تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
نظر
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
جناب تمام
در تمام مدت بعد اسفند..
بازار و خیلی خوب درک کردی و ازش سود بردی
واقعا افرین داری..
نظر
-
در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Postجناب تمام
در تمام مدت بعد اسفند..
بازار و خیلی خوب درک کردی و ازش سود بردی
واقعا افرین داری..
اما کم نبوده اشتباهاتی که کردم
مگر آنکه خدا خواسته و منم موفق شدم کاری انجام بدم
انشالله که باز هم خدا بخواد تا ما هم بتونیم کاری بکنیم
نخواد نمیشه اینو زیاد تجربه کردمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در خصوص افزایش سرمایه فاذر اخباری به دستم رسیده و تماسهایی هم با شرکت گرفتم که شرکت علاوه بر اینکه در نامه اخیر تایید کرده افزایش سرمایه از آورده و تجدید را همزمان اجرایی خواهد کرد
از منابع غیر رسمی هم شنیده ام سنگین و زیاد خواهد بود
حالا باید صبر کرد. دید چقدر اعلام میکنن
حقیقت علتی که وارد فاذر شدم بجای فاراک یکی همین بحث تجدید ارزیابی است که خیلی نقد به نظر میرسه و دوم احتمال بازدهی بیشتر در فاذر به نسبت فاراک است
انشالله که خدا کمک کنه در فاذر بتونیم موفق باشیم
دوستانی که ریسک پذیری کمتری دارن توصیه میکنم اگر قصد خرید دارن صبر کنن تا سقف 4360 تومان شکسته بشه تا با خیال راحت وارد سهم بشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب تمام عزیز و و دوستان محترم .ممنون از تحلیلهای زیبای شما استاد ارجمند .به شخصه از تحلیلهای عالی حضرتعالی نهایت استفاده را بردم .هم از تحلیل برای خرید و هم برای اموزش که به شخصه بسیار کاربری بود .خداوند به شما و همه عزیزانی که برای سود بردن و یاد گرفتن همه تلاش میکنید یک در این دنیا و صد در اخرت نصیب شما نماید .ارادتمند همه
نظر
-
در اصل توسط امیرحمزه پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب تمام عزیز و و دوستان محترم .ممنون از تحلیلهای زیبای شما استاد ارجمند .به شخصه از تحلیلهای عالی حضرتعالی نهایت استفاده را بردم .هم از تحلیل برای خرید و هم برای اموزش که به شخصه بسیار کاربری بود .خداوند به شما و همه عزیزانی که برای سود بردن و یاد گرفتن همه تلاش میکنید یک در این دنیا و صد در اخرت نصیب شما نماید .ارادتمند همهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postسلام
احتمال نمیدید سقف بشکنه و پول بک انجام نشه؟
حرف شما هم محتمل است
اما فاذر اصلاح زمانی و ریالی را با هم انجام داده فردا هم در نمودار کوتاه مدت هم بلند مدت به حمایت برخورد میکنه و با بحث تجدید که داره فروشنده خاصی برای سهم نمیاد امروز یکی دوبار صف فروش سهمو جمع کردم کدهای فروشنده ضعیف بودند و بیشترین صف فروش سهم به 300 هزار تا هم نرسید در بازار منفی مثل امروز خیلی خوب معامله کرد سهم فروشنده ای نداشت ولی چون بازار خراب بود کسی رنج هم نکشید اما
در بازار باید برای هر شرایطی آمادگی داشت
شخصا فردا سهامی که در سود مناسب هستم به فاذر تبدیل خواهم کرد.
حد ضرر من برای فاذر 3000 تومان است ولی بعید میدونم زیر 3400 را ببینه
فردا هم اگر خدا بخواد از منفی شروع میکنه و به مدار مثبت حرکت خواهد کرد چه بازار مثبت باشه چه منفی.
از نظر من سهمی که در بازار گاوی 2 ماه گذشته منفی بوده اگر بازار منفی سنگین باشه هم میتونه مثبت و صف خرید باشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
پالایشی ها بسته شدن یعنی چه خبری میتونه پشت این جریان باشه
دارن سر و دست میشکونن تو صف خرید شبندربازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
نامه دیروز حکشتی فقط یه سیاه بازی بود تا یه عده بیچاره را پیاده کنن
صف فروش جمع کردن الانم که دارن صف خریدش میکنن
همین بازی را برای حق تقدمش هم در میارن البته اگر حق بخواد صف خرید بشه قیمتش از خود سهم بالاتر میزنه پس محدود 4100-4200 فرصت خرید میده ولی با این جوی که این سهم داره ممکنه اینم فرصت زیادی برای خرید نده
واریز کردن 100 تومان برای سهمی که 4000 تومان قیمت داره اصلا زیاد نیست همه واریز میکننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postنامه دیروز حکشتی فقط یه سیاه بازی بود تا یه عده بیچاره را پیاده کنن
صف فروش جمع کردن الانم که دارن صف خریدش میکنن
همین بازی را برای حق تقدمش هم در میارن البته اگر حق بخواد صف خرید بشه قیمتش از خود سهم بالاتر میزنه پس محدود 4100-4200 فرصت خرید میده ولی با این جوی که این سهم داره ممکنه اینم فرصت زیادی برای خرید نده
واریز کردن 100 تومان برای سهمی که 4000 تومان قیمت داره اصلا زیاد نیست همه واریز میکنن
الانم صف خرید کردن جالبه که هنوز پایانی منفی است و خریدار الان دارن روی مثبت پس فردا میخره
ولی عتش خرید زیاده و حتی ممکنه حق تقدم سهمو هم صف خرید کننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر