کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
غپاک را هم خواهشن یه مقداری بفروشید تا حجم مبنا را پر کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز حتی به سرتون هم خطور نکنه بخواید سراغ صفهای فروش برید
الان شایعه کردن که میخوان باز دوباره صندوق ETF بفروش
این خبر هم تکذیب بشه بازار با کاردک هم نمیشه از کف خیابون جمعش کرد
این شایعه سازی ها خیلی خطرناکه
دقت کنید با کلی شایعه سازی فقط تونستن مقداری از حجم صفهای فروش را کم کنن کسی خریدار نیست
..
صادقانه بگم امروز حتی مثبت وخارزم را هم نخرید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز نه میخریم نه میفروشیم فقط صبر میکنیم تا سرنوشت شایعه جدید که ساختن مشخص بشه
در صورتی که مجدد تکذیب بشه تاثیر روانی خیلی بدتری روی تمام بازار میزاره
صف خریدی که که حجم هستن هم ممکنه آخر بازار کامل عرضه بشه
روی خرید خیلی دقت کنید
این شایعات ترسانک هستن و باید ازشون ترسید من که اینها را فرصت سازی برای خروج ژنهای خاص میدونم
خدا خواست و ما توانستیم
چه بخوایم چه نخوایم این دیگه اخرین خبری هست که منتشر شده و فک نکنم تجارت نیوز بخواد صف فروش کم شه تا خودش خارج بشه
در حال حاضر بهترین کار برای باز بستن نمادهای دولتی است تا تعیین تکلیف بشن
اگر این خبرهم تکذیب بشه مسیبت میشه
الان شستا باز شده و احتمالا به عشق همین شایعه هنوز صف فروش نشده
انشالله که تکذیب نشه
خدا خواست و ما توانستیم
قطعا تکذیب نمیشه.
در مورد پالایشی ها هم همه چیز طبق برنامه داره پیش میره.
هفته پیش من شنیدم که هنوز 10-15 درصد اصلاح دیگه دارن.
که فکر می کنم انجام شد.
10 درصدش انجام شد.
شاید 5-10 درصد دیگه مونده باشه از اصلاح.
شایدم نه دیگه.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
خیلی فرق می کنه خوب .شپنا رو ۵۰۰۰ تومن خارج بشی یا رو ۳۰۰۰ تومان!!
تحمل موج ۴ برای رسیدن به موج ۵ هم ریسک های خاص خودشو داره یه روزی اگه همین سهم ۸ تومن رو دید فک نکنم کسی بگه الکی شانسی سود کردید این روز ها رو تحمل کردیم
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر