کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یعنی تو این دو ماه که حجم معاملات بالا و به اندازه دیروز نبوده معاملات ریزشی نبوده؟
منظور این نبود . بازار که در 3 ماه گذشته کلا ریزشی بوده بجز یک روز قبل و بعد از تاسوعا عاشورا ، و چند روز ( حدود یک هفته کاری ) هم از 1490 تا 1597 حدود 14 مهر تا 21 مهر که مثبت بوده ، مابقی کلهم ریزشی بوده و در این شکی نیست
منظورم به روزی بود که مثبت میشد و حجم میرفت بالا ، ارتباط حجم با مثبت ها منظور است ، پشت بندش بازار شل میکرد
تا دیروز ، هر روزی که حجم معاملات در مثبت بالا میرفت ، از روز بعدش بازار وارد یک ریزش حداقل 20% میشد و گفتم ممکنه حجم دیروز هم همین نوید را بدهد که خوش بختانه فعلا برای امروز چنین نشده
بازار و قیمت ها به جذابیتی نسبی رسیده و این باعث میشه که ریزش های تند ، کمتر ببینیم و احیانا مدتی فرسایشی و اصلاح قیمتی ( بالا پائین شدن ) معقول تر از قبل و البته اصلاح زمانی در کار باشد
بجز تک سهم هائی که هنوز به دلیل حجم نخوردن به میزان روال بازار نریختند و قفل در صف فروش هستند ، در بازار کمتر شاهد سهم های ریزش اساسی کرده و صف فروش های قفل هستیم و این طبیعی است با این همه ریزش
سرانه خرید خودرو هر کد 37 میلیون تومان است
و سرانه خرید در صف خرید هر کد 27 میلیون تومان
صف خرید 255 میلیون سهم
سرانه خرید خساپا هر کد 65 میلیون تومان است و سرانه خرید در صف خرید هر کد 33 میلیون تومان
صف خرید 702 میلیون سهم
...
در کل اگر صف خرید این دوتا لیدر بازار عرضه بشه نسبتهاشون هم خراب میشه
انشالله که بازار ساز عقلش بکشه و جلوی عرضه شدن این دوتا رو بگیره
البته احتمال اینکه صف خرید خودرو عرضه بشه زیاده
فقط باید جلوی عرضه صف خرید خساپا رو بگیرن
دوست محترم سرانه در صف خرید یا فروش را با تعدادی که کنارش است نمیشه سنجید . اون تعداد نمایش داده شده بیانگر تعداد کد نیست بلکه تعداد درخواست است . برای کلیت بازار چنین است . ممکنه یه کد دو یا چند درخواست باشد . هر چند خودرو تا 400 هزار مجاز است ولی ممکنه یک کد دو تا درخواست مختلف با مجموع فرضی 300 هزار بگذارد . یا مثلا درخواست اول بدهد و بعد سهمی نقد کند و درخواست دوم وارد کند و از این قبیل موارد و در واقع 2 درخواست برای یک کد است
و البته رو این سرانه ها و نسبت های خرید فروش هم زیاد نباید مانور داد
تا حدودی میشه روش حساب باز کرد ولی نه اینکه مبنای قطعی برای تصمیم گیری باشد . این سرانه های خرید و نسبت های خرید فروش میتونه به چشم بر هم زدنی حتی در یک روز تغئیر کند و از سمتی به سمت دیگر بچربد یا روز بعدش برعکس شود
به ورود و خروج پولی که برخی کانال های تلگرامی هم روش مانور میدهند نباید زیاد حساب باز کرد
سهمی میتونه امروز ورود پول نشون بده و روز بعد برعکس شود و تبدیل به خروج پول شود . مبنای این ورود و خروج پول را خرید و فروش حقوقی ها قرار داده اند که این اصلا معیار مناسبی نیست چون حقوقی ها در حال نوسان گیری هستند
متاسفانه همین مسائل ورود و خروج پولی که برخی کانالها و سایت های بورسی بولدش میکند و تاکید میکنند روی ان ، ممکنه برخی سهامداران را به بیراهه ببرد و بر این اساس دست به خرید یا فروش بزنند
