تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    جناب تمام سلام بنظرتون بکهنوج با توجه به افزایش سرمایه 2450% تا چه قیمتی با توجه به نمودار و همچنین سرمایه شرکت جای رشد کردن داره و اینکه بهتره قبل از افزایش سرمایه فروخت یا بعدش ؟
    سلام من تا حالا بررسی روی این سهم نداشتم
    برای سوال شما بهتره از کسی بپرسید که قبلا روی این سهم کار کرده باشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• SANA90
      عضو عادی
      • May 2019
      • 194

سلام
      جناب تمام لطفا تارگتهای مد نظرتون در مورد دماوند و بترانس رو می فرمایید؟

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

دماوند
        هدف اول 9460 تومان و هدف سقف کانال 21380 تومان

خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          بترانس

هدف سقف کانال بلند مدتی 20 ساله

هدف سقف کانال بلند مدتی 10 ساله

هدف کانال شکسته شده میان مدتی 5 ساله

هدف کانال شکسته شده کوتاه مدتی

آبدیت بترانس نشون میده سهمی که در 1200 سوار شدیم داره به هدفش میرسه هدف با کمی تغییر رسیده به 7300 تومان
          به نظر من الان دیگه برای خرید جدید خیلی دیر شده مگر اینکه روی 7300 تومان و سقف کانال بلند مدتی تثبیت بشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

کنفراس حکشتی مطلبی را فراموش کرده بگه
            یادش رفته بنویسن که بخدا بدبخت دوعالم ماییم
            بیچاره و دربه در ماییم
            مفلوک زمانه ماییم
            /:.yead.://:.yead.:/
            یاد بترانس افتادم وقتی که من داشتم براش تجدید ارزیابی را حساب میگردم شرکت مداوم میگفت نداریم نداریم
            الان میگه داریم داریم

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/07/05, 16:58.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mrouzbehi
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 219

مدیرعامل حکشتیو گرفتن به جرم فساد اقتصادی

نظر

• SANA90
                عضو عادی
                • May 2019
                • 194

[QUOTE=تمام;820703]دماوند
                هدف اول 9460 تومان و هدف سقف کانال 21380 تومان

[/QUOTE
                ممنون لطف کردید.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

در اصل توسط mrouzbehi پست شده است View Post
                  مدیرعامل حکشتیو گرفتن به جرم فساد اقتصادی
                  وقتی بترانس 1200 بود هم مومنی هیت مدیره را گرفتن و کردن تو زندان
                  مدیران حکشتی را هم بگیرن تو سوراخ کنن شرکت راحت تر میتونه توانایی های خودش به رخ بازار بکشه
                  کلا یادمه وقتی خبر گرفتن مومنی تو بترانس قطعی شد رشد اصلی سهم شروع شد
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1925

وقتی بترانس 1200 بود هم مومنی هیت مدیره را گرفتن و کردن تو زندان
                    مدیران حکشتی را هم بگیرن تو سوراخ کنن شرکت راحت تر میتونه توانایی های خودش به رخ بازار بکشه
                    کلا یادمه وقتی خبر گرفتن مومنی تو بترانس قطعی شد رشد اصلی سهم شروع شد
                    حکشتی کلا بجزء املاک و زمین و ...سودسازی خاصی ندارد ولی خوب در یکماه قبل حسابی بعد از افزایش سرمایه کانال های تلگرامی دسته جمعی خرید از قبل کرده بودند و شروع به تعریف و تمجید از این شرکت کردند و حسابی رشدش دادن با اینکه بیچاره این سهم اینقدر پتانسیل ندارد مگر افزایش سرمایه که شرکت هم در مجمع هم در کنفرانس هم در اطلاعیه جداگانه چند بار تکذیب کرده این موضوع را .به نظر می رسد یک اصلاح خواهد داشت و بعد با شرایط بازار و هم ردیف با هم گروه های خود شاید به بازار برگردد.
                    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                      حکشتی کلا بجزء املاک و زمین و ...سودسازی خاصی ندارد ولی خوب در یکماه قبل حسابی بعد از افزایش سرمایه کانال های تلگرامی دسته جمعی خرید از قبل کرده بودند و شروع به تعریف و تمجید از این شرکت کردند و حسابی رشدش دادن با اینکه بیچاره این سهم اینقدر پتانسیل ندارد مگر افزایش سرمایه که شرکت هم در مجمع هم در کنفرانس هم در اطلاعیه جداگانه چند بار تکذیب کرده این موضوع را .به نظر می رسد یک اصلاح خواهد داشت و بعد با شرایط بازار و هم ردیف با هم گروه های خود شاید به بازار برگردد.
                      اصلاحش پیشکش فردا یه کم شل کنه بتونیم بخریم دیگه بیشتر ازش توقع نداریم.
                      حالا اگر لطف کنه و هر روزم حجم مبنا را پر کنه که عالیه
                      فردا حق تقدمش حتی تو صف خرید هم نمیشه امیدوار بود سنگین بشه خرید کرد
                      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/07/05, 22:28.
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

اصلاحش پیشکش فردا یه کم شل کنه بتونیم بخریم دیگه بیشتر ازش توقع نداریم.
                        حالا اگر لطف کنه و هر روزم حجم مبنا را پر کنه که عالیه
                        فردا حق تقدمش حتی تو صف خرید هم نمیشه امیدوار بود سنگین بشه خرید کرد
                        خود حکشتی که صف خرید شده و ممکنه با مشکل پر کردن حجم مبنا مواجه بشه
                        فقط خدا کنه حق تقدمش تو مچینگ صف خرید نشه و فرصت خرید بده
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

خود حکشتی که صف خرید شده و ممکنه با مشکل پر کردن حجم مبنا مواجه بشه
                          فقط خدا کنه حق تقدمش تو مچینگ صف خرید نشه و فرصت خرید بده
                          حقوقی 1 میلیون روی 4540 تومان 9درصد مثبت حق تقدم خرید
                          اصلا اجازه نمیدن بیاد پایین تر تا خرید بزنیم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

امروز حدود 13.5% از کل سهام چکاوه روی تابلو معامله شده این سهم زیر نظر بگیرید
                            چون امروز ساز زدن صداش باید یه جا در بیاد
                            امرروز 6050 تومان قیمت مورخ 99/4/16 و صف فروش 3 میلیونی آخر وقت دارد
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

تحلیل در خواستی دوستان

پسهند
                              هدف کانال 12400 تومان

دسانکو
                              در صورت تثبیت روی سقف کانال هدف محدود 9 هزار تومان خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

این راهنمایی حکشتی هم در نوع خودش بینظیره
                                یه جوری نوشته که با زبون بی زبونی بگه داداش کسی واریز نکنه که ممکنه سالها پولش بلوکه بشه /:.yead.:/

واقعا بازی جالبی برای تصاحب حق تقدمها تدارک دیدن
                                فقط مشکل اینه که مقدارش اصلا زیاد نیست که دردی از این بیچاره ها را درمان کنه اگر همه 124 میلیون را جمع کنن هم چیزی ازش در نمیاد
                                پس باید برای خرید نماد اصلی در قیمتهاب بالاتر برنامه ریزی کنن

عنوان خبر:

راهنمای ارسال فیش واریزی حق تقدم

سهامداران محترمی که نسبت به واریز مبلغ حق تقدم به حساب معرفی شده اقدام نموده‌اند می‌توانند فیش واریزی را با درج نام و نام خانودگی، کد ملی و کد بورسی و شماره موبایل خود بر روی آن از یکی از طرق زیر برای شرکت ارسال نمایند:

1) ارسال فکس به شماره 26100531-021
                                2) ارسال به ایمیل: saham@irisl.net
                                3) ارسال از طریق پست به آدرس شرکت: تهران، خیابان پاسداران، تقاطع شهید لواسانی (فرمانیه)، برج آسمان، شماره 523

مجددا تاکید می گردد سهامداران برای واریز وجوه تا تاریخ 1399/05/17 مهلت دارند و حق تقدم پس از ثبت افزایش سرمایه در اداره ثبت شرکتها به سهام جدید تبدیل خواهد شد، لذا تعجیل در واریز مبلغ، امتیاز ویژه ای برای سهامداران به همراه نخواهد داشت.

ظرف هفته جاری سهامداران محترم می‌توانند با مراجعه به پورتال سهامداران به نشانی www.saham.irisl.net تعداد حق تقدم تعلق گرفته و میزان مطالبات را مشاهده نمایند. تاریخ دقیق بارگذاری اطلاعات متعاقباً از طریق سایت به اطلاع سهامداران محترم خواهد رسید. لیکن نحوه مشاهده تعداد حق تقدم تعلق گرفته از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه از این لینک قابل مشاهده است.

همچنین به اطلاع می‌رساند فرآیند انجام پذیره نویسی و ثبت افزایش سرمایه و تبدیل حق تقدم به سهم از زمان انتشار آگهی پذیره نویسی حداقل 3 ماه زمان خواهد برد.
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X