تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
    باشه استاد من اماتور و بی تجربه شما استاد بورس عاقلان داننن....فعلا که بنده شتران و شپنا و خودرو تو قله خالی کردم و یه سود خفن کردم و رفتم تو دلار و سکه..‌‌..
    الان من میگم دلار تا ۶۰ میره حتی صدهزار دلیل نمیشه حتما تا اونجا نگه دارمش.‌.. هرجایی ببیینم روند نزولی شده و زور بالا رفتن نداره مثل شپنا و شتران ۵تومنی و خودروی ۷۵۰تومنی خالی میکنم گلم.... شما هم سعی کن اینقدر منم منم نکنی چون بازار سیلی بزرگی خواهد زد ....
    شما یک پست از من بالا بیار که منم منم کرده باشم......
    بزن کنار باد بیاد استادددددددددددددددد آرمان
    یک استادی هم هست از تالار گفتمان آمده.....کپی خودت.......استادددددددددددددد حسنی استادددددددددد آرمان
    همچنان منتظر شپنای 37 هزار تومانی هستم که بروم در صف خریدش/:.yead.:/
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• arman36
      ستاره دار(3)
      • Jan 2014
      • 962

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
      شما یک پست از من بالا بیار که منم منم کرده باشم......
      بزن کنار باد بیاد استادددددددددددددددد آرمان
      یک استادی هم هست از تالار گفتمان آمده.....کپی خودت.......استادددددددددددددد حسنی استادددددددددد آرمان
      همچنان منتظر شپنای 37 هزار تومانی هستم که بروم در صف خریدش/:.yead.:/
      شما یه پست از خودت بیار که به مردم سود داده باشی....
      همچین میگه من گفتم شپنای ۳۷هزاری انگار اون موقع همه میگفتن شپنا هزار تومن...‌ تو اون بازار داغ و گاوی کسی جراتشو داشت بگه شپنا ۲هزار؟همه حمله میکردن بهش... برو چشاتو وا کن ببین اون موقع همه کانالها تارگتهای رویایی میدادن و حتی حرف ۵۰هزار میزدن... چون ۹۵درصد افراد عاشق دروغ هستن ...دیگه باهات حرفی ندارم چون ادب نداری رفتی تو لیست چشم پوشی..‌.ملت ضرز کردن بهشون فشار اومده حمله میکنن به من....

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 1969

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
        مشدی به ترتیب اینجوریه: استادیار ------>دانشیار ------> استاد تمام
        داش مرتضی
        ممطمینی
        من و که میشناسی
        هر روز از ساعت 6 صبح تا 9 شب دانشگاه تهران-صنعتی شریف و امیرکبیرم

برای همه دانشگاه ها بار می برم صندلی های کنکور دکترای تخصصی هم من جابجا کردم>:D
        [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
          ستاره‌دار(1)
          • Sep 2020
          • 1969

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          دوست عزیزم انشالله که بتونی به نحوی از ضرر سنگین این سهم خارج بشی
          اما فعلا گروه خودرویی با اقبال بازار همراه نیستند و افزایش نرخ دلار فشار منفی روی این گروه میاره
          کاش وقتی سهمی میخرید حتما قبلش حد ضرر بزارید و حتما اون رعایت کنید
          چاکرتم
          علاوه بر اینکه استاد تمامی
          بامرام و با معرفت و خیلی اقایی
          دمت گرمممممممممممممممممممممممممممممم
          [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
            شما یه پست از خودت بیار که به مردم سود داده باشی....
            همچین میگه من گفتم شپنای ۳۷هزاری انگار اون موقع همه میگفتن شپنا هزار تومن...‌ تو اون بازار داغ و گاوی کسی جراتشو داشت بگه شپنا ۲هزار؟همه حمله میکردن بهش... برو چشاتو وا کن ببین اون موقع همه کانالها تارگتهای رویایی میدادن و حتی حرف ۵۰هزار میزدن... چون ۹۵درصد افراد عاشق دروغ هستن ...دیگه باهات حرفی ندارم چون ادب نداری رفتی تو لیست چشم پوشی..‌.ملت ضرز کردن بهشون فشار اومده حمله میکنن به من....
            فقط یک پست!
            دهها پست بالا میارم............تو هم فقط یک پست از شاهکارهات بالا بیار........
            بزارگرس 1200 تومانی........ثامان 1700 تومانی........کطبس 4 هزار تومانی......واتی 700 تومانی........
            استاددددددددددددددددد آرمان صورتمالی میتوانی بخوانی؟
            نمودار میتوانی بکشی؟
            در پستم بی ادبی دیدی بالا بیار.............دو تا عرضه اولیه دارم...نقد هستم......
            کم آوردی استاددددددددددددددددددددددددد آرمان؟
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• مایکل داگلاس
              Banned
              • Sep 2020
              • 378

در اصل توسط ملا حسن پست شده است View Post
              داش مرتضی
              ممطمینی
              من و که میشناسی
              هر روز از ساعت 6 صبح تا 9 شب دانشگاه تهران-صنعتی شریف و امیرکبیرم

برای همه دانشگاه ها بار می برم صندلی های کنکور دکترای تخصصی هم من جابجا کردم>:D
              آره مشدی..البته تفاوتشان فقط در حد استثمار بیشتر دانشجویان هست.. دانشجوها مقاله مینویسند اینا به اسم خودشون ثبت میکنند..

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

امروز مجدد بچه های سارمان و ایمیدرو جلسه گذاشتن و گفتن که فردا حمایت میکنیم تا امروز که هر وقت گفتن حمایت میکنیم فرداش اینکارو کردن
                انشالله فردا هم صفوف فروش معدنی ها و فولادی ها را جمع میکنن
                فقط یه نکته مهم تو معاملات فردا و در صورت جمع شدن صفوف فروش هست که میتونه کمک زیادی به تثبیت بازار بکنه
                اونم عدم وجود نوسانگیر است
                یکی از مشکلات روزهای گذشته بازار نوسانگیران با سرمایه های سنگین بود که در کنار حمایت حقوقی صف فروش جمع میکردن و به یکی دو درصد بالاتر فروش میزدن و حمایت ها با شکست همراه میشد
                حداقل این قانون جدید این خوبی را داره که فردایی که صف فروشی جمع میشه نوسانگیری سوار نشده که بخواد همون روز سهو خراب کنه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

شاخص فلزات اساسی
                  سناریو احتمالی

خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

سکه امروز شد 13.5 میلیون تومان
                    دلار مجدد برگشت به 29200 تومان
                    اشتباه بازار در فروش سهام دلاری ممکنه به زودی(شاید همین فردا) تمام بشه
                    به گزارشات سهام دلاری که در حال انتشار هستند توجه کنید
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

کاوه
                      منفی امروز و فردا میتونه پولبک یه سقفی باشه که شکسته اگر فردا از محدود 2300 تومان برگشت هدف سقف کانال اینبار عدد 3700 تومان را نشان میدهد
                      در صورت بسته شدن زیر 2300 تومان میتواند تا کف کانال در1985 تومان یعنی کف کانال نزولی اصلاح نماید

کاوه کاملا تکنیکالی عمل کرده و بعد از تکمیل پولبک به سمت سقف کانال داره حرکت میکنه فقط به واسطه اصلاحی که کرده شیب رشد سهم تغییر کرده و حالا میتونه سقف کانال در محدود 4000 تومان ملاقات کنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

[COLOR="#FF0000"]
                        شاخص فلزات اساسی
                        سناریو احتمالی

این جلسه امروز و نمودار بالایی همخوانی دارن
                        فردا بخوان حمایت کنن تکنیکال هم همراهی میکنه

کارگروه نظارت بر بازار بورس ایمیدرو برگزار شد؛
                        نعیمی: با هدف حمایت از دارایی سهامداران؛ صندوق بازارگردانی معدن و صنایع معدنی تقویت می شود

قائم مقام ایمیدرو از اهتمام شرکت ها در تشکیل صندوق بازارگردانی معدن و صنایع معدنی خبر داد و گفت: شرکت های معدنی به منظور حمایت از دارایی سهامداران، اقدام به تقویت صندوق بازارگردانی کنند.
                        به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، عباس نعیمی عضو هیات عامل ایمیدرو در نشست کارگروه نظارت بر بازار بورس ایمیدرو که در آن به روند تغییرات بازار بورس طی یک هفته گذشته پرداخته شد، افزود: مهم تر از حمایت از دارایی ها، اعتمادسازی در بورس با استفاده از نظرات خبرگان این حوزه است.
                        وی با بیان اینکه 85 شرکت سهامی عام زنجیره معدن در بورس حضور دارند، عنوان کرد: ارزش بازار شرکت های زنجیره معدن تا 20 شهریور به 1552 هزار میلیارد و
                        سهم این شرکت ها از ارزش بازار تا دوم مهر به 24.9 درصد رسید.

بازار سرمایه دنیا و بحران کمبود نقدینگی
                        در این جلسه مدیر اقتصادی و سرمایه گذاری ایمیدرو طی سخنانی گفت: بازار سرمایه دنیا مشابه بورس ایران با بحران کمبود نقدینگی و ورود سرمایه جدید مواجه شده است. امیر صباغ افزود: آمار نقدینگی بازارهای سرمایه دنیا حکایت از افت 1000 میلیارد دلاری نقدینگی دارد که طی ماه سپتامبر عامل افت بازار سهام آمریکا برای چهارمین هفته متوالی شده است.
                        وی گفت: کاهش شتاب چاپ پول و عقب نشینی بانک های مرکزی کشورها از سیاست قبلی از دلایل این موضوع است که انتظار می رود در آینده نزدیک این سیاست تغییر کند.

راهکارهای پیشنهادی برای تقویت بازار
                        در این جلسه راهکارهای پیشنهادی برای تقویت بازار مورد بررسی قرار گرفت که از جمله آن ها می توان به تشکیل صندوق بازارگردان، اجرای مصوبه بورس در مورد 10 درصد سهام خزانه در مورد کل شرکت ها، اجرای مصوبه بورس در مورد اوراق اختیار فروش تبعی و بیمه سهام و افزایش اعتبارات بازارگردان های مستقل شرکت هایی همچون ملی مس و فولاد مبارکه اشاره کرد.
                        تسریع در افزایش سرمایه 39 هزار میلیارد تومانی شرکت ها و تحقق برنامه حداکثر تا 15 آبان ماه امسال، در صورت لزوم تجدید ارزیابی دارایی ها، هماهنگی بیشتر با شرکت های حقوقی فروشنده سهام به منظور جلوگیری از بروز هیجان در بازار و مدییت عرضه سهم و هماهنگی بازارگردان های شرکت های تابعه ایمیدرو با صندوق ثبات بازار نیز از راهکارهایی بود که به منظور تقویت بازار بورس اعلام شد.[/]
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• خوش نیت
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 237

سلام جناب اقای تمام

لطفا یک نگاهی به خکاوه در صنعت خودرو هم بیندازید

سهم علی الرغم اینکه حدود یک ماهه صف فروش سنگین حول وحوش 600 و700 تومن داره که فکر می کنم خود بازیگر ایجاد کرده تا سهم معامله نشه وقیمت پایین تر نره ولی الان حدود 2 روزه با وجود صف فروش سنگین قدرت خرید حقیقی از قدرت خریدار خیلی از سهم های لیدر بازار بیشتره مثلا دیروز 13 نفر نفری 37 میلیون تومن خرید کردند واین ادم رو به فکر می اندازه که این 13 نفر چرا این تعداد رو از صف فروش به این سنگینی برداشتن اکه اشتباه نکنم روز قبلتر حدود 7نفر نفری 70میلیون تومن خرید داشتند فکر نمی کنید این چند نفر خبرایی دارند که اینجوری دارند خرید می کنند؟؟

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
                            سلام جناب اقای تمام

لطفا یک نگاهی به خکاوه در صنعت خودرو هم بیندازید

سهم علی الرغم اینکه حدود یک ماهه صف فروش سنگین حول وحوش 600 و700 تومن داره که فکر می کنم خود بازیگر ایجاد کرده تا سهم معامله نشه وقیمت پایین تر نره ولی الان حدود 2 روزه با وجود صف فروش سنگین قدرت خرید حقیقی از قدرت خریدار خیلی از سهم های لیدر بازار بیشتره مثلا دیروز 13 نفر نفری 37 میلیون تومن خرید کردند واین ادم رو به فکر می اندازه که این 13 نفر چرا این تعداد رو از صف فروش به این سنگینی برداشتن اکه اشتباه نکنم روز قبلتر حدود 7نفر نفری 70میلیون تومن خرید داشتند فکر نمی کنید این چند نفر خبرایی دارند که اینجوری دارند خرید می کنند؟؟
                            سلام
                            من نظرم فعلا روی گروه خودرویی مثبت نیست
                            ولی در صورتی که این گروه بخواد برگشت بزنه بهترین گزینه همین خودرو خساپا و خگستر خواهند بود که اصلاح سنگین کردن ولی بقیه گروه که اصلاح نکردن در صورت باز شدن صف فروش فرصت فروش میشن نه خرید
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

کاوه ناجوانمردانه باز شد
                              منفی 19.5 درصد
                              و امروز زدنش به کف کانال
                              کدهایی که امروز سهمو پایین کشیدن کد سهامداران معمولی نبود و کاملا هماهنگ شده سهمو پایین باز کردن
                              ناظر الان کجای دقیقا کجایی
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

کاوه ناجوانمردانه باز شد
                                منفی 19.5 درصد
                                و امروز زدنش به کف کانال
                                کدهایی که امروز سهمو پایین کشیدن کد سهامداران معمولی نبود و کاملا هماهنگ شده سهمو پایین باز کردن
                                ناظر الان کجای دقیقا کجایی
                                شما فروختی؟
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X