تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
    جناب تمام عزیز فراکابها راچطور میبینین ،حمایت میشکنن
    من بعید میدونم حمایت اینها شکسته بشه مگر اینکه َوضع کلی بازار از اینی که هست هم بدتر بشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط MSA پست شده است View Post
      با اینهمه خبر منفی بعیده روند دلار نزولی بشه
      تمام اتفاقات جاری در آمریکا کاملا به نفع ایران داره تمام میشه
      کل آمریکا افتاد دست دموکراتها اگر قبلا دلار فروشها امید داشتن که یا ترامپ برگرده و یا سنا از آن جمهوری خواه ها بشه و بایدن نتونه کاری بکنه
      الان دیگه تمام آرزوهای دلار باز ها برباد رفته است
      دلار با شرایط فعلی هیچ دلیلی نداره که بخواد روی 25 بمونه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
        سلام
        شب به خیر جناب تمام
        اگر نمودار سکه رو هم به روزرسانی کنید ممنون می شوم
        سلام
        الان سیستم ندارم ولی سکه هم امروز روند صعودی را به پایین خواهد شکست
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ali1398
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 25

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          تمام اتفاقات جاری در آمریکا کاملا به نفع ایران داره تمام میشه
          کل آمریکا افتاد دست دموکراتها اگر قبلا دلار فروشها امید داشتن که یا ترامپ برگرده و یا سنا از آن جمهوری خواه ها بشه و بایدن نتونه کاری بکنه
          الان دیگه تمام آرزوهای دلار باز ها برباد رفته است
          دلار با شرایط فعلی هیچ دلیلی نداره که بخواد روی 25 بمونه
          سلام
          انقدر که بورس مشکل داخلی دارد دیگر به خارجی ها نمی رسه
          شوکی که مجلس به بورسی‌ها داد
          کمیسیون تلفیق مجلس امروز مصوب کرد هزینه برق و گاز شرکت های فولادی و پتروشیمی با قیمت تمام شده اخذ شود. در صورت نهایی شدن این مصوبه از سال 1400 هزینه‌های برق و گاز این دو گروه واقعی می‌شود. واقعی شدن قیمت ها گرچه مورد تایید اکثر کارشناسان است و می تواند رانت زدایی تلقی شود اما در هر گونه تصمیمی باید به جنبه های اجرایی آن نیز توجه شود.
          تاثیر بر شرکت‌های بورسی مواد خام و برق مصرفی دو هزینه اصلی شرکت‌های فولادی و پتروشیمی هستند، در نتیجه افزایش هزینه برق موجب رشد قابل ملاحظه‌ای در هزینه‌های تولید این صنایع خواهد شد. تا به امروز شرکت‌های تولیدی بیشترین برخورداری را از منافع رانت قیمت‌گذاری انرژی داشته‌اند، در حالی که ارزش افزوده اقتصادی آن‌ها کمتر از منافع رانت آن‌ها بوده است.
          حال واقعی شدن قیمت انرژی این منفعت را از ترازنامه شرکت‌ها خارج می‌کند و موجب افزایش هزینه‌های آن‌ها می‌شود. به عبارت دیگر اصلاح قیمتی به هزینه صنایع تولیدی انجام خواهد شد.
          با آنکه سهام‌داران آن‌ها تا به امروز از سود حاصل از پایین بودن نرخ انرژی بهره‌مند بوده‌اند اما با توجه به بورسی بودن این شرکت‌ها تضمینی وجود ندارد که سود برندگان قبلی امروز سهام‌دار باشند و سهام‌داران فعلی از کاهش سود این صنایع متضرر خواهند شد.
          تاثیر بر بورس
          افزایش قیمت انرژی شرکت‌های فولادی و پتروشیمی موجب افزایش هزینه‌های عملیاتی و کاهش سودآوری این شرکت‌ها خواهد شد. در نتیجه انتظار می‌رود ارزش بازاری سهام این شرکت‌ها کاهش یابد.
          همچنین با توجه به اینکه شرکت‌های فولادی و پتروشیمی سهم بزرگی از ارزش بازار سرمایه را دارند، کاهش قیمت سهام این شرکت‌ها در سال آینده بر شاخص بورس نیز تاثیر منفی خواهد گذاشت.
          چنین تصمیماتی،‌ از آنجا که به طور مستقیم بر رونق بازار بورس اثر منفی می‌گذارند، بر روند ایجاد ثبات در سطح اقتصاد کلان اثر منفی خواهند گذاشت و موجب خروج نقدینگی از بازار سهام و ورود آن به بازار طلا و ارز و ایجاد تنش و بی‌ثباتی در این بازارها و به تبع آن،‌ کل اقتصاد خواهد شد.
          انتشار این خبر در شرایطی که شاخص کل بورس در یک هفته گذشته بیش از 80 هزار واحد ریزش کرده است موجب ریزش بیشتر شاخص‌های بازار سهام خواهد شد.
          گمانه زنی: گفته می‌شود یکی از عوامل ریزش 39 هزار واحدی شاخص بورس و رشد 225 درصدی خروج پول حقیقی در معاملات روز چهارشنبه انتشار خبر افزایش قیمت انرژی شرکت‌های فولادی و پتروشیمی‌ها بوده است. اینگونه تصمیمات اعتماد را از بازار سرمایه‌ می‌گیرد و منابعی که می‌تواند موجب تامین مالی شرکت‌ها شود از بازار خارج می‌شود و از دست می‌رود.

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

در اصل توسط ali1398 پست شده است View Post
            سلام
            انقدر که بورس مشکل داخلی دارد دیگر به خارجی ها نمی رسه

بله متاسفانه داخلی ها بیشتر به بورس ضربه میزنن
            و برای همین فعلا ورود به سهام بزرگ و شاخص ساز را صلاح نمیدونم
            فقط سهامی که بازیگران خوبی داره میتونن بازدهی خوبی داشته باشن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• PERSiA
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 71

پوستر وحشت سهامدارن تازه وارد با نام پالایش

درود. جناب تمام برادرانه برای این صندوق چه اینده ای پیش بینی میکنید؟
              ببین دولت برای ما ابرو نگذاشت با هزار گرفتاری و وضعیت بد زندگی تورم و گرانی برای خانواده یتیم این صندوق رو گرفتم به هوای اینکه یه سودی بکنند بلکه بتونن به زخم کوچکی از زندگیشون بزنن الان بعد چهار ماه سود نداد که هیچ پولشون هم تقریباً داره نصف میشه و ضرر
              بخدا من الان عذاب وجدان دارم نمیدونم چه جوابی بهشون بدم. هر چقدر دارم صبر میکنم میگم بلکه فردا یا پس فردا پالایشی ها برگردن و روند این صندوق برگرده بلکه حداقل به ارزش واقغی پول خودشون برسم اما متأسفانه هفته به هفته بیشتر و بیشتر وارد ضرر میشم. دیگه واقعاً ناامید دارم میشم نمیدونم چکار باید کنم

جناب تمام کورسوی امیدی میبینید روند پالایشی ها و این صندوق برگرده ؟ سپاسگزار میشم تحلیلی برای کوتاه مدت و میان مدت بکنید

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

در اصل توسط PERSiA پست شده است View Post
                ببین دولت برای ما ابرو نگذاشت با هزار گرفتاری و وضعیت بد زندگی تورم و گرانی برای خانواده یتیم این صندوق رو گرفتم به هوای اینکه یه سودی بکنند بلکه بتونن به زخم کوچکی از زندگیشون بزنن الان بعد چهار ماه سود نداد که هیچ پولشون هم تقریباً داره نصف میشه و ضرر
                بخدا من الان عذاب وجدان دارم نمیدونم چه جوابی بهشون بدم. هر چقدر دارم صبر میکنم میگم بلکه فردا یا پس فردا پالایشی ها برگردن و روند این صندوق برگرده بلکه حداقل به ارزش واقغی پول خودشون برسم اما متأسفانه هفته به هفته بیشتر و بیشتر وارد ضرر میشم. دیگه واقعاً ناامید دارم میشم نمیدونم چکار باید کنم

جناب تمام کورسوی امیدی میبینید روند پالایشی ها و این صندوق برگرده ؟ سپاسگزار میشم تحلیلی برای کوتاه مدت و میان مدت بکنید
                منم به یکسری از دوستان گفتم بخرن رو 9-10 تومن، حقوق یکسال کارمندی کارگریشون الان ضررهستن (خودمو از دسترس خارج کردم :| روم نمیشه جوابشون بدم ، )
                بنظرم دولت وقتی می خواد صندوق یا سهام عدالت عرضه کنه ، از اون طرف باید نرخ سود و بهره را کاهش بده ، تا اون پول ها بیان این چاله های جدید رو پر کنن (مملکت هم از شر سود بانکی و چاپ پول و بی ارزش شدن ریال نجات پیدا کنه)

کافی بود سود بانکی 5 درصد کاهش پیدا کنه بعد سهام عدالت را ازاد کنن (همش جارو میشد) یا هر عرضه اولیه ی بزرگی که قرار بیاد 0.5 درصد سود بانکی رو کم کنن.

(تمام مشکلات راه حل داره ) ولی نمی خوان
                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

در اصل توسط PERSiA پست شده است View Post

سلام
                  من واقعا از خواندن مطلب شما ناراحت شدم امیدوارم این ضرری که دولت به ناحق به تازه واردها زده یه جوری جبران بشه ای کاش دولت بورس رها نکرده بود و یا لااقل این صندوقها را رها نکرده بود.
                  .....
                  در مورد این صندوق فقط باید شاخص پالایشی را بررسی کرد

این شاخص الان در کف حمایتی قرار گرفته انشالله که شنبه جمع بشن در غیر صورت حمایت بعدی بین 10-12 درصد پایین تر قرار گرفته
                  تنها امید این گروه اینکه شنبه جمع بشن و در آر اس آی هم یه کف دقلو ثبت بشه و بیان بالا

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

زنجان
                    در صورت عبور موفق از 1460 تومان میتواند اهداف بالایی را تاچ نماید

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/01/07, 22:20.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

کسرام
                      در نمودار بلند مدتی 30 ساله هدف کانالی که شده است محدود 4000 تومان را نشان میدهد

نمودار میان مدتی 3 ساله

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

چکاوه
                        اولین هدف سهم محدوده 2500 تومان خواهد بود در صورت شکسته شدن این قیمت اهداف بعدی اعلام خواهد شد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

سلام
                          الان سیستم ندارم ولی سکه هم امروز روند صعودی را به پایین خواهد شکست
                          سکه
                          دیروز روند صعودی خودش به پایین شکست در صورت تثبیت شدن زیر این روند اولین حمایت سکه محدود 10.7 میلیون تومان خواهد بود

سکه
                          نمودار سکه مشکوک به ایجاد سروشونه سقف شده
                          هدف این الگو محدود 7 میلیون تومان را نشان میدهد
                          به نظر من دوستان فعال در حوزه دلار و سکه،طلا شدیدا احتیاط کنن اگر خط گردن شکسته بشه واقعا این الگو با کسی شوخی نمیکنه

آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/01/08, 15:17.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

تمام اخبار سیاسی تا این لحظه به نفع کشور بوده

آمدن بایدن و احتمال برداشته شدن تمام تحریم به واسطه در اختیار گرفتن سنا و کنگره توسط دموکراتها
                            احتمال استیضاح ترامپ و دور شدن خطر حمله ترامپ به ایران در 11 روز باقی مانده از دوره اش.
                            موافقت رهبری با بازگشت آمریکا به برجام در صورت برداشتن تحریم‌ها.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

رفع خطر جنگ!

نانسی پلوسی رییس مجمع نمایندگان:

?همین صبح با مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش صحبت کردم و پیش بینی‌های لازم را مورد بررسی قرار دادیم تا از اینکه رئیس.جمهور بی‌ثبات روحی، برخوردی نظامی به راه بیاندازد و یا دستور ضربه هسته‌ای بدهد جلوگیری شود
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

حمایت تمام قد سهامدارن عمده کسرام

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X