تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
    به نظر می رسه فردا، بهپاک زیر 3000 تومان معامله بشه!!!
    سهم از 8230 تومان تا 3000تومن امروز یک کله ریخته پایین(64% از سقف قیمتی ریخته و ظاهرا روند نزولی تموم شدنی نیست!!!)
    بهپاک بهتر از زدشت نیست؟این شرکت هم ظاهرا اراضی زیادی داره و تجدید ارزیابی و .... قطعا خواهد داشت.
    موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
    با عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب 1395/07/17 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 500,000,000,000 ریال به مبلغ 5,007,688,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالي ، جلوگيري از خروج وجه نقد و تامين سرمايه در گردش که در تاریخ 1399/05/14 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.

ضمنا از نظر تعداد سهام هم از زدشت کوچکتره و p/e کمتری هم داره(گرچه بهپاک جز ء گروه های غذایی منظور شده)
    من جدیدا روی بهپاک بررسی نداشتم
    انشالله که خوبه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• azad.
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 962

جناب تمام سلام و عرض ادب
      خرید و فروش سهام عدالت تا اطلاع ثانوی ممنوع شده..به نظرتون بر روی روند بازار اثر میزاره؟؟؟به نظر میاد بحث رفع تحریم ها و فروش نفت به این زودی ها میسر نشه.در ضمن گزینه مکانیزم ماشه میتونه مذاکرات و بازگشت آمریکا به برجام رو دچار مشکل کنه.
      به نظرتون شستا کی باز میشه؟؟؟نظرتون کماکان بر افت شاخص تا محدوده زیر یک میلیون هست؟؟؟
      ممنون از شما

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
        جناب تمام سلام و عرض ادب
        خرید و فروش سهام عدالت تا اطلاع ثانوی ممنوع شده..به نظرتون بر روی روند بازار اثر میزاره؟؟؟به نظر میاد بحث رفع تحریم ها و فروش نفت به این زودی ها میسر نشه.در ضمن گزینه مکانیزم ماشه میتونه مذاکرات و بازگشت آمریکا به برجام رو دچار مشکل کنه.
        به نظرتون شستا کی باز میشه؟؟؟نظرتون کماکان بر افت شاخص تا محدوده زیر یک میلیون هست؟؟؟
        ممنون از شما
        سلام
        ببینید َاینکه بگیم فروش سهام عدالت بازار منفی کرده درست نیست
        امروز اگر به حجم فروش حقوقی ها در سهام عدالت توجه کنید میبنید که فروش سهام عدالت بازار خراب نکرده بلکه فروش و ترس حقیقی هاست که بازار خراب کرده
        درصد فروش حقوقی ها امروز
        خودرو 2 %
        فولاد 15%
        حکشتی 11%
        اخابر 31%
        فملی 19%
        وبملت 8%
        شپنا 17%
        شتران 17%
        .........
        اعتماد از دست رفته از بازار به این راحتی ها بر نمیگرده
        شستا هم مجبورا این هفته بازش کنن و به نظر من شاخص اگر 820 هزار نبینه تا 1.05 میلیون واحد حتما افت میکنه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• afsaneh25287
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 56

با سلام
          من سردر گمی شاخص را 2چیزمیدانم یا دستوریه که خیلی ناشیانه مهندسی میشه یا در اثر اختلافات شدید بین مسولینه که ضربه اش مستقیم به همه اقشار وبیشتر در مسائل مالی ومعیشتی مردم تاثیر گذار هست مثال ساده در یک اداره وقتی بین مدیرکل وذیحساب اختلاف هست انواع واقسام اسناد مالی اعم از حقوق تا اضافه کار وماموریت و.....روی زمین میماندحالا این وارجا ع بدین بهسران حکومت
          در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          سلام
          ببینید َاینکه بگیم فروش سهام عدالت بازار منفی کرده درست نیست
          امروز اگر به حجم فروش حقوقی ها در سهام عدالت توجه کنید میبنید که فروش سهام عدالت بازار خراب نکرده بلکه فروش و ترس حقیقی هاست که بازار خراب کرده
          درصد فروش حقوقی ها امروز
          خودرو 2 %
          فولاد 15%
          حکشتی 11%
          اخابر 31%
          فملی 19%
          وبملت 8%
          شپنا 17%
          شتران 17%
          .........
          اعتماد از دست رفته از بازار به این راحتی ها بر نمیگرده
          شستا هم مجبورا این هفته بازش کنن و به نظر من شاخص اگر 820 هزار نبینه تا 1.05 میلیون واحد حتما افت میکنه

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4128

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
            ارزش معاملات خوب بود امروز (احتمالا تو قیمت ها نمیشه گفت که خالی کردن؟! )

و احتمالا فرصت ورود دارن درست می کنن !

نظر شما چیست؟

خودرو فلز شیمیایی بانک انبوه سازی پالایش تقریبا حجم خوبی زدن امروز
            شوربختانه از ریزش 3 ماه قبل تا کنون ، روزهائی که حجم ها بالاتر بوده در واقع خالی کردن بوده تا فرصت ورود . یه جورائی بوی خروج داشته . تا حالاش اینطور بوده . هر روزی حجم رفته بالا یه جورائی از روز بعدش به مدت چند روز ریزش داشتیم
            البته قصدم این نیست که بگم فروش های امروز فرصت خروج بوده خیر هرگز چنین نیست ، در این قیمت های اسفبار و این همه ریزش دیگه فرصت خروج معنی نمیده ، ولی حجم های بالا بیشتر فروش را پر رنگ میکنه تا خرید و این رویه ادامه داشته تا کنون

این بازار با یک شوک میتونه کمی اعتماد را برگردونه و مثل اب خوردن است براشون . از اب خوردن راحت تر است اگر بخواهند چنین کنند اب خوردن است همین فردا دوشنبه
            خیلی خیلی ساده
            همین فردا که بازار اولش منفی است ، از حدود ساعت 10 به بعد مثل 4 شنبه هفته قبل بزنند زیرش و بیارند بالا و حتی رنج مثبت قوی و در برخی سهامی که پایانیشون مثبت بود ، ببرند تا قیمت بالاتر از امروز ، که نوید سه شنبه سبز قوی بدهد . یعنی دوشنبه فردا را رنج بالا بزنند و برود به استقبال سه شنبه سبز
            اگر یادتون باشه در روند صعودی بازار چنین مواردی زیاد داشتیم که منفی ها یک روز بود و بعدش مثبت . حالا هم باید این منفی ها یک بار هم که شده برای یک روز باشد و برگردد تا اعتماد برگردد

در واقع این سلسله زنجیز وار 3 ماهه و مشمئز کننده و رو اعصاب و ویران گر را از بین ببرند که مثبت ها فرصت خروج است و نقض کنند این تئوری 3 ماهه را که اتفاقا تا به حال جواب داده و یک بار باید جواب ندهد تا کمی اعتماد برگردد

خط بطلان بکشند روش که اقا جان معلوم نیست مثبت ها فرصت خروج باشد
            معلوم نیست مثبت بفروشی میتونی 10-20% پائین تر بخری . یهو دیدی جا موندی . اینو باید اثبات کنند
            در واقع به تفکر هر مثبتی فرصت خروج پایان بدهند . در این صورت کمی اعتماد برمیگرده

اگر این داستان هر مثبتی فروش به سود است ، گسسته نشود و نقض نشود من فکر میکنم این شاخص تا جاهای خیلی دور از ذهن هم بریزه . هر یکی دو تا مثبتی بخواد شل کنه و بازم بریزه و بره پائین تر از کف قبلی ... این سلسله چندش اور تا کجا اخه ؟
            تا زمانی که فروشنده در مثبت ها بفروشه و بتونهه 10% پائین تر راحت بخره همین اش و همین کاسه است
            برای شکست این موضوع و نقض ان هنوز همتی در حضرات دیده نمیشه
            در سایت بلاک شده بارها گفتم که بورس ایران دست حضرات است . باید دید چه برنامه ای براش دارند . دیدید که 4 ماه اولش بادش کردند و ازش استفاده بردند و خوردند و بردند و حالام به نظر من همتی برای سر و سامان دادنش ندارند . این شلوغ بازی ها هر از گاهی که خودشون را طرفدار برگشت بازار نشون میدهند همش بازی و فریب است . اینها نمیخواند فعلا بورس جون بگیره
            حالا هم باید دید برنامشون چیه . اگر بخواهند این هر مثبتی بفروشی سود کردی را نقض کنند همین فردا ( دو شنبه منظورمه ) مثل اب خوردن میتونند اجراش کنند ولی نمیکنند

اگر حقوقی ها در منفی نخرند و در مثبت ها بفروشند ، همین یک کارو نکنند و نوسان نگیرند و حمایت های بعدی
            چرا فولاد و شبندر و ... افتاده دست نوسان گیری های حقوقی ها ؟
            متاسفانه الان حقوقی ها در سهام بزرگ در حال نوسان گیری هستند . با منت از صف های فروش میخرند و با کمی مثبت میفروشند ، با این وضعیت چه توقعی از حقیقی میشه داشت
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/11/16, 00:39.

نظر

• TARGET
              عضو فعال
              • Nov 2014
              • 2282

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              شوربختانه از ریزش 3 ماه قبل تا کنون ، روزهائی که حجم ها بالاتر بوده در واقع خالی کردن بوده تا فرصت ورود . یه جورائی بوی خروج داشته . تا حالاش اینطور بوده . هر روزی حجم رفته بالا یه جورائی از روز بعدش به مدت چند روز ریزش داشتیم
              البته قصدم این نیست که بگم فروش های امروز فرصت خروج بوده خیر هرگز چنین نیست ، در این قیمت های اسفبار و این همه ریزش دیگه فرصت خروج معنی نمیده ، ولی حجم های بالا بیشتر فروش را پر رنگ میکنه تا خرید و این رویه ادامه داشته تا کنون

این بازار با یک شوک میتونه کمی اعتماد را برگردونه و مثل اب خوردن است براشون . از اب خوردن راحت تر است اگر بخواهند چنین کنند اب خوردن است همین فردا دوشنبه
              خیلی خیلی ساده
              همین فردا که بازار اولش منفی است ، از حدود ساعت 10 به بعد مثل 4 شنبه هفته قبل بزنند زیرش و بیارند بالا و حتی رنج مثبت قوی و در برخی سهامی که پایانیشون مثبت بود ، ببرند تا قیمت بالاتر از امروز ، که نوید سه شنبه سبز قوی بدهد . یعنی دوشنبه فردا را رنج بالا بزنند و برود به استقبال سه شنبه سبز
              اگر یادتون باشه در روند صعودی بازار چنین مواردی زیاد داشتیم که منفی ها یک روز بود و بعدش مثبت . حالا هم باید این منفی ها یک بار هم که شده برای یک روز باشد و برگردد تا اعتماد برگردد

در واقع این سلسله زنجیز وار 3 ماهه و مشمئز کننده و رو اعصاب و ویران گر را از بین ببرند که مثبت ها فرصت خروج است و نقض کنند این تئوری 3 ماهه را که اتفاقا تا به حال جواب داده و یک بار باید جواب ندهد تا کمی اعتماد برگردد

معلوم نیست مثبت بفروشی میتونی 10-20% پائین تر بخری . یهو دیدی جا موندی . اینو باید اثبات کنند
              در واقع به تفکر هر مثبتی فرصت خروج پایان بدهند . در این صورت کمی اعتماد برمیگرده

اگر این داستان هر مثبتی فروش به سود است ، گسسته نشود و نقض نشود من فکر میکنم این شاخص تا جاهای خیلی دور از ذهن هم بریزه . هر یکی دو تا مثبتی بخواد شل کنه و بازم بریزه و بره پائین تر از کف قبلی ... این سلسله چندش اور تا کجا اخه ؟
              تا زمانی که فروشنده در مثبت ها بفروشه و بتونهه 10% پائین تر راحت بخره همین اش و همین کاسه است
              در سایت بلاک شده بارها گفتم که بورس ایران دست حضرات است . باید دید چه برنامه ای براش دارند . دیدید که 4 ماه اولش بادش کردند و ازش استفاده بردند و خوردند و بردند و حالام به نظر من همتی برای سر و سامان دادنش ندارند . این شلوغ بازی ها هر از گاهی که خودشون را طرفدار برگشت بازار نشون میدهند همش بازی و فریب است . اینها نمیخواند فعلا بورس جون بگیره
              حالا هم باید دید برنامشون چیه . اگر بخواهند این هر مثبتی بفروشی سود کردی را نقض کنند همین فردا ( دو شنبه منظورمه ) مثل اب خوردن میتونند اجراش کنند ولی نمیکنند

اگر حقوقی ها در منفی نخرند و در مثبت ها بفروشند ، همین یک کارو نکنند و نوسان نگیرند و حمایت های بعدی
              متاسفانه الان حقوقی ها در سهام بزرگ در حال نوسان گیری هستند . با منت از صف های فروش میخرند و با کمی مثبت میفروشند ، با این وضعیت چه توقعی از حقیقی میشه داشت
              یعنی تو این دو ماه که حجم معاملات بالا و به اندازه دیروز نبوده معاملات ریزشی نبوده؟

نظر

• سهامدار خرد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 2323

خیلی خیلی ساده

احسنت بیفورجان
                احسنت

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4128

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                  احسنت بیفورجان
                  احسنت
                  درود دوست عزیز احوالتون ؟ خوشحالم دارم ایدی های اشنا را می بینم . برخی از لایک کننده های کامنت های دیشب هم برام اشنا هستند . درود به همگی . تنتون سالم و دلتون شاد
                  اتفاقا همونی که دیشب گفتم تا حدودی امروز به وقوع پیوست
                  امروز از منفی به مثبت . شاید تصور بر این بود که امروز در صف فروش ها قفل شویم ولی نشد
                  به فال نیک میگیریم این موضوع را . لنگه کفشی در بیابان است . حالام قرار نیست بازار کولاک کند ولی برای کمی جلب اعتماد پس از 3 ماه نفس گیر و طاقت فرسا همین فعلا فعلا کفایت میکند که بازار امروز منفی تندی نشون میداد ولی نشد
                  چند بار دیگه همین اتفاق بیفته حداقل همین محدوده 1200 میتوهنه حفظ شود و کف سازی صورت گیرد که دیگه حداقل بدتر از این نشه

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

خدارو شکر بازار برخلاف انتظار من مثبت شده و این عالیه
                    انشالله که اینجور بمونه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

سرانه خرید خودرو هر کد 37 میلیون تومان است
                      و سرانه خرید در صف خرید هر کد 27 میلیون تومان
                      صف خرید 255 میلیون سهم
                      سرانه خرید خساپا هر کد 65 میلیون تومان است
                      و سرانه خرید در صف خرید هر کد 33 میلیون تومان
                      صف خرید 702 میلیون سهم
                      ...
                      در کل اگر صف خرید این دوتا لیدر بازار عرضه بشه نسبتهاشون هم خراب میشه
                      انشالله که بازار ساز عقلش بکشه و جلوی عرضه شدن این دوتا رو بگیره
                      البته احتمال اینکه صف خرید خودرو عرضه بشه زیاده
                      فقط باید جلوی عرضه صف خرید خساپا رو بگیرن
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سهامدار خرد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 2323

درود دوست عزیز احوالتون ؟ خوشحالم دارم ایدی های اشنا را می بینم . برخی از لایک کننده های کامنت های دیشب هم برام اشنا هستند . درود به همگی . تنتون سالم و دلتون شاد
                        اتفاقا همونی که دیشب گفتم تا حدودی امروز به وقوع پیوست
                        امروز از منفی به مثبت . شاید تصور بر این بود که امروز در صف فروش ها قفل شویم ولی نشد
                        به فال نیک میگیریم این موضوع را . لنگه کفشی در بیابان است . حالام قرار نیست بازار کولاک کند ولی برای کمی جلب اعتماد پس از 3 ماه نفس گیر و طاقت فرسا همین فعلا فعلا کفایت میکند که بازار امروز منفی تندی نشون میداد ولی نشد
                        چند بار دیگه همین اتفاق بیفته حداقل همین محدوده 1200 میتوهنه حفظ شود و کف سازی صورت گیرد که دیگه حداقل بدتر از این نشه
                        ممنون از احوالپرسیتون
                        منم خوشحالم که دوستان رو دوباره اینجا زیارت میکنم
                        بله رو 1200 کف سازی محکمی بکنه بهتره تا دوروز مثبت بشه ودوباره ریزش شروع بشه

نظر

• فرهنگ سازان
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 692

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          سرانه خرید خودرو هر کد 37 میلیون تومان است
                          و سرانه خرید در صف خرید هر کد 27 میلیون تومان
                          صف خرید 255 میلیون سهم
                          سرانه خرید خساپا هر کد 65 میلیون تومان است
                          و سرانه خرید در صف خرید هر کد 33 میلیون تومان
                          صف خرید 702 میلیون سهم
                          ...
                          در کل اگر صف خرید این دوتا لیدر بازار عرضه بشه نسبتهاشون هم خراب میشه
                          انشالله که بازار ساز عقلش بکشه و جلوی عرضه شدن این دوتا رو بگیره
                          البته احتمال اینکه صف خرید خودرو عرضه بشه زیاده
                          فقط باید جلوی عرضه صف خرید خساپا رو بگیرن
                          به نظر میاد عرضه هم بشن مشکلی تو روندی که داره به خوبی ایجاد میشه نباشه.
                          دیروز هم عرضه زیاد رو داشتیم که دیدیم بازار در حال خرید بود نه فروش !

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

جالبه که باز جماعت دلار باز شروع کردن به شایعات مختلف برای برگشت ترامپ
                            به نظرم بازم مقداری دلار روی دستشون باد کرده که باید بفروشن
                            ....
                            اما در نهایت دلار میاد سمت 20 تومان
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• یوناس
                              عضو عادی
                              • May 2020
                              • 48

درود
                              جناب تمام روندزدشت راچی پیشبینی میکنید،؟ممنون

نظر

• farrokhi
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 53

سلام جناب تمام لطف میکنید نظرتون در مورد ونیرو سرمایه گذاری نیرو بگید؟ممنون

نظر

در حال کار...
                                X