تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

فردا بازار با نوسانات شدید همراه خواهد بود
    فعلا بازی افتاده دست سهام کوچیک
    ببینیم این کوچیکها تا کجا بالا میرن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
      ستاره دار (1)
      • Apr 2020
      • 1034

جناب تمام اول از همه ممنون بابت همه زحماتی که میکشید و دوم اینکه من خودم شخصا اعتراف میکنم اگه با حرف های شما وقتی داشتید سیگنال خروج میدادید اگه خارج شده بودم الان خیلی جلو بودم ولی الان چیزی که شده و از یه طرف هم من سهامدار بلند مدتی هستم یعنی خوساز ۱۸ تومنی دارم از سال ۹۲
      سوالم اینه که شستا گفته شده ۶ ماهه اول امسال نسبت به سال گذشته ۱۶۹ درصد افزایش سود خالص داشته یعنی به ازای هر سهم برای ۶ ماه اول سال بالای ۳۰۰ تومن سود اونوقت میشه برا سال بعد بصورت کلی سود ۷۰۰ تومنی برا هرسهم متصور بود ؟

منبع خبر

شستا 169درصد افزایش سود 6 ماهه در هلدینگ‌های تابعه ثبت کرد - کاماپرس
      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
        جناب تمام اول از همه ممنون بابت همه زحماتی که میکشید و دوم اینکه من خودم شخصا اعتراف میکنم اگه با حرف های شما وقتی داشتید سیگنال خروج میدادید اگه خارج شده بودم الان خیلی جلو بودم ولی الان چیزی که شده و از یه طرف هم من سهامدار بلند مدتی هستم یعنی خوساز ۱۸ تومنی دارم از سال ۹۲
        سوالم اینه که شستا گفته شده ۶ ماهه اول امسال نسبت به سال گذشته ۱۶۹ درصد افزایش سود خالص داشته یعنی به ازای هر سهم برای ۶ ماه اول سال بالای ۳۰۰ تومن سود اونوقت میشه برا سال بعد بصورت کلی سود ۷۰۰ تومنی برا هرسهم متصور بود ؟

منبع خبر

شستا 169درصد افزایش سود 6 ماهه در هلدینگ‌های تابعه ثبت کرد - کاماپرس
        سلام اختیار دارید
        جواب سوال شما منفی است
        این سود زیر مجموعه هاست که توی سود تلفیقی حساب میشه و نکته مهم اینکه سود کلی زیر مجموعه هاست و در حالی که شستا مالک 100درصدی تمام زیر مجموعه های خودش نیست
        این سود زیر مجموعه باید تقسیم بشه تا بیاد تو سود شستا
        مثلا شما فرض کن یک شرکت زیر مجموعه 1000 تومان سود میسازه بعد توی مجمع 50 درصد تقسیم سود داره و شستا هم فقط مالک 40 درصد از اون شرکت باشه
        نتیجه این میشه که از سود 1000 تومانی این شرکت زیر مجموعه فقط 200 تومانش به شستا میرسه که شستا بتونه توی سود خودش لحاظ کنه
        پس زیاد روی این اخبار تکیه نکنید
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          سلام اختیار دارید
          جواب سوال شما منفی است
          این سود زیر مجموعه هاست که توی سود تلفیقی حساب میشه و نکته مهم اینکه سود کلی زیر مجموعه هاست و در حالی که شستا مالک 100درصدی تمام زیر مجموعه های خودش نیست
          این سود زیر مجموعه باید تقسیم بشه تا بیاد تو سود شستا
          مثلا شما فرض کن یک شرکت زیر مجموعه 1000 تومان سود میسازه بعد توی مجمع 50 درصد تقسیم سود داره و شستا هم فقط مالک 40 درصد از اون شرکت باشه
          نتیجه این میشه که از سود 1000 تومانی این شرکت زیر مجموعه فقط 200 تومانش به شستا میرسه که شستا بتونه توی سود خودش لحاظ کنه
          پس زیاد روی این اخبار تکیه نکنید
          شستا امسال ۲۴۲ تومان سود شناسایی کرد که از همین زیرمجموعه های خودش بصورت سود تلفیقی بوده خوب میشه برا سال بعد میزان سودش رو ۱۶۹ درصد بیشتر نسبت به سال قبل متصور بود ؟
          آخرین ویرایش توسط میلاد سودی؛ 2020/11/24, 21:49.
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
            شستا امسال ۲۴۲ تومان سود شناسایی کرد که از همین زیرمجموعه های خودش بصورت سود تلفیقی بوده خوب میشه برا سال بعد میزان سودش رو ۱۶۹ درصد بیشتر نسبت به سال قبل متصور بود ؟
            من سودش حساب نکردم ولی بعید میدونم بتونید به همین راحتی اون سود با این درصد حساب کنید
            ولی کلا شستا سهم ارزشمندی هست و پی به ای مناسبی هم در مقایسه با بقیه بازار داره
            ولی چیزی که باعث افت سهم شده یک دستکاری واضح قیمتی است و دوم نگاه غلط تامین اجتماعی به این سهم است
            جالبه امروز به تأمین اجتماعی گفتن چرا حمایت نمی‌کنید صف فروش شدید گفتن به ما مربوط نیست برید از بازار گردان بپرسید
            از بازار گردان پرسیدن چرا حمایت نمیکنی و صف فروش نمیخرید
            جواب داده که
            ما اصلا نمیدونیم چرا برای بازارگردان مارو انتخاب کردن
            واقعا اینجوری جواب دادن جای گریه داره نه خنده
            یعنی رسما دارن ملت پاس پاس میدن
            تازه جالبه که سهم 2ماه بسته بود فقط به خاطر بازار گردان
            حالا هم که بازار گردان میگه من کی ام اون کیه اینجا کجاست؟؟
            خاک بر سر این مدیران
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4113

اینم از صف فروش شستا که تمام بازار به زیر کشید و صفوف خرید را به صف فروش کشاند مثل شپنا و شتران
              باید فردا صف فروش شستا را جمع کنن
              مگر نه هم صف فروش روزهای بعدی سنگین تر میشه و هم موجب تشکیل صفهای فروش سنگین در لیدرهای بازار میشه
              متاسفانه بازار ما الان 1ساله که این رو‌ش گله ای یا همه صف فروش یا همه صف خرید را رها نکرده
              جمع شدن صف فروش فردای شستا کار سختی نیست به نظرم ولی همت حقوقی ها را میطلبد که جمع کنند و نگهش دارند مجدد صف فروش نشود
              مگه چقدر میخواد صف ببنده ؟ فقط یه مشکل پیش میاد که میره زیر بازگشائی و انگیزه خرید حقیقی ها را کاهش میده که اهاااا دیدید گفتیم بالا باز شد و اینطور مسائل

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4113

دوست عزیز شما بیشتر تمرکز و تحلیلتون رو شاخص سازها و بزرگان است . بزرگان امروز وا دادند و مطابق با کامنت سرانه خودتون ، سرانه خریدها جالب نیست . شاید فعلا شاخص را نا توان در عبور از 1400 بدونیم و پس گیری 1.377 که گفتید کار ساده نباشه . فلزی که یک سایه سنگین و داستان افتاد سرشون و زودتر وا دادند . پالایشی ها شاید هنوز بخاطر صندوق بشه امیدوارشون بود که اونم قطعی نیست . پتروئی جالب نیست . خودرو و بانک هم یه جورائی بوی سقف میدهند فعلا تا بعد ،
                بهتره کوچک ها را تحلیل کنید . چون اسم کوچک ها را بردید ، در کوچک ها نظر و برنامه ای دارد ؟ که فارغ از شاخص مثبت و منفی و حتی در صورت احتمال ریزش مجدد به سمت 1200 ، بتونند خودی نشان دهند ؟
                ثشاهد را چطور می بینید ؟ اوراق تبعی هم در پیش داره
                مداران را میشه فعلا همون 2000 را کف فعلی بدونیم ؟ به نظر خشک خشک است . سهم بد معامله و کم حجم و چقری است ولی اگر استارت زد راحت 20% را حداقل رو شاخشه

نظر

• TARGET
                  عضو فعال
                  • Nov 2014
                  • 2282

نفت داره ۵۰ دلار میشه
                  سایه شوم جنگ از سر این سرزمین برداشته میشه
                  دلار و ملک و سکه رکود مطلق
                  بورسهای جهانی بشدت مثبت، داوجونز رفت بالای ۳۰ هزار، مس بالای ۷۲۰۰
                  داریم بر میگردیم به برجام نه با دلار ۴۰۰۰ بلکه دلار ۲۵۰۰۰
                  بورس باید منفجر شه چه مرگتونه تو فروم ها اینقدر منفی مینویسید؟؟؟
                  همه جا این دلال های بی شرم نفوذ کردند و بورس به مثابه حوی زیبا و جوانی برای پیرعجوزه خود میبینند و سم پاشی میکنند

نظر

• arman36
                    ستاره دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 962

شما که نقدی من تعجب میکنم از این همه کامنت فردختی برو بسلامت این همه کامنت گذاشتن معنیش اینکه میخوای سهامدارو گیج کنی ....وگرنه مثل من یبار میگی فروختم و میری پی کارت نه صبحوتا شب اینجا کامنت های مختلف بزاری

نظر

• arsenal2009
                      عضو فعال
                      • Jun 2015
                      • 356

یکی از بهترین تاپیک های فروم‌که داره تحلیل ارایه میده و واقعا کمک کننده هست این تاپیک هست. دوستانی که از خودشون حرفی برای گفتن ندارن و البته توانایی و شاید جرات ارایه تحلیل هم ندارند حداقل سکوت پیشه کنند .

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                        شما که نقدی من تعجب میکنم از این همه کامنت فردختی برو بسلامت این همه کامنت گذاشتن معنیش اینکه میخوای سهامدارو گیج کنی ....وگرنه مثل من یبار میگی فروختم و میری پی کارت نه صبحوتا شب اینجا کامنت های مختلف بزاری
                        پسر جان من الانم 75 درصد سهم هستم من مثل شما یک مرتبه جو گیر نمیشم تمام سرمایه ام رو دلار کنم و همه جا جار بزنم که سهام نخرید و فقط دلار بخرید بعد یک مرتبه باز بیام تمام زمین و زمان به هم بدوزم که ملت بقیه دروغ میگن فقط سهام شاخص ساز بخرید
                        شستا 20درصد از پرتفوی من بود که فروخته شد
                        من هنوزم 5درصد از دارایی هام سکه و دلار است که هیچ وقت تو زندگی این 5 درصد را دستش نزدم
                        ولی عمده سکه هام 16.2 میلیون فروختم و اینجا هم اعلام کردم
                        اگر بدونم بقیه هم مثل شما نمی‌خوان من اینجا مطلبم بزنم(هرچند که اینجا تاپیک اختصاصی بنده است) دیگه منم اصراری ندارم وقتم اینجا بزارم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Deutschland
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 838

خیلی مفید هستین برای ما
                          من که خیلی یاد میگیرم
                          سپاس

نظر

• ذوالقرنین
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 273

کارت بیسته جناب تمام ایشاا.. سلامتی خودت و خانواده ....به تحلیلهاتون ادامه بدید تلمذ می کنیم.. دعا بدرقه شما........... نظر و تجربه من هم اینه که سود درشت تو سهام کوچک هست فعلا یه عده باهوش قانون 20-80 از رونق دوباره که با ورود پول اتفاق افتاده تو سهام ده درصدی دشت خودشون رو میگیرن تا زمانی که دولت بخواهد واقعا بازار رو به سمت بالا با اطمینان حرکت دهد ... این بدین معنی نیست که شاخص سازها بریزن بلکه سو سو زنان نوسان و درجا دارن تا اون تلنگر زده بشه ...........من با تجربه 20 ساله خودم رو سرزنش می کنم وقتی که زشگزا .. قشیر ...تلیسه و .... در ده روز بالای 50 % میدن و من کماکان به اسم بنیادی رو پترول درجا و یا منفی هستم چرا که یک سردو گرم چشیده و آبدیده باید توانایی دیدن تمام زوایای تاریک بازار سرمایه رو داشته باشه در یک آن باید هم سهام شاخص ساز در دیدت باشد و در همان لحظه سهام غذایی و سیمانی و دارویی و .....و قذرت سوییچ و پرش و مانور روی همه رو با پذیرش ریسک داشته باشی ............ الان کلیت بازار داره میگه شاخص هم وزن مثبت و شاخص کل منفی و این بنظر تا مدت کوتاهی ادامه داشته باشه که باید پرش کرد رو سهام کوچک
                            آخرین ویرایش توسط ذوالقرنین؛ 2020/11/25, 04:05.

نظر

• arman36
                              ستاره دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 962

پسر جان من الانم 75 درصد سهم هستم من مثل شما یک مرتبه جو گیر نمیشم تمام سرمایه ام رو دلار کنم و همه جا جار بزنم که سهام نخرید و فقط دلار بخرید بعد یک مرتبه باز بیام تمام زمین و زمان به هم بدوزم که ملت بقیه دروغ میگن فقط سهام شاخص ساز بخرید
                              شستا 20درصد از پرتفوی من بود که فروخته شد
                              من هنوزم 5درصد از دارایی هام سکه و دلار است که هیچ وقت تو زندگی این 5 درصد را دستش نزدم
                              ولی عمده سکه هام 16.2 میلیون فروختم و اینجا هم اعلام کردم
                              اگر بدونم بقیه هم مثل شما نمی‌خوان من اینجا مطلبم بزنم(هرچند که اینجا تاپیک اختصاصی بنده است) دیگه منم اصراری ندارم وقتم اینجا بزارم
                              اولا که من از شاخص ۲میلیونی همرو نقد کردم گذاشتم سپرده بانک.... و فقط با ده درصد هربار خرید میزنم و.....شما اگه واقعا دلسوزی لطف کن ۷۵درصد سهامتو بیا اینجا بگو و هدف قیمتی هم بگو.... والا من از روزی که مطالبتو میخونم فقط میگی فردامثبته فردا منفیه فردا اول وقت منفیه بعد مثبت میشه..... یه تریدرموفق اینقدر فردا فردا نمیکنه‌.....یخورده بلند مدت فکر میکنه و میاد میگه فلان سهم یکساله بکجا میره....نه همش صبح تا شب بگه فردا فردا.....کسی که سهامداره اینقدر به فردا نگاه نمیکنه و دیدش بلند مدته.....دوستان برید کامنتهاشو بخونید متوجه میشید که فقط در مورد امروز و فردا حرف میزنه....یعنی یارو مگه سهام خریده واس فردا؟

نظر

• arman36
                                ستاره دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 962

تو هیجان این بازار پیش بینی سخته
                                بزارید ببنیم فردا بازار کدوم طرفی غش میکنه بعد
                                اینم از صف فروش شستا که تمام بازار به زیر کشید و صفوف خرید را به صف فروش کشاند مثل شپنا و شتران
                                باید فردا صف فروش شستا را جمع کنن
                                مگر نه هم صف فروش روزهای بعدی سنگین تر میشه و هم موجب تشکیل صفهای فروش سنگین در لیدرهای بازار میشه
                                متاسفانه بازار ما الان 1ساله که این رو‌ش گله ای یا همه صف فروش یا همه صف خرید را رها نکرده
                                واس نمونه دوتا از پستاش اوردم بالا همش میگه امروز فردا .....مگه شستا سهم امروز و فرداست که همرو گیج کردی؟شستا یارو خریده واس بلند مدت نه واس دو روز.....این نشون میده فقط اومدی ملتو گیج کنی .....

نظر

در حال کار...
                                X