تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    مقایسه بایکا و کسرام ؟
    هر سهمی یه روندی در معاملاتش داره . شناور و حجم معاملات و بازیگر و ... هم مزید بر علت
    کسرام نمیدند نمیدند یهو تا منفی هم میدند . در ضمن کسرام 3 روز پیش 94 میلیون و امروز 27 میلیون حجم خورده . یهو بخشی از اینها بخواند سیو سود کنند ، اون وقت مقایسه با بایکا و تاپیکش میره زیر سوال
    تاپکیش حجم روزانه اش در یک رنج تقریبی است ولی کسرام خیر
    کلا من منظورم بالا اومدن سهم نبود . اینکه بتونی بخری یا نه بود

در ضمن خرید هیچ کدو.م اینها را من صلاح نمیدونم . حتی تاپکیش . معذرت میخوام چون من برام مهم نیست کسی در مورد سهم خودم چه حرفی بزنه ، به همین دلیل برام هم فرق نداره از سهم دیگران انتقاد کنم
    من حتی ابائی ندارم در مورد سهم خودم هم بد بگم چون معتقدم در این فروم ها با اعضای اندک هیچ جوی تغئیر نمیکنه
    کسرام را تکنیکی نمیدونم ... ولی خب بنیادی و تعدیل قیمت و هر جور حساب کنی ریسک بالائی داره و اصلا معادل 13500 تومن فعلی نمی ارزه ولی خب بازار است و هزار پیچ و خم و زور پول
    من تاپکیش 1300 گفتم بخرید نه الان که داره 2 برابر میشه
    قطعا الان تاپکیش 2300 تومان ریسکش زیاده و منم در محدود 2000 تومان ازش خارج شدم
    کسرام و بایکا هم کسی نخره چون اینها هم بازی های خاصی دارن
    و منم اصلا توصیه به کسی نمیکنم بخره
    ولی من بخشی از سبدم را به این دوتا اختصاص دادم
    ابن دوتا هم اگر بازیگری که به ما گفتن داره داشته باشه خودش میدونه با سهامش چیکار کنه
    اگر مثل تاپکیش 2 برابر کرد که نوش جان خودش و کسانی که پایین خریدن اگر نتونست که بازم مهم نیست دیروز کسرام همینجا عرض کردم در 813 هر کس به سهم خوشبین نیست به صف خرید بفروش و البته امروز هم اگر کسی نخواست میتونه با سود خارج بشه بایکا هم امروز کسی نخواست میتونه با سود ازش خارج بشه(قیمت بایکا 5070 تومان)
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

10 درصد از سبد بلند مدتی ما در فاذر بوده و هست و نمیدونم این سهم کی میخواد دین خودش به سبد ما پرداخت کنه
      اینقدر بالا و پایین میکنن که بره روی روان آدم ولی خوب ما که 5- 4 ماهه با سهم هستیم اگر قیمت همین حدود 3 تومان باشه تا بعد از اعمال افزایش سرمایه هم با سهم میمانیم
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

بالاس بررسی کنید
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          من تاپکیش 1300 گفتم بخرید نه الان که داره 2 برابر میشه
          قطعا الان تاپکیش 2300 تومان ریسکش زیاده و منم در محدود 2000 تومان ازش خارج شدم
          کسرام و بایکا هم کسی نخره چون اینها هم بازی های خاصی دارن
          و منم اصلا توصیه به کسی نمیکنم بخره
          ولی من بخشی از سبدم را به این دوتا اختصاص دادم
          ابن دوتا هم اگر بازیگری که به ما گفتن داره داشته باشه خودش میدونه با سهامش چیکار کنه
          اگر مثل تاپکیش 2 برابر کرد که نوش جان خودش و کسانی که پایین خریدن اگر نتونست که بازم مهم نیست دیروز کسرام همینجا عرض کردم در 813 هر کس به سهم خوشبین نیست به صف خرید بفروش و البته امروز هم اگر کسی نخواست میتونه با سود خارج بشه بایکا هم امروز کسی نخواست میتونه با سود ازش خارج بشه(قیمت بایکا 5070 تومان)
          کسرام با نسبتهای خیلی خراب صف خرید شده
          خواهش میکنم هرکس دوست نداره الان به صف خرید بفروشه
          از اینجا به بعد در مورد کسرام مطللبی نمیزنم مسولیت نگهداری سهم با خودتون(وقتی کسی سود میکنه از ما تشکر نمیکنه ولی خدا نکنه کسی ضرر کنه اونجا ما باید بهش جواب پس بدیدم)
          بالاس هم از فردا دیگه گیر نمیاد و میشه مثل بایکا ولی اینم ممکنه با نسبتهای خراب بالا بیاد
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

