تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
شاخص کل
فردا به کف محکمی برخورد میکنه
به نظر من اگر فردا قصد فروش دارید منفی 5 گزینه چندان جالبی نخواهد بود
بازار بدجور نامید شده و همین نامیدی و خریدهای سنگین جقوقی ها میتونه حتی روند بازار فردا را عوض کنه
من پیشنهادم اینکه اگر تا اینجا ضرر ها را تحمل کردید فردا اصرار به فروش نداشته باشید فردا اگر این کف محکم شکست بفروشید در غیر اینصورت میتونید با قیمت بالاتر هم بفروشید
اما باز هم در شاخص سازها و سهام بزرگ فرصت خریدی دیده نمیشه
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/01/15, 19:31.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
بازار همیشه باعث شگفتی بوده و هست
فردا تقریبا همه مطمئن هستند که بازار منفی میشه
ولی اگر این شگفتی فردا ایجاد شد جای تعجب نداره
یعنی فردا بازار سبز میشه و دوباره شگفتی خلق میکنه!!آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/01/15, 21:08.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازار همیشه باعث شگفتی بوده و هست
فردا تقریبا همه مطمئن هستند که بازار منفی میشه
ولی اگر این شگفتی فردا ایجاد شد جای تعجب نداره
یعنی فردا بازار سبز میشه و دوباره شگفتی خلق میکنه!!
خیلی بعید میدونم تقریبا "همه" "اطمینان" داشته باشند که فردا بازار منفی باشه !!
با معاملات چهارشنبه لیدرها ( حداقل شستا خساپا خودرو ) و همینظور تلاقی با کف قبلی ، به نظر میاد حداقل احتمال هم بخوان بدن اهالی بازار به مثبت بودن امیدوار باشن.
و اگر "احتمالا" بازار سبز بود به هیچ وجه اسمش حتی نزدیک "شگفتی" هم نیست.
و اگر احتمالا منفی بود محتمله که برای "تقریبا همه بازار "عجیب باشه . که البته حتی این هم ممکنه اتفاق هم بیفته.
نظر
-
با سلام
فردا ممکنه نیمه اول بازار منفی باشه وکم کم شاخص به طرف مثبت کشیده بشه اگر هم دستور باشه که منفی ادامه دار باشه که وحشتناکه .در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Postنوشته شما هم به نوبه خود موجد شگفتی هست !!
خیلی بعید میدونم تقریبا "همه" "اطمینان" داشته باشند که فردا بازار منفی باشه !!
با معاملات چهارشنبه لیدرها ( حداقل شستا خساپا خودرو ) و همینظور تلاقی با کف قبلی ، به نظر میاد حداقل احتمال هم بخوان بدن اهالی بازار به مثبت بودن امیدوار باشن.
و اگر "احتمالا" بازار سبز بود به هیچ وجه اسمش حتی نزدیک "شگفتی" هم نیست.
و اگر احتمالا منفی بود محتمله که برای "تقریبا همه بازار "عجیب باشه . که البته حتی این هم ممکنه اتفاق هم بیفته.
نظر
-
خب...شگفتی دقیقا همین هست که در این نقطه شاخص در این قیمت ها و بعد سنگین ترین افت ها ،
تقریبا همه سهم ها به حال خود رها بشن و هیچ حمایتی نشه و کف قبلی به راحتی شکسته بشه !
البته از این شگفتی ها در این بازار ایران زیاد دیدیم و عادی ! شده !!!!
ضمنا هنوز تا انتهای بازار امروز فاصله زیاده.
نظر
-
در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Postبا آمدن دمکراتها در آمریکا و تثبیت نرخ دلار در قیمتهای بالای 20 هزار تومن . شاخص بورس تهران به تدریج و به مرور زمان در محدوده 800 تا 900 هزار واحدی آرام خواهد گرفت
حدود دو ماه پیش اعلام کردم
نظر
-
از یه بابت خوشحالیم که دلار داره میاد پایین و این باعث خوشحالی همه مردم میشه
ولی خوب تاثیر منفی این کاهش روی بورس خیلی داره اذیت میکنه
که البته طبیعی هم هست
ولی چرا سهام غیر دلاری صف فروش هستن دیگه توجیح نداره
ولی متاسفانه کل بازار در این سونامی ایجاد شده داره نابود میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
جناب تمام یادم میاد شاخص تو محدوده ۸۰۰ هزار واحد حمایت رو اگه اشتباه نکنم یک کندل زیر خط حمایت زده بود ولی برگشت الان هم فکر میکردیم الگوی کف ۲ قلو شاید بتونه بازار رو نجات بده نظر شما چیه برمیگرده؟ یا رفتیم برا ریزش سال ۹۲ ؟البته فک نکنم سال ۹۲ به این اندازه بودبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postجناب تمام یادم میاد شاخص تو محدوده ۸۰۰ هزار واحد حمایت رو اگه اشتباه نکنم یک کندل زیر خط حمایت زده بود ولی برگشت الان هم فکر میکردیم الگوی کف ۲ قلو شاید بتونه بازار رو نجات بده نظر شما چیه برمیگرده؟ یا رفتیم برا ریزش سال ۹۲ ؟البته فک نکنم سال ۹۲ به این اندازه بود
برگشتی هم اگر باشه باید به چشم پولبک و فرصت فروش بهش نگاه کرد
فعلا روند دلار نزولی شده و این آیتم خیلی مهمی است بازار داره باهاش هیجانی برخورد میکنه و متاسفانه شاخص کل بازار در آر اس آی رفته زیر 30 واحد و میشه راحت نتیجه گرفت که یک ریزش هیجانی خواهیم داشتخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط azad. پست شده است View Postجناب تمام به نظرتون دلار تا چه قیمتی پایین میاد و به دنبال اون شاخص تا چه عددی میرسه.
ممنون
شاخص کل به ترتیب 1.05 میلیون و 900 هزار
سکه 9.8 میلیون و 7 میلیون
دلار 20 هزار و 18 هزارخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postمن سکه ۶ میلیونی را بدون تاریخ پیشبینی میکنم، بدین معنی که باز روزی شاید طی یک سال و نیم آینده سکه این قیمت را به خود خواهد دید.
اونس هم همراهی کنه هدف را میزنیم.
نظر
-
از مهرماه امسال تا امروز میشه بازار به 4 دسته سهام تقسیم کرد
1. سهام بزرگ و شاخص ساز
که بعد از یک نوسان و رشد 50 تا70 درصدی کفهای قبلی خودشون شکستن و احتمالا به افت کردن ادامه میدن
2. سهام بزرگ که نوسان خاصی ندادن و در محدوده کف قبلی در حال معامله هستن و احتمالا افت چندانی هم نمیکنن حالت خنثی دارن
3.سهام کوچک و پروژه ای که بین 100 تا 300 درصد رشد کردن و تازه وارد مرحله اصلاح شدن این سهامها از همه خطرناک تر هستن نمونه هاش زیاده فقط قبل از خرید دقت کنید نمودار بررسی کنید که تو 3 ماه گذشته بیشتر از 50 درصد رشد نکرده بشن
4. سهام کوچک که نوسانی ندادن و رشدی نکردن این گروه در این روند نزولی کلی بازار یا افتی نخواهند کرد و یا رشد مناسبی میکنن خصوصا که پروژه بازیگرها هم نبودن و تازه میتونن به پروژه تبدیل بشن و رشد خوبی داشته باشن مثل تپمپی، کسعدی، چکاوه و...خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر