تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
    یه بحث جدید اینه که پالایشی صندوق دوم عرضه بشه
    کسری بودجه دولت 140 هزار میلیارد است
    ارزش کل سهام دولت تو پالایشی ها با قیمت امروز 80 هزار میلیارد است
    و ارزش کل سهام دولت در صندوق دوم که شامل فلزاتی و خودرویی است 140 هزار میلیارد است
    حالا اگر دولت پالایشی را بفروشه با وجود مخالفت مجلس تامین کسری بودجه دولت عقیم میمونه
    پس اعداد و ارقام نشون میدن دولت هیچ راهی نداره جز اینکه غید صندوق پالایشی را بزنه و صندوق فلزات و خودرویی را بفروشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• رگنار
      عضو فعال
      • Feb 2014
      • 390

عرض ادب بزرگوار
      چند تا نکته رو خدمتتون عرض کنم.
      1. رقم کسری بودجه هیچ وقت شفاف اعلام نشده و هر رقمی که توی بازار می‌شنویم محاسبه تحلیلگران مختلف و طبیعتا با مفروضات متفاوت هست. به شخصه 140 ه م ت رو از تحلیلگران نشنیدم، مثلا کسی مثل سینا سلیمانی که کل بازار سواد بنیادی ش رو قبول دارن کسری بودجه دولت رو 230 هزار میلیارد تومان برآورد کرده. @Marketerchnl
      2. در خصوص ارزش صندوق دارادوم یا همون فلزی و خودرویی به محاسبه دنیای اقتصاد مراجعه کنید. ارزش روز صندوق در تاریخ 15 تیر با احتساب 20 درصد تخفیف مبلغ 104 هزار میلیارد تومان بوده است. که با محاسبه چند روز معاملاتی بعد از آن بازهم کمتر از 140 ه م ت است.

3. تامین مالی دولت از دارایکم هم کمتر از 6 ه م ت بود. اینکه مابقی دارایکم چقدر تامین مالی براشون داشته باشه و اینکه چقدر هم بتوانند اوراق قرضه بفروشند رقم دقیقش مشخص نیست.
      3. اینکه سرنوشت عرضه صندوق پالایشی چه می‌شود مشخص نیست. جمع تامین مالی دولت از دارایکم و بقیه دارایکم، از دارادوم، از فروش اوراق قرضه(اخرا، مشارکت و.. )، میزان درآمدهای مالیاتی و برآوردی که از هزینه ها دارن موجب میشه تخمین بزنن که آیا بازهم لازمه صندوق پالایشی رو عرضه کنند یا خیر. با فرض عرضه صندوق دوم در مرداد و زمان پذیره نویسی و بازگشایی و غیره تا اون موقع رسیدیم به انتخابات آمریکا. بعدش اگرادامه شرایط تحریمی موجود براشون مسجل شد پالایشی ها رو بعد اون بفروشن. بهرحال هر احتمالی داره، به شخصه خیلی بعید میدونم پالایشی ها منفی معامله بشن و بقیه بازار مثبت :.thumbsupsmileyanim

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

خداروشکر تا این لحظه دارن به شددت دارن خبر کنسل شدن عرضه ها را تکذیب میکنن
        انشالله که این یه شایعه بوده و بس.
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

? فروش ETF های دولتی قانون مصوب #بودجه سال ۹۹ است و مجلس جدید یا هیچ نهادی نمی تواند قانون جاری بودجه مصوب کشور را نقض کند زیرا شورای نگهبان قانون بودجه سال ۹۹ را تایید کرده است و قابلیت برگشت ندارد.

? دولت با مجوز حاصل از جز ۱ بند الف تبصره ۲ ماده واحده قانون بودجه سال ۹۹ ردیف درآمدی ۳۱۰۵۰۲ خزانه را در نظر گرفته است.

? اتفاقا واگذاری باقیمانده سهام دولت در قالب صندوقهای ETF نیز همسو با سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی است که باید سهام دولتی به مردم واگذار شود در سال ۸۸ از طریق سهام عدالت واگذار شد و در سال ۹۹ در قالب صندوقهای ETF دولتی

? الغرض : دولت قطعا باقیمانده سهامش را با سازوکار مشخص به ETF ها میدهد و به قیمت میانگین یک ماه آخر در بورس حساب می کند و مفت به کسی نمیدهد و روی درآمد آن حساب ویژه باز کرده مخصوصا در سال کسری بودجه!
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• کمبوجیه
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 498

تکذیب هرگونه تاخیر یا تعویق واگذاری سه صندوق دولتی به عموم مردم

? رئیس سازمان خصوصی سازی : به تدریج این کار را انجام می دهیم ؛ حتما...

@bourse24ir

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

یاسر فلاح شایعه انصراف از فروش صندوق دوم و سوم را رد کرد
              ....
              اگر فردا برای فولاد صفهای خرید سنگین گذاشتن مطمئن باشید که کنسلی صندوق دوم شایعه بوده
              ....
              اگر فردا برای شپنا هم صف خرید سنگین گذاشتن بدونید کنسلی صندوق سوم هم شایعه بوده?
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

فعلا قدرت تکذیبیه ها خیلی بیشتر بوده و موافقین بازار بیشتر هستند تا مخالفین بازار
                ...
                تابلو معاملات فردا خودش گویا همه چیز هست
                پس در معاملات فردا از ورود به صفهای خرید و فروش پرهیزکنید و اجازه بدید جهت بازار مشخص بشه.
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سکه شانس
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1362

یکی نوشته بود
                  دوست ‏بابای من تو بورس نوسان گیری معکوس میکنه، تو ارزونی میفروشه تو گرونی میخره، خواستم بگم این سودایی که شما تو بورس می کنید پولایدوست بابای منه :)) ???

☔️?خلاصه خدا رحم کرده 5 شنبه و جمعه ها بورس تعطیل است وگرنه با این شدت پخش شایعه و اخبار و تکذیب و تایید ها چه نوساناتی در حد زلزله 8 ریشتری که رخ نمی داد

ولی کار اتاق فکر هم در نوع خودش برای تولید خبر و سنجش اتفاق های هر هفته خوب است

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

سندی که نشان میدهد صندوق دوم صندوق فلزات و خودرویی است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

ماشالله به حمایت تمام قد صداو سیما ملی از بورس
                      الان مجدد خبر توقف فروش صندوق دوم و سوم را تکذیب کرد و اعلام کرد فرو‌ش طبق برنامه انجام خواهد شد
                      این به نظرم آب پاکی را ریخت روی دست کسانی که سهام فروختن و شروع به شایعه سازی کردن
                      هر کس چهارشنبه فروخته شنبه باید تو صف خرید جایگزین کنه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                        الان مجدد خبر توقف فروش صندوق دوم و سوم را تکذیب کرد و اعلام کرد فرو‌ش طبق برنامه انجام خواهد شد
                        این به نظرم آب پاکی را ریخت روی دست کسانی که سهام فروختن و شروع به شایعه سازی کردن
                        جناب تمام این نظر شما رو به مجمع رفتن پالایشی ها عوض میکنه؟
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• abed
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 427

شاید یک فاکتور مهمی که باید در نظر بگیرید:
                          احتیاج در نگهداری نقدینگی در بورس است بدلیل کمبود دلار و حجم نقدینگی.
                          هرچه سرمایه سهامدار بیشتر در بورس باقی بماند و از این صندوق به بعدی و بعد به سهمهای دیگر برود احتمال خروج ان از بازار بورس کمتر شده و شاید کمک به کمتر گران شدن دلار و طلا بکند
                          -اگر اطمینان سرمایه گذار را جلب کنید بیشتر در بازار سرمایه باقی میماند و سرمایه بیشتری هم میاورد-این دوره با دوره های قبلی خیلی فرق میکند
                          - باید از بازار سرمایه به عنوان اهرم کمکی ضد تورمی و رونق تولید استفاده کرد- القصه از بین بردن اطمینان سرمایه گذار با ارایه نکردن صندوق در این مقطع اصلا به صلاح نیست- و بر عکس عمل کردن به وعده های ارایه شده اطمینان را جلب و سرمایه ها را جلب میکند
                          - تنها مسیله: ساختار نرم افزاری و خدمات کارگزاریها و شتاب بیش از حدورود پول میباشد که تحلیل را دچار مشکل میکند که ان هم ممکن است موجب عدم اطمینان سرمایه گذار گردد
                          - برای این مشکلات باید چاره ای اساسی و بلند مدت اندیشیده شود

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                            جناب تمام این نظر شما رو به مجمع رفتن پالایشی ها عوض میکنه؟
                            نه اصلا
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

فعلا قدرت تکذیبیه ها خیلی بیشتر بوده و موافقین بازار بیشتر هستند تا مخالفین بازار
                              ...
                              تابلو معاملات فردا خودش گویا همه چیز هست
                              پس در معاملات فردا از ورود به صفهای خرید و فروش پرهیزکنید و اجازه بدید جهت بازار مشخص بشه.
                              در همین مچینگ اول میشه فهمید امروز میخوان قوانین بازی را عوض کنن یا لیدر را عوض کنن
                              به صف فروش فیک فولاد توجه کنید
                              په صف خرید فیک شپنا هم توجه کنید
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط mhjmeshkaat پست شده است View Post
                                دوستان سوال ایشون این نیست که کدوم سهم این قدر رشد داشته یا بیشتر. سوال ایشون از پرتفوی دوستانه. میپرسن کسی هست که کل پرتفوش همچین رشدی کرده باشه؟ شاخص بشدت غیرواقعی هست و این سوال به این مطلب اشاره میکنه. این البته فهم من بود از سوال ایشون
                                بله منظور من دقیقا همین بود
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X