تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جان اسنو.
    ستاره دار (1)
    • Jul 2020
    • 1992

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    جالبه که خودرو هنوزم صف خریده ولی خساپا منفی معامله میشه
    کاملا مشخصه که دستوری بعضی سهام را بالا و پایین میکنن تا روی کلیت بازار تاثیر بزارن
    من هر جور حساب میکنم امروز باید خودرو برای نوسان 50درصدی بسته میشد و این نشون میده اینکه میگن باز و بسته شدن ها سیستمی انجام میشه یه دروغ بزرگه
    بازار که ابله نیست میفهمه چی به چیه
    منم به این کار سازمان خیلی بدبین شدم
    دوستانی که دیروز خودرو به استناد کامنتهای من خریدن الان میتونن با سود به صف خرید بفروشن
    من از این بازی امروز روی خودرو احساس خطر کردم
    الان خودرو 340 میلیون صف خرید داره
    سلام جناب تمام خوب هستین ؟

منم امروز ترجیه دادم خگستر رو بفروشنم حدود 14 درصد نوسان داد بهم

یه بازی های انجام میشد که سر در نیاوردم و ترجیه دادم بفروشم

تبدیلش کردم به بانک دی بخاطر افزایش سرمایه 3650درصدی که خب اگه از همین محدوده بخواد افزایش سرمایه بده قیمت تیوریک 160 میشه حدودا و کم قیمت ترین سهم بازار میشه

البته چند روز زیر نظر داشتم ولی فرصت ورود نمیداد که امروز به لطف بسته شدن و منفی اواسط وقت بازار فرصت داد :">
    آخرین ویرایش توسط جان اسنو.؛ 2020/10/13, 13:46.
    @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post

تبدیلش کردم به بانک دی بخاطر افزایش سرمایه 3650درصدی که خب اگه از همین محدوده بخواد افزایش سرمایه بده قیمت تیوریک 160 میشه حدودا و کم قیمت ترین سهم بازار میشه

البته چند روز زیر نظر داشتم ولی فرصت ورود نمیداد که امروز به لطف بسته شدن و منفی اواسط وقت بازار فرصت داد :">
      فقط باید یک مطلب در نظر بگیرید
      اونم اینکه وقتی همچین تجدید سنگینی را اعمال کنه تا ثبت نشدن افزایش سرمایه نماد باز نمیشه و مهم ترین مطلب اینکه که در این شرایط خاص و انتخابات آمریکا این نماد در چه بازاری باز میشه؟
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

تنها در بازار سرمایه هست که هنوز سهم هایی با قیمت سال ۹۲ وجود دارد.
        اگرچه بخشی از بازار همراه تورم و بی ارزشی ریال رشد کرده ولی بخشی از بازار خیلی از تورم عقب هست.
        هنوز خیلی تجدید ارزیابی های جذاب با دلار ۲۰ تومن در پیش داریم.
        آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2020/10/13, 17:55.

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

صف خرید 700 میلیونی شپنا منو یاد روزهای اوایل اردیبهشت انداخت و خاطره شیرین رشذ شاخص و رشد نجومی بازار برای من زنده شذ
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

جالبه که خودرو هنوزم صف خریده ولی خساپا منفی معامله میشه
            کاملا مشخصه که دستوری بعضی سهام را بالا و پایین میکنن تا روی کلیت بازار تاثیر بزارن
            من هر جور حساب میکنم امروز باید خودرو برای نوسان 50درصدی بسته میشد و این نشون میده اینکه میگن باز و بسته شدن ها سیستمی انجام میشه یه دروغ بزرگه
            بازار که ابله نیست میفهمه چی به چیه
            منم به این کار سازمان خیلی بدبین شدم
            دوستانی که دیروز خودرو به استناد کامنتهای من خریدن الان میتونن با سود به صف خرید بفروشن
            من از این بازی امروز روی خودرو احساس خطر کردم
            الان خودرو 340 میلیون صف خرید داره
            خدارو شکر دیروز ساعت 12 خیلی به موقع هشدار دادیم و جالب اینجاست که تا آخر بازار صف خرید 240 میلیونی را حفظ کرده بود
            امروز خودرو رسما لیدری را داد به شپنا
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

امروز هم حقوقی حسابی از خجالت صف خرید شپنا درآمد
              ولی بازم صف خرید شد
              به نظر من امروز حجم معامله میاد روی 500 میلیون و عرضه ها متوقف میشه
              حجم معامله تا الان 470 میلیون است بین 30-50 میلیون دیگه عرضه میشه و بازی امروزم جمع میشه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

بازار ما فعلا قطبی شده
                قطب قبلی خودرو بود و خساپا و بقیه بازار و بقیه گروه خودرویی به امان خدا رها شده بودند
                الان قطب جدید بازار شده شپنا و شتران بقیه گروه پالایشی و بقیه بازار هم رسما به امان خدا رها شدن
                ولی این نمیتونه ادامه دار بشه
                این بازار بازار مریضه
                درسته که در این بازار هم میشه سود کرد ولی سود سختی خواهد بود
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• جان اسنو.
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2020
                  • 1992

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post

دقیقا

سهمهایی که تجدید ارزیابی سنگین دارن معولا با این جور ریسک ها مواجه هستن بانک دی هم همین اینطور

هرچی بود ریسکش رو قبول کردم

فقط خوشحالم که خگستر رو دیروز فروختم :)
                  @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

احتمالا عرضه های حقوقی در شپنا تمام شده باشه
                    از اینجا به بعد باید سهمو خشک کنن
                    نکته جالب اینکه قدرت خریدار حقیقی در شپنا از 35 میلیون تومان به 42 میلیون تومان افزایش داشته
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• shadi
                      کاربر فعال
                      • Jul 2011
                      • 914

درود جناب تمام لطفا نمودار شپنا و شبندر را مجددا بررسی می فرمایید سپاس از شما

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

امروز انقدر بازار خراب بود که صف خرید شپنا هم تا آخر بازار عرضه شد
                        حالا اگر هفته بعدی باز شاهد صف خرید سنگین بودیم باید رسما تمام بازار رها کنیم بچسبیم به شپنا
                        خصوصا که صندوق پالایشی قراره اول ابان قابل معامله بشه
                        دولت نمیتونه این صندوق رها کنه حداقل باید روزهای اول خریداران صندوق توی سود باشن
                        و الان با این قیمتهای پالایشی و با لحاظ کردن همون 30% تخفیف و قیمتی که صندوق باز میشه (چون قیمت معامله صندوق حداقل 20% پایین تر از ناو خواهد بود مثل دارایکم)
                        همه خریداران صندوق پالایشی در ضرر هستن
                        دولت راهی نداره جز اینکه از این گروه حمایت کنه تا بیشتر از این آبرو ریزی نشه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

شبندر
                          حد ضرر 3500 تومان را حتما در معاملات خودتون لحاظ کنید
                          سهم در حال شکستن مثلث نزولی است در صورت تثبیت روی آن اولین هدف 4570 تومان است انتظار داریم در صورتی که این مقاومت مهم در سهم شکسته شود بتواند مجددا محدوده سقف قبلی در 5700-6200 تومان را لمس کند

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

حکایت فروش دلار و نبود خریدار
                            میگن یه سگ وحشی و هار رو کردن تو قفس ، قلاده سگم بستن به ستون وسط قفس ، بعد رفتن براش پوزه بند هم خریدن و زدن دهن سگ
                            بعد آمدن گفتن سگ وحشی را رام کردیم نه پارس میکنه نه گاز میگیره نه فرار میکنه و قتی بیرون قفس باشی حمله هم میکنه
                            ...
                            حالا این شده داستان فروش 78 میلیون دلاری که دولت فروخته و فقط براش 1.5 میلیون خریدار آمده
                            باور کنید با این روش نمیشه جلوی سگ هار دلار را گرفت این سگ را شما با روش بالا رام کردید ولی اگر یه روزی فرار کنه میدونید یه ملت تیکه پاره میکنه
                            شما میگی صرافی خریدار نبود خوب مگر انتظار داشتید باشه؟؟
                            این صرافی بخواد اون دلار بخره باید بفروشه و این یعنی باید از خریدارش شماره ملی تلفن و.... بگیره
                            اصلا شما فکر کردی آیا مردم عادی میرن دلار میخرن؟؟
                            اصلا مردم بیچاره پولی دارن که بخواد دلار بخرن و توی بازار تاثیر داشته باشن؟؟
                            ندارن آقا ندارن.
                            شما میخوای بدونی واقعا خریدار هست یا نه بیا دلار بفروش بدون گرفتن کارت ملی بعد اگر واقعا برای دلارهات خریدار نیامد اون وقت بگو سگ دلار رام کردم
                            الان دست و پای خریدار بسته شده و هر کد ملی فقط میتونه 2-3 هزار دلار بخره بعد بفروشه تو بازار
                            ولی دقت نکردی که 90% مردم حتی پول خرید 2000 دلارم ندارم که اینکار بکنن
                            اونهایی که داشتن رفتن دلار خریدن گذاشتن خونه و یا فروختن
                            شما مریضی رو درمان نکردید فقط مسکن زدید
                            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/14, 14:53.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4719

حکایت فروش دلار و نبود خریدار
                              میگن یه سگ وحشی و هار رو کردن تو قفس ، فلاده سگم بستن به ستون وسط قفس ، بعد رفتن براش پوزه بند هم خریدن و زدن دهن سگ
                              بعد آمدن گفتن سگ وحشی را رام کردیم نه پارس میکنه نه گاز میگیره نه فرار میکنه و قتی بیرون قفس باشی حمله هم میکنه
                              ...
                              حالا این شده داستان فروش 78 میلیون دلاری که دولت فروخته و فقط براش 1.5 میلیون خریدار آمده
                              باور کنید با این روش نمیشه جلوی سگ هار دلار را گرفت این سگ را شما با روش بالا رام کردید ولی اگر یه روزی فرار کنه میدونید یه ملت تیکه پاره میکنه
                              شما میگی صرافی خریدار نبود خوب مگر انتظار داشتید باشه؟؟
                              این صرافی بخواد اون دلار بخره باید تو بفروشه و یعنی باید از خریدارش شماره ملی تلفن و.... بگیره
                              اصلا شما فکر کردی آیا مردم عادی میرن دلار میخرن؟؟
                              اصلا مردم بیچاره پولی دارن که بخواد دلار بخرن و توی بازار تاثیر داشته باشن؟؟
                              ندارن آقا ندارن.
                              شما میخوای بدونی واقعا خریدار هست یا نه بیا دلار بفروش بدون گرفتن کارت ملی بعد اگر واقعا برای دلارهات خریدار نیامد اون وقت بگو سگ دلار رام کردم
                              الان دست و پای خریدار بسته شده و هر کد ملی فقط میتونه 2-3 هزار دلار بخره بعد بفروشه تو بازار
                              ولی دقت نکردی که 90% مردم حتی پول خرید 2000 دلارم ندارم که اینکار بکنن
                              اونهایی که داشتن رفتن دلار خریدن گذاشتن خونه و یا فروختن
                              شما مریضی رو درمان نکردید فقط مسکن زدید
                              از بس اینها دروغ گفتن !(یک روده راست تو شکمشون نیست) اگر بگویند ماست سفید است باید به احتمال 99/99999 درصد بهش شک کرد!
                              اگر واقعا شما عرضه کننده دلار هستید اگر قصدتان کاهش نرخ دلار است . بفرمایید هر کسی از فردا هر چقدر دلار خواست با نرخ 20 هزار تومن از صرافی ها بخرد !دیگه حنای همتی رنگی ندارد دست اینها رو شده باور کنید ذخایر ارزی موجود و قابل دسترس بانک مرکزی را کلش را همین اعضای یکی از تاپیکهای فروم بورسی نه همه تاپیکها! می توانند از همتی بخرند/:.yead.:/

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

سرانه خرید حقیقی ها 99/7/23

(در شروع رالی دفعه قبلی بازار سرانه های خرید کدهای حقیقی در نمادها مهم بازار بین 80 تا150 میلیون تومان برای هر کد بود)

سرانه خریدها

فولاد 10 میلیون تومان
                                فملی 11 میلیون تومان
                                کاوه 31 میلیون تومان
                                فخوز 16 میلیون تومان
                                شگویا 12 میلیون تومان
                                پترول 13 میلیون تومان
                                تاپیکو 20 میلیون تومان
                                وبصادر 13 میلیون تومان
                                وتجارت -- میلیون تومان
                                وبملت 14 میلیون تومان
                                وغدیر 13 میلیون تومان
                                کگل 9 میلیون تومان
                                کچاد 13 میلیون تومان
                                خودرو 5 میلیون تومان
                                خساپا 3 میلیون تومان
                                خگستر 3 میلیون تومان
                                شبندر 17 میلیون تومان
                                شپنا 37 میلیون تومان
                                شتران 18 میلیون تومان

...
                                در روند صعودی
                                -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 20 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از ضعف خریدار داشته و ادامه روند صعودی را با مشکل مواجه خواهد کرد
                                -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی نتوانست روی 30 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از شروع ضعف در خریداران بوده و میتواند این مقدار به زیر 20 میلیون تنزل یاید
                                -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بین 30 تا 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از دو دلی بازیگران بزرگ برای ورود یا خروج از سهم را دارد
                                -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 50 میلیون تومان تثبیت گردد نشان از قدرت خریدار داشته و میتواند به روند صعودی ادامه دهد
                                -اگر سرانه خرید سهمی طی 3 روز متوالی بیشتر از 100 میلیون تومان تثبیت کردد نشان از قدرت بسیار زیاد خریدار داشته و حرکت صعودی سهم به صورت شارپ بوده و میتواند یکی از بیشترین بازدهی ها بازار را ثبت نماید
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X