کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
جهانی ها ریزش دارن
دلار ریزش داره
مراقب فلزاتی و جهانی ها باشید
ریالی هایی داریم با پی به ای پایینتر از جهانی ها، تقسیم سود بیشتر، آینده درخشانتر
بیمه ای ها؛ کوثر و دانا
دیزلی ها و تجاری خودروساز؛ خزامیا و خاور
بانکی؛ وپست و وبملت
همگی پی به ای پایینتر از ۵
شاخص گروه غذایی
بررسی این شاخص نوید یک رشد دسته جمعی حداقل 50% از کل گروه میده
حالا چه خبر بنیادی باعث این حرکت بزرگ در گروه غذایی میشه معلوم نیست
شاید نمودار زیر بتونه دلیل خوبی برای رشد این گروه باشه
مواد غذایی پیشتاز افزایش قیمت در سال 1402
باید صبر کرد و دید این رشد 76% در گروه مواد غذایی چطوری روی گروه غذایی در بورس تاثیر میزاره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
برای فردا سهام زیر بررسی کنید
غشاذر
غشهداب
غویتا
شفارس
خدا خواست و ما توانستیم
سلام و عرض ادبجناب تمام نظرتون در مورد وسدید. و خرید یا فروش در حال حاضر چیه؟
سلام و درود
دوست عزیز این سهم از 100 تومان گفتیم بخرید کسی نخرید
220 گفتم بخرید کسی نخرید
ولی حقیقتا الان دیگه برای خرید تازه خیلی ریسکش بالا است
من هیچ توصیه ای ندارم
خدا خواست و ما توانستیم
ماشالله وسدید
همچنان برای تازه واردها در این سهم پیشنهاد خرید نیست
ولی برای قدیمی های سهم مثل ما نگهداری توصیه میشه
خدا خواست و ما توانستیم
غشهداب
با حجم عالی سقف را شکست و با صف خرید بسته شد
اگر کمی صبوری کنیم اهداف مشخص شده در نمودار تاچ خواهد شد
غشهداب به خوبی روی 500 تومان کفسازی لازم انجام داده
دارو دسته بوستانی هم ظاهرا درحال خرید است
ببنیم این سهم امروز عاقبت به خیر میشه انشالله
خدا خواست و ما توانستیم
وسدید داره به هدفی که از 100 تومان نوید داده بودیم نزدیک میشه
یعنی سقف تاریخی سهم در 650 تا 700 تومان
این که دوستان الان میپرسن که الان وقت خرید هست و من میگم توصیه ای ندارم برای اینکه که یه بی پدر مادری توی تاپیکها راه میفته و مدام حرف مفت میزنه و خودش داییه عزیزتراز مادر میدونه و میگه ما داریم تازه واردها را گمراه میکنیم
تا وقتی ناظر این کاربر بی وجود را از سایت بیرون نکنه من هیچ سهمی را توصیه به خرید یا فروش نمیکنم فقط خریدهای خودم اعلام کنم و تحلیل از سهمی میزارم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر