کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تکنیکالیستها اعتقاد دارن نمودار میتونه پیش بینی و آینده را پیشگویی کنه اما با زبان اعداد و خطوط
یعنی وقتی سقفهای تاریخی شکسته میشه و بازار نمیتونه قبول کنه که این سهم باید رشد کنه ولی تکنیکال میگه سیگنال خریده و بعد از رشدهای زیاد اخبار خوب سهم یکی یکی میاد بیرون
و یا برعکس
یا در نمودارهای کلی شاخص کل یا داوجونز یا نزدک و...... وقتی تکنیکال پیش بینی ریزش سنگین میکنه کسی باورش نمیشه اما بعدا خبر بنیادی میاد که دلیل ریزش میشه
مثلا در شاخص داو جونز موج شمار ها در امواج الیوت از تابستان گذشته اتمام موج 5 اصلی را نوید میدادن ولی شاخص ریزش نمیکرد و اون بالا در حال مقاومت بود
و کسی هم باور نمیکرد این شاخص ریزش سنگین داشته باشه
اما در نهایت دلیل بنیادی آمد دلیلی که دنیا را تکان داد کرونا و باز هم تکنیکال ثابت کرد با پرچم داری امواج الیوت پیشگوی اول دنیاست
...
امروز نگاهی به سهام شاخص ساز و سهامهایی انداختم که از نظر بنیادی در حال حاضر باید رشد کنن ولی اگر روندهای اصلی را از دست بدن یا باید بگیم تکنیکال اشتباه میکنه و یا باید قبول کنیم تکنیکال چیزی را میبینه که ما فعلا ازش بیخبریم
برای نمونه یک سهم کوچیک را بررسی میکنیم
ریشمک
این سهم کاملا صادراتی است و شیرین بیان تولید میکنه و قطعا باید با نرخ دلار و وضعیت فروشش سود عالی بسازه و از نظر بنیادی الان در وضعیت عالی قرار داره
و باید رشد کنه
ولی در نمودار دیده میشه که سهم داره یکی یکی حمایتها را از دست میده و اگر 3200 تومان که روی روند اصلی است را از دست بده باید منتظر یک اصلاح عمیق از سهم باشید افت قیمتی که میتونه 2250 تومان یا 1500 تومان و در نهایت 1100 تومان تمام بشه
ولی این پیش بینی فعلا با بنیادی سهم همخوانی نداره
ولی اگر روند صعودی در 3200 تومان شکسته بشه اونجاست که تکنیکال به افت بیشتر تاکید میکنه
و باید منتظر بمونیم تا اخبار بنیادی این ریزش و اصلاح هم منتشر بشه
جالب اینجاست که تکنیکال خیلی انعطاف پذیر عمل میکنه یعنی
اگر از کف این کانال سهم برگشت خوبی داشته باشه اون وقت تکنیکال سقف کانال در 10 هزار تومان نشون میده و هم جهت با بنیادی سهم عمل میکنه
حالا منتظر میمونیم ببنیم تکنیکال شرایط بد برای سهم پیش بینی میکنه یا شرایط خوب را
حالا همین مثال را برای اکثر شاخص سازها شاهد هستیم یعنی در نقاطی هستن که یکی دو روز دیگه با همین وضعیت معامله کنن و منفی بشن باید منتظر اخبار ناخوش آینده بنیادی از کلیت بازار باشیم
و در صورت برگشت میشه به هم جهتی بنیادی بازار و تکنیکال امیدوار شد
ریشمک که در 3300 تومان معرفی شد
اکنون در 5700 تومان صف خرید است
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازدهی سهامی کوچک که طی یکماه گذشته در این تاپیک معرفی شد
برکت 70%
ریشمک 75%
زدشت 80%
بایکا 62%
کسرام 68%
بالاس 30%
تاپکیش 110%
سفاسی 50%
ولغدر 75%
کرازی 80%
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
وسپهر
این سهم عرضه اولیه تاریخچه زیادی نداره و نمیشه تحلیل تکنکیال درستی از سهم انجام داد ولی با توجه به بازدهی اندک قبلی در حد 60% و بازدهی فعلی 19% از زمان عرضه اولیه میشه انتظار داشت بتونه سقف قبلی را شکسته و به اعداد بالاتر دست پیدا کنه
بازارگردان وسپهر حدود 2.25 میلیارد سهم از شناوری شرکت را در محدود 1300 تومان خریده پس زیر 1300 تومان اصلا به فکر فروش نیافنید
خریدهای بازارگردان تکمیل شده از اینجا به بعد باید به فکر حرکت دادن قیمت سهام باشه اگر 5 روز کاری بازارگردان وسپهر را قفل تو صف خرید کرد تعجب نمیکنم
خدا خواست و ما توانستیم
اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال نشان میدهد بخشی از وزارت دفاع، سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی (نیما) بانک مرکزی را برای تامین منابع ارزی و ریالی مورد نیاز سپاه قدس به خدمت گرفته و برای این منظور در حجم دهها میلیون دلار و یورو از صرافیهای مختلف استفاده میکند.
یکی از مدیران ارشد سیستم بانکی کشور که این اطلاعات را به شرط محفوظ ماندن نامش در اختیار ایران اینترنشنال گذاشته، میگوید این مجموعه برای دریافت ارز از سامانه نیما، از نام و مدارک صرافیهای مجاز استفاده کرده و قراردادهای صوری به بانک مرکزی ارائه میدهند. به گفته این منبع، «بانک مرکزی با آگاهی به صوری بودن این قراردادها، تخصیص دهها میلیون دلار از پولهایی که به مردم ایران تعلق دارد و باید برای تجارت مستمر در اختیار تاجران و بازرگانان کشور در حوزه واردات قرار بگیرد، را برای عوامل وزارت دفاع و نیروی قدس سپاه امکانپذیر میسازد.»
به گفته عبدالناصر همتی رییس بانک مرکزی، از ابتدای سال جاری، ۱۵ میلیارد دلار ارز برای واردات از محل ارز صادرکنندگان در سامانه نیما تامین شده است.
اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال نشان میدهد از این فرآیند به صورت عمده در راستای تبدیل ریال به دلار از سوی بخشی از نیروهای حاکمیتی در ایران و به منظور تامین ارز مورد نیاز نیروی قدس استفاده شده است.
بنا بر همین اطلاعات، غلامرضا پناهی، معاون امور ارزی بانک مرکزی، انجام این معاملات صوری را تایید کرده است. مدیر بانکی که با ما صحبت میکرد، میگوید استفاده نیروی قدس از سامانه نیما در چنین حجمی، آسیب چشمگیری بر نرخ ارز وارد میکند و باعث کاهش تامین ارز مورد نیاز برای واردات کالا و دارو میشود.
به گفته این منبع بانکی، این نقل و انتقالات را معاون آماد، تحقیقات و امور صنعتی وزارت دفاع برای نیروی قدس از طریق مجموعهای از صرافیهای وابسته یا در پیوند با آن، هماهنگ میکند: «سردار سپاهی سیدحجتلله قریشی، معاون آماد و تحقیقات صنعتی وزارت دفاع و رضاقلی اسماعیلی از همکاران او در وزارت دفاع، دو مقام عالیرتبهای هستند که به صورت مستقیم با این صرافی ها ارتباط دارند.»
از گفتههای این مقام عالیرتبه بانکی و اطلاعاتی درباره تبادلات ارزی میتوان نتیجه کلیتری هم گرفت. وضعیت بحرانی فعلی اقتصاد در ایران، شاید بیش از همه ناشی از فساد متراکمی است که برآیند همدستی نهادهای نظامی و اقتصادی برای اهدافی است که نظام حاکم ورای خواست و بیارتباط با منافع عمومی مردم دنبال می کند.[COLOR=rgba(var(--f52,142,142,142),1)]2 Std.[/COLOR]
شاخص سرمایه گداری
بنابر ماهیت فعالیت این گروه همیشه رشد این گروه بعد از رشد کلی بازار اتفاق افتاده و پس از آن فاصله خود را با مقدار رشد شاخص کل و شاخص هم وزن کاهش میدهد
شاخص کل از کف خود 26% رشد کرده است و شاخص سرمایه گذاری 10% رشد داشته است انتظار میره شاخص سرمایه گذاری هم با رشد 10-15 درصد در گروه خود فاصله اش را با شاخص کل تنظیم نماید
خدا خواست و ما توانستیم
یکسری سهام که از قبل یا خریده بودیم و یا زیر نظر داشتیم به مقاومت های مهمی رسیدن من شخضا سهام زیر را در صورت انجام اصلاح لازم و جذاب شدن از لحاظ اندیکاتور ها مجدد اضافه میکنم البته باید حداقل 3-5 روزی را اصلاح داشته باشن و از مقاومت هم عبور کرده باشن
تاپکیش،کسرام،زنجان،فزرین،کرازی
خدا خواست و ما توانستیم
خودرو
فردا یا خودرو با یه کندل قوی از ابرهای ایچیمو خارج میشه و روی 435 تومان تثبیت میشه و کل بازار بالا میکشه و یا با منفی شدن واگرایی منفی در آر اس ای را تایید میکنه و میره به سمت کف ابرها و تمام بازار با خودش به زیر میکشه
فردا لازم نیست همه بازار رصد کنید تا ببنید سر بازار چی میاد فقط همین خودرو را حسابی نگاه کنید تا جهت بازار دستتون بیاد
خدا خواست و ما توانستیم
خودرو
فردا یا خودرو با یه کندل قوی از ابرهای ایچیمو خارج میشه و روی 435 تومان تثبیت میشه و کل بازار بالا میکشه و یا با منفی شدن واگرایی منفی در آر اس ای را تایید میکنه و میره به سمت کف ابرها و تمام بازار با خودش به زیر میکشه
فردا لازم نیست همه بازار رصد کنید تا ببنید سر بازار چی میاد فقط همین خودرو را حسابی نگاه کنید تا جهت بازار دستتون بیاد
خدا خواست و ما توانستیم
خودرو
سلام
تاثیرگذاری این نماد در جو عمومی بازار رو نمیشه انکار کرد
ولی این موضوع اقلا در چند وقت اخیر کمرنک تر شده بطوری که در هفته های اخیر حتی بعضا در خود گروه خودرویی برخی نمادها خلاف جهتش حرکت کردن چه رسد به بقیه بازار. خیلی از نمادها در این چند وقته فارغ از وضعیت خودرو رشد/افت داشتند و توجهی بهش نداشتند
قبلا درمورد تاثیر شستا هم اینگونه اغراق امیز صحبت میکردید که مشاهده کردیم بازار اهمیتی خاصی به نماد و تاثیر گذاری در بازار نداد( به معنای بی تاثیر بودن نیست) . برخی اظهارنطرها با داشتن تجربه بالا تناسبی ندارد مانند همان عرضه خودرو در حد حجم مبنا یا تغییر ناگهانی حکم تک سهمی و موارد دیگر!
موید باشید
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
سلام
تاثیرگذاری این نماد در جو عمومی بازار رو نمیشه انکار کرد
ولی این موضوع اقلا در چند وقت اخیر کمرنک تر شده بطوری که در هفته های اخیر حتی بعضا در خود گروه خودرویی برخی نمادها خلاف جهتش حرکت کردن چه رسد به بقیه بازار. خیلی از نمادها در این چند وقته فارغ از وضعیت خودرو رشد/افت داشتند و توجهی بهش نداشتند
قبلا درمورد تاثیر شستا هم اینگونه اغراق امیز صحبت میکردید که مشاهده کردیم بازار اهمیتی خاصی به نماد و تاثیر گذاری در بازار نداد( به معنای بی تاثیر بودن نیست) . برخی اظهارنطرها با داشتن تجربه بالا تناسبی ندارد مانند همان عرضه خودرو در حد حجم مبنا یا تغییر ناگهانی حکم تک سهمی و موارد دیگر!
موید باشید
سلام
شما اگر دقت کنی متوجه میشی که در این چند وقت اخیر نه شستا صف خرید یا فروشی داشته نه خودرو
شما فکر میکنی علت گیج زدن بازار این روزها چیه؟؟
غیر از اینکه خودرو خساپا و شستا نه منفی زیادی میزنن نه مثبت زیاد
واقعیت تاثیر گذاری این دوتا هنوز برای شما مشخص نشده؟
ولی اگر منظور شما اینکه چرا بقیه بازار مثبت است و شاخص سازها گیج میزنن باید عرض کنم
من خودم از یکماه پیش پیشنهاد رفتن به سمت سهام کوچک دادم
منظور من هم از بازار شاخص کل و سهام شاخص ساز است
که طی یکماه گذشته بازار هم جهت با مواردی بوده که گفتم
و هنوزم به مطالبی که زده ام اعتقاد دارم و یکبار دیگه تکرار میکنم
شستا صف فروش سنگین بشه بازار پایین میکشه
خودرو صف فروش سنگین بشه بازار به زیر میکشه
و اگر صف خرید بشن بازار میکشن بالا
....
ولی بازم تکرار میکنم راه سهام کوچیک از شاخص سازها حداقل یکماه است جدا شده و سهام کوچیک بازیگر محور بیشتر بازدهی را طی یکماه گذشته داشته و خواهند داشت
...
یک خواهشی هم من از همه دوستان دارم
لطفا مطالب نوشته شده را یا کامل بخونید یا کلا چیزی نخونید که باعث ایجاد شک و شبه بشه
همین مورد که شما گفتید دقت کنید که گفتم اگر خودرو روی 430 تثبیت بشه ممکنه عرضه ها در حد حجم مبنا بشه
ولی سوالی که هست اینکه حتی یکروز شده که خودرو روی 430 تثبیت بشه؟؟
خیر
حالا بگذریم که تثبیت شدن یعنی حداقل سه روز کاری روی سقف معامله شدن و قیمت کلوز روی مقاومت بودن
که هنوز محقق نشده
خدا خواست و ما توانستیم
نظر