تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
    جناب تمام با سلام و احترام.نظرتون در مورد بازار فردا و تا پایان هفته چیست؟و آیا در صورت افزایش بودن قیمت مس و روی در بازار جهانی بر روی سهام داخلی چه میزان موثر است؟با سپاس
    سلام
    به نظر من حجم معاملات بازار داره به جایی میرسه که باید منتظر ایجاد یه روند جدید در بازار باشیم به نظر من بازار تا آخر این هفته با نوسان شدید ولی رو به بالا حرکت میکنه
    حجم امروز بازار حدود 21 هزار میلیارد تومان بود که باز هم خیلی خوبه
    در مورد گروه فلزات فقط یه نکته وجود داره که این گروه را اذیت میکنه اونم بحث مجلس و مصوبه جدید است
    که متاسفانه میتونه در تمام گروه فلزات تاثیر منفی بزاره هر چند هیچ ربطی به روی و مس نداره
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

شاخص گروه چند رشته ای صنعتی(شستا، وغدیر،وصندوق،وامید، وبانک)
      شاخص گروه یک واگرایی مثبت در آراس آی ثبت کرده در صورتی که فردا مثبت بسته بشه مقاومت و روند نزولی را به بالا شکسته و میشه انتظار یک رشد دسته جمعی حداقل 20 درصدی از گروه داشت

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
        من که 50 درصدش رو روی 3854 می بینم.شما چند می بینید؟
        اگر تو نمودار تعدیل نشده نگاه کنید کف موج 3 را 1370 تومان نشون میده و سقف را 6600 تومان و میانگین این دوتا میشه 2600 تومان من اینجوری میبینم
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/11/22, 18:35.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            امروز یک کارگزاری در نماد اردرهای 200 تایی از صف فروش میخرید تا نسبتهای خریدار در شستا را ضعیف کنه با سازمان صحبت کردیم قول داد رسیدگی کنه ولی بهشون امیدی نیست
            نکته جالب اینجا بود که وقتی سهم صف فروش شد سرانه خرید حقیقی از 20 میلیون تومان اول صبح به 11 میلیون تومان کاهش دادن و حجم معامله هم 90 میلیون رسید بعد زدن زیر صف فروش و حجم رفت روی 200 میلیون و نسبت‌ها هم از 11 میلیون به 15 میلیون برگشت با بیشتر شدن حجم معاملات سرانه خرید به 21 میلیون رسید و بعد مجدد اردرهای ریز خریدار 200 دونه ای و 500 دونه ای شروع و نسبت‌ها را مجدد به 18 میلیون تومان کاهش دادن
            اگر شفاف بخواهیم صبحت کنیم باید بپرسیم کیا دارن می‌خرن که دوست ندارن کسی قدرت خریدشون روی تابلو ببینه
            و اینکه چرا سازمان اجازه میده تا یک کارگزاری از کدهای راکد و بلااستفاده در کارگزاری خودش استفاده غیر قانونی کرده و نسبت سازی کنه
            و در آخر اینکه این گروهی که داره نسبت سازی میکنه چقدر دیگه باید بخره تا دست از نسبت سازی برداره
            به نظر من که 770 میلیون و 430 میلیون براشون کافیه از این 1.1 میلیارد سهم حداقل 500تا600 میلیون‌ش را همین گروه خریدن
            دم سازمان گرم واقعا کارگزاری رو مسدود کردن
            این بهترین خبر برای شستا خواهد بود
            ببنیم فردا باز چطوری میخوان نسبت های شستا را ضعیف کنن
            ..........
            اطلاعیه نظارتی بورس تهران

? پیرو ابلاغیه شماره 181/79748 مورخ 1399/06/30 معاونت بازار به مدیران عامل محترم کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران و در راستای اجرای تبصره ماده 12 دستورالعمل اجرایی معاملات برخط، مدیریت نظارت بر بازار با توجه به با اهمیت بودن برخی اقدامات معامله‌گران اقدام به مسدود نمودن 4 ایستگاه معاملاتی و 18 مورد دسترسی برخط سهامداران در تاریخ 1399/09/02 نموده است که این تعداد شامل ارسال سفارش کم حجم با دفعات بالا بوده و در برخی موارد نیز به کارگزاران مربوط تذکر داده شده است.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

شستا به طور مستقیم و غیر مستقیم مالک اصلی پالایشی هاست ( شبندر،شاوان،ستاره خلیج فارس) تاپیکو و مالک گروه دارویی تپیکو مالک گروه سیمانی سیتا مالک تاصیکو مالک ذوب مالک بخشی از حکشتی مالک بانک رفاه و.....

ارزش بازار این شرکت 248 هزار میلیارد تومان است با پی به ای 10.8
              ارزش بازار فارس 360 هزار میلیارد تومان با پی به ای 17.2
              ارزش بازار فملی 274 هزار میلیارد تومان با پی به ای 16.5
              ارزش بازار فولاد 280 هزار میلیارد تومان با پی به ای 16.6

----
              به نظرم شستا لیاقت اینو داره که بیشترین ارزش بازار را داشته باشه نه اینکه با پی به ای پایین تر و ناو سنگین تر در رتبه چهارم بازار قرار گرفته باشه
              شستا با 55% از ناو خودش در حال معامله است و با طلبکاری سنگین از دولت
              به نظر میرسه به زودی شستا عنوان بزرگترین شرکت بازار را تصاحب خواهد کرد
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

چراغ اول در این گروه وصندوق با صف خرید 11 میلیونی روشن کرد
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• یوناس
                  عضو عادی
                  • May 2020
                  • 48

درود
                  جناب تمام شستاروی چه قیمتی بخریم امروز؟

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط یوناس پست شده است View Post
                    درود
                    جناب تمام شستاروی چه قیمتی بخریم امروز؟
                    منفی هاش من خریدم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

بازار داره راهشو از شستا جدا میکنه

نظر

• morteza220
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 226

آخه چکاپا چه ربطی به شستا دارهکه دست به ماشه میشید و دست به قتل عام سهم های زبان بسته میزنید....

نظر

• trojan
                          ستاره دار(1)
                          • Nov 2013
                          • 881

شستا سهم گلی (مخلوط آب و خاک ) هست خیلی بلند مدتیه به درد افرادی که خیلی کوتاه مدتی هستن نمی خوره خسته میکنه
                          لیدر پنچریه !!

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

حجم معاملات امروز بازار افت داشته به محدود 15 هزار میلیارد رسیده
                            دیروز 21 هزار بوده
                            روز قبلش 24 هزار میلیارد
                            انشالله فردا افزایش داشته باشه نه کاهش
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

حجم معاملات امروز بازار افت داشته به محدود 15 هزار میلیارد رسیده
                              دیروز 21 هزار بوده
                              روز قبلش 24 هزار میلیارد
                              انشالله فردا افزایش داشته باشه نه کاهش
                              جناب تمام ،روند شستا رو هنوز هم صعودی می دونید؟
                              از روز بازگشایی تا الان 1.952 میلیارد سهم دست به دست شده و ظاهرا قیمت داره برمی گرده به سمت قیمت بازگشایی!!! امروز ،حقوقی ها هم بیشتر در طرف فروشنده ظاهر شدن تا حمایت کننده

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                                جناب تمام ،روند شستا رو هنوز هم صعودی می دونید؟
                                از روز بازگشایی تا الان 1.952 میلیارد سهم دست به دست شده و ظاهرا قیمت داره برمی گرده به سمت قیمت بازگشایی!!! امروز ،حقوقی ها هم بیشتر در طرف فروشنده ظاهر شدن تا حمایت کننده
                                شستا کف فعلی سهم 2900 است اگر شکسته بشه تمام بازار داغون میکنه
                                منم این حد ضرر نگه میدارم ببینم داره شکسته میشه شناسایی ضرر میکنم
                                به حجم معاملات بازار دقت کنید شستا بره زیر 2900 حجم بازار هم کم میشه و در نهایت کل بازار پایین میکشه
                                منفی 5 فردا در شستا میشه 2900 تومان
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X