تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    دوستان عزیزی که در مورد سود وخارزم از محل معدن طلا پرسیده بودن باید اعلام کنم این عدد 166 تومان که اعلام کردیم سهم فروش طلا برای وخارزم است نه سود وخارزم از فروش طلا.
    یعنی چون شرکت مالک 90تا95 درصدی شرکت توسعه معادن صدر جهان است
    پس کل فروش نهایی معدن حساب شده. و 95 درصد به عنوان سهم فروش وخارزم درج شده است
    ... ☘☘
    و قطعا سود وخارزم از محل این معدن کمتر خواهد به مطالب زیر توجه کنید تا خودتون بتونید سود لازم را به خاطر نوسان قیمت طلا محاسبه کنید
    1.هنوز تولید معدن در مراحل اولیه است و قرار است اولین شمش 1 کیلویی تا آخر شهریور استخراج گردد و چون هنوز شرایط کاملا آماده نیست تولید اصلی 1.4 تن برای سالهای بعدی است
    2.طلای تولید شده با عیار 24 است و قیمت امروز 1.38 میلیون تومان برای هر گرم است که چند روز پیش حدود 1.5 میلیون تومان بوده و محاسبه شده است
    3.هزینه های استخراج از معدن بین 25تا35 درصد از کل فروش خواهد بود
    4.حدودا 20درصد مالیات باید از فروش کسر گردد
    5.سهم دولت (بهره مالکانه) باید محاسبه و کسر گردد
    6.تمام موارد فوق در شرکت زیرمجموعه توسعه معادن صدر جهان انجام خواهد شد و می‌بایست مالیات شرکت اصلی نیز کسر گردد
    ... ☘☘☘
    در نهایت به نظر میرسد چیزی که در آخر بعنوان سود در صورتهای مالی وخارزم درج خواهد شد بیشتر از 40درصد از عدد اعلام شده نباشد
    به این ترتیب سود هر سهم وخارزم از محل معدن شادان سالانه عددی در حدود 66 تومان به ازای هر سهم خواهد بود
    ولی توجه کنید که به خاطر نوپا بودن معدن هزینه های نادیده و محاسبه نشده بسیار زیاد است و این سود، امسال به هیچ عنوان محقق نخواهد شد وسال بعدی نیز ممکن است بیشتر از 50درصد از 66 تومان را محقق نکند.
    و در آخر به نظر می‌رسد پروانه معدن به نام شرکت دیگری است که هزینه های آن و حق آن شرکت نیز باید از معدن کسر گردد
    درود

با تشکر از جناب تمام عزیز بابت توضیحات جامع و کاملی که ارایه نمودند

خوب در محاسبات فوق سهم بهره مالکانه هنوز برای ما دارای ابهام هستش

ضمن اینکه مالیات صرفا یکبار در شرکت صدر جهان محاسبه می شود و به شرکت اصلی از بابت مالیاتی تعلق نمی گیره

ان چیزی که در این مرحله برای ما اهمیت داره اول محاسبه سود این شرکت که جناب تمام انجام دادند

و سپس محاسبه ارزش و nav معدن طلای صدر جهان برای وخارزم هستش

طلای استخراج شده این معدن برای شروع در سال 1.46 تن خواهد بود. که به خاطر نوع معدن به سرعت می‌تواند به دوبرابر افزایش یابد
    کل ذخیره طلای موجود در این معدن برای آنومالی اول معادل 15.8 تن و برای کل ذخیره 44 تن میباشد
    اگر آن چیزی که جناب تمام گفتند رو ملاک قرار بدهیم سود وخارزم از محل معدن صدر جهان در سال اول 66 تومان

و برای سال های بعد با توجه افزایش تولید به دو برابر یعنی 132 تومان می رسه یعنی سود خالص معدن طلای صدر جهان

می تواند در سال های بعد به 16.500 میلیارد تومان می رسه

اگر با توجه به پی به ای های نجومی حال حاضر بازار ما اگر صرفا یک پی به ای 20 به این شرکت بدهیم ارزش معدن طلا به 330.000 میلیارد تومان می رسه

