تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

مس جهانی
    مس داره به سقف 10 هزار دلاری فکر میکنه
    اما با آمدن بایدن و تاکید بایدن به انرژی های پاک و برقی 10 هزار دلار پایان راه مس نخواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• naderi1
      ستاره‌دار(26)
      • Sep 2020
      • 792

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      سلام
      شما اگر دقت کنی متوجه میشی که در این چند وقت اخیر نه شستا صف خرید یا فروشی داشته نه خودرو
      شما فکر میکنی علت گیج زدن بازار این روزها چیه؟؟
      غیر از اینکه خودرو خساپا و شستا نه منفی زیادی میزنن نه مثبت زیاد
      واقعیت تاثیر گذاری این دوتا هنوز برای شما مشخص نشده؟
      ولی اگر منظور شما اینکه چرا بقیه بازار مثبت است و شاخص سازها گیج میزنن باید عرض کنم
      من خودم از یکماه پیش پیشنهاد رفتن به سمت سهام کوچک دادم
      منظور من هم از بازار شاخص کل و سهام شاخص ساز است
      که طی یکماه گذشته بازار هم جهت با مواردی بوده که گفتم
      و هنوزم به مطالبی که زده ام اعتقاد دارم و یکبار دیگه تکرار میکنم
      شستا صف فروش سنگین بشه بازار پایین میکشه
      خودرو صف فروش سنگین بشه بازار به زیر میکشه
      و اگر صف خرید بشن بازار میکشن بالا
      ....
      ولی بازم تکرار میکنم راه سهام کوچیک از شاخص سازها حداقل یکماه است جدا شده و سهام کوچیک بازیگر محور بیشتر بازدهی را طی یکماه گذشته داشته و خواهند داشت
      ...
      یک خواهشی هم من از همه دوستان دارم
      لطفا مطالب نوشته شده را یا کامل بخونید یا کلا چیزی نخونید که باعث ایجاد شک و شبه بشه
      همین مورد که شما گفتید دقت کنید که گفتم اگر خودرو روی 430 تثبیت بشه ممکنه عرضه ها در حد حجم مبنا بشه
      ولی سوالی که هست اینکه حتی یکروز شده که خودرو روی 430 تثبیت بشه؟؟
      خیر
      حالا بگذریم که تثبیت شدن یعنی حداقل سه روز کاری روی سقف معامله شدن و قیمت کلوز روی مقاومت بودن
      که هنوز محقق نشده
      ازنظر من گیجی در بازار در کار نیست و روال طبیعی رو طی میکنه
      طبیعی همین است که برخی سهم ها و گروهها منفی و برخی مثبت و برخی درحال درجا زدن باشد

همین مدت که شستا درجا زد فقط سهم های کوچک و متوسط نبودند که بعضا رشد بالای ۵۰ درصدی هم داشتند که تعدادشون زیاده
      سهم های بزرگ همبرخی رشد خوب کردن مثلا شپنا از حدود ۱۳۰۰ تا ۱۹۰۰ رفت درحالی که همین مدت شستا درجا زد و موارد دیگر...
      کسی منکر تاثیرگذاری سهم های بزرگ بر جو عمومی مخصوصا گروههای بزرگ نیست و قطعا اثر دارد اما این موضوع کم رنگ و بازار عاقل تر شده و کسی موفق است که بدون توجه به این موارد سهم رو دنبال کند چراکه در نهایت راه خود را در میان مدت فارغ از لیدر بازی و... میرود مگر قصدمان نوسان کوتاه مدت باشد.
      اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

