تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • morteza220
    عضو عادی
    • Nov 2020
    • 226

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
    بنظر بازار پایه که به شاخص کل و به هموزن ارتباط زیادی نداره راهشو جدا کرده و پولها چه سفته بازی و چه نوسانی در آن تا اطلاع ثانوی و تا تزریق پول به بازار جولان می کنند
    تا قضیه انتقام سخت معلوم نشه نه راه معلوم نه چاه نه تکنیکال و چارت....
    پارسال با انفجار هواپیمای خودی خاتمه پیدا کرد امسال با چی خاتمه پیدا کنه الله اعلم ....
    ولی آنچه واضح و مبرهن است اینه که سرمایه ما بنا به دلایل نامعلوم داره میسوزه...

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
      سلام.. متاسفانه چنین سناریویی هم برای شاخص کل وجود داره..آیا شما هم چنین نظری دارید؟؟
      سلام
      شاخص کل در محدود 1.34 میلیون به کف ابرهای ایچیمو برخورد میکنه اگر از دست بده راحت تا 1.2 سقوط میکنه و به طور کلی روندش نزولی میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط morteza220 پست شده است View Post
        تا قضیه انتقام سخت معلوم نشه نه راه معلوم نه چاه نه تکنیکال و چارت....
        پارسال با انفجار هواپیمای خودی خاتمه پیدا کرد امسال با چی خاتمه پیدا کنه الله اعلم ....
        ولی آنچه واضح و مبرهن است اینه که سرمایه ما بنا به دلایل نامعلوم داره میسوزه...
        یکی از دلایل عمده از بین رفتن سرمایه های ما حقیقی ها نداشتن حد ضرر و یا پابند نبودن به حد ضرر است
        یکی از دوستان شستا 6200 خرید وقتی خرید بهش گفتم حد ضرر بزار 6300 تومان
        در نهایت حالا یا با من لج کرد یا احساس کرد خودش بیشتر میفهمه یا هر دلیلی
        الان 5 میلیارد تومانش شده 1.7 میلیارد تومان
        در این سقوط بارها ازش خواستم در قیمت 5400 و 4500 و 3800 بفروشه ولی به علت لج بازی الان تمام زندگی خودش نابود کرده
        دیروز بعد از ضرر 65 درصدی فروخته و سبدش داده دست ما تا براش یه جوری جبران کنیم
        ولی واقعیت اینکه جبران این ضرر سنگین در این بازار کار سختی است انشالله جبران خواهد شد ولی نه یک شبه
        من بارها در این تاپیک از دوستان خواهش کردم حد ضرر هاتون رعایت کنید
        لطفا بدون داشتن حد ضرر وارد هیچ معامله ای نشید
        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/12/31, 09:16.
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          دلار
          مجدد در حال برخورد با روند صعودی است تا اینجا هر بار با این روند برخورد کرده واکنش نشون داده و حالا طی معاملات فردا و شنبه به این روند برخورد میکنه باید دیده ایا اخبار بد سیاسی مجدد مانع از شکسته شدن این روند خواهد شد؟؟
          و یا با شکسته شدن این روند دلار به سمت 20 هزار تومان حرکت خواهد کرد

خیلی سهم ها قیمتشون برگشته به دلار زیر ۲۰ زیر ۱۵ و حتی زیر ۱۰ و چون بازار بورس معمولا پیشخور میکنه،
          این میتونه پیش بینی حرکت دلار به سمت پایین باشه!
          البته اگر بتونن قیمت را با اصلاح زمانی تثبیت کنن به نفع اقتصاد و تولید هست

نظر

• ذوالقرنین
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 273

یکی از دلایل عمده از بین رفتن سرمایه های ما حقیقی ها نداشتن حد ضرر و یا پابند نبودن به حد ضرر است
            در این سقوط بارها ازش خواستم در قیمت 5400 و 4500 و 3800 بفروشه ولی به علت لج بازی الان تمام زندگی خودش نابود کرده
            ولی واقعیت اینکه جبران این ضرر سنگین در این بازار کار سختی است انشالله جبران خواهد شد ولی نه یک شبه
            خیلی دلگیر شدم خدا بهش صبر بده ... این ضرباتی که دولت بر پیکره بورس با سهام دولتی زد خیلی از افراد عادی تازه وارد به بورس رو بدبخت و فراری کرد .... جمله ماهاتما گاندی هست که من زیر 40 سالم بود اصلا باورش برام سخت بود و اون اینه که سیاستمدار حالا هر سیاستمداری و در هر ملتی میخواهد باشد دروغگو هست و باید ترسید وقتی گفتن بیا تو بورس بلند مدت و تبلیغ کردن باید بدونی آوار می کنن رو سرت و باید هوشیار باشی و اگر گفتن سهامداری بلند مدت کنی بدون باید نوسان بگیری کما اینکه گفتن دلار 5 تومنی تله هست و نخرید و تا 33 هزار رفت ....

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

خیلی دلگیر شدم خدا بهش صبر بده ... این ضرباتی که دولت بر پیکره بورس با سهام دولتی زد خیلی از افراد عادی تازه وارد به بورس رو بدبخت و فراری کرد .... جمله ماهاتما گاندی هست که من زیر 40 سالم بود اصلا باورش برام سخت بود و اون اینه که سیاستمدار حالا هر سیاستمداری و در هر ملتی میخواهد باشد دروغگو هست و باید ترسید وقتی گفتن بیا تو بورس بلند مدت و تبلیغ کردن باید بدونی آوار می کنن رو سرت و باید هوشیار باشی و اگر گفتن سهامداری بلند مدت کنی بدون باید نوسان بگیری کما اینکه گفتن دلار 5 تومنی تله هست و نخرید و تا 33 هزار رفت ....
              ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
              دژپسند: می‌توان به بورس اعتماد کرد
              وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بازار سرمایه از نظر عملکردی به مرحله‌ای رسیده که می‌توان به آن اعتماد کرد.

بورس
              ‌دژپسند: می‌توان به بورس اعتماد کرد
              فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره وضعیت بورس افزود: بازار سرمایه در یک ماه گذشته در ریل مناسب قرار داشته است، چون نهادسازی لازم انجام شده و همه ناشران بازارگردان دارند.

وی افزود: غیر از متغیرهای پیرامونی اختلال خاصی نداریم. به این معنی که ممکن است برای بخشی سیاست‌گذاری انجام شود و این سیاست‌گذاری اثر خود را بر بازار می‌گذارد یا قاعده‌ای برای نحوه تعیین قیمت گروهی از کالاها انجام می‌شود که بر روند بازار سرمایه اثر خواهد داشت.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

شاخص هم وزن
                این شاخص پس از ثبت واگرایی منفی واضح در آر اس آی امروز روند نزولی کوتاه مدتی را از دست داد در صورتی که روند بلند مدتی خود را نیز در محدود 455 هزار واحد از دست بدهد باید منتظر یک حرکت نزولی دسته جمعی در سهام کوچ و بزرگ بازار بود
                در صورت شکسته شدن این روند احتمال تکرار خاطره تلخ شهریور و مهرماه امسال وجود خواهد داشت

شاخص کل
                بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

اول سال بازار شامل سه دسته سهام بود
                  1. سهام کوچک
                  2.سهام بزرگ
                  3.سهام پروژه ای
                  .....
                  سهام کوچک در اوایل سال با رشدهای سنگین مواجه شده بودند و تقریبا تا اواخر اردیبهشت هم به رشد خودشون ادامه دادن و از اوایل خرداد تا اواخر مرداد رشد چندانی را تجربه نکردند.

سهام شاخص ساز که ماه‌های اول رشد چندانی نداشتن از اواخر اریبهشت استارت قوی را شروع کردند که تا اواخر مرداد ماه ادامه داشت

سهام پروژه ای که از سال قبل در حال سقف شکنی بودند هم پای سهام کوچک و شاخص سازها تا اواخر مرداد به حرکت خودشون ادامه دادند
                  .....
                  از اوایل شهریور رنگ بازار کم کم در حال تغییر بود سهام کوچک خیلی زود در صفهای فروش قفل شدن و از نیمه دوم شهریور سهام شاخص ساز هم در صفهای فروش قفل شدن
                  اما سهام پروژه ای تقریبا از همان شروع ریزش بازار در صفهای فروش قفل شدن (در واقع این بازیگران این گونه سهامها خیلی زود متوجه شدن و فرار کردن)
                  ......
                  بازار از دو ماه پیش با حرکت سهام کوچک پروژه ای حرکت جدیدی را شروع کرد و بعد سهام کوچک دیگر نیز به جمع اضافه شد در ادامه سهام شاخص سازها کمی از افت قیمتی را جبران کردند
                  و حالا سهام شاخص ساز در حال منفی شدن سهام کوچک در حال منفی شدن
                  سهام کوچک پروزه ای در حال منفی و مثبت شدن
                  انشالله که خاطره تلخ شهریور و مهر ماه تکرار نشه
                  ولی حال و هوای بازار چندان دلچسب نیست
                  هرچند که بعضی از شاخص سازها با افت حدودا 20تا30 درصدی به نقاط جذابی خواهند رسید که روزنه های امید در این نقاط قابل اتکا هستند
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

جناب تمام یعنی شما میگید احتمالا بازم بازار میخواد بریزه ؟
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                      جناب تمام یعنی شما میگید احتمالا بازم بازار میخواد بریزه ؟
                      من هیچ نمیگم
                      هر کسی هم اگر گفت بازار میریزه یا رشد میکنه فقط شانسی یه چیزی گفته(حالا یا درست در میاد یا غلط) بازار الان نشانه مشخص و جهت مشخص نداره
                      من فقط دارم تمام احتمالات را بررسی میکنم
                      و خودم را برای هر سناریویی آماده میکنم
                      الان اکثر کدهام فول سهم هستم ولی فقط بعضی ها را دارم جابجا میکنم در کل 85% سهم هستم اما این مورد نباید در بررسی بیطرفانه من از بازار تاثیر بزاره
                      راز موفقیت در این بازار اینکه هر لحظه بتونی معکوس بکشی و با بازار و روند لج نکنی
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

سکه
                        نموداری مشابه دلار دارد و شنبه به روند صعودی برخورد خواهد کرد ولی چون روند کلی سکه نزولی شده و زیر ابرها در حرکت است در صورت واکنش مثبت میتواند تا محدود 12.8 میلیون رشد نماید ولی با وارد شدن به محدود ابرها مجدد روند اصلاحی را شروع خواهد کرد در صورت شکسته شدن روند صعودی اولین حمایت 10.7 میلیون و 9.8 میلیون تومان خواهد بود

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                          عضو عادی
                          • Oct 2020
                          • 273

ممنون از زحمات شما تمام عزیز
                          تمام همه چی تمام

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

ممنون از زحمات شما تمام عزیز
                            تمام همه چی تمام
                            شما لطف دارید
                            بزرگوارید @};-@};-
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• morteza220
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 226

از اون روزی که بازار ریخت همیشه یک ساعت مونده به بازار یا نیم ساعت مونده به بازار طوری پلن میچیندن که یه نفس مصنوعی بود و امیدی به فردای سبز بعد از این بازی ..بازی آخر هفته های سبز شروع شد و امیدی که هفته آینده درسته خلاصه چند ماهی بازی دادن تا این که رسیدیم به اینجا ...آخه سهم های بود که یه ماه بسته موندن یک دفه با افت سی درصدی باز شد و تا یک هفته هم صف فروش که خریدار نداشت و تا حدود پنجاه درصد ریخت دیگه نمی شد حد ضرر رعایت کرد...خلاصه بعد جوری بازی دادن یا بازی خوردیم..الان هم که معملات الگوریتمی و نوسانگیری های عجیب....انشالله عاقبت و آخر همه ما ختم به خیر بشه

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

در خصوص بحث جنگ و انتقام که الان تو فضای مجازی مطرح شده
                                باید بگیم اینکه کسی از دو طرف بخواد جنگ کنه فعلا بعیده
                                ولی چیزیکه این وسط مبهم هست اینکه نکنه یکی از نیروهای خودسر کاری بکنه
                                و یا نکنه عربستان یا اسرائیل یه آمریکایی را بکشن و بعدش...
                                همه این اما و اگر ها ترس ایجاد کرده نمیشه گفت ترس بی مورد هست ولی زیادی بهش بها دادن منطقی نیست
                                بله ما همه باید دو سمت سکه رو ببینیم و احتمالات بسنجیم
                                برای فردا بازار منفی تر از چهارشنبه هست ولی اگر کمی سایه جنگ دور بشه انشالله بازار خوبی میشه
                                فردا برای افراد ریسک پذیر خرید در منفی 5 مناسب است
                                و افراد کم ریسک بهتره فردا چیزی نخرن
                                فردا در هیچ صف خریدی سهمی نخرید مگر اینکه واقعا خبر رانتی خاصی داشته باشید
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X