تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • منیب
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 2440

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

?علت توقف ۱۵۲ هزار خودرو در پارکینگ‌های خودروسازان

▫️از دید برخی، خودروهای دپویی در واقع احتکار شده‌اند و با قیمت‌هایی بالاتر به فروش بروند. این در حالی است که خودروسازان می‌گویند دپویی‌ها کسری قطعه دارند و در انتظار تامین قطعات برای تجاری‌سازی هستند.

▫️تا پیش از بروز پدیده «خودروهای ناقص»، خودروسازان در واکنش به پر بودن پارکینگ‌ها معمولا عنوان می‌کردند که محصولات انبار شده، در انتظار حمل به مقاصد شهرستانی برای تحویل به مشتریان هستند.

▫️گاهی نیز دلایل دیگری مانند مشکلات شماره‌گذاری، در توجیه دپوی خودروها مطرح می‌شود، به‌خصوص حالا که خودروسازان حق ندارند محصول بدون پلاک عرضه کنند.
    @Tppress

دوسهم حلبی سازحلال بخوانیدبالارا
    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

تمام فروش بازار به خاطر شایعه فوت رهبر بود جالبه که یه عکس جعلی هم از شبکه خبر گذاشته بودن که نشست فوری مجلس خبرگان نشون میداده
      واقعا گاهی باید بجای توجه به شایعات فقط سهامداری کرد
      حالا که این شایعه تکذیب شده و حتی خود اون روزنامه نگار اسرائیلی که این شایعه را ساخته بود هم تکذیب کرده
      یه عده ای دست و پاشون داره میلرزه که فردا چطوری سرخطی بزنن و سهامی که از دست دادن رو مجدد بخرن
      ولی حالا امروز که گذشت ولی هرجا دیدین صف فروشی شده نرید ته صف فروش قبلش از خودتون بپرسید دلیل معامله کردن شما چی بود و شایعه ای هم بوده صحت داره نداره و....
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

شایعه‌سازی هدفمند برای آشفته کردن افکار عمومی/ دروغی که باز هم تکرار شد
        داستان تکراری شایعه‌سازی رسانه‌های خارجی و ضدانقلاب درباره سلامتی رهبر انقلاب باز هم اتفاق افتاد. این بار هفته‌نامه آمریکایی نیوزویک در حساب توییتری خود، خبر از اوضاع نابسامان جسمی رهبر انقلاب داد! توهم این رسانه آنقدر بالا گرفت که موضوع انتقال قدرت را هم مطرح کرد!

شایعه‌سازی هدفمند برای آشفته کردن افکار عمومی/ دروغی که باز هم تکرار شد
        حوزه امام و رهبری خبرگزاری فارس: داستان تکراری شایعه‌سازی رسانه‌های خارجی و ضدانقلاب درباره سلامتی رهبر انقلاب باز هم اتفاق افتاد.

این بار هفته‌نامه آمریکایی نیوزویک در حساب توییتری خود، خبر از اوضاع نابسامان جسمی رهبر انقلاب داد! توهم این رسانه آنقدر بالا گرفت که موضوع انتقال قدرت را هم مطرح کرد!

امّا برای اینکه سناریوی ساختگی ضدانقلاب، طبق برنامه پیش برود و این خبرسازی، تأثیر خود را بر افکار عمومی ایران بگذارد، سایر اضلاع نیز دست‌به‌کار شدند و خط شایعه‌سازی درباره رهبر انقلاب را در داخل کشور، پی گرفتند تا همه چیز واقعی جلوه داده شود.

بر همین اساس، از صبح امروز تصویری جعلی از زیرنویس شبکه خبر در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست شد که از جلسه فوری مجلس خبرگان رهبری خبر می‌داد.

در واکنش به این خبرسازی‌ها، ابتدا عضو دفتر رهبر معظّم انقلاب در توییتی، از سلامتی کامل رهبر انقلاب خبر داد و شایعه رسانه‌های خارجی را تکذیب کرد.

در ادامه، دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری در اطلاعیه‌ای، برگزاری جلسه فوری این مجلس را تکذیب کرد.

دست آخر، شبکه خبر نیز در خبر کوتاهی، توضیح داد که تصویری که در شبکه‌های اجتماعی درباره زیرنویس شبکه خبر از جلسه فوری مجلس خبرگان، پخش شده، ساختگی است و چنین خبری صحت ندارد.

به‌نظر می‌رسد، خبرسازی‌های گاه و بی‌گاه درباره سلامتی رهبر انقلاب، یکی از اضلاع اصلی جنگ همه‌جانبه دشمن علیه کشور را شامل می‌شود که هدف آن آشفته‌کردن افکار عمومی و تضعیف روحیه مردم و ایجاد حس بی‌ثباتی در کشور است.

انتهای پیام/
        شایعه‌سازی هدفمند برای آشفته کردن افکار عمومی/ دروغی که باز هم تکرار شد | خبرگزاری فارس
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• TARGET
          عضو فعال
          • Nov 2014
          • 2282

خیلی ناجوانمردانه بود! دیروز هم همین فروم یکی نوشت منتهی سریع بی خیال شد! کاملا هدفمند بود!
          سایپایی که ۱ میلیارد صف داشت دیروز و همینطور امروز و هر نفر ۲۸۰ میلیون هر کد خریده بود را امروز منفی چهارشنبه دادند!!!

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

خوب اینم تکذیبیه خبرگزاری فارس
            یعنی صبح که رفتید توی صف فروش خودرو یا توی منفی خساپا فروختید
            اصلا با خودتون حساب نکردید که دیروز همین خساپا را هر کد حقیقی با سرانه حدود 270 میلیون خریده بوده
            یا وقتی پایانی خودرو بالاست شما چطوری توی صف فروش فروختی؟ ؟
            یا خگستر چطوری توی منفی پس فردا فروختی؟
            خداییش یه تجدید نظری در معاملات خودتون بکنید
            اینجوری فقط خودتون بدبخت میکنید
            فردا همین خگستر و خساپا صف خرید میشن و شما مجبوری مجدد توی صف با التماس دنبال سهامت بگردی
            شانس بیاری خودرو را بتونی اول وقت قبل از صف خرید شدن بخری.
            الان ایران نیشنال هم داره تکذیبیه را پخش میکنه
            حالا که کلاه گشادی سرتون رفته
            برید از الان انگشتان مبارک گرم کنید تا فردا سهامی که در صف فروش فروختید را فردا بتونید در صف خرید پس بگیرید
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/12/07, 17:34.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

ارزش معامله بازار امروز به اعداد طلایی تابستان گذشته نزدیک شد
              ارزش معاملات امروز بازار (بدون بلوک ها) به رقمی بیشتر از 27 هزار میلیارد تومان رسید
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

واقعیات عینی مثل اومدن بایدن و برگشت به برجام و امکان فروش نفت و رفع سایه جنگ! بازار حبابی ملک و خودرو و سکه را کاهشی نمیکند اما یه شایعه داغون و نخ نما
                بورسی را که در کف کف هست به کما میبرد!
                انگار بعضی ها باید با اخبار بخرند و با اخبار حتی کذب باید بفروشند!!!

نظر

• Deutschland
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 838

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  ارزش معامله بازار امروز به اعداد طلایی تابستان گذشته نزدیک شد
                  ارزش معاملات امروز بازار (بدون بلوک ها) به رقمی بیشتر از 27 هزار میلیارد تومان رسید
                  این خوب نیست
                  من اول وقت دیدم دارن خالی میکنن
                  تو بازاردیگه خبری نیست
                  ملک ۲۰٪ریخت
                  تو بورس ۲۰٪ سود بکند میفروشه ترف
                  من فکر کنم شستا و خودرو ۵۰٪ دگه بریزن
                  شستا تا ۱۵میاد راحتخودروتا ۲

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                    این خوب نیست
                    من اول وقت دیدم دارن خالی میکنن
                    تو بازاردیگه خبری نیست
                    ملک ۲۰٪ریخت
                    تو بورس ۲۰٪ سود بکند میفروشه ترف
                    من فکر کنم شستا و خودرو ۵۰٪ دگه بریزن
                    شستا تا ۱۵میاد راحتخودروتا ۲
                    بله بله
                    شستا تا 150 تومان هم ممکنه افت کنه
                    خودرو هم به نظرم میاد زیر 20 تومان و چند وقت دیگه هم صبر کنید رایگان میفروشن با یه ساندیس.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Deutschland
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 838

شستا مگه دست کی هست
                      به راحتی میارن پاین تا ۱۰ با ۲تا باز و بستن
                      و راحت میبرن تا ۱۲۰.۰۰۰
                      من سال ۹۱ امدم بورس و دیدم چه جوری عراقچی چه سیگنالی داد
                      تیبنیا گفت ۵۰۰۰میلیارد و وو
                      ایرانیم دگه
                      سویس نیست که
                      من فکرم این هست
                      نمیزارن کسی ۲۰٪ بیشتر سود کند تا انتخاباتس
                      مگر تک سهام یا گوروهی
                      یادم هست قندی ها بتا بودن
                      بگزریم،کلی یاد میگیرم از شما سپاس
                      از سامان ارومبورس و فرشید هم کلی یاد گرفتم
                      خبر ندارین ازشون؟

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

فردا اولین روزیه که قانون جدید برای عدم امکان حذف سفارشات در 5 دقیقه آخر مچینگ اجرا میشه
                        فردا نمیشه انتظار داشت صفهای خرید یا فروش زیادی در بازار دیده بشه
                        هر چند راه فرار از این قانون جدید هم چند روز دیگه بیرون میاد
                        ولی اگر دستور فروشی گذاشتید و در همان مچینگ و جلوی چشمان شما خریدار براش آمد هیچ کاری نمی‌تونید بکنید جز اینکه به خودتون لع و نفرین کنید که چرا جو گیر شدید و دستور فروش گذاشتید
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ali2
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 49

در مورد معاملات خساپا چند نکته وجود داشت که به نظرم معاملات دیروز سهم برای اینکه امروز خالی کنند انجام شد به طوری که 200 میلیون سهم به سرانه 270 به هر نفر فروخته شد چه بسا که معاملات درون گروهی بود امرو نیم ساعت اول حدود 1میلیارد وهشتصد میلیون سهم به ملت انداختند پس چه بسا اون 200 میلیون دیروز یه تله ای بیش نبود ساعت 9/30 صبح بازار به سمت منفی میرفت و شایعاتی هم وجود نداشت پس نباید منفی امروز را به شایعات ربط داد/

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط ali2 پست شده است View Post
                            در مورد معاملات خساپا چند نکته وجود داشت که به نظرم معاملات دیروز سهم برای اینکه امروز خالی کنند انجام شد به طوری که 200 میلیون سهم به سرانه 270 به هر نفر فروخته شد چه بسا که معاملات درون گروهی بود امرو نیم ساعت اول حدود 1میلیارد وهشتصد میلیون سهم به ملت انداختند پس چه بسا اون 200 میلیون دیروز یه تله ای بیش نبود ساعت 9/30 صبح بازار به سمت منفی میرفت و شایعاتی هم وجود نداشت پس نباید منفی امروز را به شایعات ربط داد/
                            این شایعه دیشب حدود ساعت 10 منتشر شد
                            و اولش هم مربوط به تویت ادی کوهن اسرائیلی بود بعد امروز صبح یه خبر گذاری آمریکایی هم توییت کرد و ادامه ماجرا.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

اون سالی که برجام تصویب شد کسی فکرشو نمیکرد توافق ایجاد بشه ولی بعدش بیشترین بازدهی بازار را گروه خودرو داشتن و تقریبا بقیه بازار درجا زد
                              الان بایدن میگه برمیگردیم به برجام ایران هم که کاملا مشخصه چاره ای نداره جز توافق
                              حالا این وسط اما و اگر ها در نهایت به اجرای مجدد برجام منتهی میشه این سنگ اندازی ها و نظرات مختلف هم فقط بحث بر سر گرفت امتیاز بیشتره
                              چیزی که مهمه این که آمریکا به برجام برمیگرده و اولین تحریمی که برمیداره تحریم خودرو خواهد بود
                              از 2 ماه دیگه قرار دادهای خودرویی ها با اروپا شروع میشه
                              شاید بازار از الان بره به استقبال برگشت پژو و رنو و.... به ایران و اینو باید در قیمت سهام خودرو سازها نمایان کنه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4104

در اصل توسط ali2 پست شده است View Post
                                موافقم
                                از دیروز عده ای تصمیم به خالی کردن داشتند و امروز عملی تر شد . بازاری که 3 ماه خون بالا اورد ، حالا کوتاه مدت دو ، سه هفته ای وقتی 30-40 تا بالای 50% به خریداران روزهای قبل گین میده ،یک اکازیون و خرید لاکچری محسوب میشه ( بخصوص با وضعیت وخیم کسب و کار در ایام کرونا و عدم جذابیت بازارهای موازی ) و مشخصه که انگیزه برای سیو سود را بالا میبره . طرف سهم خریده 10-20 روز پیش ، حالا سیو سود میکنه و خیلی هم خوشحال است
                                منظورم به سهامدارانی است که نقدینگی پارک شده داشته باشند نه کسانی که از قبل سهم داشتند . حتی ممکنه عده ای با ضرر کمتر قصد خروج بگیرند
                                در همین سایت خیلی ها هستند خرید فروش های روزانه و چند روزه دارند و قطعا خیلی هاشون امروز فروشنده بودند بدون توجه به شایعه یا حتی وقتی فروختند که شایعه ای در کار نبوده
                                چون هنوزم به بازار فعلی اعتماد کامل برنگشته

منم کمترین ارتباطی به وضعیت بازار و شایعه ای که دوستمون میگند نمی بینم
                                در ضمن الان از زبان دوست خوبمون میشنوم که چنین شایه ای بوده ولی هیچ ارتباطی بین وضعیت بازار امروز و شایعه نمی بینم
                                اصلا این شایعه را کسی شنید در طول روز و بازار ؟
                                والا من که رسانه های ماهواره ای و گوشی و اخبار را زیر و رو میکنم اصلا چنین چیزی ندیدم
                                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/07, 22:37.

نظر

در حال کار...
                                X