کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا باید بازار لیدر عوض کنه
این لیدر یا شستا و پالایشی ها هستن
یا خودرویی ها و بانکی ها
فردا باید این داستان مشخص بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز شستا بیشترین حجم تاریخ خودش زده
771 میلیون سهم
فردا معاملات سهم از منفی 5 شروع میشه و اگر بتونن صف خریدش کنن بازی و لیدری کامل می افته دست شستا
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز شستا بیشترین حجم تاریخ خودش زده
771 میلیون سهم
فردا معاملات سهم از منفی 5 شروع میشه و اگر بتونن صف خریدش کنن بازی و لیدری کامل می افته دست شستا
مثبت شدن شستا برای فردا کفایت میکند برای جانی دوباره به بازار
با این روند و وضعیت بسیار بد معاملاتش در یک ساعت اخر ، صف خرید شدنش را خیلی بعید میدونم با توجه به اینکه پایانیش هم 3.5 مثبت است
حجم بالاش هم یه جورائی بوی در رفتن میده که امیدوارم چنین نباشد
حجم معاملات امروز بازار بدون بلوک ها بسیار دلگرم کننده بوده
حدودا 24 هزار میلیارد تومان
این عدد نشون میده پولهای پارک شده داره به بازار برمیگرده
خدا خواست و ما توانستیم
حجم معاملات بازار نزدیک 24 هزار میلیارد تومن شده!!!!
اما در نظر بگیرید که قیمت سهام یک سوم شده و قدرت خرید این میزان پول
قابل مقایسه با قدرت خرید در شاخص 2100 نیست.
شاید نزدیک 70 هزار میلیارد بشه درشاخص 2100.
.
.
بله دقیقا این حجم معاملات به خاطر افت 40 درصدی کل بازار به اندازه 50 هزار میلیارد شاخص 2 میلیون ارزش دارد
به نظر من عرضه های امروز بازار دست به دست شدن بازار بود
فردا همه چیز مشخص میشه
اگر بتونن روی شستا خوب بازی کنن همه چیز درست میشه
خدا خواست و ما توانستیم
بله دقیقا این حجم معاملات به خاطر افت 40 درصدی کل بازار به اندازه 50 هزار میلیارد شاخص 2 میلیون ارزش دارد
به نظر من عرضه های امروز بازار دست به دست شدن بازار بود
فردا همه چیز مشخص میشه
اگر بتونن روی شستا خوب بازی کنن همه چیز درست میشه
به نظرم باید شستا رو تو یه وضعیت مثت ۱ تا منفی ۱ نگهش دارند تا کل بازار نگاهش به شستا نباشه
نکته طلایی بازار امروز:
اوج حجم معامله در شاخص 2.1 میلیون واحدی و روزهای طلایی بازار 37 هزار میلیارد تومان بوده
و امروز با ریزش 35 درصد از اونجا ارزش معاملات بازار حدود 23.8 هزار میلیارد بود
میشه نتیجه گرفت حجم معاملات امروز دقیقا به اندازه روزهای طلایی تابستان گذشته در محدود 2.1 میلیون واحد بوده است
که اون حجم در سقف قیمتی خورده شد و امروز این حجم در کف قیمتی انجام شده است
خدا خواست و ما توانستیم
سهام خريد و فروش ميشد تو شاخص 2100 نه شاخص كل
شاخص كل 35 درصد نزول كرده سهام 50 تا 70 درصد
منظور ارزش کل بازار به نسبت ریزش بوده
ولی اگر بخواهیم ریزش سهام مبنا قرار بدید باید حجم امروز بازار را بین 50تا60 هزار میلیارد سنجید
در هر حال حجم های زیاد در سقفها و کفها تصادفی ایجاد نمیشن
فعلا این حجم سنگین در کف انجام شده
فردا بازار اگر از نیمه دوم صف خرید شد تمام کسانی که امروز فروختن پشت صفهای خرید گیر میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
بازار فردا به دو نیمه تقسیم میشه نیمه اول از 9 تا 11 منفی با صفهای فروش کم حجم نیمه دوم از 11 تا 12:30 مثبت با صفهای خرید محکم
خدا خواست و ما توانستیم
سلام دوستان با یک کف شاخص 1100 موافقید و سپسمتعادل شدن کل بازار تا یکسال دیگه . بورس کالا حجم معاملاتش خیلی کم شده و تقاضا برای تولیدات شرکتها نمیباشد در ضمن کرونا در کشورهای دیگه باعث تعطیلی اغلب کارخانه ها شده .
نظر