روی جهانی

خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4126

یکسری سهام که از قبل یا خریده بودیم و یا زیر نظر داشتیم به مقاومت های مهمی رسیدن من شخضا سهام زیر را در صورت انجام اصلاح لازم و جذاب شدن از لحاظ اندیکاتور ها مجدد اضافه میکنم البته باید حداقل 3-5 روزی را اصلاح داشته باشن و از مقاومت هم عبور کرده باشن
          تاپکیش،کسرام،زنجان،فزرین،کرازی
          زنجان را شما پیشنهاد خرید برای سه شنبه میدید و میگید 1070 را رد کنه تا 1500 میره و حالا برای امروز یعنی شنبه ( 2 روز کاری بعد ) مقاومت براش متصور هستید و انتظار منفی ؟ البته احتمال منفی هست . کاری به مثبت و منفی شدنش ندارم . منظورم اینه که چرا برای 2 روز کاری و 6% ناقابل باید سهمی را بوق زد ؟؟؟ احیانا 4 شنبه فرختید دیگه کاملا مشخصه . یا اینکه باندی که روش فعال بوده خبر داده میخواند خالی کنند یا اینکه قصد سفته بازی بیشتر ندارند . این احتمال هم هست
          یعنی طرف را برای 6% کشوندید در این سهم ؟
          در ضمن در صفحات قبل یه سری سهم ها را اسم بردید که معرفی شما رشدهای بالا داشته در جمله بایکا . بایکا فقط مثال است وگرنه بقیه موارد هم ...
          بایکا را گفتید 62% رشد
          والا بایکا را من دیدم از یه هفته قبل دارید اسم میبرید . در این 1 هفته 62% رشد داشته ؟
          یا اینکه اسم هر سهمی را میبریم باید بریم بازدهیش را از رور اول حساب کنیم و به خورد ملت بدیم که من اینو گفتم و اونو گفتم ؟

قصد ایراد گرفتن نیست ها ولی خب نمیشه هم هیچ حرفی نزد چون برخی کامنتها خیلی مضحک است
          در اینکه هیچ کس در این فروم های مجازی محض رضای خدا موش نمیگیره شکی نیست . در این که سهم بخریم و بیائیم تبلیغ کنیم بقیه بخرند و جو بدیم هم شکی نیست . و دیگه کسی منتقد نبود و فقط لایک زد و گفته هامون را اجرا کرد هم شکی نیست .در اینکه پا منبری ها وقتی افزوده شد بتازونیم هم شکی نیست ولی دیگه نه اینقدر
          همه این فضاهای مجازی شبیه یکدیگر شده . هر جا میری همین بساط است . بوق بوق و منم منم در جهت منافع شخصی و لاغیر

از خودرو و سایپا هم بگید ... قرار بود چنان شوند و چنین
          یه ذره کوتاه بیا بالام جان
          بازار مثبت و رو به رشد منم منم نداره . دیگه از این واضح تر ؟؟؟
          برکت 100% رشد داشته اونم شما گفتید ؟
          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/12/12, 01:00.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            زنجان را شما پیشنهاد خرید برای سه شنبه میدید و میگید 1070 را رد کنه تا 1500 میره و حالا برای امروز یعنی شنبه ( 2 روز کاری بعد ) مقاومت براش متصور هستید و انتظار منفی ؟ البته احتمال منفی هست . کاری به مثبت و منفی شدنش ندارم . منظورم اینه که چرا برای 2 روز کاری و 6% ناقابل باید سهمی را بوق زد ؟؟؟ احیانا 4 شنبه فرختید دیگه کاملا مشخصه . یا اینکه باندی که روش فعال بوده خبر داده میخواند خالی کنند یا اینکه قصد سفته بازی بیشتر ندارند . این احتمال هم هست
            یعنی طرف را برای 6% کشوندید در این سهم ؟
            در ضمن در صفحات قبل یه سری سهم ها را اسم بردید که معرفی شما رشدهای بالا داشته در جمله بایکا . بایکا فقط مثال است وگرنه بقیه موارد هم ...
            بایکا را گفتید 62% رشد
            والا بایکا را من دیدم از یه هفته قبل دارید اسم میبرید . در این 1 هفته 62% رشد داشته ؟
            یا اینکه اسم هر سهمی را میبریم باید بریم بازدهیش را از رور اول حساب کنیم و به خورد ملت بدیم که من اینو گفتم و اونو گفتم ؟

قصد ایراد گرفتن نیست ها ولی خب نمیشه هم هیچ حرفی نزد چون برخی کامنتها خیلی مضحک است
            در اینکه هیچ کس در این فروم های مجازی محض رضای خدا موش نمیگیره شکی نیست . در این که سهم بخریم و بیائیم تبلیغ کنیم بقیه بخرند و جو بدیم هم شکی نیست . و دیگه کسی منتقد نبود و فقط لایک زد و گفته هامون را اجرا کرد هم شکی نیست .در اینکه پا منبری ها وقتی افزوده شد بتازونیم هم شکی نیست ولی دیگه نه اینقدر
            همه این فضاهای مجازی شبیه یکدیگر شده . هر جا میری همین بساط است . بوق بوق و منم منم در جهت منافع شخصی و لاغیر

از خودرو و سایپا هم بگید ... قرار بود چنان شوند و چنین
            یه ذره کوتاه بیا بالام جان
            بازار مثبت و رو به رشد منم منم نداره . دیگه از این واضح تر ؟؟؟
            برکت 100% رشد داشته اونم شما گفتید ؟
            شما تازه واردی
            هنوز کامنتهای منو وقتی قبل ریزش از 2.1 میلیون واحدی نخوندی
            وقتی اول سال جز اولین نفرات بودم که شبندر و شپنا را معرفی کردم نخوندی تازه رسیدی صبر کن عرقت خشک بشه بعد تهمت بزن
            چند بار محترمانه و غیر مستقیم بهت گفتم کسی که نمیخواد این تاپیک را نخونه اینجا تاپیک اختصاصی بنده است و هرکس نمیخواد دنبالش نکنه بره برای خودش تاپیک بزنه هرچی دلش خواست بگه
            در هین تاپیک وقتی شپنا در محدود 4 تومان و شبندر حدود 5 تومان فروختم و گفتم بابا دیگه کار اینها تمام شده است چند نفر مثل تو آمدن اینجا و به من تهمت زدن که داره از حقوقی ها پول میگیره تا سهام مردم جمع کنه گفتن شپنا میخواد بشه 15 هزار تومان حال چی شد؟؟
            در مورد زنجان اینکه به موقع میام و هشدار میدم تو رو ناراحت کرده ؟؟ هنوز نمیدونی تکنیکال اما و اگر است اگر سقف رد بشه فلان هدفی محقق میشه الان زنجان 1070 رد کرده؟؟
            مشکل میدونی از صداقت بنده است
            میام میگم فلان سهم به فلان جا رسیده ممکنه شل کنه یا نکنه
            همین زنجان شاید امروز اصلا صف خریدش اجازه ورود نده ولی وقتی من میدونم توی سقف هست باید هشدار بدم و میدونم افرادی مثل تو ناراحت میشن ولی این مرام معاملاتی بنده است
            و هیچ وقت از اینکه حقیقتی را میگم ناراحت نمیستم حتی اگر اشتباه بنده بوده باشه

اما تبرک
            اینم سندش برای اینکه بفهمی من هیچ وقت حرفی را نمیزنم که سند نداشته باشه
            یه لطفی بکن دیگه این تاپیک نخون نه خودت اذیت کن نه بیا به بقیه تهمت بزن

برای هر کدوم از مواردی که بالا گفتم در همین تاپیک سند دارم ولی دیگه واقعا حیف وقت من که بخوام برای افرادی بزارم که کارشون تهمیت زدن و تخریب دیگران باشه

شاخص گروه دارویی آماده شده تا واگرایی مثبت در آر اس آی را تایید کنه مثبت فردای گروه تایید کننده است و سیگنال ورود
            البته امروز گفتن این گروه به خاطر حدف دلار 4200 تومانی برگشتن و بعد باز این خبر را یکی دیگه آمد و تکذیب کرد
            ولی در صورتی که فردا واگرایی مثبت تایید بشه این گروه میتونن یه بازدهی داشته باشن
            بعضی از سهام این گروه افتهای سنگین تجربه کردن مثلا برکت که سهم بزرگی هم در گروهش محسوب میشه حدودا 76% افت قیمتی داشته و میتونه یه برگشت 20-15 درصدی داشته باشه
            و یا ریشک که نتونست کف کانال در 3200 تومان بشکنه و روی اون تثبیت شده و میشه به رشد کوتاه مدتش امید داشت

