تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

کلیت بازار
    در کلیت بازار الان دو سناریور کاملا متفاوت وجود داره یکی که میگن بازار در حال کفسازی است و به زیر 1.4 برنمیگرده و در نهایت سقف 2.1 میلیون پس میگیره
    و دومی که میشه بازار هنوز در روند اصلاحی است و میتونه به سمت 1 میلیون واحد حرکت کنه و از تشابه نموداری سال 92 و امسال صحبت میکنن
    در حقیقی تشخیص این روند در حال حاضر به شددت سخته
    و جالب تر اینجاست که وقتی آدم در تعیین مسیر روندی در بازار دچار تردید میشه به فاکتورهای بنیادی رجوع میکنه تا به نوعی با کمک اون بتونه راحت تر تصمیم بگیره
    ولی این فاکتور ها هم در دو راهی قرار گرفته اند
    ...
    الان رشد کامودیتی ها نوید سودسازی خوب برای این صنعیت تاثیر گذار در بازار میده و نمودار سکه و دلار و کلیت سیاسی ایران و جهان نوید افت دلار و سکه میده
    و در واقع نمیشه گفت چون فلزات جهانی رشد میکنن پس گروه وابسته عالی میشن چون ممکنه دلار افت کنه و این حرکت را خنثی کنه
    در واقع مخالفان و موافقان رشد و یا کاهش نرخ دلار زیادن و ما هم نمیخوایم وارد بحث بشیم
    ....
    ولی در برسی فاکتورهایی که خود من برای صعود در نظر میگیرم فعلا شرایطی که به پشتوانه اون بتونم قاطع بگم شاخص مسیر صعودی داره را پیدا نکردم
    در سهام تاثیر گذار هم سهامها حالتی مشابه وتجارت پیدا کردن و میشه گفت مثبتی که فردا میزنن اگر نگیرم فرصت فروش قطعا فرصت خرید هم نیستند خصوصا مثبت و صف خریدها
    ......
    در نمودار شاخص کل مشاهده میکنید که به عدد 50 واحد در آراس آی خیلی حساس بوده و هر وقت رفته زیر 50 واحد بعدش یا افت شدید داشته و یا منفی روبه پایین تجربه کرده و متاسفانه الان هم رفته زیر 50 واحد
    از منظر ابرهای ایچیمو هم نتونسته از بالای ابرها خارج بشه و داره به سمت کف ابرها در محدود 1.33 میلیون واحد حرکت میکنه

...
    در نمودار هم وزن هم شاخص روی روند بلند مدتی در حرکت است تا زمانی که زیر این روند تثبیت نشده جای نگرانی نداره و وضعیتش خوبه
    اما
    اگر رفت زیر این روند و تثبیت شد(سه روز زیر این روند معامله وبسته شد) دیگه با خودتون تعارف نکنید و به سرمایه خودتون رحم کنید

در نهایت من امیدوارم بازار فردا با منفی باز بشه و کلیت بازار جمع کنن و با صفهای خرید بسته بشه
    ولی امید و آرزوی ما جهت بازار تعیین نمیکنه
    و
    احتمالا بازار فردا با مثبت در سهام بزرگی مثل فملی و فولاد و خودرو و... بازار میشه
    و دعا میکنیم که باز حقوقی ها از ملت نوسان نگیرن و حداقل اجازه بدن بازار متعادل بمونه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تاران
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 958

از اینکه دوباره تحلیل میکنید تشکر میکنم
      واقعار کار سختی هست
      چون اگر تحلیلها فیل شوند ممکن است خدای نکرده عزیزی متضررشود
      گرچه در بیشتر موارد سودهای خوبی هم خواهید رساند انشاالله
      نوشته های شما رو دنبال میکنم
      موفق باشید