یعنی ارزش این معدن به ازای هر سهم وخارزم میشه 2.640 تومان

این محاسبات صرفا یک پیش بینی و تخمین از معدن طلای صدر جهان است و ممکنه به هیج عنوان با واقعیت هیچگونه تطابقی نداشته باشه

و شاید ممکنه این شرکت به مشکل بخوره و یا سود آنچنانی در میان نباشه لذا این محاسبات در تصمیم های خودتون جهت خرید و یا فروش لحاظ نکنید

من یک زمانی که واحیا 1000 تومان بود این محاسبات رو برای معدن سنگ آهن احیا انجام می دادم و به nav های نجومی برای واحیا می رسدم

نه خودم باورم می شد و نه جرات می کردم در تاپیک بنوسم و می گفتم 100 درصد این محاسبات اشتباهه اگر واحیا 10 - 15 هزارتومان ارزش داره

چرا دارن به 1000 تومان می فروشند فوق فوقش 2-3 هزار تومان میارزه

ولی الان که قیمت واحیا رو می بینیم که بدون احتساب افزایش سرمایه رسیده به 40.000 تومان به خودم می گم ای کاش فقط 5 درصد به محاسبات

اون زمان خودم اعتماد می کردم و حداقل 10-20 درصد واحیاها رو نگه می داشتم و نمی فروختم
    آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/08/11, 22:17.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

خوب طبق پیش بینی که کردیم این سهم در محدود 7600 تومان با دعوای طرفین همراه شد و حجمهای سنگین نشان از خروج یکی یا دوتا از بازیگران سهم داشت
      ولی اینکه آخر وقت مجدد سهمو صف خرید سنگین کرده و عرضه نشد نشون داد یکی از طرفین مقتدرانه موفق به بیرون کردن بقیه شده
      من در مورد زدشت هیچ اطلاعات بنیادی ندارم ولی اگر این خریدار که حالا خودش تنها شده در سهم بخواد با سهم هرکاری میکنه
      شاید ببره به همون 20 تومان
      بازم تاکید میکنم زدشت سهم بازیگر محور است
      ریسک بد خوابیدن بازیگر و یا ناخوش بودن یا حوصله نداشتن بازیگر و یا دندون درد ایشون را باید قبل از خرید قبول کرد
      زدشت امروز با قبول ریسکش و توصیحاتی که دادم کسی خواست بخره
      من شخصا مقدار کمی خریدم تا در این بازی شرکت کنم
      سهم امروز و یا فردا برای نوسان 50درصد بسته میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در حال خرید سنگین اخابر هستیم
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

اون حلقه قدرت که نوشته بودید را من قرمز کردم
          چون خیلی نکته مهمی است
          ایا این حلقه قدرت پول کافی برای جمع کردن صفهای فروش نداشته؟؟
          قطعا داشتن ولی صف فروش جمع نکرد
          ولی چیزی که مهمتره مطلب شماست که اینها خودشون تو صف فروش بودن این یعنی دنبال راهی بودن تا خالی کنن
          و بهترین راه تدارک مصاحبه وزیر در صدا و سیمان بوده
          الان لابی های قدرت در بورس به شددت قدرتمند شده
          نمونه اش چند روز پیش که ثشاهد عرضه شد از ظهر در خیلی از خبرگزاری های رسمی شروع به تبلیغات این سهم کردم و نتیجه هم داشت و این سهم مجدد صف خرید شده
          حالا ابعاد پالایشی ها خیلی بزرگتره پس رفتن سراغ وزیر
          انشالله که این خبر فرصت فروش برای خودشون نباشه
          ولی دیگه این اعتمادی که از بازار گرفتن به راحتی برنمیگرده
          اینجور سهامها را فقط کدهای تازه وارد در این قیمتها میخریدن و سهامداران قدیمی تمایلی به خرید در این قیمتها ندارن
          حالا فردا کاری به صف فروشنده نداریم که بفروشن یا نفروشن
          سوال اینکه ایا خریداری میاد برای این گروه ها یا نه
          در هر حال بازار فردا قطعا یکی از پرنوسان ترین بازارهای ماههای اخبر بازار خواهد بود
          منتظر هستیم تا نتیجه معلوم شود
          بازار امروز همان شد که میترسیدیم بشه و عنوان کرده بودیم
          بازار امروز فرصت فروش برای خودی ها بود
          کاملا واضح مشخص بود که بازار ترسیده الان کمتر کسی را میشه پیدا کرد که سهام پالایشی و یا سهامی از صندوق های دولتی نداشته باشه حالا اگر همه فروشنده بشن اوضاع از کنترل خارج میشه
          باز هم توصیه میکنم فعلا از سهام دولتی توی صندوقهای ETF و سهام وابسته به اینها دوری کنید
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

