یک چرخش بزرگ در قیمت ونیرو 100
            تومانی باشیم
            آخر امسال عده ای از خودشون میپرسن چطور ونیرو را در 110 تومان فروختن
            و عده ای از خودشون میپرسن چطور ونیرو را در 110 تومان نخریدن
            ولی اون موقع دیر شده خیلی دیر
            زمانی رمپنا را هم در 120 تومان نمیخریدن ولی زمان مسائل پیچیده را هم حل خواهد کرد
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• چینی بند زن
              عضو فعال
              • Sep 2015
              • 407

در اصل توسط زندگی, post: 4338310, member: 16740 پست شده است
              ماه عسل ونیرو آغاز شد:

تهاتر و تسویه بیش از 8 هزار میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران

https://www.ilna.ir/بخش-اقتصادی-4/70...انکاران
              با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• mehdi 1000
                ستاره دار(2)
                • Mar 2011
                • 313

این خبر به نیرو سرمایه و وبرق هم مربوط میشه یا خیر؟ ممنون

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
                  این خبر به نیرو سرمایه و وبرق هم مربوط میشه یا خیر؟ ممنون
                  اگر اونها نیروگاه دارن بله میشه
                  در غیر اینصورت خیر
                  تا جایی که اطلاع دارم نیرو سرمایه و وبرق تولید کننده برق نیستند و از
                  دولت هم طلبکار نیستند
                  البته بازم اطلاع دقیق ندارم باید بررسی کنید
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

​سلام و صبح اعضای محترم از ایرانی بخیر که ... به نظر میرسد در حال پیشبرد #استراتژی خود در منطقه خاورمیانه بدون حضور آمریکا خواهد بود

#ترامپ دیروز در چند #تویت اعلام کرد که سربازان آمریکایی از #سوریه خارج میشوند و تسویه حساب نهایی با ISIS را به #ایران و #روسیه و کشورهای منطقه سپرد ... وی به طور شفاف گفت که آمریکا پلیس منطق نیست و آمادگی هزینه کرد برای این موضوع و دفاع از مرزهای کشورهای منطقه را که از آن، قدردانی نشده است ندارد

#Trump? Does the USA want to be the Policeman of the Middle East, getting NOTHING but spending precious lives and trillions of dollars protecting others who, in almost all cases, do not appreciate what we are doing? Do we want to be there forever? ?

در ادامه چرخش استراتژی آمریکا، وزیر دفاع آمریکا #ماتیس استعفاء کرد و ترامپ در یک تویت از وی تشکر کرد! #عربستان و #اسراییل دو کشوری هستند که از این تغییر استراتژی، زیان چشم گیر خواهند دید... بعلاوه خروج آمریکا از سوریه، 12 شرط آمریکا برای لغو تحریمهای ایران را خدشه دار کرده است

Dubowitz?Congrats #Trump You just gutted your Iran policy, handed Afghanistan to the Taliban and screwed so many of our allies & emboldened so many of our enemies that I’ve lost count!

?خبر خوب دیگر اینکه مجلس نمایندگان آمریکا که به دست دموکراتها مدیریت خواهد شد، وارد موضوع خروج آمریکا از #برجام شده و قرار است مسیرهای تداوم حمل #دارو و #موادغذایی بررسی و باز شود ... گزارشات تکمیلی منتشر خواهد شد

Al-Monitor? House Democrats prepare to take on Trump over Iran sanctions Democrats and advocacy groups are preparing to confront the Donald Trump administration about obstacles to humanitarian exemptions in the Iran sanctions regime ??@Commodities
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

به غیر از کاهش قیمت نفت تمام اخبار سیاسی به نفع کشور است
                      و این یعنی کاهش مجدد قیمت دلار در کشور و کاهش فشار به مردم
                      حالا در خصوص دلار که بانک مرکزی تلاش کرد قیمت را پایین بکشن
                      از فردا باید تلاش کند تاقیمت هیجانی افت نکند
                      حدودا 10 روزی هست که بانک مرکزی ارز تزریق نمیکنه و حتی اگر نخره بازار بدجور افت میکنه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

احتمالا فردا حقوقی ونیرو کف حق را در 104 ریال خواهد بست و حق تقدمها را با میانگین 12 تومان خریداری خواهد کرد
                        کنترل نماد اصلی برای سهامدار عمده سخت شده
                        امروز هم به سختی جلوی صف خرید را گرفتند
                        ولی فردا شاید بازار این اجازه را ندهد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

فلات و انتظار برای پولبک

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

گروه تامین برق حرکتی را شروع کردند
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

در موج شماری ونیرو موقعیت سهم را میتوان در کف موج 4 دید که با واگرایی مثبت در این محدود به موج 4 خاتمه داده است
                              هدف موج 5 میتواند بین 220-300 تومان باشد
                              کمی باید صبوری کرد تا آخر این هفته بازی حق تقدم و بلوک سهم تمام شود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

دیگه نمیشه به لیدری وتجارت شک کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X