تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    متاسفانه سایتها و کانالهای مطرح بازار با دستکاری در اعداد و ارقام میخوان بازار را گول بزنن (البته شاید کلا معنی ارزش جایگزینی را نمیدونم که اینم خیلی بعیده)
    این جدول یا باید بگیم پر از اشتباهه یا پر از دروغ مغرضانه
    میگن اینو با دلار 18500 تومان حساب کردن
    حداقل چندتاش که خودم حساب کردم میدونم اشتباهه یا دروغه

همانطور که مشاهده میکنید اختلاف معناداری در شپنا و حتی شبندر دیده میشه
    حتی با قیمتهایی که این سایت حساب کرده
    این رویه کار درستی نیست و نباید حداقل در پالایشی ها که روش محاسبه ارزش جایگزیی اونها به این شفافی است دستکاری کنن
    ...
    در جدولی که دادن به جرات میتونم بگم فقط ارزش جایگزینی حکشتی و سخزر اونم با 10% اختلاف درسته که البته اونم چون خیلی قیمتش پایینه اصلا 10% توش دیده نمیشه
    ولی به نظرم من الان ما غیر از حکشتی و بعضی سیمانی ها هیچ سهمی نداریم که زیر ارزش جایگزینی در حال معامله باشن
    خیلی از سهامها دارن چند برابر ارزش جایگزینی خودشون معامله میشن حتی سهام بزرگی مثل خودرو و خساپا
    فولاد(ارزش جایگزینی 1.5-1.7) و فملی هم دارن از ارزش جایگزینی خودشون خیلی فاصله میگیرن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

درود
      آرزوی آدینه ای آرام همراه با شادی

سازمان بورس برای بازار بورس در روزهای 5 شنبه می بایستی برنامه ریزی کند

بازار های موازی که نه ساعت شروع دارد و نه خاتمه گویی 24 ساعته فعال است و هر لحظه نرخ گذاری دارند

بازار بورس ایران هم کمترین تایم معاملات بازارهای همطراز دنیا را دارد
      هسته معاملات هم کشش این همه فشار ندارد

لذا
      ضروری به نظر میرسد در مرحله اول

عرضه های اولیه
      باز شدن نماد ها بعد از مجامع و افزایش سرمایه ها وووو از این دست را
      برای روزهای پنجشنبه سوق دهند

و یا اینکه بدون پیش گشایش بین تایم 9 تا 11.30 کلیت بازار بورس فعال باشد

تا هم به نوعی به تایم روزانه بازار اضافه شده باشد و هم تا ارتقا هسته معاملات ...روند اختلالات بازار به حداقل برسد

نظر

• سکه شانس
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1362

همانگونه که همه دوستان میدانند
        همواره شاهد حرکت های شارپ و سریع قیمت بعضی سهام در بازار هستیم.معمولاً این حرکات پس از شنیده شدن شایعات و اخبار پیرامون یک صنعت یا یک شرکت خاص رخ می دهد.

حال به نطر میرسد برای سهم فاذر
        به اندازه میزان افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی
        طول قیمت ان تا اعلام رسمی درصد آن رشد کند
        و به نوعی از فردا وارد مرحله پیشخور قیمت گردد

نظر

• Topco
          عضو عادی
          • Apr 2020
          • 64

همانطور که مشاهده میکنید اختلاف معناداری در شپنا و حتی شبندر دیده میشه
          حتی با قیمتهایی که این سایت حساب کرده
          این رویه کار درستی نیست و نباید حداقل در پالایشی ها که روش محاسبه ارزش جایگزیی اونها به این شفافی است دستکاری کنن
          ...
          در جدولی که دادن به جرات میتونم بگم فقط ارزش جایگزینی حکشتی و سخزر اونم با 10% اختلاف درسته که البته اونم چون خیلی قیمتش پایینه اصلا 10% توش دیده نمیشه
          ولی به نظرم من الان ما غیر از حکشتی و بعضی سیمانی ها هیچ سهمی نداریم که زیر ارزش جایگزینی در حال معامله باشن
          خیلی از سهامها دارن چند برابر ارزش جایگزینی خودشون معامله میشن حتی سهام بزرگی مثل خودرو و خساپا
          فولاد(ارزش جایگزینی 1.5-1.7) و فملی هم دارن از ارزش جایگزینی خودشون خیلی فاصله میگیرن
          سلام ضمن قدردانی از تحلیل شما
          نظر من این هست کهطبق فرمول شما بخواهیم یه ماشین سانتافه دست دوم که تو ایران یه میلیارد قیمت داره رو ارزش جایگزینی بگیریم که تو دبی ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ دلاره

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط Topco پست شده است View Post
            سلام ضمن قدردانی از تحلیل شما
            نظر من این هست کهطبق فرمول شما بخواهیم یه ماشین سانتافه دست دوم که تو ایران یه میلیارد قیمت داره رو ارزش جایگزینی بگیریم که تو دبی ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ دلاره
            این نحوه قیاس کردن یه مشکلاتی داره
            یکی اندازه اون هست دومی قابلیت جابجایی است
            شما هیچ وقت نمیتونی یه ماشین با کارخانه ماشین سازی مقایسه کنی الان اولین ماشین تولیدی فراری که عتیقه شده 10 برابر یک فراری 2020 معامله شده پس باید همه بگن ماشین فراری 2020 هم باید 10برابر بشه؟
            خیر.
            یا وقتی یه شرکت کوچیک باشه میتونه رشد بیشتر داشته باشه اینو تو بازار می‌بینیم
            دوم
            الان اگر کشور جنگ بشه شما همون سانتافه سوار میشی فرار میکنی
            ولی میتونی بری تجهیزات ایران‌خودرو بزنی زیر بغلت و فرار کنی؟؟
            یا فولاد یا.....
            مقایسه کردن باید تناسب داشته باشه
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

ببنید تو این بازار خیلی راحت میشه سود کرد
              واقعا نیازی نیست دست به کارهایی زد که بعدا وجدان درد بگیریم
              من هنوزم 60درصد سبدم شپنا و شبندر است
              این دوتا را در 700 و 1100 تومان در همین تاپیک اعلام خرید کردم
              ولی بعد از 3 برابر شدن تو 2 ماه اصلا اخلاقی نمیبینم بیام و تحلیل‌های خودم دستکاری کنم تا سود بیشتر کنم
              ممکنه اشتباه کرده باشم و بازم اشتباه کنم ولی لااقل وقتی خودم اشتباه میکنم دیگه وجدانم راحت هست که اشتباه کردم نه اینکه برای سود کردن بیشتر تو اعداد و ارقام دست برده باشم
              من اینو قبول ندارم.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mrouzbehi
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 219

ارزش جایگزینی با اینکه معیار خوبیه ولی واقعیت اینه با این شرایط کشور ما امکان تولید مجدد فملی و فولاد یا خیلی از پالایشگاه ها یا کارخانجات دیگر رو نداریم در نتیجه به کل مردود هست

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط mrouzbehi پست شده است View Post
                  ارزش جایگزینی با اینکه معیار خوبیه ولی واقعیت اینه با این شرایط کشور ما امکان تولید مجدد فملی و فولاد یا خیلی از پالایشگاه ها یا کارخانجات دیگر رو نداریم در نتیجه به کل مردود هست
                  اینکه ما در این شرایط امکان وارد کردن تجهیزات جدید به قیمت جهانی را نداریم کاملا درسته
                  بخاطر همین ماشین صفر اون طرف مرز 1چهارم داخل کشور است و شایدم کمتر
                  ولی واقعیت اینه که امکان وارد کردن همه جور تجهیزاتی به کشور وجود داره(بغیر از تجهیزات حساس نظامی)ولی به قیمت خیلی بالاتر
                  مثلا الان یه دکل خشکی حفاری چینی 20 میلیون دلار ارزش داره
                  ولی کسی نمیتونه با قیمت وارد کنه
                  همین دکل تا بخواد تحویل حفاری بشه میشه 50 میلیون دلار پول دلال و واسطه و دور زدن تحریم ها
                  اما
                  در بحث ارزش جایگزینی مطلب مهمی هست که باید توجه کرد
                  مبنای محاسبات ارزش جایگزینی در کلیه شرکت‌های بورسی قیمت تجهیزات نو و جدید است
                  ولی آیا قیمت تجهیزاتی که 50 سال است در حال تولید است هم باید به قیمت نو جدید محاسبه شود؟
                  بحث استهلاک کجا لحاظ می‌شود.؟
                  مثلا قیمت پراید صفر که الان 90 میلیون است آیا قیمت یک پراید مدل 75 هم 90 میلیون تومان قیمت گذاری می‌شود؟
                  ....
                  من جواب سوالات بالا را اینجوری در ارزش جایگزینی محاسبه میکنم
                  مثلا وارد کردن تجهیزات یک شرکت سیمانی با قیمت جهانی فعلا مقدور نیست و اگر قرار به وارد کردن باشد باید حداقل دوبرابر هزینه کرد
                  از طرفی شرکت تجهیزاتی دارد که 20 سال استفاده کرده در بهترین حالت ارزش این ماشین آلات نصف قیمت تجهیزات جدید و نو در نظر میگیریم ضمنا بحث زمان ساخت هم در این مورد دیده خواهد شد
                  پس باز هم معیار سنجش ارزش جایگزینی معتبر خواهد بود به شرطی که فاصله زیادی از آن نداشته باشد
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Topco
                    عضو عادی
                    • Apr 2020
                    • 64

من فعلا تو این بازار خیلی سهمارو سوار شدم و مجبور به پیاده شدن شدم ساختمانی وسیمانی. ولی کلا به این نتیجه رسیدم سهمی باید بخرم که هم دلاری باشه و هم ای تی اف ای باشه

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

سلام و ارادت میشه دو سهم وتوکا و ثاخت رو برام روند کوتاه مدتش رو بررسی بفرمائید؟ با تشکر

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                        سلام و ارادت میشه دو سهم وتوکا و ثاخت رو برام روند کوتاه مدتش رو بررسی بفرمائید؟ با تشکر
                        سلام
                        وتوکا اگر بتونه روی 3تومان بیاد تا 4 تومان هم جای رشد داره
                        ثاخت امروز کندل بدی زده میتونه تا 940 تومان اصلاح کنه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

چند روزه شادی خانم نیستن امیدوارم هرجا که هستن سالم و سلامت باشن
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

قیمت کشتی های فله بر و نفتکش و تانکر دار و مخزن دار دوجداره
                            بر اساس تناژ حمل بار از 1 میلیون دلار تا 20 میلیون دلار برای مدلهای 1990 تا 2010 قیمت میخورن
                            حکشتی 151 کشتی داره که اگر بشه به تفکیک نوع اونها مشخص بشه میشه ارزش جایگزینی دقیق این شرکت حساب کرد
                            حکشتی کل تناژ حمل بارش حدود 5.26 میلیون تن است
                            و تقریبا قیمت کشتی های باری به ازای هر تن بین 250تا 600 دلار قیمت میخورن البته بنا به سال ساخت و نوع ساخت و....
                            رقم خیلی سنگین میشه
                            حکشتی فقط 151 کشتی داره و باید بارج ها و یدکشها و املاک زمین ها بنادر و انبار ها و..... همه و همه باید حساب بشه
                            رقم دارایی های حکشتی فوق سنگین میشه
                            تجدید ارزیابی حکشتی اگر انجام بشه تبدیل به پدید بورس میشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

کل شناور حکشتی هم برخلاف چیزی که در سایت Tse نشون میده حدود 8 درصد است که خیلی رقم ناچیزیه
                              کل حق تقدم سهم 5.1 میلیارد است و کل شناور حق تقدمها 124 میلیون
                              یعنی اگر سهم قفل کنه حتی حق تقدم حکشتی هم نمیشه خرید کرد
                              کل شناور سهم 1.3 میلیارد سهم است که اگر یه روز بخوان همه بفروشن همه اش بازار جمع میکنه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

درخواستی دوستان

حکشتی
                                امروز با یه کندل قوی و حجم زیاد سقف کانال کوتاه مدت را شکست هدف این کانال 6800 تومان نشون میده

حکشتی
                                در نمودار بلند مدت سهم سقف کانال 12 ساله را با هدفی بزرگ و عجیب شکسته است
                                هدف اولیه 8560 تومان حد ضرر بلند مدت 3000 تومان است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X