عرض کردم هر چند ورود و خروج پول را این کانالها بر اساس این میگویند که حقوقی بیشتر بفروشد و حقیقی بخرد میگویند ورود پول و برعکسش را خروج و اینم هرگز نباید مبنای تصمیم گیری قطعی باشد چون در عرض یک روز فاصله میتونه دقیقا جای اینها با هم عوض شود
دوست محترم سرانه در صف خرید یا فروش را با تعدادی که کنارش است نمیشه سنجید . اون تعداد نمایش داده شده بیانگر تعداد کد نیست بلکه تعداد درخواست است . برای کلیت بازار چنین است . ممکنه یه کد دو یا چند درخواست باشد . هر چند خودرو تا 400 هزار مجاز است ولی ممکنه یک کد دو تا درخواست مختلف با مجموع فرضی 300 هزار بگذارد . یا مثلا درخواست اول بدهد و بعد سهمی نقد کند و درخواست دوم وارد کند و از این قبیل موارد و در واقع 2 درخواست برای یک کد است
و البته رو این سرانه ها و نسبت های خرید فروش هم زیاد نباید مانور داد
تا حدودی میشه روش حساب باز کرد ولی نه اینکه مبنای قطعی برای تصمیم گیری باشد . این سرانه های خرید و نسبت های خرید فروش میتونه به چشم بر هم زدنی حتی در یک روز تغئیر کند و از سمتی به سمت دیگر بچربد یا روز بعدش برعکس شود
به ورود و خروج پولی که برخی کانال های تلگرامی هم روش مانور میدهند نباید زیاد حساب باز کرد
سهمی میتونه امروز ورود پول نشون بده و روز بعد برعکس شود و تبدیل به خروج پول شود . مبنای این ورود و خروج پول را خرید و فروش حقوقی ها قرار داده اند که این اصلا معیار مناسبی نیست چون حقوقی ها در حال نوسان گیری هستند
متاسفانه همین مسائل ورود و خروج پولی که برخی کانالها و سایت های بورسی بولدش میکند و تاکید میکنند روی ان ، ممکنه برخی سهامداران را به بیراهه ببرد و بر این اساس دست به خرید یا فروش بزنند
عرض کردم هر چند ورود و خروج پول را این کانالها بر اساس این میگویند که حقوقی بیشتر بفروشد و حقیقی بخرد میگویند ورود پول و برعکسش را خروج و اینم هرگز نباید مبنای تصمیم گیری قطعی باشد چون در عرض یک روز فاصله میتونه دقیقا جای اینها با هم عوض شود
بله مطلب شما درسته
ولی در چندین مورد که به صورت تجربی بررسی کردن این سرانه با ضرب خطای 10تا 15 درصدی درست بوده
پس من بهش اهمیت مبدم
ولی حرفی که شما زدی را کاملا قبول دارم
مبنای تصمیم گیری بررسی سرانه خرید در یک روز نباید باشه
من قبلا گفتم باید طی چند روز این سرانه ها بررسی و بعد تصمیم گرفته شود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
درود
جناب تمام روندزدشت راچی پیشبینی میکنید،؟ممنون
تا زمانی که زیر 3000 تومان تثبیت نشده روندش صعودی است
حد ضرر را 3 تومان در نظر بگیرید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام جناب تمام لطف میکنید نظرتون در مورد ونیرو سرمایه گذاری نیرو بگید؟ممنون
سلام
جدیدا روی این سهم کار نکردم ولی امروز یه گروهی به قصد نوسان گیری در حال ورود بودن
خدا خواست و ما توانستیم
فاذر انشالله بتونه جبران مافات بکنه و برای من و تمام دوستانی که مدت زیادی با سهم بودی مایه خیر بشه
خدا خواست و ما توانستیم
سلام
جناب تمام نظرتون را در مورد ولصنم میفرمایید
ممنون
بررسی نداشتم انشالله در فرصت که پیش بیاد بررسی و اعلام میکنم
خدا خواست و ما توانستیم
بله مطلب شما درسته
ولی در چندین مورد که به صورت تجربی بررسی کردن این سرانه با ضرب خطای 10تا 15 درصدی درست بوده
پس من بهش اهمیت مبدم
ولی حرفی که شما زدی را کاملا قبول دارم
