تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
    سلام
    نظرتون رو بانک ها چیه
    میتونن حرکت کنن از امروز ؟
    سلام
    به نظر من این گروه میتونه رشد خوبی داشته باشه ولی فعلا مثل تمام بازار در مقاومت شاخص گیر کردن
    اگر شاخص بتونه خودش جمع و جور کنه این گروه هم رشد میکنه
    ولی فعلا زور شاخص کم شده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

وهنر را من هیچ وقت نفهمیدم چرا مثل بقیه بازار رشد نکرد
      سهم در شهریور 98 با قیمت 210 تومان وارد بازار شد
      و الان بعد از رشدهای نجومی بازار این سهم تازه شده 500 تومان
      من در تابستان گذشته انتظار داشتم این سهمو بالای 2 تومان ببینم و شاید 3 تومان ولی خوب نهایتا تا 860 تومان رشد کرد و بعد هم اصلاح تا 400 تومان
      نمیدونم شاید گروه جدیدی که روی سهم کار میکنه بتونه این بچه یتیم را ببره روی 2 هزار تومان
      ولی فعلا از نظر تکنیکالی سقف قبلی در 860 تومان هدف است
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• kh25
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 694

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        وهنر را من هیچ وقت نفهمیدم چرا مثل بقیه بازار رشد نکرد
        سهم در شهریور 98 با قیمت 210 تومان وارد بازار شد
        و الان بعد از رشدهای نجومی بازار این سهم تازه شده 500 تومان
        من در تابستان گذشته انتظار داشتم این سهمو بالای 2 تومان ببینم و شاید 3 تومان ولی خوب نهایتا تا 860 تومان رشد کرد و بعد هم اصلاح تا 400 تومان
        نمیدونم شاید گروه جدیدی که روی سهم کار میکنه بتونه این بچه یتیم را ببره روی 2 هزار تومان
        ولی فعلا از نظر تکنیکالی سقف قبلی در 860 تومان هدف است
        دوست عزیز این سهم بازیگر نوسانگیر داره من از 720نومن باهاش هستم تا400امده و در این راه شاید 20بار نوسان گرفتن این اخرش همون حدود700هست
        فعلا ببینیم چند تا نوسان دیگر خواهند گرفت فکر نمیکنم هیچ وقت به هزار برسه(نظر شخصی و حتما اشتباه)

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
          دوست عزیز این سهم بازیگر نوسانگیر داره من از 720نومن باهاش هستم تا400امده و در این راه شاید 20بار نوسان گرفتن این اخرش همون حدود700هست
          فعلا ببینیم چند تا نوسان دیگر خواهند گرفت فکر نمیکنم هیچ وقت به هزار برسه(نظر شخصی و حتما اشتباه)
          بازیگر قبلی سهم که تو تابستان میخواست سهمو تا 3 تومان ببره چند گروه بودن که از ذکر اسامی معذورم من خودم روی 600 قصد ورود داشتم یکیشون گفت وارد نشو آشپز چندتا شده و در نهایت هم با هم دعواشون شد و سهمو ول کردن
          از اون سه گروه هیچ کدوم توی سهم نیستند
          الان بازیگر این سهم همون بازیگر کسرام است
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

ارزش معاملات امروز بازار حدود 19 هزار میلیارد تومان بوده است
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/12/08, 16:19.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

الان حدودا یکماه هست که سهام کوچیک یکه تازی میکنن و سهام بزرگ لنگ لنگان حرکت میکنن
              اگر همین رویه در بازار ادامه دار بشه من در پرتفوی خودم تجدید نظر میکنم و درصد سهام کوچیک سبدم را از 40 درصد فعلی به 70درصد افزایش میدم
              ...
              ما در جهت مدیریت ریسک از یکماه پیش تا امروز فقط 40 درصد سبد را به سهام کوچیک اختصاص دادیم
              نتیجه این شده که میانگین سود در سبد سهام کوچک سبد شده 58 درصد سود
              میانگین سود در سبد سهام بزرگ ما شده 26 درصد سود
              و همین داره نشون میده بازی که ما یکماه پیش در سهام کوچک دیدیم همچنان ادامه دار است
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

برای فردا سهام زیر بررسی کنید
                زنجان(نزدیک سقف)
                بایکا(نزدیک مقاومت)
                وهنر
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Saba60
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 112

فروی هم از اون سهم هایی که حرف زیادی برای گفتن داره. بنیادی شرکت که جای تعریف باقی نمی ذاره! خود p به e شرکت در قیاس با گروه گویای همه چیز هست. ضمنا قیمت جهانی روی بالای ۲۸۰۰ دلار، ...
                  @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

برای فردا سهام زیر بررسی کنید
                    زنجان(نزدیک سقف)
                    بایکا(نزدیک مقاومت)
                    وهنر
                    زنجان اگر 1070 تومان رد کنه تا 1500 مشکلی نداره
                    بایکا اگر 6160 را رد کنه بازیگرش هرکاری دلش بخواد و تا هرجا بخواد میبره بالا
                    وهنر تازه شروع کرده کف سهم 400 بوده اینم اگر داستان کسرام بشه هر روز با صف خرید کم جون میره بالا
                    حالا باید نشست و دید بازیگران محترم عیارشون نشون بدن
                    هر کدوم به روش خودش
                    سه تا سهم از سه تا بازیگر مختلف
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

فملی امروز خیلی حجم خورد و متاسفانه حقوقی خیلی فروخت
                      اگر فردا نتونن اینو کنترل کنن بازار فشار فرو‌شش بیشتر میشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

جناب تمام نظر کلی تون در مورد بازار از الان تا اخر سال چیه؟؟؟
                        به نظرتون اون بالایی که میگن بازار داره اتفاق می یوفته و شاخص به دو میلیون میرسه تا اخر سال؟؟؟
                        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

شاخص کل

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          جناب تمام نظر کلی تون در مورد بازار از الان تا اخر سال چیه؟؟؟
                          به نظرتون اون بالایی که میگن بازار داره اتفاق می یوفته و شاخص به دو میلیون میرسه تا اخر سال؟؟؟
                          شاخص الان یه جایی قرار گرفته که نه میشه گفت نزول میکنه نه میشه گفت رشد میکنه
                          اگر شاخص رفت روی1.7 میلیونی میشه امیدوار شد شاخص به سقف قبلی هم برگرده
                          ولی اگر مجدد آمد زیر ابر ایچیمو اون وقت باید نگران شد چون اونجا باید گفت روند هنوزم نزولی است و هدف 900 هزاری را نوید میده
                          فعلا در گارد احتیاط باید معامله کرد
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Hssn_mohammadi
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 220

سلام
                            جناب تمام تا ۱۷۰۰ می شه امیدوار بود شاخص بره بالا؟ از اونجا ممکنه بره بالا تر از سقف قبلی یا بیاد پایین تا ۹۰۰
                            آخرین ویرایش توسط Hssn_mohammadi؛ 2020/12/08, 22:58.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                              سلام
                              جناب تمام می شه تا ۱۷۰۰ می شه امیدوار بود شاخص بره بالا؟ از اونجا ممکنه بره بالا تر از سقف قبلی یا بیاد پایین تا ۹۰۰
                              الان شاخص توی ابرهای ایچیمو قرار گرفته خارج شدن از این ابرها جهت بازار مشخص میکنه تا زمانی که از این ابرها خارج نشه هر اظهار نظری میتونه اشتباه باشه امروز خودرو و خساپا کندول ثبت کردن که نشون از دو دلی بازار و نبود روند حکایت داشت
                              کندل امروز در خودرو و خساپا کاملا گیج بودن بازار نشون میداد بازاری که نمیتونه تصمیم بگیره بریزه یا رشد کنه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

فردا اولین روزیه که قانون جدید برای عدم امکان حذف سفارشات در 5 دقیقه آخر مچینگ اجرا میشه
                                فردا نمیشه انتظار داشت صفهای خرید یا فروش زیادی در بازار دیده بشه
                                هر چند راه فرار از این قانون جدید هم چند روز دیگه بیرون میاد
                                ولی اگر دستور فروشی گذاشتید و در همان مچینگ و جلوی چشمان شما خریدار براش آمد هیچ کاری نمی‌تونید بکنید جز اینکه به خودتون لع و نفرین کنید که چرا جو گیر شدید و دستور فروش گذاشتید
                                یه خوبی این قانون اینکه کسی لا اقل توی اون 5 دقیقه آخر صف خرید با فروش فیک نمیتونه بزاره و عیار سهم قبل از بازار مشخص میشه
                                و اون روش قدیمی که حالا یه سرخطی میزنم اگر فروشنده یا خریدار آمد کنسل میکنم هم زیاد جواب نمیده
                                انشالله که کلا این مچینگ حذف کنن تا ملت از این سفته بازی راحت بشن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X