کسی هست که بتونه بگه شهرهای کشور چند کیلومتر طول خیابان و کوچه داره؟؟
            طول خیابانهای کشور چه شهرها چه روستا و تمام کوچه پس کوچه های کشور و حتی جاده های سراسر کشور ارتباط مستقیم با ارزش جایگزینی اخابر داره
            کسی میدونه ارتباطش چیه؟؟
            محاسبه طول تمام خیابانهای کشور یه چالش بزرگ برای اخابر کبیر است
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/08/12, 14:43.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

اخابر
              بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

ارزش جایگزینی اخابر
                ... ☘☘☘
                ما فرض میکنیم اخابر نه 100 و 50 میلیون بلکه فقط 25 میلیون کیلومتر کابل مخابراتی توی کوچه ها خیابان‌های سراسر کشور اجرا کرده باشه و میانگین همه هم 100 زوج باشند با قیمت هر متر 94 هزار تومان
                در این صورت فقط کابلهای مسی که اخابر تو خیابون‌ها اجرا کرده 39160 تومان به ازای هر سهم اخابر ارزش خواهد داشت
                یا به عبارتی دیگر ارزش جایگزینی فقط کابلهای مخابراتی کشور 39160 تومان است
                و به ازای هر سهم اخابر 2000 تومان سهام همراه اول داره و حدودا 1000 تومان زمین و ملک
                ... ☘☘☘
                در نهایت ارزش جایگزینی هر سهم اخابر 42160 تومان است
                ... ☘☘☘
                فقط همین‌ها نشون میده
                الان اخابر داره با 0/076 از ارزش جایگزینی معامله میشه
                الان کمترین ارزش جایگزین بازار 0/45 است ولی اخابر در این تناسب بندی از اونم خیلی کمتره.

به نظر من اگر کسی بتونه متراژ دقیق کوچه ها و خیابان‌های سراسر کشور را حساب کنه برآورد دقیق تری از این دارایی سنگین اخابر بدست خواهد آورد
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

کاملا واضح مشخص بود که بازار ترسیده الان کمتر کسی را میشه پیدا کرد که سهام پالایشی و یا سهامی از صندوق های دولتی نداشته باشه حالا اگر همه فروشنده بشن اوضاع از کنترل خارج میشه
                  باز هم توصیه میکنم فعلا از سهام دولتی توی صندوقهای ETF و سهام وابسته به اینها دوری کنید
                  سلام
                  شاید هم بازار چهارشنبه فرصت خرید برای خودی ها بود البته نه در همه سهم ها. باید منتظر بمانیم ببینیم شنبه چطور پیش نیره !
                  سلام

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                    سلام
                    شاید هم بازار چهارشنبه فرصت خرید برای خودی ها بود البته نه در همه سهم ها. باید منتظر بمانیم ببینیم شنبه چطور پیش نیره !
                    بله اینم قبول دارم
                    تو بعضی سهامها که میخواستن در قیمت مناسب با حجم بالا بخرن فرصت خرید عالی ایجاد کردن
                    و در سهامی دیگر میخواستن فرصت فروش ایجاد کنن که واقعا خیلی حرفه ای اینکار کردن
                    به نظر من تشخیص این مطلب راحته
                    سهامی که در صف خرید قفل بودن با این کارها باز کردن و با حجم های سنگین خریدن
                    و بعضی سهام که در منفی و صف فروش غلت میزدن را باز کردن. تا میتونستن فروختن و در رفتن
                    بعضی از سهام را هم ماه‌ها با بهانه های بیخودی بسته نگه داشته بودن تا در روزی خراب باز کنن و کردن و خوب هم جمع کردن
                    و عده ای را دیروز خوب پیاده کردن
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• اشکان2010
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 684

درودوعرض ادب...بانظرتون مخالفم واین تقابل نظرات زیباست!...قیمت فعلی دوتاازاین سهام صندوق ها وسهم اخابر
                      توصیه شده شمارویادداشت کرده و مدتی بعد مثلاپایان شهریور(نه زودتر!)قیمت شون روباهم مقایسه میکنیم:
                      خودرو 538-خساپا429-اخابر3226...25/5/99...

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                        درودوعرض ادب...بانظرتون مخالفم واین تقابل نظرات زیباست!...قیمت فعلی دوتاازاین سهام صندوق ها وسهم اخابر
                        توصیه شده شمارویادداشت کرده و مدتی بعد مثلاپایان شهریور(نه زودتر!)قیمت شون روباهم مقایسه میکنیم:
                        خودرو 538-خساپا429-اخابر3226...25/5/99...

سلام ارادتمندیم
                        نظر شما محترم است
                        ولی من فقط با نگهداری اخابر موافقم اونم به دلیل ارزش جایگزینی بالا و بحث تجدید ارزیابی و بسته بودن 2 ماهه و بازگشایی با قیمت پایین سهم
                        ولی در مورد خودرو و خساپا چون هم تجدید انجام دادن و رشد عالی بعد از تجدید ارزیابی خیلی موافقم نیستم
                        ولی این دوتا را از بقیه صندوق eft بهتر میدونم
                        اما به نظر من خودرو و خساپا به این راحتی ها سقف های چند هفته پیش نمیتونن رد کنن
                        و اخابر میتونه سقفهای جدید ریالی بسازه
                        البته تا رسیدن به سقف دلاری 10 سال پیش خودش باید 100 درصد رشد کنه
                        فعلا اخابر سهم ETF نیست
                        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/08/14, 10:23.
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

فردا انشالله بازار بهتری داشته باشیم
                          دولت مجبوره یه فکری به حال سهام خودش بکنه میخواد چهارشنبه بفروشه قطعا با صف فروش بره برای فروش دارادوم هیچ کس سهام نمیخره
                          یه افتضاحی میشه که خود ترامپ دلش برای روحانی بسوزه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

♦️وتوی قطعنامه آمریکا توسط چین و روسیه

▫️رویترز؛ شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را به رای گذاشت و با مخالفت چین و روسیه وتو شد.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

♦️وتوی قطعنامه آمریکا توسط چین و روسیه

▫️رویترز؛ شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را به رای گذاشت و با مخالفت چین و روسیه وتو شد.
                              بعد از شاه تا امروز سابقه نداشته ایران در شورای امنیت اینجوری موفق باشه
                              و آمریکا شکست خورده
                              انشالله همین خبر عالی سیاسی باعث بشه بازار به تعادل برسه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

صف فروش اخابر خیلی مشکوکه
                                قطعا صف فروش مال سهامداران خرد نیست و بازار توی صف فروش نیست
                                هر کد در صف فروش اخابر تقریبا 32 هزار برای فروش گذاشته
                                در حالی که مثلا در صف فروش شپنا هر کد تقریبا 6000 تا واسه فروش گذاشته یا صف فروش شبندر هر کد 5400 تا برای فروش داره یا صف فروش خودرو همینطور
                                کلا بازار از حالت طبیعی خارج شده
                                توی بعضی از صف های فروش دقت کنید اگر یک مرتبه جلوی صف فروش کنسل کردن بدونید بازی جمع کردن سهمه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X