زدشت در حال صف خرید شدن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

به نظر من شبنه که خساپا باز بشه با صف خرید شدنش بقیه بازار را میاره بالا
              پس امروز هیجانی عمل نکنید ایندفعه منجی بازار خساپا میشه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

بالاس بررسی کنید
                بالاس
                به طرف سقف 9400 تومان حرکت میکنه و داره یه الگوی فنجام یا کاپ میسازه
                در صورت رسیدن به سقف 9400 تومان این تحلیل آبدیت خواهد شد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

در حال خرید بالاس هستیم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

صف خرید بالاس مبارک سهامدارنش
                    امروز به نظر من بازیگرش حسابی از خجالت چند کد مزاحم که میتونستن بالاتر روند سهو خراب کنن راحت شد و از سهم بیرونشون کرد
                    سهم کوچکی مثل بالاس که کلا 150 میلیون تمام سهامش است وقتی خشک کنن تا هرجا که بخوان بالا میبرنش
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Shahin.khm
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 308

جناب تمام در این بازار نوسانی و پر افت و خیز سهامی که شما معرفی میکنید واقعا ثبات خوب و حرکت پیوسته ای دارند.
                      گرچه همه ما تحلیل خطا داریم که جزئی از ذات بازاره اما مهم برآیند کار هست.
                      بنده سود بسیار دلچسبی داشتم از کسرام و وشهر و جا داره اینجا ازتون تشکر کنم که بی منت اطلاعاتتون رو در اختیار عموم کاربرا قرار میدین.

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

سهام ما امروز عالی بودن و فرق سهم خوب و بد را باید در بازار قرمز متوجه نشد
                        چرا که وقتی بازار سبز میشه که همه چیز مثبته دیگه نیازی به تحلیل نداره فقط باید بخری
                        کسرا با صف خرید بسته شد
                        بایکا حتی حجم مبنا را پر نکرد
                        زدست امروز صف خرید شد
                        بالاس امروز با صف خرید بسته شد این سهم تازه شروع کرده و 7 روز کاری بود که صف خرید داشت و حجم مبنا را پر نمیکرد امروز به نظر من فرصت خرید خوبی داد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

حجم معاملات امروز بازار بعد از حذف بلوک ها بازم حدود 22 هزار میلیارد تومان بود که نشان از ورود پول داره
                          به نظر من شنبه بازار با باز شدن خساپا مثبت میشه اول صبح منفی است و آخر وقت مثبت بسته میشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• جواد4159
                            ستاره دار(2)
                            • Feb 2013
                            • 143

حجم معاملات امروز بازار بعد از حذف بلوک ها بازم حدود 22 هزار میلیارد تومان بود که نشان از ورود پول داره
                            به نظر من شنبه بازار با باز شدن خساپا مثبت میشه اول صبح منفی است و آخر وقت مثبت بسته میشه
                            جناب تمام واس شنبه کدام گروها واس خرید خوب هستن؟پالایش یا بانک یا خودرو؟

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

در اصل توسط جواد4159 پست شده است View Post
                              جناب تمام واس شنبه کدام گروها واس خرید خوب هستن؟پالایش یا بانک یا خودرو؟
                              بررسی میکنم اطلاع میدم
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

با آمدن خبر بازگشایی صندوق پالایش گروه پالایشی ها را حسابی داغ کردن و صف خرید کردن تا صندوق پالایش را آبرومندانه باز کنن ولی اگر بعدش ولش کردن و دیگه کسی گله و شکایت نکنه
                                متاسفانه تصویر ما از رفتار دولت و صندوق پالایش و گروه پالایشی درست بود و امروز صندوق و گروه پالایشی را رها کردن
                                فردا کسی به دولت ایرادی بگیره جواب میدن خوب صندوق 19 درصد مثبت باز شد میخواستی بفروشی
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X