تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرهنگ سازان
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2014
    • 692

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
    اگر هر دو تا گروه با هم صعودی بشن (هم ریالی و هم دلاری ،هر دو صعودی)،چه طور میشه این موضوع رو توجیه کرد؟ارزشمند بودن هر دو گروه(یا به عبارت جدیدتر ،مفت بودن هر دو گروه در قیمت های فعلی)یا شاخص سازی؟@};-
    جناب تمام براتون مقدوره شاخص دارویی ها رو هم بررسی بفرمایید؟
    با تشکر
    درود و ارادت

شرایط کلی و کلان بازار تغییر چندانی نکرذه. کل پنج ماه اول 99 ، گروه های بزرگ ، چه ریالی ( بانکی و خودرویی ) و چه دلاری ( فلزی و پالایشی ) همپای هم

بالاترین رشد رو داشتند و الان هم همینه و توجیه عجیب غریبی نداره . ( البته این تقسیم بندی ریالی و دلاری تقسیم بندی دقیقی هم نیست ).

خیلی سخت و پیچیده نبینیم بازار رو.

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3754

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      شاید هنوز زود باشه همچین حرفی ولی یه حسی بهم میگه ارزهای دیجیتال برای سوزوندن نقدینگی روبه افزایش دنیا ساخته شدن،
      فکر کنید هسته معملاتی یکی از ارزهای دیجیتال به هم بریزه یا از دسترس خارج بشه، دیگه تمام
      ماهیت ارز دیجیتال هم این هست که هیچ مرجع مشخصی در هیچ جای دنیا ندارد.
      البته این فقط یه حس بدبینانه هست، اگرم بخواد اتفاق بیفته بزودی اتفاق نخواهد افتاد باید خیلی پول ها جذب بشن اول، شاید سالیان سال
      دست برقضا امروز دو نفراز آشناها بهم زنگ‌زدن و در مورد این ارزها صحبت کردن ...و اینکه ...فلانی گفته روزی ۱۰ درصد سود می کنم یا بهمانی گفته ..من تو ۲۱۰۰۰ گرفتم تو ۴۴۰۰۰ فروختم و ازین صحبتا...تو هم بیا با هم پول بزاریم ...این از بورس بهتره ..و اینده مال بیت کوین هست ..و صاحب اپل و تسلا هم پشتیبانی می کنند ازین رمز ارز ..و ازین صحبتا ...گفتم اولا این بیت کوین هیچ ارزش ذاتی و کاربردی نداره ..دوما اگر خیلی چیز خوبی بود خود امریکایی ها و غربی ها ...به جای تولید شاتل و بنز و بی ام و ....از باد هوا بیت کوین درست می کردن ..برق که دارند ..تکنولوژی هم که دارند !!اگر قرار بود این طور که گفته میشود بشود ۱۰۰ هزار و ۳۰۰ هزار دلار ...کل اقتصادشون رو تعطیل می کردن و می رفتن سراغ این کار ....در ثانی ...مگر دعای سرشان گم شده ..ماینری که در سال فلان قدر بیت کوین بیرون میدهد ...بیرون بفروشند !!!من به این بیت کوین و امثالش ایمان ندارم !!دلار که بریزد ...بیت کوین هم که بریزد در یک روند نزولی بیفتد ..در چند روز سرمایه گزارش را نابود خواهد کرد ...

نظر

• جواد4159
        ستاره دار(2)
        • Feb 2013
        • 143

مواظب باشید با سود ۲۰درصدی پیادتون نکنن هدف خیلی بالاتر از اونی هست که فکرشو میکنید ....به سود کمتر از ۲۰۰درصد قانع نباشید...بازار تازه استارت زده و هرمنفی فرصت خریده

نظر

• جواد4159
          ستاره دار(2)
          • Feb 2013
          • 143

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          متاسفانه 24200 تومان شکسته شده
          حالا میتونه تا 26 تومان بالا بیاد
          انشالله اون موج شماری که قبلا در تاپیک گذاشتم و شروع موج 5 از 5 اصلی به این زودی ها شروع نشه
          ۲۶ هم شکسته شد رفتیم واس ۳۵ سقف قبلی بعد میریم واس ۵۰هزار به کم قانع نباشید تمام اجناس دارن با دلار ۵۰هزاری معامله میشن...

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
            اگر هر دو تا گروه با هم صعودی بشن (هم ریالی و هم دلاری ،هر دو صعودی)،چه طور میشه این موضوع رو توجیه کرد؟ارزشمند بودن هر دو گروه(یا به عبارت جدیدتر ،مفت بودن هر دو گروه در قیمت های فعلی)یا شاخص سازی؟@};-
            جناب تمام براتون مقدوره شاخص دارویی ها رو هم بررسی بفرمایید؟
            با تشکر
            نمیشه جواب مشخصی داد
            من اعتقاد دارم که اینبار باید راه گروهها از هم جدا بشه و اون حرکت گله ای اول سال را نداشته باشیم
            ولی اگر بشه هم که عالی تر
            تحلیل دارویی ها را انشالله قرار میدم هرچند که اعتقاد دارم فعلا بازی روی سهام بزرگ و شاخص ساز است
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