برکت
            و واگرایی مثبت در آراس آی

ریشمک
            و واگرایی مثبت در آراس آی

اینم لینکش
            http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=326
            خوب حالا که با سند بهت ثابت کردم انشالله که دیگه مارو از بیانات خودت در این تاپیک بهره مند نکنی
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/12/12, 08:41.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

بازارگردان وسپهر حدود 2.25 میلیارد سهم از شناوری شرکت را در محدود 1300 تومان خریده پس زیر 1300 تومان اصلا به فکر فروش نیافنید
              خریدهای بازارگردان تکمیل شده از اینجا به بعد باید به فکر حرکت دادن قیمت سهام باشه اگر 5 روز کاری بازارگردان وسپهر را قفل تو صف خرید کرد تعجب نمیکنم

حقوقی در وسپهر سرخطی زده بوده
              جالبه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

صف وسپهر باز شد
                خرید پله دوم وسپهر انجام دادیم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

متاسفانه بازم با صف فروش شدن خودرویی ها فشار فروش روی کل بازار سنگینی کرد
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

در اصل توسط کلاغ پست شده است
                    این چه نوع تحلیلی هست شما ارائه میکنید؟ خودرو چند روزه منفیه ولی بازار داره راه خودشو میره

واقعا متاسفم از این نوع تحلیل !!!

مگر از زمستان پارسال تا بهار که چند ماه خودرو و سایپا بسته بودن بازار دوبل و سوبل نشد؟؟؟؟

آیا شما چیزی به نام کامودیتی به گوشتون خورده؟ نفت؟ مس؟ فولاد؟ رونق اقتصادی؟

رو چه حسابی بازار یا با خودرو باید بالا بره یا بیاد پایین؟

گزارشات 9 ماهه در راهه، سود شرکتها نسبت به پارسال دوبل شده، دولت میخاد عرضه اولیه بده، نیازمند حمایت از بورس باید کسری بودجه امسال و سال بعده و هزار چیز دیگه اون وقت شما میگید همش کشکه؟ و فقط چارت خودرو رو نگاه کنید؟

این همه گروه سودده داریم که تازه دلارهایشان ازاد شده و شما میگید تحلیل را رها کنید خودرو را نگاه کنید؟

چند روزه که خودرو منفیه ولی بازار متعادل و مثبته

ایا شما میدانید با پستهایتان باعث گمراهی یک عده تازه کار خواهید شد؟
                    بجای متاسف بودن چشمهات باز کن تا ببینی امروز با صف فروش شدن خودرو و خساپا حتی صف سنگین فولاد هم عرضه شد
                    متاسفانه عده ای فقط میتونن به کار بقیه ایراد بگیرن
                    کاش یه کم به بازار نگاه میکردن
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                      ستاره دار (1)
                      • Apr 2020
                      • 1034

جناب تمام هشدار های شما در مورد پالایشی ها در اوج قیمت ستودنی بود من از جمله کسایی هستم که به حرف شما گوش نکردم و به امید تجدید ارزیابی سهم رو نگه داشتم و حتی مخالف حرفاتون هم بودم و نتیجه آن شد که میشد و سهم رو هنوز نگه داشتم با اینکه میتونستم به قیمت خارج بشم و دوباره بخرم حتی تحلیل های اشتباه شمارو هم دیدم که سهمی رو معرفی کردید و بعد چند روز حد ضررتون فعال شد و اعلام کردید که خارج شدین از سهم یک جمله شما برام خیلی ارزشمنده اونم اینه که گفته بودین سهمی رو که دارین رو بعضی وقتا حتی در حین رشد نظر ادم کاربلد دیگه رو هم میپرسید که این سهم رو نداره تا خدای نکرده تعصب شما نسبت به سهم ناخواسته باعث ضرر و زیانتون نشه من اگه چند ماه پیشه تجربه امروزم رو در آزمون خطا داشتم قطعا با اعلام خروج شما از سهم قبل ریزش خارج میشدم امیدوارم پر انرژی تر از قبل به راهتون ادامه بدید و ما هم از حرفای شما استفاده کنیم .
                      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

تمام خان سلام
                        همه این تحلیل های خودرو و کذایت اشتباه از آب در بیامد. دم بازار به دم حلبی ساز و کذا بسته نبوده و شیر از پستان های دیگر سهام که شما قبول نمی خواهی بنمایی جاری بوده است.
                        سهام خوب را بخر و اصرار بر اشتباه ننما.
                        با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما
                        و مرگ بر زالوصفتان
                        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

سلام

دوستان اگر انتقاد یا مطلبی هست باید محترمانه باشه .
                          یک سری آی دی های جدید ثبت نام کردن که فقط تحلیلگران این سابت را تخریب کنند .

من بعد هر مطلب و پستی که فقط جهت تخریب اساتید قدیمی باشد حذف و آی دی شخص خاطی محدود و یا مسدود میگردد .
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• کلاغ
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 323

در اصل توسط Captain Nemo پست شده است View Post
                            سلام

دوستان اگر انتقاد یا مطلبی هست باید محترمانه باشه .
                            یک سری آی دی های جدید ثبت نام کردن که فقط تحلیلگران این سابت را تخریب کنند .

من بعد هر مطلب و پستی که فقط جهت تخریب اساتید قدیمی باشد حذف و آی دی شخص خاطی محدود و یا مسدود میگردد .
                            سلام
                            جدید بودن id در سایت بورسی، ارتباطی به سابقه در بورس نداره

اگر دنبال حق و حقیقت هستید بنابراین باید از انتقاد و تحلیل خوشحال باشید

اتفاقا بیشترین ضرر و زیان و بدبختی که نصیب خیل عظیم تازه سهامدارن شده از به اصطلاح اساتید قدیمی است که شما از آنها طرفداری می کنید

دقیقا به همین دلیل بود که در سایت تالار بورس، نارنجی کردن کاربران را حذف کردند تا مبادا کسی بابت نارنجی یا قرمز بودن یک id از روی دست آنها خرید کند و بدبخت شود

من قبل از مسدود شدن توسط شما، خودم از سایت خواهم رفت

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

باید جنبه و ظرفیت خود را بالا ببریم،
                              اجازه بدیم انتقاد بشه و حتی بهترین تحلیل ها به چالش کشیده بشن،
                              البته با در نظر گرفتن اخلاق و ادب در گفتار

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
                                سلام
                                جدید بودن id در سایت بورسی، ارتباطی به سابقه در بورس نداره

اگر دنبال حق و حقیقت هستید بنابراین باید از انتقاد و تحلیل خوشحال باشید

اتفاقا بیشترین ضرر و زیان و بدبختی که نصیب خیل عظیم تازه سهامدارن شده از به اصطلاح اساتید قدیمی است که شما از آنها طرفداری می کنید

دقیقا به همین دلیل بود که در سایت تالار بورس، نارنجی کردن کاربران را حذف کردند تا مبادا کسی بابت نارنجی یا قرمز بودن یک id از روی دست آنها خرید کند و بدبخت شود

شما خیلی نگران حقوق از دست رفته سهامداران هستید تشریف ببرید خیابون پاستور گله و شکایت کنید ببینیم چند مرده حلاجیید ؟!
                                بورس تهران از زمان به وجود آمدنش خیلی از سهامش محل سفته بازی و پولدارشدن و ورشکست شدن تعدادی سهامدار بوده و این وظیفه سهامدار است که چشم و گوشش را باز کنه و سهم را با تحلیل و تحقیق بخره .
                                داستان کاربران نارنچی تالار بورس هم این موردی نبود که شما گفتید
                                .

موفق باشید و خدا نگهدار ...
                                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

در حال کار...
                                X