کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با تشکر از جناب عالی
حق تقدم تا چه زمانی قابل معامله هست؟
اگر تمدید نشه تا 99/5/17 زمان داره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
شبندر
در خصوص این سهم میخوام یه هدف بزرگ بگم که شاید الان قابل قبول نباشد ولی به زودی تحلیل سهم اینجا میزام
هدف بلند مدتی میتونه 9000 تومان باشه
قیمت فعلی 1114 تومان
یاد شبندر بخیر
در تاریخ 1/2/99 در قیمت 1114 هدف 9 هزار تومان دادیم درست زمانی که کسی به این سهم توجه نمیکرد و صف فروش داشت
و الان قیمت به 4500 رسیده رشد 400 درصدی در 2 ماهه خیلی عالی بود شاید خاطره گروه پالایشی در گروه همسان این گروه و صنعت استراتژیک دیگری در کشور تکرار بشه
سعی میکنم تحلیل های خودم امشب نهایتا تا فردا صبح جمع آوری کنم و به اشتراک بزارم
خدا خواست و ما توانستیم
یاد شبندر بخیر
در تاریخ 1/2/99 در قیمت 1114 هدف 9 هزار تومان دادیم درست زمانی که کسی به این سهم توجه نمیکرد و صف فروش داشت
و الان قیمت به 4500 رسیده رشد 400 درصدی در 2 ماهه خیلی عالی بود شاید خاطره گروه پالایشی در گروه همسان این گروه و صنعت استراتژیک دیگری در کشور تکرار بشه
سعی میکنم تحلیل های خودم امشب نهایتا تا فردا صبح جمع آوری کنم و به اشتراک بزارم
واقعا ممنون از راهنمایی های شما همچنان با سهم هستیم به مقدار لازم
ولی اتفاقی که امکان داره بیفته اینه که این سهم به احتمال خیلی زیاد قیمت خیلی بالاتر از ۹ تومن رو میبینه بخاطر اینکه هنوز دولت این صندوق رو آماده فروش نکرده و حداقل فک کنم ۲ ماهی طول بکشه و شاید همین تو دو ماه برسه به ۹ تومن و تازه دولت اون موقع عرضه بکنه و مردم هم انتظار رشد ۱۰۰ درصدی از این صندوق رو خواهند داشت یعنی مثلا ۱۸ هزار تومن البته اینا نظر منه تازه وارد هست ممنون میشم اگه اشتباهه بیشتر راهنمایی بفرمایید.
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
واقعا ممنون از راهنمایی های شما همچنان با سهم هستیم به مقدار لازم
ولی اتفاقی که امکان داره بیفته اینه که این سهم به احتمال خیلی زیاد قیمت خیلی بالاتر از ۹ تومن رو میبینه بخاطر اینکه هنوز دولت این صندوق رو آماده فروش نکرده و حداقل فک کنم ۲ ماهی طول بکشه و شاید همین تو دو ماه برسه به ۹ تومن و تازه دولت اون موقع عرضه بکنه و مردم هم انتظار رشد ۱۰۰ درصدی از این صندوق رو خواهند داشت یعنی مثلا ۱۸ هزار تومن البته اینا نظر منه تازه وارد هست ممنون میشم اگه اشتباهه بیشتر راهنمایی بفرمایید.
فعلا که بازار خرتوخره
وقتی خودرو از اول عید تا الان بیشتر از 800 درصد رشد کرده شبندرم میکنه
کلا افزار بازار پاره شده هرکی به هرکیه این بازار فعلا رشد میکنه تا جایی که کسی نمیدونه و یکی از همین روزها روی سر همه ما خراب میشه و همه باهم تو همین بازار گیر میکنیم مگر اینکه پول خودمون کم کم به چیز دیگه ای تبدیل کرده باشیم
اگر الان یکی بگه شستا میشه 50 هزار تومان من تعجب نمیکنم هر کی به هرکیه
ولی سعی کنید روی سهامی ورود کنید که نقد شوندگی داشته باشن و از لااقل از اول امسال رشد کمتری کرده باشن
خدا خواست و ما توانستیم
وقتی در این تاپیک ارزش جایگزینی شبندر برای اولین بار حساب کردم حدودا 0.55 بود و الان رسیده به 1.6 یا همین شتران الان ارزش جایگزینی اون به 2 رسیده
الان دارم نمادهای نیروگاهی را بررسی میکنم میبینم بعضی هاشون ارزش جایگزینی بین 0.5تا0.7 دارن که باید با نگاه دقیق تر بررسی بشن
خدا خواست و ما توانستیم
بنظر من تا ده روز کاری بعد از اینکه اجازه معامله اخرین صندوق رو دادن دیگه وقت خروجه
من شخصا یکماه قبلش کلا از بازار خارج میشم
هرچند این روزها هر روز دستم روی ماشه است هر لحظه را رصد میکنم شاید این لحظه لحظه آخر باشه
خدا خواست و ما توانستیم
۹۰ درصد کسری بودجه این دولت وابسته به این ۲ تا صندوق هست و تازه مردم دارن وارد بورس میشن و همه نقدینگی جدید این موضوع رو تایید میکنه من تا آخرین مهلت صندوق برسه و یکم تو مثبت معامله بشه و آخرین صندوق حداقل سود ۵۰ درصدی رو پرکنه به بازار امیدوارم
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
وقتی در این تاپیک ارزش جایگزینی شبندر برای اولین بار حساب کردم حدودا 0.55 بود و الان رسیده به 1.6 یا همین شتران الان ارزش جایگزینی اون به 2 رسیده
الان دارم نمادهای نیروگاهی را بررسی میکنم میبینم بعضی هاشون ارزش جایگزینی بین 0.5تا0.7 دارن که باید با نگاه دقیق تر بررسی بشن
رمپنا هم نیروگاه داره- و هنوز هم از رشد بازار عقبه-
اینطوری که پیش میره حکشتی هم راه خودرو را میره و رشد بالا در سر داره-و بقیه سهمهای اینچنینی-
لطفا نظراتم را مبنی خرید وفروش قرار ندهید- با تحلیل خود تصمیم بگیرید-
تا پایان سال بازار صعودیه هر منفی موقته گول نخورید با گروه خودرو و پالایش و بانک سهامداری کنید
بنده به شدت بعیید میدونم بازار تا آخر سال صعودی باشه....هر چند خودمم فعلا فول سهمم ولی هر لحظه ممکنه ۹۰ درصد نقد بشم.
به نظرم حتی یکی دو ماه از رشد بازار عقب بمونیم بهتر از اینه توش گیر کنییم.
۹۰ درصد کسری بودجه این دولت وابسته به این ۲ تا صندوق هست و تازه مردم دارن وارد بورس میشن و همه نقدینگی جدید این موضوع رو تایید میکنه من تا آخرین مهلت صندوق برسه و یکم تو مثبت معامله بشه و آخرین صندوق حداقل سود ۵۰ درصدی رو پرکنه به بازار امیدوارم
این بازار گوسفندی که من میبینم فولاد با این عظمت چند وقت دیگه روی 4 تومان معامله میکنن
چی میدونم لابد اینم میخواد تجدید بده
عجیب در عجیب
خدا خواست و ما توانستیم
نظر