کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خودرو
آخرین روزنه امید این نماد اینکه از محدوده 290 تومان برگرده در غیر اینصورت تا 250 راحت افت میکنه
کندلهای نزولی که زیر ابرهای ایچیمو ثبت کرده خیلی شرایط سخت کرده ولی اگر فردا اجازه بدن سهم با صف فروش باز بشه جمعش کنن و بیاد بالا شاید بشه بهش امیدوارتر شد
ولی اگر سهمو از صفر تابلو یا احیانا مثبت باز کردن و باز فشار فروش گرفت رفت به منفی ها دیگه شخصا بهش اعتماد نمیکنم و تا 250 سعی میکنم بهش نگاهم نکنم
شاخص گروه خودرویی
متاسفانه داره محقق میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازار یه جوری شده که دست روی هر سهم بزرگی که میزاری فردا صف فروش میشه
ولی توجه کنید که این منفی ها را هم پایانی هست
اگر در استراتژی معاملاتی شما فقط خرید سهام بزرگ قرار گرفته و وارد سهام کوچک نمیشید پس فعلا نقد بمانید و در کفهای تکنیکال سهمهای ارزشمند شاخص ساز را بخرید
واقعا دیگه ریزش بعضی از شاخص سازها توجیه نداره
و ما همچنان منتظریم تا سیگنالهای قطعی برای خرید در این سهام صادر شده تا خریدهامون در این سهام آغاز کنیم
خدا خواست و ما توانستیم
شاخص کل
امروز از پایین ابرهای ایچیمو خارج شد و اگر فردا هم منفی بسته بشه روند نزولی شاخص تایید میشه
خدا خواست و ما توانستیم
[QUOTE=تمام;870034]شاخص کل
امروز از پایین ابرهای ایچیمو خارج شد و اگر فردا هم منفی بسته بشه روند نزولی شاخص تایید میشه
[url=http://up.boursy.com/][img]http:
به نظرم شاخص کل در انتهای موج نزولی هست
دقیقش میشه میکروموج ۵ از سی از بی از بی بزرگ
ایشالا از شنبه موج سی از بی بزرگ با هدف ۱۷۰۰ شروع خواهد شد
شاخص کل
[url=http://up.boursy.com/][img]http:
به نظرم شاخص کل در انتهای موج نزولی هست
دقیقش میشه میکروموج ۵ از سی از بی از بی بزرگ
ایشالا از شنبه موج سی از بی بزرگ با هدف ۱۷۰۰ شروع خواهد شد
منم منتظرم تمام بشه ولی اینکه بگیم از چه عددی برمیگرده خیلی سخته
خدا خواست و ما توانستیم
سلام جناب تمام
نظرتون راجع به غبهار رو میفرمایید ؟
دارن خالی میکنن یا موقته منفیاش ؟
ممنون
سلام
درگیری بین بازیگران سهم است
زور کدوم بیشتر باشه تعیین کننده روند بعدی سهمه
خدا خواست و ما توانستیم
امروز به نظر میاد با توجه به داستانهای آمریکا و کشتی کره و بحث فولاد و بورس کالا و..... بازار در پیک منفی خودش باشه و با تمام شدن امروز از شنبه شاهد بازار بهتری باشیم امروز درسته که با صف های فروش باز میشه ولی خیلی از این صف های فروش جمع آوری خواهند شد
خدا خواست و ما توانستیم
از صف فروش 30 میلیونی وکبهمن فقط حدود 500-700 هزار تاش مال عرضه اولیه هاست و بقیه فروشنده ها کسانی هستند که تازه خریدن و امروز با ضرر در صف فروش نشستن
خدا خواست و ما توانستیم
قرمزی امروز بازار 90% دلیلش به خاطر ترس از جنگ شدن تا شنبه است
ولی هیچ اتفاقی نمی افته راحت باشید
خدا خواست و ما توانستیم
جنگ بین ناظر و کسرام به صف فروش ختم شد
دیروز با 15% منفی باز شده و امروز 20% پایین تر صف فروش شده
صف فروش زیر نظر باشه ممکنه نوسان شیرین 10% بده
خدا خواست و ما توانستیم
جنگ بین ناظر و کسرام به صف فروش ختم شد
دیروز با 15% منفی باز شده و امروز 20% پایین تر صف فروش شده
صف فروش زیر نظر باشه ممکنه نوسان شیرین 10% بده
صف فروش جمع شد
حالا باید ببرن صف خرید
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر