کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نمیدونم این نامه درسته یا نه ولی میتونه دلیل صف فروش امروز فولادی ها باشه
و اگر درست باشه به این گروه فشار زیادی میاره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نمیدونم این نامه درسته یا نه ولی میتونه دلیل صف فروش امروز فولادی ها باشه
و اگر درست باشه به این گروه فشار زیادی میاره
تاریخ بالای این نامه اشتباهه
یا این صورتجلسه خیلی با عجله نوشته شده و یا جعلی است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بالاخره یک روزی باید صفهای خودرو و خساپا عرضه شوند قرار نیست که هر روز صف خرید باشن تا بازار کماکان مثبت باشند اما بهتره حقوقی به جای عرضه سنگین روزی 25 درصد صف را عرضه کنند اینجوری رشدها و نزولها ملایم تر خواهد بود !
بازاز به استقبال سهام با قابلیت تولید و فروش داخلی رفته است.کاری به بایدن و ترامپ نداریم فعلا بازار به بانک و گروه خودرو و بیمه و... روی خوش نشان داده است.
شما فکرش بکن پتروشیمی یا فلزات نتوانند پول فروش را وارد کشور کنند حالا دلار بشه 50 هزار تومان و صادرات هم 50 درصد رشد کند.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
هر چند وقت یک بار یک مصوبه میگذارند و بعد یکی دو هفته ازمون و خطا مصوبه جدید
با همین مصوبه هم کف قیمتی بورس کالا 9500 تومان است بنابراین نگرانی ندارد
برای شما جناب تمام که تمام یا ناتمام سهم فولاد کاوه را هفته پیش همین روز فروختید هم نگرانی نباید داشته باشد
اتفاقا از همان روز بازی های روی سهم در جهت تخریب و سرکوب قیمتی سهم شدت بیشتری هم گرفت
من برای معاملات خودم احترام قائل هستن و استراتژی معاملاتی خودم دارم
و هنوزم در کاوه سهامداری میکنم و تا زمانی که حد ضرر فعال نشه از این شاخه به اون شاخه نمیرم
و 20% از سبدم در این سهم باقی خواهد ماند مگر اینکه حد ضررم فعال بشه
دلار هم کم کم داره به سمت 35 تومان حرکت میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
صف فروش فقط ونیرو
بقیه در مقابلش پشیزی نیستن!
ونیرو بدهی ارزیشو حواله داده به سهامدارا هیچ کاریشم نمیشه کرد نه قانونی نه حمایت از سهامداری هیچی!
مقدار بدهی ارزی شرکت چقدر هست؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
دلار
همچنان در جهت تحلیلهای قبلی در حرکت است
نمودار روزانه
نمیدونم چرا همش احساس میکنم منفی چند روزه هفته قبلی کار خود بانک مرکزی بود تا پولبک تکمیل کنه
در نمودار هفته ای هم من خیلی امیدی ندارم دلار در 35 هزار تومان متوقف بشه
خدا خواست و ما توانستیم
بانکی ها صف خرید شدن
احتمالا داریکم هم صف خرید میشه
با جو مثبتی که در گروه بانکی ایجاد شد از فردا چند روزی صفهای خرید سنگین در سه نماد وبملت وتجارت وبصادر خواهیم داشت
دارایکم هم امروز با وجود بسته بودن وبملت ناوش 27400 تومان ارزش داشت و این صندوق 17% پایین تر از ناوش معامله شد
به نظرم این هفته با وجود معاملات گروه بانکی دارایکم هم بتونه سقف قبلی خودش در 34000 تومان لمس کنه
خدا خواست و ما توانستیم
سهم هایی که هنوز تجدید ارزیابی نشدن حتی اگر با دلار ۲۰ تومن هم تجدید ارزیابی بشن قیمتشون میتونه چند برابر قیمت فعلی بشه
نه همشون
بستگی به قیمتی فعلی و سود سازی بودن یا نبودن و بنیاد سهم داره
دیگه بعید میدونم بازار مثل سابق دل به افزایش سرمایه ها ببنده و بی پروا قیمت بالا ببرن
خدا خواست و ما توانستیم
دلار
همچنان در جهت تحلیلهای قبلی در حرکت است
نمودار روزانه
نمیدونم چرا همش احساس میکنم منفی چند روزه هفته قبلی کار خود بانک مرکزی بود تا پولبک تکمیل کنه
در نمودار هفته ای هم من خیلی امیدی ندارم دلار در 35 هزار تومان متوقف بشه
نمودار سکه هم دقیقا مطابق تحلیل قبلی داره جلو میره و بعد از شکستن 15 میلیون هدف اولیه 17.6 میلیون تاچ میکنه
وقتی 17.6 میلیون تاچ کرد تحلیلش آبدیت میکنم ولی هنوزم هدف 29 میلیونی که سال پیش دادن پابرجاست
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص کل
فردا مجدد شاخص کل برای شکستن مقاومت 1.546 میلیون واحد تلاش خواهد کرد
ببنیم اینبار میتونه این سطح پس بگیره یا نه
در صورت شکسته شدن این مقاومت هدف بعدی 1.64 میلیون واحد خواهد بود
و اگر فردا بازار با عرضه های زیاد همراه بشه و نتونه دوام بیاره میتونه تا محدوده 1.44 میلیون واحد اصلاح کنه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر