تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postفردا اولین روزیه که قانون جدید برای عدم امکان حذف سفارشات در 5 دقیقه آخر مچینگ اجرا میشه
فردا نمیشه انتظار داشت صفهای خرید یا فروش زیادی در بازار دیده بشه
هر چند راه فرار از این قانون جدید هم چند روز دیگه بیرون میاد
ولی اگر دستور فروشی گذاشتید و در همان مچینگ و جلوی چشمان شما خریدار براش آمد هیچ کاری نمیتونید بکنید جز اینکه به خودتون لع و نفرین کنید که چرا جو گیر شدید و دستور فروش گذاشتید
این قانون فقط مختص همون 5 دقیقه آخره و در طول معاملات که امکان حذف وجود داره ،درسته؟
نظر
-
در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postجناب تمام-با سلام
این قانون فقط مختص همون 5 دقیقه آخره و در طول معاملات که امکان حذف وجود داره ،درسته؟
اره فقط مال همون 5 دقیقه است بقیه بازار مثل روزهای قبلخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
-
زنجان
بایکا
تاپکیش
وهنر
کسرام
-----
اینها سهامی است که صاحب داره من هیچ پیشنهاد برای خرید یا فروش اینها ندارمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
بسم الله الرحمن الرحيم10:25:00
زمان:
ارزش معاملات:8854ميليارد تومان
درصد اميد 1 :90
درصد اميد 2 :23
ريز موج1 :edame ravand ghabl
ريز موج2 :edame ravand ghabl
درصد اصلاح1 :12
درصد اصلاح2 :57
سرانه خريد چند درصد سرانه فروش هست :178
چند درصد اردر هاي خريد را دادن :531.3
حقوقي چند درصد حمايت کرده :-0.4
:چند درصد معاملات کندل سبز دادن :67از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postوهنر عرضه شد بررسی کنیدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
امروز بایکا و زنجان هم مجدد فرصت خرید میدن
زیر نظر بگیریدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
ثشاهد را 2 روز پیش گفتم در یابید یه رشد طلب داره رو 2700 صفشو دادند . به روی خودمون هم نمیاریم . بوق هم نمیزنیم . عکس از صف خریدش هم نمیذاریم
بقیه دوستان حرفه ای این سایت هم به همین شکل از جمله جناب تمام . منش و روش همگی قابل تقدیر است
اون وقت طرف داره یه مشت ات و اشغال را مثل کلوند و شکربن و شتوکا و ... را هر روز بوق میزنه و تصویر برداری میکنه انگار با دسته کورا طرفه . در حالی که بازار این 3 هفته گذشته بازدهی خیلی بهتر از این اشغالها داشته
پشت سر بقیه هم حرف میزنه
بازم میگم این شخص مشکل داره . فقط از تحلیل های تکنیکی در مورد شاخص که میگه میتونید استفاده ببرید اونم تا حدی . در مورد سهام معرفی شده اش به شدت حواس ها جمع باشه
خوش بختانه گفتنی ها گفته شد و برخی دوستان حساب کار اومد دستشون
نظر
نظر