تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aavin2010
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 60

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
    با آمدن دمکراتها در آمریکا و تثبیت نرخ دلار در قیمتهای بالای 20 هزار تومن . شاخص بورس تهران به تدریج و به مرور زمان در محدوده 800 تا 900 هزار واحدی آرام خواهد گرفت
    عجب !!خیلی هم ممنون!!!!

نظر

• sooroosh1315
      ستاره‌دار (۲)
      • Oct 2019
      • 5358

ارزش معاملات خوب بود امروز (احتمالا تو قیمت ها نمیشه گفت که خالی کردن؟! )

و احتمالا فرصت ورود دارن درست می کنن !

نظر شما چیست؟

خودرو فلز شیمیایی بانک انبوه سازی پالایش تقریبا حجم خوبی زدن امروز
      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• Behzadgold
        ستاره‌دار (۲)
        • May 2020
        • 172

با آمدن دمکراتها در آمریکا و تثبیت نرخ دلار در قیمتهای بالای 20 هزار تومن . شاخص بورس تهران به تدریج و به مرور زمان در محدوده 800 تا 900 هزار واحدی آرام خواهد گرفت
        حرف حق را باید زد هر چند که ناخوشایند باشد
        شاخص بصورت فرسایشی تا محدوده مورد نظر
        جنابعالی خواهد آمد و بازار بورس هم مثل سایر
        بازارها وارد رکود خواهد شد

نظر

• Deutschland
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 838

11.700.000

نظر

• Deutschland
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 838

سکه فردای ۱۱.۵۰۰.۰۰۰
            دلالان سکته کردن
            ای جونم
            تآ انتخابا ۷.۰۰۰.۰۰۰ میشود

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              انشالله که دولت کمی شرم کنه و خجالت بکشه و پالایشی ها را چند روری مثبت نگه داره
              متاسفانه صف خرید شپنا هم عرضه شد تا نشون بده خجالت و این چیزا در بازار جایگاهی نداره
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                ارزش معاملات خوب بود امروز (احتمالا تو قیمت ها نمیشه گفت که خالی کردن؟! )

و احتمالا فرصت ورود دارن درست می کنن !

نظر شما چیست؟

خودرو فلز شیمیایی بانک انبوه سازی پالایش تقریبا حجم خوبی زدن امروز
                حجم بازار امروز حدودا 16 هزار میلیارد بود و این حجم قابل قبول است
                اما اینکه علت این حجم بخاطر عرضه شدن صفهای خرید و عدم تشکیل صفهای قدرتمند خرید بود نکته خطرناکی برای بازار است
                که فردا می‌تواند با کاهش شدید حجم معاملات و صفهای فروش قفل شده بازار مواجه شود
                اگر فردا صفهای فروش جمع شده و حجم معاملات به محدود 15 هزار واحد رسید و کلیت بازار به صف خرید نشست میشه به رشد کوتاه مدتی بازار امیدوار بود در غیر اینصورت تحلیلی که اوایل مهرماه در تاپیک قرار دادیم محقق خواهد شد
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

پیش بینی شاخص 1.05 میلیون واحد و 820 هزار واحدی را ما در صفحه 296 همین تاپیک ارائه کردیم
                  ملاحظه بفرمایید
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

تاپکیش طبق پیش بینی با عرضه های سنگین مواجه شد ولی خوشانس بود که بازار برگشت و شاید این سهم هم بتونه در سایه مثبت بازار به سقف قبلی برگرده در غییر اینصورت سناریو احتمالی شکل میگیره
                    تاپکیش از فردا زیر نظر باشه برای سناریو دوم که عرض شد
                    امروز صف فروش بود
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

جناب تمام با سلام
                      با توجه به روند کاهشی قیمت دلار، به نظر شما شاخص می تونه به سقف قبلی برسه؟اگه دلار بره زیر23 تومن ،شاخص مجددا ریزش نخواهد داشت؟

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                        جناب تمام با سلام
                        با توجه به روند کاهشی قیمت دلار، به نظر شما شاخص می تونه به سقف قبلی برسه؟اگه دلار بره زیر23 تومن ،شاخص مجددا ریزش نخواهد داشت؟
                        من بعید میدونم با شرایط فعلی همچین اتفاقی بی افته
                        خصوصا که بازار امروز منفی فردا را نشون میداد البته انشالله که من اشتباه برداشت کرده باشم
                        ولی هرچی دلار بره پایین تر تاثیر روانی روی بازار داره و میتونه بازار منفی تر کنه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

دولت در آمدی ندارد...جز نوسان گرفتن از خود مردم....
                          فکر نکنم دولت اجازه ریزش دلار بده.....تازه حقوق بازنشستگان و سایر ارکان بالای 60 درصد اضافه شده...در چنین اوضاع احوالی...دلار بیاد پایین...دولت حقوق اینها را از کجا در میاره!..
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• TARGET
                            عضو فعال
                            • Nov 2014
                            • 2282

من بعید میدونم با شرایط فعلی همچین اتفاقی بی افته
                            خصوصا که بازار امروز منفی فردا را نشون میداد البته انشالله که من اشتباه برداشت کرده باشم
                            ولی هرچی دلار بره پایین تر تاثیر روانی روی بازار داره و میتونه بازار منفی تر کنه
                            میریم بسمت سهمهای ریالی و لغو تحریمی

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                              دولت در آمدی ندارد...جز نوسان گرفتن از خود مردم....
                              فکر نکنم دولت اجازه ریزش دلار بده.....تازه حقوق بازنشستگان و سایر ارکان بالای 60 درصد اضافه شده...در چنین اوضاع احوالی...دلار بیاد پایین...دولت حقوق اینها را از کجا در میاره!..
                              الان 40 ساله که وقتی قیمت نفت افت شدید میکنه یا مثل الان تحریم ها شدید میشه میگن باید اقتصاد غیر نفتی بشه
                              ولی تا قیمت نفت جون میگره یا فروشش بهتر میشه کلا همه چیز فراموش میکنن
                              الانم چون تحریم ها زیادی فشار آورده مجبور شدن بیان نوسان بورس بگیرن یا دلار بازی بدن
                              ولی
                              اگر یه روزنه کوچیک تو بحث تحریم ها و فروش نفت ایجاد بشه
                              کلا همه چیزو فراموش میکنن
                              بورس رها میکنن دلار بیخیال میشن
                              هر دو سقوط میکنن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

زدشت
                                این سهم واگرایی مثبت در آر اس آی ثبت کرده
                                در صورت شکسته شدن سقف 4500 تومان توانایی رسیدن به محدود 6000 تومان را خواهد داشت

به نظر می رسه فردا، بهپاک زیر 3000 تومان معامله بشه!!!
                                سهم از 8230 تومان تا 3000تومن امروز یک کله ریخته پایین(64% از سقف قیمتی ریخته و ظاهرا روند نزولی تموم شدنی نیست!!!)
                                بهپاک بهتر از زدشت نیست؟این شرکت هم ظاهرا اراضی زیادی داره و تجدید ارزیابی و .... قطعا خواهد داشت.
                                موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
                                با عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب 1395/07/17 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 500,000,000,000 ریال به مبلغ 5,007,688,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته ،مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالي ، جلوگيري از خروج وجه نقد و تامين سرمايه در گردش که در تاریخ 1399/05/14 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.

ضمنا از نظر تعداد سهام هم از زدشت کوچکتره و p/e کمتری هم داره(گرچه بهپاک جز ء گروه های غذایی منظور شده)

نظر

در حال کار...
                                X