نظر

• اسد-ص
        ستاره دار(5)
        • Feb 2011
        • 677

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        کلیت بازار
        در کلیت بازار الان دو سناریور کاملا متفاوت وجود داره یکی که میگن بازار در حال کفسازی است و به زیر 1.4 برنمیگرده و در نهایت سقف 2.1 میلیون پس میگیره
        و دومی که میشه بازار هنوز در روند اصلاحی است و میتونه به سمت 1 میلیون واحد حرکت کنه و از تشابه نموداری سال 92 و امسال صحبت میکنن
        در حقیقی تشخیص این روند در حال حاضر به شددت سخته
        و جالب تر اینجاست که وقتی آدم در تعیین مسیر روندی در بازار دچار تردید میشه به فاکتورهای بنیادی رجوع میکنه تا به نوعی با کمک اون بتونه راحت تر تصمیم بگیره
        ولی این فاکتور ها هم در دو راهی قرار گرفته اند
        ...
        الان رشد کامودیتی ها نوید سودسازی خوب برای این صنعیت تاثیر گذار در بازار میده و نمودار سکه و دلار و کلیت سیاسی ایران و جهان نوید افت دلار و سکه میده
        و در واقع نمیشه گفت چون فلزات جهانی رشد میکنن پس گروه وابسته عالی میشن چون ممکنه دلار افت کنه و این حرکت را خنثی کنه
        در واقع مخالفان و موافقان رشد و یا کاهش نرخ دلار زیادن و ما هم نمیخوایم وارد بحث بشیم
        ....
        ولی در برسی فاکتورهایی که خود من برای صعود در نظر میگیرم فعلا شرایطی که به پشتوانه اون بتونم قاطع بگم شاخص مسیر صعودی داره را پیدا نکردم
        در سهام تاثیر گذار هم سهامها حالتی مشابه وتجارت پیدا کردن و میشه گفت مثبتی که فردا میزنن اگر نگیرم فرصت فروش قطعا فرصت خرید هم نیستند خصوصا مثبت و صف خریدها
        ......
        در نمودار شاخص کل مشاهده میکنید که به عدد 50 واحد در آراس آی خیلی حساس بوده و هر وقت رفته زیر 50 واحد بعدش یا افت شدید داشته و یا منفی روبه پایین تجربه کرده و متاسفانه الان هم رفته زیر 50 واحد
        از منظر ابرهای ایچیمو هم نتونسته از بالای ابرها خارج بشه و داره به سمت کف ابرها در محدود 1.33 میلیون واحد حرکت میکنه

...
        در نمودار هم وزن هم شاخص روی روند بلند مدتی در حرکت است تا زمانی که زیر این روند تثبیت نشده جای نگرانی نداره و وضعیتش خوبه
        اما
        اگر رفت زیر این روند و تثبیت شد(سه روز زیر این روند معامله وبسته شد) دیگه با خودتون تعارف نکنید و به سرمایه خودتون رحم کنید

در نهایت من امیدوارم بازار فردا با منفی باز بشه و کلیت بازار جمع کنن و با صفهای خرید بسته بشه
        ولی امید و آرزوی ما جهت بازار تعیین نمیکنه
        و
        احتمالا بازار فردا با مثبت در سهام بزرگی مثل فملی و فولاد و خودرو و... بازار میشه
        و دعا میکنیم که باز حقوقی ها از ملت نوسان نگیرن و حداقل اجازه بدن بازار متعادل بمونه
        سلام احترام تشکر تحلیل شما میگه نمیدونم چی میشه منهم که مبتی هستم نمیدونم چی میشه

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
          سلام احترام تشکر تحلیل شما میگه نمیدونم چی میشه منهم که مبتی هستم نمیدونم چی میشه
          گاهی تو بازار فرقی بین مبتی و با تجربه نیست
          اونجاست که اگر یه باتجربه جو گیر بشه و روی تحلیل خودش تعصب به خرج بده ضرر سنگین میکنه
          گاهی لازمه همه مبتدی بشیم
          و گاهی برعکس
          الان بازار با اما و اگر همراه شده
          منم منتظر تا سیگنال قوی از صعود یا ریزش در تحلیل‌ها دریافت کنم
          اما تا مشخص شدن جهت بازار
          بازار میشه ماه عسل نوسان گیرها
          پس بهتر در این بازار سعی بشه از خرید در مثبت 5 و فروش در منفی 5 پرهیز بشه
          ...
          الان خبر تجدید ارزیابی شپنا هم آمد و خیلی کمتر از انتظار بازار بود
          قبلا حتی برای این سهم اعداد 2000و 3000 درصد هم داده میشد
          این اواخر به 500تا 700 درصد هم رضایت داده بودن
          و امروز شد 101 درصد
          واسه همین اخباره که باید فعلا مبتدی بمونیم
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/12/18, 17:25.
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• رگنار
            عضو فعال
            • Feb 2014
            • 390

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
            عرض ادب

"نمی دانم" ارتباط مستقیمی به مبتدی و حرفه ای بودن نداره و اتفاقا هر چه تریدر حرفه ای تر باشه بیشتر میگه نمی دانم! در واقع ما نمیدونیم که چی پیش میاد و هیچ کس هم نمیدونه، اونهایی که مبتدی تر هستند بیشتر با قطعیت میگن چه اتفاقی خواهد افتاد.
            منتها تفاوت "نمی دانم" در تریدر حرفه ای و مبتدی در اینه که، تریدر حرفه ای احتمالات و سناریوها رو از قبل در نظر داره و میدونه اگر هر سناریویی اتفاق افتاد چه کاری باید بکنه ، اما اینکه کدام سناریو اتفاق خواهد افتاد اون رو نمی دونه (و در واقع هیچ کس اون رو نمیدونه) اما صرفا به سناریوی که از قبل برای خودش تعیین کرده عمل میکنه.

سبز باشید

نظر

• رگنار
              عضو فعال
              • Feb 2014
              • 390

عرض ادب

فایل آپلود نشد!
              نماي کلوزآپ وساده شاخص کل رو من اينطور ميبينم(دو واگرايي منفي HD و RD، شکست خط روند کوتاه مدت صعودي و حرکت جنبشي -البته منظور در حد همين چند کندل است- نزولي، خروج 5700 همت پول حقيقي از بازار)، و همونطوري که قبلا گفتم نقد شدم و تاز ماني که شاخص نره بالاي 1480 و يا برنگرده پايين و کف جديد نسازه مطلقا سهمي نميخرم و به نظرم در صورتي که اوايل هفته آتي بازار مثبت خفيفي بخوره در بسياري از سهام فرصت فروش هستش. و البته این نظر شخصی من هست که همون طوری که تا حالا بارها پیش آمده احتمال داره اینبار هم اشتباه باشه .

یه مساله دیگه اینه که تقریبا در همه سهام بزرگ و شاخص ساز، Rsi وضعیت خوبی نداره و مشابه چارتی که جناب تمام برای وتجارت گذاشتن الی الظاهر مثبتهای احتمالی اوایل هفته فرصت فروش هستند. از طرفی خیلی از سهام بازار چهارشنبه خیلی عالی معامله شدند و از صف فروش تا صف خرید رفتن و همین باعث میشه ابهام بیشتر بشه که اگر قرار نموداری اصلاح بیشتری داشته باشن پس اون معاملات روز چهارشنبه چی بود/:.rolleyessmileyani

روز چهارشنبه سهام EPS محور رو خوب خریدن، سهان کوچک که روند سودسازی یا برنامه افزایش سرمایه دارن رو هم خوب خریدن و سهام پرتراکنش(دی، شپنا، حکشتی، و...) منظورم اینهایی هست که خیلی وابسته به جو بازار هستن و اگر صف خرید نشن سریع تا صف فروش میفروشن رو خوب نخریدن و مجدد اکثرا صف فروش شدن، به نظرم تا وقتی در خصوص روند بازار ابهام وجود داره سمت این سهام نباید رفت.
              یکسری سهام هم داریم که کاری به تکنیکال و بنیادی ندارن و به واسته تعداد سهام و حجم پول وارده ممکنه در هر صورت بالا برن (به اصلاح پروژه بشن) مثل ولپارس،شاروم، بپیوند و... یا هر سهم کوچک یا عرضه اولیه ای که تحلیلش صرفا وابسته به جریان پولی وارده به سهم هست. اینها در روزهایی که احتمال برگشت بازار وجود داره بهترین گزینه برای خرید در منفی هستن.

بهرحال به نظرم در این شرایط بدترین کار خرید سهام در درصدهای مثبت بالا و بخاطر ترس از جاماندن از مثبتهای بازار است.(FOMO)

سبز باشيد
              آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2020/12/18, 17:46.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

سکه
                سناریو احتمالی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

دلار
                  بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

طلا 18 عیار
                    بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

فولاد
                      اگر بتونه روی 1600 تثبیت بشه رشد خوبی را براش متصورم
                      ولی اگر این حرکت دیروز مجدد یه سناریو بوده برای خالی کردن سهم باید از عاقبت کار ترسید

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

جناب تمام- با سلام
                        با فرض دلار 20.351 تومان و انس 1889 دلاری فعلی ،چطور قیمت سکه به سمت6 میلیون تومن نزول می کنه؟با انس 1889 دلاری و دلار 20.351 تومانی ،سکه 9میلیون تومان و با فرض دلار 25000تومانی ،سکه کمی بیشتر از 11 میلیون تومان خواهدشد.مگر این که انس رو هم شما نزولی دیده باشید

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                          جناب تمام- با سلام
                          با فرض دلار 20.351 تومان و انس 1889 دلاری فعلی ،چطور قیمت سکه به سمت6 میلیون تومن نزول می کنه؟با انس 1889 دلاری و دلار 20.351 تومانی ،سکه 9میلیون تومان و با فرض دلار 25000تومانی ،سکه کمی بیشتر از 11 میلیون تومان خواهدشد.مگر این که انس رو هم شما نزولی دیده باشید
                          سلام
                          اول از همه اینکه هنوز این سناریو شکل نگرفته و زمانی که خط گردن شکسته بشه باید دنبال دلیل بود
                          حتی وقتی که خط گردن شکسته بشه هم دلایل بنیادی واضح نخواهند بود تا زمانی که به نزدیکی های هدف برسیم
                          (همیشه تکنیکال هدفی را مشخص میکنه و بعد دلایل رونمایی میشن)
                          ولی در خصوص مطلبی که شما فرمودید با بگم از نظر من دلار زیر 20 تومان با شرایط فعلی محقق نمیشه و شاید انس 1650 را لمس کنه
                          اگر بخواد این سناریو شکل بگیره باید انس به محدود 1650 دلار و دلار به مرز 16 هزار تومانی برسه
                          ولی در حال حاضر هیچ کدام منطقی به نظر نمیاد
                          اگر خط گردن 10.75 میلیون از دست بده باید منتظر اتفاقات بزرگ سیاسی بود
                          ولی واقعا نه من و نه هیچ کس همچین ذهنیت مثبتی از این اتفاقات نداره و ممکنه اصلا این سناریو شکل نگیره
                          اما در ایران هر چیزی امکان پذیر هست پس همیشه باید تمام سناریو ها را بررسی کنیم
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/12/18, 22:29.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                            فولاد
                            اگر بتونه روی 1600 تثبیت بشه رشد خوبی را براش متصورم
                            ولی اگر این حرکت دیروز مجدد یه سناریو بوده برای خالی کردن سهم باید از عاقبت کار ترسید

سلام
                            باتوجه به وضعیت بنیادی فولاد بعید است از قیمت فعلی جای افت زیاد داشته باشد
                            مگر وضعیت بازار خیلی خراب شود و یا دلار افت شدید نماید وگرنه سود امسال و سال آینده اش فکر نمیکنم اجازه افت شدید از قیمت فعلی دهد.
                            اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

حجم معاملات امروز بازار بعد از کسر بلوکها حدود 16.7 هزار میلیارد تومان
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

امروز بازار در نمادهای فلزی عالی بودن ولی در نمادهای پالایشی و بانکی و خودرویی ضعیف عمل کردن
                                وزنه سهام فلزاتی در بازار سنگین هست و راحت میشه به پشتوانه قیمتهای جهانی بازار را مثبت نگه داشت انشالله که سازمان اجازه عرضه های سنگین در این نمادها را نده و بازار چند روزی نفس بکشه
                                در این بین سهام پروژه ای و کوچیک هم عالی معامله میشن و هر روز یک گروهی سهمی را جمع میکنه تا هرجا بخواد بالا میبره
                                ما چند باری صحبت از سهام کوچک و بازیگر محور کردیم و متاسفانه بعضی ها آمدن و ما را متهم کردن به هزار کار کرده و نکرده نتیجه این شد که تصمیم گرفتیم از پشت پرده ها دیگه چیزی اینجا مکتوب نکنیم
                                ثواب کردن در این فضاهای عمومی منجر به کباب شدن میشه
                                اما در این بازار ها دقت کنید که بیخودی به دیگران نوسان ندید که خیلی ها دندون تیز کردن منفی 5 از شما بخرن و مثبت تو پاچه کنن
                                فقط مطالعه کنید و با تحلیل سهام بنیادی را بخرید تا نیازی به اخبار نهانی و رانتی نداشته باشید
                                بازار یه جوری شده که در حالا حاضر هر کس باید نون بازوی خودش بخوره
                                دیگه تمام شد اون دوره ای که چشم ها ببندی و آدامس از دهنت در بیاری بزنی روی تابلو و به هر سهمی چسبید بخری و سود کنی
                                در این بازار یا باید رانت داشته باشی یا باید تحلیل گر خوبی باشی
                                بیخودی هم در هیچ کانالی دنبال سیگنال نگردید که ضررهای اون از سودش بیشتر خواهد بود
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X