تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    به نظر من بازار فردا منفی خواهد بود ولی نه منفی سنگین و از اواخر بازار باید منتظر برگشت بازار باشیم و انتظار دارم از پس فردا بازار برای چند روزی مثبت بشه
    آخر وقت خیلی از صفهای فروش شاخص سازها را برداشتن و ممکنه یه مثبتی در بازار بزنه
    اما توجه کنید اگر قرار باشه دلار نزولی باشه این برگشت میتونه در سهام غیر دلاری باشه نه سهام دلاری
    امروز خودرو هم صفش جمع شد ولی بازم باید دقت کرد بازار لحظه ای رصد کنید فعلا خریدن و انداختن کنار هیچ سهمی منطقی نیست
    باید لحظه به لحظه بازار رصد بشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

از الان برای فردای خودرو صف خرید چیدن
      اگر کسی فکر میکنه خودرو میخواد برگرده میتونه الان دستور خرید برای فردا بزاره
      و اگر فردا در مچینگ اول دید که صف خرید جونی نداره میتونه کنسل کنه
      حسن اینکار اینکه هیچ هزینه ای نداره و خوبیش اینکه اگر خودرو فردا صف خرید میلیاردی داشت میتونه بدون سرخطی زدن اوایل صف باشه
      ----
      اما دقت کنید که یه وقت این برگشت پولبک به زیر خط روند صعودی نباشه و شما توش گیر نکنید
      اگر پولبک باشه ممکنه کف قبلی را بشکنه ولی اگر بیاد روی خط روند میتونه در گام اول تا 390 رشد کنه

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

وقتی صندوقهای طلا دارن زیر ناو خودشون معامله میشن
        یعنی بازار انتظار افت بیشتر از طلا و دلار داره
        الان یک هفته است که صندوق طلا ، عیار ، زر و گوهر بین 5 تا 10 درصد زیر ناو دارن معامله میشه
        این نشون میده بازار طلا هم افت بیشتر قیمت دلار و طلا را قبول داره
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• وحید خزایی
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 1260

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
          خداروشکر یکی حرف دل مارو زد الان مافیا حمله میکنن اینجا نمیزارن حرف حق بزنی ...برید پیج مهناز صادقی ببینید همه ملتو بدبخت کرده و هنوزم میگه بخرید....تمام کنالها و پیجها و سازمانیها باید محاکمه شوند اما بی عدالتی بیداد میکنه خدا میدونه چندین نفر بی خانمان شدن فقط بخاطر جودادنهای همین مافیا....و از این بدتر هم خواهد شد هنوز تازه واردها نمیدونن این بازار بیرحم تر از اونی هست که فکرشو میکنن ....اینو فقط قدیمها میدونن که نقد کردن دارن میخندن ...
          برادر حرفت صحیحه..... وقتی بازار روند نزولی داره،خب مشخصا احتمال منفی خوردن شاخص بیشتر از مثبت هست.... و دقیقا میشه گفت بازار هیچ کفی نخواهد داشت..... ولی این بین نمیشه سیاه و سفید به قضیه نگاه کرد.... یا انگ مافیا و آدم اجیر شده حقوقی به کسی زد....

نظر

• arman36
            ستاره دار(3)
            • Jan 2014
            • 962

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
            برادر حرفت صحیحه..... وقتی بازار روند نزولی داره،خب مشخصا احتمال منفی خوردن شاخص بیشتر از مثبت هست.... و دقیقا میشه گفت بازار هیچ کفی نخواهد داشت..... ولی این بین نمیشه سیاه و سفید به قضیه نگاه کرد.... یا انگ مافیا و آدم اجیر شده حقوقی به کسی زد....
            دوست عزیز اینا همه قدیمی هستن بالای بیست سال سابقه دارن یعنی نمیدونن تا وقتی همه صفهای فروش جمع نشه بازار بالا نداره؟با بچه دارن حرف نمیزنن که...هر وقت هیچ صف فروشی تو بازار نبود اونم به مدت یک ماه اره خودم میام اولین نفر خرید میزنم....

نظر

• احسان147
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 937

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              در سه ماهه 94 تومان سود ساخته
              حدود 40 میلیارد تومان از محل ذخایر فنی بوده و 200 میلیارد از محل فعالیت‌های بیمه ای بوده
              اگر فرض کنیم درآمد ذخایر فنی برای بقیه سال نباشه و ودی میتونه مثل 3 ماهه سود سازی کنه امسال به سود 320 تومان میرسه
              و با قیمت فعلی یعنی پی به ای امسال‌ میشه حدود 7
              ودی امسال بالای 600 تومان سود میسازه
              افزایش سرمایه از تجدید هم تو کدال اومده
              احتمالا حدود 1500 درصد داره
              تو مناقصه بنیاد هم شرکت کرده که احتمال زیاد برنده میشه
              بهترین بیمه ای دی هست

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

چشم بازار هنوز دنبال خودرو هست و نگاهش به معاملات فردای این سهم دوخته شده
                اگر فردا در مچینگ اول صف خرید میلیاردی ببنده میتونه محرک خوبی برای به تعادل رسیدن بقیه بازار باشه
                بد یا خوب فعلا بازار این سهمو رها نمیکنه و جهت بازار با این سهم می سنجه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فین
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1158

"
                  هر وقت هیچ صف فروشی تو بازار نبود اونم به مدت یک ماه اره خودم میام اولین نفر خرید میزنم...."
                  جان . درست شنیدم. هر وقت هیچ صف فروشی در بازار نبود اونهم یک ماه. خب در این شرایط یعنی در این یک ماه سهامهای تاپ بازار 100 درصد رشد کردند و وقت فروش است شما تازه می خوای بخری !!!!!!
                  شما مثل اینکه مشکل دیگری دارید که اینهمه پست می زنید با یک محتوای یکسان.
                  ضمنا بخدا من مافیا نیستم!!!!

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

حداقل نصف سهامم را برای تجدید ارزیابی خریدم با توجه به ارزش مارکت شرکت و ارزش دارایی ها با دلار ۲۰ تومن،
                    حتی قیمتشون صفر هم بشه تا تجدید ارزیابی ندن نگاهشون نمیکنم.
                    دلار از ۳ شده ۲۰، قیمت همه چی ۱۰ برابر شده شوخی که نیست، خیلی سهم ها فقط صبر لازم دارن

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

میانگین خرید خودرو هر کد تا 100 میلیون اول صف هر کد 356 هزار سهم هست
                      در محموع هر کد 156 هزار سهم در صف خرید نشستن
                      امروز اگر این خودرو را خوب مدیریت کن موجب تعادل بقیه بازار میشه به شرطی که صف خرید را سنگین کنن تا کسی نگران عرضه شدن نباشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سهامدار خرد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 2323

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        حداقل نصف سهامم را برای تجدید ارزیابی خریدم با توجه به ارزش مارکت شرکت و ارزش دارایی ها با دلار ۲۰ تومن،
                        حتی قیمتشون صفر هم بشه تا تجدید ارزیابی ندن نگاهشون نمیکنم.
                        دلار از ۳ شده ۲۰، قیمت همه چی ۱۰ برابر شده شوخی که نیست، خیلی سهم ها فقط صبر لازم دارن
                        سلام پروازجان
                        از قجاممون چه خبر

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

خیلی تلاش میکنن که خودرو را بالا بیارن ولی تا زمانی که خگستر صف فروش باشه رنج های روی خودرو هم راه به جایی نمیبره
                          امروز تا زمانی که خگستر جمع نشده خرید در مثبت خودرو خطرناکه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                            سلام پروازجان
                            از قجاممون چه خبر
                            سلام شنیدم که مجمع افزایش سرمایه را باید دوباره برگزار کنن،
                            در شرایط فعلی بسته باشه بهتره
                            قثابت بالای ۳۰۰۰ درصد تجدید ارزیابی داد، قجام هم باید صبر کنیم تا تجدید ارزیابی بده و بیستون هم باز بشه

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

فولاد امروز روی حمایت قرار گرفته اگر فردا این حمایت شکسته بشه زیرش تا 1000 تومان خالیه
                              حمایت بعدی هم میشه 820 تومان
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

وبصادر 320 تومان حمایت سنگین داره اگر از دست بده زیرش تا 220 تومان خالیه
                                فملی حمایت سهم 1680 تومان است قیمت فعلی 2070 تومان
                                تاپیکو حمایت سهم 1140 تومان است قیمت فعلی 1560 تومان
                                خساپا امروز بسته شد در روزهای گذشته خودرو هر روز حجم مبنا پر کرده و منفی خورده ولی خساپا حجم پر نمیکرد و منفی کامل نمیزد ولی با این گزارش الف تمام اون یک روزه جبران میکنه و منفی هاش از خودرو جلو می افته
                                آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/10/27, 10:41.
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X