کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
شاخص گروه سیمانی
نمودار گروه داره کار بزرگی را انجام میده در نمودار تمام مقاومتهایی که میشه برای شاخص سیمان دید را به تصویر کشیدیم
شاخص از مقاومت های 1و2و3 گذشته و منفی امروز پولبک به مقاومت 2 بوده بعد از شکسته شدن سقف و عبور از مقاومت 4و5 هدف شاخص بازدهی شارپ حدود 150% خواهد داشت
شایعات این روزها و اخبار فراوان این گروه صف های خرید و فروش ، هیجان شدید ، همه و همه به نظر طبیعی میاد شاخص داره کار بزرگی میکنه
پس صبور باشیم
شاخص سیمان هنوز درگیر شکستن سقف است ولی هنوز موفق نشده این خبر افزایش نرخ هم چون مقدارش کم بود فعلا کمکی به شکسته شدن این سقف نکرد
باید سهامدارن این گروه کمی تعویض بشن تا گروه انرژی لازم برای شکستن سقف پیدا کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نامردی حکشتی را از چنگ سهامداران در آوردن
الانم صف خرید کردن جالبه که هنوز پایانی منفی است و خریدار الان دارن روی مثبت پس فردا میخره
ولی عتش خرید زیاده و حتی ممکنه حق تقدم سهمو هم صف خرید کنن
پایانی حکشتی داره مثبت میشه بعدش صف خرید قفل میکنن و بازی میاد روی حق تقدمش
البته اگر زمان بازار اجازه بده
خدا خواست و ما توانستیم
همه سهامی که قصد حرکت بی وقفه دارند همواره همین خصوصیات را از خودشان نشان دادند
رفتارشناسی معاملات سهم حکایت از احساس ناخرسندی در ذهن سهامداران پدید امده
و این پدیده خوبی است
در هر حال با توجه به تحلیل شما و دیگر دوستان
بیش از متوسط رشد بازار این سهم برای هدف اول حرکت خواهد کرد
سپاها
در نمودار تعدیل نشده اگر سهم بخواد گپ های افزایش سرمایه ها را پر کنه اهداف جالبی را تجربه خواهد کرد
در نمودار کوتاه مدت یک واگرایی منفی ایجاد کرده در صورتی که از شر اون خلاص بشه اولین هدف سهم 2300 تومان خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
حکشتی
امروز با یه کندل قوی و حجم زیاد سقف کانال کوتاه مدت را شکست هدف این کانال 6800 تومان نشون میده
خدا خواست و ما توانستیم
بهپاک
سهم در شکستن سقف کانال میان مدتی ناکام مانده است و از ضلع پایینی مثلث خارج شده کار سختی در پیش خواهد داشت
اگر نتواند از محدود 5100-5500 تومان برگردد به سمت کف کانال در 3700 تومان حرکت خواهد کرد
در صورت بازگشت و شکستن سقف قبلی در 6800 تومان هدف سهم 8000 تومان خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
......
حکشتی با بازی دیروزش امروز در صف خرید قفل شده و حجم مبنا را پر نمیکنه صف خرید 14 میلیون است و سنگین نمیشه
به نظر میاد چون امروز نماد برای نوسان 50 درصدی بسته میشه کسی ریسک نمیکنه بشینه تو صف خرید که اون اگر بسته شد پولش تا آخر بازار بلوکه بمونه
فعلا بازار داره به حق تقدمش بیشتر پول میده
یه نکته تو بحث حق تقدم هست اونم بحث پرداخت 100 تومان به شرکته و برای همین معمولا حق تقدم 100 تومان از خود سهم ارزان تر باید باشه
ولی اگر دقت کنید در سهامی که قیمت بالای 2000 تومان دارن و نگاه بازار روی اون سهم مثبته این مورد رعایت نمیشه و گاهی تا 20-40 درصد بالاتر هم معامله شده (البته در خریخت که 300 تومان بود هم حق تقدم تا 30 درصد بالاتر هم معامله شد)
الان 100 تومان در حکشتی 4000 تومانی میشه 2.5 درصد و اگر کسی حجم دار بخواد بخره و بدونه که باید 5-6 روزی توی صف خرید بمونه تا شاید بهش برسه پس اگر به سهم مطمئن هست براش بهتره حتی 10 درصد بالاتر حق تقدم بخره
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
......
حکشتی با بازی دیروزش امروز در صف خرید قفل شده و حجم مبنا را پر نمیکنه صف خرید 14 میلیون است و سنگین نمیشه
به نظر میاد چون امروز نماد برای نوسان 50 درصدی بسته میشه کسی ریسک نمیکنه بشینه تو صف خرید که اون اگر بسته شد پولش تا آخر بازار بلوکه بمونه
فعلا بازار داره به حق تقدمش بیشتر پول میده
یه نکته تو بحث حق تقدم هست اونم بحث پرداخت 100 تومان به شرکته و برای همین معمولا حق تقدم 100 تومان از خود سهم ارزان تر باید باشه
ولی اگر دقت کنید در سهامی که قیمت بالای 2000 تومان دارن و نگاه بازار روی اون سهم مثبته این مورد رعایت نمیشه و گاهی تا 20-40 درصد بالاتر هم معامله شده (البته در خریخت که 300 تومان بود هم حق تقدم تا 30 درصد بالاتر هم معامله شد)
الان 100 تومان در حکشتی 4000 تومانی میشه 2.5 درصد و اگر کسی حجم دار بخواد بخره و بدونه که باید 5-6 روزی توی صف خرید بمونه تا شاید بهش برسه پس اگر به سهم مطمئن هست براش بهتره حتی 10 درصد بالاتر حق تقدم بخره
دیروز اینقدر سرگرم فاذر بودیم که از حکشتی غافل شدیدم
نمودار حکشتی هم یکی از بهترین نمودارها ست
امروز در صف خریدش هستیم اگر گیر نیاد با همین دلایلی که در بالا نوشتم حق تقدم را تا صف خرید میخریم
خدا خواست و ما توانستیم
غپاک از 800 تومان دنبالش بودیم بخریم ولی نشد
الان روی 110% مثبت باز شده و صف خرید 4 میلیونی شده
نمیدونم الان وقت خرید هست یا فروش!!
اگر قرار باشه مثل سابق حجم مبنا را پر نکنه الان بخریم باید فقط 4 روز صبر کنیم تا فقط به سربه سری ما برسه
خدا خواست و ما توانستیم
دیروز اینقدر سرگرم فاذر بودیم که از حکشتی غافل شدیدم
نمودار حکشتی هم یکی از بهترین نمودارها ست
امروز در صف خریدش هستیم اگر گیر نیاد با همین دلایلی که در بالا نوشتم حق تقدم را تا صف خرید میخریم
این حکشتی عرضه نشد
بریم سراغ PLAN B
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
داریکم 30درصد روی ناو در حال معامله است
منطق هم خوب چیزیه خوب برو خود سهم بخر امروز گیر نمیاد خوب فردا 5درصد بالاتر میشه خرید.
نیازی نیست اینجوری هیجانی خرید بزنی
با همین فرمون بریم جلو از هفته بعدی سهامی که حق تقدم دارن و صف خرید قفل شده هم معکوس میکشن یعنی قیمت سهم از حق تقدم عقب می افته و ممکنه حق تقدم ها 30تا50 درصد بالاتر از خود سهم معامله بشن به شرطی که زمان کافی داشته باشن
خدا خواست و ما توانستیم
غپاک از 800 تومان دنبالش بودیم بخریم ولی نشد
الان روی 110% مثبت باز شده و صف خرید 4 میلیونی شده
نمیدونم الان وقت خرید هست یا فروش!!
اگر قرار باشه مثل سابق حجم مبنا را پر نکنه الان بخریم باید فقط 4 روز صبر کنیم تا فقط به سربه سری ما برسه
دلمون پیش این سهم هست هرچند بعد از رشد 110% دیروز باید کمی اصلاح کنه ولی خوب همیشه هم که آدم نباید سود کنه یه 100 تایی گذاشتیم برای خرید ببینیم میدن؟
مشکل اصلی این سهم پر کردن حجم مبناست چه با صف سنگین چه بدون صف سنگین مثل الان.
حقوقی فاذر صف خرید اول نشست تا کسی هوس شیطنت نکنه نسبتهاشم فعلا عالیه
فاراک هم که تحلیلش گذاشته بودیم الان صف خرید سنگین داره
حکشتی بسته شد
شپنا و شبندر بدون عرضه کماکان روی حرف قبلی خودم هستم تا هر وقت شپنا عرضه شد کلا از پالایشی ها خارج بشم فعلا 60% سبدم مال این دوتاست
سشرق انشالله بسته بشه و باز بشه جبران مافات میکنه و اگر سقف کانال شاخص گروهش شکسته بشه این گروه سهامداری میخواد
خدا خواست و ما توانستیم
نظر