تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadi
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 914

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

جناب تمام سکه تا کجا اصلا داره؟

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
      جناب تمام سکه تا کجا اصلا داره؟
      نظر شخصی من اینه که انشالله سکه ودلار برن به درک تا مردم بیچاره بتونن نفس بکشن
      ولی از نظر فنی میتونه مجدد به 7.7 میلیون برگرده
      یعنی انشالله که بره زیر این عدد
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• shadi
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 914

نظر شخصی من اینه که انشالله سکه ودلار برن به درک تا مردم بیچاره بتونن نفس بکشن
        ولی از نظر فنی میتونه مجدد به 7.7 میلیون برگرده
        یعنی انشالله که بره زیر این عدد
        انشالا تا آخر هفته دیگه به این قیمت که فرمودید برسه آخه کادو سر عقد میخوام بدم خیلی خداییش گرونه

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
          انشالا تا آخر هفته دیگه به این قیمت که فرمودید برسه آخه کادو سر عقد میخوام بدم خیلی خداییش گرونه
          فعلا 500 هزار تومان از ظهر تا الان افت کرده
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

امروز داشتم مطالعه میکردم به یه نکته خیلی جالبی رسیدم گفتم با دوستان به اشتراک بزارم در بازاری که شاخص مثبت و روند کلی بازار صعودی هستش باید بعنوان یک تحلیلگر بنیادی به روند نگاه کرد یعنی این که امکانش هست تحلیلگر تکنیکال به اشتباه بیفته و بخشی از سود سهم رو از دست بده و زمانی که شاخص در کل منفی و بازار نزولی هستش باید بعنوان یک تحلیلگر تکنیکال عمل کرد چون تحلیلگر بنیادی بخاطر شکسته شدن حمایت ها امکان ضرر کردن بیشتر رو داره حتی اگه سهم خیلی ارزنده باشه
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
              ستاره دار (1)
              • Apr 2020
              • 1034

سکه ۸.۵ میلیون رو رد کرد شادی خانم با این اوضاع نیم سکه بخر
              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

امروز خیلی از سهام سیمانی و البته کلیت سهام بازار دوجی های برگشتی زدند که نوید منفی فردا را برای بازار میده
                ولی برای سهام سیمانی عرض میکنم
                برای فردا سه حالت وجود داره
                1-فردا میتونیم اول وقت بفروشیم و بعدش خبر افزایش نرخها بیاد روی کدال و کلیه نمادها بسته بشن و حداقل 30% بالاتر باز بشن و ما از سود جا بمونیم
                2-فردا میتونیم نگه داریم و اگر خبر افزایش نرخ ها نیامد و کل بازار هم سقوط کرد شنبه 5% پایین تر سهام سیمانی خودمون بفروشیم
                3-فردا کلا سیستم خاموش کنیم و اصلا به بازار نگاه نکنیم و سهام سیمانی را نگه داریم تا افزایش نرخ ها که نهایتا باید هفته بعدی بیاد روی کدال منتشر بشن
                ...
                در مورد کلیت بازار با توجه به رشدی که کرده سهامداران شرکتهای بزرگ بازار فردا خیلی راحت سیو سود میکنن و اجتمالا تصمیم گیری راحتی دارن چون در سود هستند
                ...
                ولی در گروه سیمانی و بعد از نوسان قیمتی روزهای گذشته و دست به دست شدن سهام در این گروه و اینکه خیلی از سهامداران تازه ورود کردند و انتظار برای انتشار آنی افزایش نرخ ها تصمیم گیری خیلی سخته
                انشالله که خدا کمک کنه تا فردا تصمیم درست بگیریم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  امروز خیلی از سهام سیمانی و البته کلیت سهام بازار دوجی های برگشتی زدند که نوید منفی فردا را برای بازار میده
                  1-فردا میتونیم اول وقت بفروشیم و بعدش خبر افزایش نرخها بیاد روی کدال و کلیه نمادها بسته بشن و حداقل 30% بالاتر باز بشن و ما از سود جا بمونیم
                  2-فردا میتونیم نگه داریم و اگر خبر افزایش نرخ ها نیامد و کل بازار هم سقوط کرد شنبه 5% پایین تر سهام سیمانی خودمون بفروشیم
                  3-فردا کلا سیستم خاموش کنیم و اصلا به بازار نگاه نکنیم و سهام سیمانی را نگه داریم تا افزایش نرخ ها که نهایتا باید هفته بعدی بیاد روی کدال منتشر بشن
                  ...
                  در مورد کلیت بازار با توجه به رشدی که کرده سهامداران شرکتهای بزرگ بازار فردا خیلی راحت سیو سود میکنن و اجتمالا تصمیم گیری راحتی دارن چون در سود هستند
                  ...
                  ولی در گروه سیمانی و بعد از نوسان قیمتی روزهای گذشته و دست به دست شدن سهام در این گروه و اینکه خیلی از سهامداران تازه ورود کردند و انتظار برای انتشار آنی افزایش نرخ ها تصمیم گیری خیلی سخته
                  جناب تمام این مثل شبندر میخواد نفسی از شما بگیره ولی در اخر به امید خدا رشد میکنه و حرف شما میشه دوباره یادمه وقتی شبندر تو ۱۶۹۰ بود من خیلی اعصابم ریخته بود بهم ولی حرف های شما خیلی دلگرمی داد و الان با همون شبندر هستم چون یادمه ۲ تا سهم گفتید که این روند رو طی کرده بود داستان همونه دوباره وقتی شاخص صعودیه و بنیادی سهم خوبه بعضی وقتا بهای سود کردن صبور بودنه

نظر

• رامین حیاتی
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1321

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    ...
                    ...
                    فشار فروش دیروز فقط مربوط به سیگنال دادن صد من یه قاز برخی پیج ها بود همگی تو سر میزدن وامصیبتا شاخص امروز ۵۰ هزار تا رشد کرده ورسیدیم به مقاومت و...
                    نسبت خریدار به فروشنده ها رو ببینید همگی حقیقی بودن ولی ساعت ۱۱/۳۰ به بعد همگی فروختن
                    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• abed
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 427

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                      فشار فروش دیروز فقط مربوط به سیگنال دادن صد من یه قاز برخی پیج ها بود همگی تو سر میزدن وامصیبتا شاخص امروز ۵۰ هزار تا رشد کرده ورسیدیم به مقاومت و...
                      نسبت خریدار به فروشنده ها رو ببینید همگی حقیقی بودن ولی ساعت ۱۱/۳۰ به بعد همگی فروختن
                      خوبه یک نفر پیدا شد مثل من فکر میکنه-- اینهمه که به تکنیکال معتقدند هیچ وقت فکر نمیکنند وقتی اذهان اکثر سهامداران خرد را با پیامهای تکنیکال پر می کنید که قیمت طبق فلان تکنیک رسیده به مقاومت -بخودی خود یک مقاومت بوجود اورده اید. (نه که حتما تکنیکال این را پیش بینی کرده -خیر- بلکه خود سهامداران با خواندن وباور کردن این پیامهای متعدد یک عده (یا عمدا یا سهوا) این مقاومت را بوجودش اورده اند)

بعضی معتقدند یک عده زیادی در دنیا از این راه (با بمباران کردن خبرهای مقاومت و...نه تکنیکال) با رهبری کردن تصمیمات خرد سهامداران مشهور شده اند که ابر تکنیکالند و قادرند بیشترحرکتهای قیمتها را پیش بینی کنند
                      آخرین ویرایش توسط abed؛ 2020/06/24, 08:17.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

اصل پولم امروز کامل از بازار خارج کردم
                        1399/4/4
                        .....
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

جناب تمام شبندر شپنا سشرق رو فروختید ؟

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                            جناب تمام شبندر شپنا سشرق رو فروختید ؟
                            اصل پولی که من وارد بازار کردن با سرمایه ای که الان دارم قابل قیاس نیست
                            خدارو شکر اینقدر توی این بازار سود کردیم که اصل پول ما رقم زیادی نمیشه
                            ولی همون بعلاوه سود بانکی به اندازه این 2 سال اخیر از بازار خارج کردم
                            تا اگر بازار خراب شد با خودم فکر کنم پولم دوساله گذاشته تو بانک بوده سودشم گرفتم
                            رویایی بوده و گذشته.....
                            من 20% از شبندر و شپنا خارج شدم
                            و باز هم به تمام دوستان توصیه میکنم اصل پول خودشون به همراه مقداری از سود (به اندازه سود بانکی) اصل پول خودشون از بازار خارج کنن
                            طمع کردن جایز نیست
                            من از اینجا به بعد فقط به خاطر قانون احمق و احمق تر در این بازار خواهم بود والا به نظر من 90% سهام بازار چه بنیادی و چه غیر بنیادی ارزش خرید ندارن
                            فقط کافیه یه نفر بره ارزش یه شرکت مثل فولاد یا فملی یا خودرو با با مقدار تولیدات مشابه یه شرکت خارجی بررسی کنه اون وقت میفهمه که فولاد و فملی و خودرو و...... کلا شاخص سازهای ما در حباب قیمتی عجیبی به سر میبرن و ته مانده سهامی که به قیمت نرسیده بودن هم رسیدن و دارن ازش رد میشن
                            اون محاسبات را با دلار 20 تومان که نه با دلار 25 تومان هم حساب کنیم بازم شرکتهای داخلی گران تر هستند
                            دیگه اون شرکتهای کوچیک بازار که دیگه الفاتحه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

واقعا ممنونم از لطفتون هروقت بطور کامل یا بالای ۵۰ درصد از شبندر و شپنا خارج شوید به ما هم همون روز کاری البته اگه زحمتی نیست بگید که ما هم خارج شیم تا الانش هم هرچی سود کردیم به لطف فرمایشات جنابعالی بوده

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

دلار
                                در صورتی که دلار مجدد وارد کانال 18 تومان بشه چند وقتی زیر 18 تومان بازی میکنه
                                باید دید این اصلاح فعلی دلار پولبک است یا بازگشت به داخل کانال(امیدارم این اصلاج پولبک نبوده و به داخل کانال برگردد)
                                در این صورت رسیدن دلار به 16 تومان 15 تومان محتمل است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X