در اصل توسط جواد4159 پست شده است View Post
              ۲۶ هم شکسته شد رفتیم واس ۳۵ سقف قبلی بعد میریم واس ۵۰هزار به کم قانع نباشید تمام اجناس دارن با دلار ۵۰هزاری معامله میشن...
              اون تحلیل بر روی نرخ صرافی بوده و الان نرخ صرافی 24980 تومان است
              اگر این بشکنه میتونه 32 را مجدد تاچ کنه و به طبع اون دلار آزاد تا عدد 35 تومان شما رشد میکنه
              انشالله که به این زودی ها این اتفاق نیافته مردم عادی گناه دارن
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

محمد رضوانی فر مدیرعامل شستا:

?انشالله در پایان سال مالی ۹۹ سود شستا به حدودا ۳۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید و بیش از ۱۶۰ شرکت سود ده خواهند بود.

?در شرکت های زیرمجموعه قریب ۱۳۰۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه انجام خواهد شد.
                @BourseNews

جناب تمام بنظر شما شستا تا مجمع بعد چقدر میتونه سود شناسایی کنه ؟
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• جواد4159
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2013
                  • 143

اون تحلیل بر روی نرخ صرافی بوده و الان نرخ صرافی 24980 تومان است
                  اگر این بشکنه میتونه 32 را مجدد تاچ کنه و به طبع اون دلار آزاد تا عدد 35 تومان شما رشد میکنه
                  انشالله که به این زودی ها این اتفاق نیافته مردم عادی گناه دارن
                  وقتی تمام اجناس دارن با دلار ۵۰هزاری معامله میشن دیگه مشخصه دلار باید بره بالا

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                    محمد رضوانی فر مدیرعامل شستا:

?انشالله در پایان سال مالی ۹۹ سود شستا به حدودا ۳۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید و بیش از ۱۶۰ شرکت سود ده خواهند بود.

?در شرکت های زیرمجموعه قریب ۱۳۰۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه انجام خواهد شد.
                    @BourseNews

جناب تمام بنظر شما شستا تا مجمع بعد چقدر میتونه سود شناسایی کنه ؟
                    من حساب نکردم ولی اگر بتونه سود عملیاتی بسازه براش عالی میشه
                    اما به نظر میرسه بیشتر سود امسال غیر عملیاتی باشه و از محل فروش سیتا و زیر مجموعه های دیگه بوده
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط جواد4159 پست شده است View Post
                      وقتی تمام اجناس دارن با دلار ۵۰هزاری معامله میشن دیگه مشخصه دلار باید بره بالا
                      من نگام به دلار از دو منظر هست
                      از طرفی اگر دلار بره بالا بازار رشد میکنه و ما بورسی ها سود میکنیم و باید خوشحال بشیم ولی مردم بیچاره و کارگر و کارمند این وسط نابود میشن و باعث فشار روانی شدید به آنهاست
                      از طرفی دلار بره پایین باعث سقوط بازار بورس میشه و موجبات ناراحتی ما بورسی ها را فراهم میکنه اما از اون طرف با کاهش فشار روانی به مردم بدبخت و بیچاره کشور کمی موجب آسایش خاطر کارگر بیچاره میشه
                      ....
                      اگر بخوام از روی احساسم نظر بدم شدیدا گزینه کاهش دلار را انتخاب می‌کنم و حاضر ضرر بورس را برای خودم قبول کنم
                      ...
                      چقدر دردناکه که شادی ما ناراحتی دیگر و خوسحالی دیگری ناراحتی ماست
                      شیرازه هویتی جامعه در حال گسستن است
                      معیارهای ایرانی اصیل و اسلامی هم در حال از بین رفتن است
                      راه این جامعه به بیراهه است
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

شستا بتونه ۲۸۷۰ تومن رو رد کنه میتونه تا ۳۱۴۰ تومن هم در مرحله بعد برسه
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

آنلاین ها قطع شده مراقب معاملات باشید
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                            ستاره دار (1)
                            • Apr 2020
                            • 1034

بازار داشت جون میگرفت خرابش کردن تو این موج نزول من یادم نمیاد مفید قطع کنه ولی الان دوست ندارن آقایون بازار بره بالا

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

وتوکا عحیب معامله میکنه
                              من احساس میکنم دارن از حو خراب استفاده میکنن تا بیشتر جمع کنن
                              انشالله که کارشون تموم شد از فردا حجم مبنا را پر کنن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

وتوکا عحیب معامله میکنه
                                من احساس میکنم دارن از حو خراب استفاده میکنن تا بیشتر جمع کنن
                                انشالله که کارشون تموم شد از فردا حجم مبنا را پر کنن
                                هر چی صف خرید وتوکا را عرضه میکنن بازم سرانه خریدش بالاتر میره
                                جالبه تر شد
                                این سهم هم روزهای گذشته حجم مبنا را پر نمیکرده شاید بشه چکاوه که الانم حجم مبنا را پر نمیکنه فقط یکی دو روزی فرصت خرید داد
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X