مبنای تصمیم گیری بررسی سرانه خرید در یک روز نباید باشه
من قبلا گفتم باید طی چند روز این سرانه ها بررسی و بعد تصمیم گرفته شود
سلام
خیلی سخته متوجه شدن در مورد سرانه خرید که دست بازیگر رو بخوانی
کشرق
طی ۵ روز کاری گذشته به نوبت از دیروز
سرانه خرید هرحقیقی ۴۹۸ میلیون تومان که فکر کنم بیشترین سرانه خرید دیروز بود
۱۸۸ ملیون تومان
۳۷۱ ملیون تومان
۲۱۳ ملیون تومان
۲۹۵ ملیون تومان
در کمال تعجب امروز ۲۱ ملیون خرید
و ۲۶.۵ ملیون فروخته
با توجه به اینکه شما سرانه خرید بالای ۱۰۰ ملیون در ۳ روز متوالی رو خوب میدانید
کشرق بطور میانگین در ۵ روز گذشته ۳۱۳ میلیون سرانه خرید داشته
ولی امروز مشکوک میزد
اگر امکانش هست نظرتان در مورد تابلوی این سهم بفرمایید
سلام
کشرق
۱۸۸ ملیون تومان
۳۷۱ ملیون تومان
۲۱۳ ملیون تومان
۲۹۵ ملیون تومان
و ۲۶.۵ ملیون فروخته
ولی امروز مشکوک میزد
با تشکر
با اجازه ایدی محترمی که از ایشون سوال کردید من جوابی از دیدگاه خودم میدم
سهم کوچکی مثل کشرق و حجم معاملات بسیار کم ، نمیشه رو این سرانه هیچ حسابی باز کرد . سرانه خرید برای سهام پرحجم را بهتر میشه نتیجه گیری کرد
کشرق را طی چند روز گذشته فقط چند نفر ( حدود 3 نفر ) خریدند اونم سر خطی از صف و به بقیه سهمی نرسیده چون حجم فروش کم بوده و کلا سهم کم حجم و کوچک است . اگر به بقیه سهم میرسید این سرانه فرق داشت
همین افراد اندکی که خرید داشتند با پول درشت سر خطی صف براش میزدند چون فقط به چند نفر سهم رسیده
وقتی امروز سرخطی صف نزدند و خریدشون روزهای قبل تکمیل شده ، سهم به تعداد خیلی بیشتری رسیده
کلا سهمی که با خرید چند نفر صف خرید شود یا چند نفر براش صف بزنند و بقیه را بکشونند پشت سرشون در صف ، با حجم اندک معاملات ، باید جداگانه بررسی کرد و خارج از تحلیل است
سلام
کشرق
۱۸۸ ملیون تومان
۳۷۱ ملیون تومان
۲۱۳ ملیون تومان
۲۹۵ ملیون تومان
و ۲۶.۵ ملیون فروخته
ولی امروز مشکوک میزد
با تشکر
سلام
اگر مطالبی که به صورت روزانه و در خصوص سرانه ها قرار میدادم را قبلا دنبال کرده باشید حتما ملاحظه کردید که اون سرانه ها در خصوص سهام لیدر وبزرگ بازار بوده نه سهام کوچیک
اما سهام کوچک بازار بازیگر محور هستن و نه به خاطر سرانه بلکه به خاطر بازیگرش بالا میره
نمونه اش کپارس الان چند روزه که قدرت خریدار یک سوم فروشنده است ولی بازم سهم مثبت 5 میزنه
دیروز سرانه خرید هر حقیقی 23 میلیون بود و سرانه فروش هر حقیقی 65 میلیون تومان
خدا خواست و ما توانستیم
امروز ممکنه شستا باز بشه
امیدوارم اجازه بدن سهم اصلاح لازم در یک روز انجام بده مگر نه اگر سهم روی 3 تومان باز بشه صف فرو سنگین روز های آینده سهم کل بازار اذیت میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
وشهر از اون سهام هایی است که وقتی قفل میکنه دیگه نمیشه خرید
امروز روز اول حرکت سهمه به نظرم هر کس امروز بخواد میتونه بخره ولی از فردا بعید میدونم بازارگردانش خیلی بیشتر از حم مبنا عرضه کنه
خدا خواست و ما توانستیم
امروز ممکنه شستا باز بشه
امیدوارم اجازه بدن سهم اصلاح لازم در یک روز انجام بده مگر نه اگر سهم روی 3 تومان باز بشه صف فرو سنگین روز های آینده سهم کل بازار اذیت میکنه
شستا میخواد باز بشه
خدا به حال شاخص سازها رحم کنه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر